baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.243
- Πόντοι
- 5.097
ωχ ναι ρε 2 αγωνηστηκες δεν ειναι η τιμωριαφιλε οχι ειμαστε τιμωρημενοι δυστυχως απο την κωλο ουεφα του μισελακου πλατινι
ωχ ναι ρε 2 αγωνηστηκες δεν ειναι η τιμωριαφιλε οχι ειμαστε τιμωρημενοι δυστυχως απο την κωλο ουεφα του μισελακου πλατινι
δυο ευρωπη και μια Ελλαδα φιλε το μονο καλο φετος θα γινονται μετακινησεις οπαδων και αυτο θα ειναι πλεον θεμα συννενοησης ομαδων και οχι αποφαση Πολιτειαςωχ ναι ρε 2 αγωνηστηκες δεν ειναι η τιμωρια
απο την μαλακια που σας δερνει ειμαστε τιμωρημενοι..φιλε οχι ειμαστε τιμωρημενοι δυστυχως απο την κωλο ουεφα του μισελακου πλατινι
υπερκαλο..το μονο καλο φετος
η φαση ειναι οτι ευνοηθηκαμε και εμεις απο ενα μαγειρεμα του βαζελου στην επο....δυο ευρωπη και μια Ελλαδα φιλε το μονο καλο φετος θα γινονται μετακινησεις οπαδων και αυτο θα ειναι πλεον θεμα συννενοησης ομαδων και οχι αποφαση Πολιτειας
το μονο σωστο που εχεις πει εδω και κατι μηνες....απο την μαλακια που σας δερνει ειμαστε τιμωρημενοι..
οταν πετας μπουκαλακια στον παγκο της σαχταρ,οταν πλακωνεις τις γκομενες των γαλλων(περισυ)& οταν πετας μπουκαλακια στην εξεδρα των γαλλων(φετος)οταν ξερεις οτι στην εχουν χαρισει 10 φορες,δεν σου φταιει ο κακος μισελ αλλα το ακατοικητο που κουβαλας..
τι να μας πεις απο την ζωη σου ρε τρυπα???εγω δεν θα πω οτι δνε υπαρχουν ανεγκεφαλοι αλλα αληθεια μου κανει εντυπωση πως μερικοι αμεσως κατηγορουν το κοσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
αν εισαι γαυρος ξερεις.....οτι την ομαδα , το κοσμο , τη διοικηση , το προπονητικο τιμ το στηριζεις οσο φοραει τη τιμημενη ερυθρολευκη φανελα και υπαρχουν συλλογικα οργανα ωστε να υπαρξει συνενοηση , διαβουλευση και τονιζω πως οι μαλακιες γινονται μεμονωμενα οχι απο αγελη καφρων οπως του παρουσιαζουν καποιοι κυριοι...
μαλακοπιτουριδη εμπορας ειμαι & μαλιστα με βουλα..
επειδη εισαι εσυ πρεζακι μη κοιτας τον εαυτο σου στο καθρεφτη και βαφτιζεις ολους τους υπολοιπους πρεζακια
αντε τωρα πεσε για νανι η δες τη δικη στο μπλου σκαι που βγαινει ο εκλεκτος σου μπανασακης μαζι με το φαντασμα των ανδριανοπουλαιων ε ρε ραβδι που θελει ο κωλος ορισμενω για να στρωσουν και να μην λενε αλλα το πρωι και αλλα το βραδυ
Κάτσε μην πάθουμε όπως επί βαλβίδα και γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.μπορείτε να ρίξετε 8 στους αλβανούς μέσα στα τίρανα???
καλό θα ήτανε ένα σκορ με πάνω από 5-6 γκολ στα αλμπανά
βρε γαμημενε κωλοπουστα ποιος μας ειχε πρηξει τα παπαρια οτι θα παρετε πρωταθλημα μονο με την βια???ρε μαλακα σκασε και παψε να εγω ποτε δεν εβρισα ή ειπα κατι κακο για το σπανουλη αρα μη λες την αποψη σου για δικη μου μαλακακο.....γκε γκε ???
αν δεν γνωριζεις για το θανατο του εμπορακου ερχομαι στο χωρο σου και στον μαθαινω πρεζουρομανδυοχτηπημενε
Απορία τόχω,στην Τουρκία γιατί πάνε καλύτεροι και πιο νέοι παίχτες?
Ότι θα ταχθείς εσύ κατά της βίας, δεν το περίμενα.απο την μαλακια που σας δερνει ειμαστε τιμωρημενοι..
οταν πετας μπουκαλακια στον παγκο της σαχταρ,οταν πλακωνεις τις γκομενες των γαλλων(περισυ)& οταν πετας μπουκαλακια στην εξεδρα των γαλλων(φετος)οταν ξερεις οτι στην εχουν χαρισει 10 φορες,δεν σου φταιει ο κακος μισελ αλλα το ακατοικητο που κουβαλας..
ποια βια ρε μαλακα & εσυ???Ότι θα ταχθείς εσύ κατά της βίας, δεν το περίμενα.
Εκτός κ'αν είσαι κατά της βίας μόνο στην Ευρώπη, επειδή εκεί μας τιμωρούν κανονικά όλους.