Επισκέπτης
εχασες τευχη μωρη κουτσομπολα???
παρε καλη μου..
χαχαχαχα..ρε μαλακα εχουν γεμισει με αυτοκολλητα ολες τις πινακιδες λεμε...δημοσιος κινδυνος ειναι...δεν βλεπουμε τα σηματα...τι να γαμησεις ρε παιχτη???
πουστρακια???
βγες καμια βολτα & ολο & καποιον θα βρεις να μαλλωνει με τα ντουβαρια..
ξερεις τωρα..
γκραφιτι σε κανα στενακι κατα τις 3 τα ξημερωματα..
δεν ξερεις τις καβαντζες στην περιοχη σου???
τους δικους μου δεν τους δινω σε αλλους..
Και με τον Τασο τον Μητροπουλο να μπει μεσα,το πουλι θα το φατε βαζελακια,ειναι θεμα συνηθειας,μας αρεσουν τα πρασινα κολαρακια.............!! Ειναι νομος οταν βγαζετε γλωσσα,σας κοβετε αποτομα βαζελακια..............
τ.και ελπιζω τωρα ο μαρινακης να χει καθαρο μυαλο σε οποιες αποφασεις παρει....
χουλιγκαν στα σπρει λεει ο σοφος λαος,τυχαιο?δε νομιζωχαχαχαχα..ρε μαλακα εχουν γεμισει με αυτοκολλητα ολες τις πινακιδες λεμε...δημοσιος κινδυνος ειναι...δεν βλεπουμε τα σηματα...
ξερεις ποσα στουκια γινονται για τους μαλακες;;;;
θα πεσει τρελλη σκουπα απ οτι ξερω ,ελεγαν απο σεπτεμβρη αλλα τωρα...ας αρχισει με τους διπλανους του
πολλαααααααα τρωκτικα λεμε
Καλα εσυ,βγες στην ομονοια και πανηγυρισε την ΕΠΙΚΗ νικη με την ιντερ,και ασε τον αιωνιο βιαστη σου εναν χρονο χωρις ευρωπη,στην τελικη στα παπαρια μας,φετος πρωτος στοχος το πρωταθλημα,ετσι για να πονατε............ρε Παπανδρεου με τα ¨θα " και θα και θα...
κοιτα να συμμαζεψεις τα χαλια σου που δεν μπορεις να παρεις τα ποδια σου
και βλεπουμε τι θα γινει πιο μετα...
οταν θα αρχισει το τσουλου,κατσε να απολαυσεις πως παιζουν οι γνησιες
ευρωπαικες ομαδες του ελλαδικου χωρου
:S
ποια ιντερ ρε....με τα τριτα επαιζαν...Καλα εσυ,βγες στην ομονοια και πανηγυρισε την ΕΠΙΚΗ νικη με την ιντερ,και ασε τον αιωνιο βιαστη σου εναν χρονο χωρις ευρωπη,στην τελικη στα παπαρια μας,φετος πρωτος στοχος το πρωταθλημα,ετσι για να πονατε............
σε εκαλη-δροσια-αγ.στεφανο-ανοιξη κλπ τους βαζουμε & τα ξεκολλανε παρεα με τις φιλιππινεζες τους..χαχαχαχα..ρε μαλακα εχουν γεμισει με αυτοκολλητα ολες τις πινακιδες λεμε...δημοσιος κινδυνος ειναι...δεν βλεπουμε τα σηματα...
ξερεις ποσα στουκια γινονται για τους μαλακες;;;;
παρε καλη μου..
επαθε εγκεφαλικο λεμε..Σώπα ρε..
Ο μιλφάκιας ο ζίροου ασχολείται και με 23χρονα??
ρε μλκ λεει και καμινια ε? εχω κατι ανταλλακτικα απο μηχανακια αν θελει κανεις...ρε τα βλαμμενα τους εχει πειραξει το πολυ ξυλο..σε εκαλη-δροσια-αγ.στεφανο-ανοιξη κλπ τους βαζουμε & τα ξεκολλανε παρεα με τις φιλιππινεζες τους..
ολοι οι αλβανοι κηπουροι ειναι ΓΑΥΡΟΙ..
πεφτει αλυπητο ματσουκι λεμε..
προβλεπω πολλες αγωνιστικες κεκλεισμενων των θυρων παιχτη..το μοντεστο δεξι μπακ που το χε δει ο γερμανος ηθελα να ξερα...ειπαμε καποτε επαιζε και εκει.δεν ειδε οτι στο πρωτο ματς τον περναγαν οι εβραιοι σαν σταματημενο η το μουτζουρωσε στο μπλοκ του που τα γραφει και δε το δε...αντε και πολυ επαιξαν κατι χολεμπας μαρεσκα μιραλας κλπ...οσο για τις σισσεδες μαλλον δεν εχουν καταλαβει οτι καθε κυριακη απο δω και περα για μας θα ναι τελικος...
& καμινια λεει & αν τα γραφαμε ολα θα θελαμε αλλους 10 τοιχους..ρε μλκ λεει και καμινια ε? εχω κατι ανταλλακτικα απο μηχανακια αν θελει κανεις...ρε τα βλαμμενα τους εχει πειραξει το πολυ ξυλο..
ναι γιατι οι μαουνες μητρογλου-ντιογκο ειναι για να παιζουν στον ολυμπιακο???το μοντεστο δεξι μπακ που το χε δει ο γερμανος ηθελα να ξερα...ειπαμε καποτε επαιζε και εκει.δεν ειδε οτι στο πρωτο ματς τον περναγαν οι εβραιοι σαν σταματημενο η το μουτζουρωσε στο μπλοκ του που τα γραφει και δε το δε...αντε και πολυ επαιξαν κατι χολεμπας μαρεσκα μιραλας κλπ...οσο για τις σισσεδες μαλλον δεν εχουν καταλαβει οτι καθε κυριακη απο δω και περα για μας θα ναι τελικος...
στο sportfm είπανε και κάτι για πελεγκρίνηπάντως αν είναι να αλλάξουμε προπονητή ψηφίζω Αναστό!!