Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Τον αναπτήρα σου τον ανέφερε σαν ένα απλό παράδειγμα το πόσο έυκολα μπορεί να παρασύρει ακόμα και αυτός ο αναπτήρας άλλα 50 ή 100 άτομα...
ρε ψιλικατζιδικα ειναι αυτα..
δω σκοτονονται στους δρμους και στις πολεις,
εμεις θελουμε να προστατευσουμε τον παικτη που βαραει κορνερ...
σα να καιγεται το σπιτι σου και να φοβασαι μην αραπαξουν τα ριχταρια...
εχει ξεφυγει η κατασταση..
στα παπαρια μου αν θα σφαχτουν οσοι ψαχνονται..
ας κλεισουν οσα ραντεβου τους καυλωνει..
δεν ειναι ετσι παιχτη....γιατι εκει που συναντιουνται τα ζωα κυκλοφορανε ανθρωποι..

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Υ.Γ δεν ειδα κανα "χουλιγκανο" να πηδαει μεσα στον ναο να γαμησει τα ραμματα του κατσιαμπη που μας κωλοδαχτυλιαζε μετα την ισοπαλια..
για κανα μπουκαλακι καλοι ειναι..

Παει ο νους σου γιατι δεν πηδηξε κανεις ή μπα?

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
ρε ψιλικατζιδικα ειναι αυτα..
δω σκοτονονται στους δρμους και στις πολεις,
εμεις θελουμε να προστατευσουμε τον παικτη που βαραει κορνερ...
σα να καιγεται το σπιτι σου και να φοβασαι μην αραπαξουν τα ριχταρια...δεν ειναι ετσι παιχτη....γιατι εκει που συναντιουνται τα ζωα κυκλοφορανε ανθρωποι..
Εγώ θέλω άυριο να μπορώ να πάρω τον μπουλάκο τζούνιορ και να πάω στο γήπεδο χωρίς να φοβάμαι ότι θα φύγει με ανοιγμένο κεφάλι...

Εξω ας δώσουν όσα ραντεβού θέλουν,στα πελέ μου...
Σιγά μην πάνε να σκοτωθούν και στο MALL ρε παίκτη... :2funny:

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
την περασμενη αγωνιστικη ειχαν γινει τα σκηνικα στο περιστερι, και ηδη ή ειχαμε τιμωρηθει η εκκρεμουσε το δικαστηριο δν θυμαμαι
το επομενο εντος ηταν με βαζελο, μετα απο 2 αγωνιστικες...

φαντασου να εμπαινε κανεις μεσα, που πολλοι το ηθελαν, αλλα δεν τους αφησαν αυτοι που επρεπε...
γιατι αυτο δεν ειναι θεμα, καθως ο αλλος ο φροντιστης των βουλγαρων στα πλει οφ αρπαξε και 2-3 κ μετα κλαιγοταν

Επισκέπτης
την περασμενη αγωνιστικη ειχαν γινει τα σκηνικα στο περιστερι, και ηδη ή ειχαμε τιμωρηθει η εκκρεμουσε το δικαστηριο δν θυμαμαι
το επομενο εντος ηταν με βαζελο, μετα απο 2 αγωνιστικες...

φαντασου να εμπαινε κανεις μεσα, που πολλοι το ηθελαν, αλλα δεν τους αφησαν αυτοι που επρεπε...
γιατι αυτο δεν ειναι θεμα, καθως ο αλλος ο φροντιστης των βουλγαρων στα πλει οφ αρπαξε και 2-3 κ μετα κλαιγοταν
σωπα..
φαγατε λοιπον το τυρακι απο τα ζελια στο πιτσουνι σιτυ & μετα κανατε τουμπεκα..
καλοι μαλακες εισαστε..
1 αγωνιστικη περισυ & 3 φετος για αρχη..
συνεχιστε ακαθεκτοι..
Υ.Γ τα λεφτα του μαρινακη προσπαθω να προστατεψω & οχι την ομαδα,οσους θελουν να την βλεπουν στον ΝΑΟ & οχι στο χαζοκουτι..

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
αυτο τι σχεση εχει? ηξεραν δηλαδη απο το παιχνιδι στο περιστερι τι θα κανει ο αλλος ο πουστης την επομενη αγωνιστικη?
απλα εγινε ενα τζερτζελο κ αυτο ηταν ολο και στην επομενη ευκαιρια-αφορμη-προφαση δεν εγινε για να εχει κοσμο με τον βαζελο

Επισκέπτης
αυτο τι σχεση εχει? ηξεραν δηλαδη απο το παιχνιδι στο περιστερι τι θα κανει ο αλλος ο πουστης την επομενη αγωνιστικη?
απλα εγινε ενα τζερτζελο κ αυτο ηταν ολο και στην επομενη ευκαιρια-αφορμη-προφαση δεν εγινε για να εχει κοσμο με τον βαζελο
1 αγωνιστικη περισυ & 3 φετος για αρχη..
συνεχιστε ακαθεκτοι..

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Υ.Γ τα λεφτα του μαρινακη προσπαθω να προστατεψω

Ο ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ

και για να μη ξεχνατε ποια ειναι η δουλεια σαςςςς

σκυλια φυλατε τα αφεντικα σας
γαβ γαβ

πρεζουροσκυλο των αφεντικων ετσι θα σε λεω πλεον 

αι στα τσακιδια φτου σου βρωμιαρη

πουλας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΦΡΟΣΥΝΗ και λες πως εισαι υπερ της ομαδας αλλα εσυ κοπτεσαι για τη τσεπη του καθε πειχειρηματια  ειμαι σιγουρος πως οταν καναμε τα λαικα δικαστηρια επι πεοχης Σαλιαρελη,Κοσκωτα εσυ εγλυφες τα αφεντικα σου

ΟΥΣΤ ΛΕΡΑ

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Εγώ θέλω άυριο να μπορώ να πάρω τον μπουλάκο τζούνιορ και να πάω στο γήπεδο χωρίς να φοβάμαι ότι θα φύγει με ανοιγμένο κεφάλι...

Εξω ας δώσουν όσα ραντεβού θέλουν,στα πελέ μου...
Σιγά μην πάνε να σκοτωθούν και στο MALL ρε παίκτη... :2funny:
ελα ρε..το παραγαμαςς και συ...στα περισσοτερα ματσ ειναι οκ να πανε και παιδια σε συγκεκριμενες θυρες..
υ.γ.στο μολ οχι..στη λαμια ομως ανετα...

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
:2funny:

Συνημμένα

• DERBY_b.jpg
    DERBY_b.jpg
    237,8 KB · Εμφανίσεις: 12

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
Αντι να ασχολειστε με τα χαλια σας βαζελοι και τον τρομερο παραγοντα του ποδοσφαιρου πρωην προεδρο του Συνασπισμου!!!!( :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:)
κυριο Κωνσταντοπουλο(σεβασμος) ασχολειστε με το θρυλο και για μια ακομη φορα θα βαλετε σημαια αλλης χωρας στα σπιτια σας για να υποστηριξετε,γιατι με τα δικα σας ''φρυδια'' δεν μπορειτε ουτε στον υπνο σας να μας νικησετε.....

Συνημμένα

• PROTA8LHTHS_m.jpg
    PROTA8LHTHS_m.jpg
    20,6 KB · Εμφανίσεις: 13

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Ο ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ

και για να μη ξεχνατε ποια ειναι η δουλεια σαςςςς

σκυλια φυλατε τα αφεντικα σας
γαβ γαβ

πρεζουροσκυλο των αφεντικων ετσι θα σε λεω πλεον  

αι στα τσακιδια φτου σου βρωμιαρη

πουλας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΦΡΟΣΥΝΗ και λες πως εισαι υπερ της ομαδας αλλα εσυ κοπτεσαι για τη τσεπη του καθε πειχειρηματια  ειμαι σιγουρος πως οταν καναμε τα λαικα δικαστηρια επι πεοχης Σαλιαρελη,Κοσκωτα εσυ εγλυφες τα αφεντικα σου

ΟΥΣΤ ΛΕΡΑ

Kαλά εσύ ακόμα να καταλάβεις οτι ο πλε ειναί ο ίδιος o Τσουκαλάς  ??  :2funny:

Σε ποιό γήπεδο??????????????????????
Μην μου πείς ότι θα τον κάνεις κρυφόγαυρο σα τον πατέρα του... :grin:

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
120
Πόντοι
281
Ο Ρούντι Φερνάντεθ ρίχνει διπλή «βόμβα» μέσω του gazzetta.gr! Επιβεβαιώνει αποκλειστικά, μιλώντας στον Αντώνη Καλκαβούρα, τις επαφές με τον Παναθηναϊκό κι ελπίζει να τελειώσει αίσια το θέμα της μεταγραφής του! Γειά σου Κιλλ Μπιλλ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Mπορείτε να βάλετε στα αλμπανά σήμερα 8???
διαβάστε απο δημοσίευμα του sportdog

Το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θεωρείται κάτι σαν… εθνική υπόθεση στην Αλβανία! Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τη γειτονική χώρα, στο γήπεδο δεν θα βρίσκονται μόνο οπαδοί της Μπέσα αλλά και άλλων ομάδων από την Αλβανία, οι οποίοι θα στηρίξουν τις προσπάθειες των γηπεδούχων απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

Παράλληλα, σε διάφορες πόλεις της Αλβανίας έχουν τοποθετηθεί γιγαντοοθόνες μέσω των οποίων οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.

Από την πλευρά της, η διοίκηση της ομάδας έχει προγραμματίσει να μοιράσει χιλιάδες σημαίες αλλά και εμφανίσεις στους περίπου 10.000 οπαδούς που αναμένεται να βρεθούν στο γήπεδο.

«Θα γονατίσουμε τους Έλληνες!»

Την ίδια ώρα, υπάρχει εκτενής αναφορά στον αθλητικό Τύπο της χώρας για το αποψινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Η μεγαλύτερη εφημερίδα της Αλβανίας, η «Panorama», έχει τίτλο «Θα γονατίσουμε τους Έλληνες!»,

dantis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Like
10
Πόντοι
6
εχει συνηθισει να παιζει με αλβανους ο θρυλος..... αφου εχετε πολλους απο δαυτους εσεις οι βαζελοι....

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
το μουνακι, ονοματι Τζος Τσιλντρες επαιρνε απο τον Ολυμπιακο 7,5 εκ $. κοντα στα 6 εκ €. ΜΕ ΜΗΔΙΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. Για να συγκρινεται, ο Σισκάουσκας έπερνε 1.100.000 στην Μόσχα και ο παικταρας Πιτ Μάικλ (μπάρτσα) 750.000€.

¨οσο ηταν εδω, εσταζε μελι. με το ποθ εφυγε, εριξε ολη τη χολη μιλοντας απαξιωτικα. Αντε τωρα να ερθει παικτης του ΜΒΑ εδω πλεον.

επρεπε να μπουκαρουν στο ΟΑΚΑ και να του καψουν την αφανα του αρχιμαλακα του ασχετου.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
εχει συνηθισει να παιζει με αλβανους ο θρυλος..... αφου εχετε πολλους απο δαυτους εσεις οι βαζελοι....
αφού όλοι οι αλβανοί γάβροι είναι
το χρώμα της σημαίας τους υποστηρίζουν :grin:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
το μουνακι, ονοματι Τζος Τσιλντρες επαιρνε απο τον Ολυμπιακο 7,5 εκ $. κοντα στα 6 εκ €. ΜΕ ΜΗΔΙΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. Για να συγκρινεται, ο Σισκάουσκας έπερνε 1.100.000 στην Μόσχα και ο παικταρας Πιτ Μάικλ (μπάρτσα) 750.000€.

¨οσο ηταν εδω, εσταζε μελι. με το ποθ εφυγε, εριξε ολη τη χολη μιλοντας απαξιωτικα. Αντε τωρα να ερθει παικτης του ΜΒΑ εδω πλεον.

επρεπε να μπουκαρουν στο ΟΑΚΑ και να του καψουν την αφανα του αρχιμαλακα του ασχετου.
:thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom