Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (0 μέλη και 61 επισκέπτες)

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
εμενα δεν θα με πειραξει και να αποκλειστουμε και το λεω εξ αρχης
και τι πως ειναι αλβανικη ομαδα ??? η εθνικη πως την ηπιε απο την αλβανια μετα τη κατακτηση του ευρωπαικου το 2004 ???

το ριερα γινεται να τον παρουμε σοι - βασιλειο ??? και εννοω μαζι με τον αδερφο του που παιζει Ελλαδα και μου φαινεται καλυτερος του

ο Μελμπεργκ θα χασει και τα δυο ματς λογω τιμωριας ο ντερμπισειρ το πρωτο

τορομαν , αβρααμ , ιμπαγκατσα , ντεννις ρομμενταλ μαλλον δεν θα παιξουν στο δευτερο επειδη δεν θα χουν κανει προετοιμασια αρκετη

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ωχ ναι ρε 2 αγωνηστηκες δεν ειναι η τιμωρια
δυο ευρωπη και μια Ελλαδα φιλε  το μονο καλο φετος θα γινονται μετακινησεις οπαδων και αυτο θα ειναι πλεον θεμα συννενοησης ομαδων και οχι αποφαση Πολιτειας

Επισκέπτης
φιλε οχι ειμαστε τιμωρημενοι δυστυχως απο την κωλο ουεφα του μισελακου πλατινι
απο την μαλακια που σας δερνει ειμαστε τιμωρημενοι..
οταν πετας μπουκαλακια στον παγκο της σαχταρ,οταν πλακωνεις τις γκομενες των γαλλων(περισυ)& οταν πετας μπουκαλακια στην εξεδρα των γαλλων(φετος)οταν ξερεις οτι στην εχουν χαρισει 10 φορες,δεν σου φταιει ο κακος μισελ αλλα το ακατοικητο που κουβαλας..

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
η αεκ ειναι μια ιστορια επαναλαμβανομενη καθε περσι και καλυτερα

φετος πηρε τα καπη αληθεια ο καψης πως τους ξεφυγε  ??? και να ηταν και τιποτα παιχατραδες σε προχωρημενη ηλικια ο δελλας και ο λυμπεροπουλος ειναι ελεος δηλαδη

Επισκέπτης
το μονο καλο φετος
υπερκαλο..
1 αγωνιστικη θα παιζουμε με φιλαθλους & 3 χωρις,γιατι στα εκτος εδρας θα τον παιζετε με τα βαζελοπουστρακια του περιστεριου & οποιον αλλο καραγκιοζακο σας προκαλει..
κατα τ αλλα αγαπατε τον ΘΡΥΛΟ..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δυο ευρωπη και μια Ελλαδα φιλε  το μονο καλο φετος θα γινονται μετακινησεις οπαδων και αυτο θα ειναι πλεον θεμα συννενοησης ομαδων και οχι αποφαση Πολιτειας
η φαση ειναι οτι ευνοηθηκαμε και εμεις απο ενα μαγειρεμα του βαζελου στην επο....
λογω οτι ειχε φαει ο ζελας 1 αγωνιστικη για την νεα χρονια κανονισε ο σοφοκλης να παρουνε οι 5 πρωτες ομαδες κλειδαριθμο για τις πρωτες αγωνιστικες ωστε να μην γινει κανενα ντερμπι στην αρχη και εκτισει την ποινη ο ζελας σε ντερμπι...
ελα μου ομως που στην πορεια φαγαμε και εμεις στα πλει οφ μια αγωνιστικη και γλιτωσαμε και εμεις ντερμπι λογω του ''μαγειρεματος'' της ζελας... :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
οταν πετας μπουκαλακια στον παγκο της σαχταρ,οταν πλακωνεις τις γκομενες των γαλλων(περισυ)& οταν πετας μπουκαλακια στην εξεδρα των γαλλων(φετος)οταν ξερεις οτι στην εχουν χαρισει 10 φορες,δεν σου φταιει ο κακος μισελ αλλα το ακατοικητο που κουβαλας..
το μονο σωστο που εχεις πει εδω και κατι μηνες....
πυροτεχνημα;;;;θα δουμε... :2funny: :2funny:

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
εγω δεν θα πω οτι δνε υπαρχουν ανεγκεφαλοι αλλα αληθεια μου κανει εντυπωση πως μερικοι αμεσως κατηγορουν το κοσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

αν εισαι γαυρος ξερεις.....οτι την ομαδα , το κοσμο , τη διοικηση , το προπονητικο τιμ το στηριζεις οσο φοραει τη τιμημενη ερυθρολευκη φανελα και υπαρχουν συλλογικα οργανα ωστε να υπαρξει συνενοηση , διαβουλευση και τονιζω πως οι μαλακιες γινονται μεμονωμενα οχι απο αγελη καφρων οπως του παρουσιαζουν καποιοι κυριοι...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645
Eλπίζω να μη μας "κλέψουν" την πρόκριση οι αλβανοί  :grin:

Επισκέπτης
εγω δεν θα πω οτι δνε υπαρχουν ανεγκεφαλοι αλλα αληθεια μου κανει εντυπωση πως μερικοι αμεσως κατηγορουν το κοσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

αν εισαι γαυρος ξερεις.....οτι την ομαδα , το κοσμο , τη διοικηση , το προπονητικο τιμ το στηριζεις οσο φοραει τη τιμημενη ερυθρολευκη φανελα και υπαρχουν συλλογικα οργανα ωστε να υπαρξει συνενοηση , διαβουλευση και τονιζω πως οι μαλακιες γινονται μεμονωμενα οχι απο αγελη καφρων οπως του παρουσιαζουν καποιοι κυριοι...
τι να μας πεις απο την ζωη σου ρε τρυπα???
μια ζωη με τους πρεζακηδες κανω παρεα..
εχεις μπει ποτε σε πουλμαν για εκδρομη???
τραβα πιες το γαλα σου..

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

επειδη εισαι εσυ πρεζακι μη κοιτας τον εαυτο σου στο καθρεφτη και βαφτιζεις ολους τους υπολοιπους πρεζακια

αντε τωρα πεσε για νανι η δες τη δικη στο μπλου σκαι που βγαινει ο εκλεκτος σου μπανασακης μαζι με το φαντασμα των ανδριανοπουλαιων  ε ρε ραβδι που θελει ο κωλος ορισμενω για να στρωσουν και να μην λενε αλλα το πρωι και αλλα το βραδυ

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

επειδη εισαι εσυ πρεζακι μη κοιτας τον εαυτο σου στο καθρεφτη και βαφτιζεις ολους τους υπολοιπους πρεζακια

αντε τωρα πεσε για νανι η δες τη δικη στο μπλου σκαι που βγαινει ο εκλεκτος σου μπανασακης μαζι με το φαντασμα των ανδριανοπουλαιων  ε ρε ραβδι που θελει ο κωλος ορισμενω για να στρωσουν και να μην λενε αλλα το πρωι και αλλα το βραδυ
μαλακοπιτουριδη εμπορας ειμαι & μαλιστα με βουλα..
το ποιος ειναι πρωταθλητης στην κυβιστηση,γνωστο..
τραβα να παρεις καμια πιπα στον σπανουλη που μεχρι εχτες εβριζες γιατι φοραγε την χυλιοχυμενη & μετα παραμυθιασου οτι αυτο πρεπει να κανεις αφου ο σκοπος αγιαζει τα μεσα..
εξωνημενο πουστακι γεννηθηκες & εξωνημενο πουστακι θα πεθανεις..

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ρε μαλακα σκασε και παψε να :bigdick:  εγω ποτε δεν εβρισα ή ειπα κατι κακο για το σπανουλη αρα μη λες την αποψη σου για δικη μου μαλακακο.....γκε γκε ???

αν δεν γνωριζεις για το θανατο του εμπορακου ερχομαι στο χωρο σου και στον μαθαινω πρεζουρομανδυοχτηπημενε

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
μπορείτε να ρίξετε 8 στους αλβανούς μέσα στα τίρανα???
καλό θα ήτανε ένα σκορ με πάνω από 5-6 γκολ στα αλμπανά
Κάτσε μην πάθουμε όπως επί βαλβίδα :zfuck: και γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.
Ας κερδίσουμε κατ'αρχήν και βλέπουμε στο τηγάνι για τα περαιτέρω.

Επισκέπτης
ρε μαλακα σκασε και παψε να :bigdick:  εγω ποτε δεν εβρισα ή ειπα κατι κακο για το σπανουλη αρα μη λες την αποψη σου για δικη μου μαλακακο.....γκε γκε ???

αν δεν γνωριζεις για το θανατο του εμπορακου ερχομαι στο χωρο σου και στον μαθαινω πρεζουρομανδυοχτηπημενε
βρε γαμημενε κωλοπουστα ποιος μας ειχε πρηξει τα παπαρια οτι θα παρετε πρωταθλημα μονο με την βια???
οταν τα σπαγατε στο σεφ,ριχνατε επιλεκτικα σε ολους τους ζελες εκτος του σπανουλη???
σαλτα & γαμησου ρε πουστακι..
στο ξαναλεω..
ολοι εχουν καταλαβει ποσο μαλακας εισαι..δεν χρειαζεται να το επιβεβαιωνεις συνεχεια..
Υ.Γ τα ραντεβουδακια μεσω νετ καποιες φορες οδηγουν σε παιανιες..
εισαι σιγουρος οτι θελεις να με δεις φατσα-καρτα???

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ρε θα μας τρελανουν αυτοι δημοσιογραφοι.
τα ονοματα που εχουν παρελασοι ειδικα φετος κανουν ακομα και τον πιο απεσιοδοξο να πιστευει οτι η στεψη του c.l θα γινει απο το σεπτεμβριο στο λιμανι

εγω να πω την αληθεια μου ειμαι αρκετα αισιοδοξος οχι για τις βομβες που γραφουν αλλα γενικα
εχω την εντυπωση οτι ο βαγγελαρας παει για κατι σοβαρο

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ότι θα ταχθείς εσύ κατά της βίας, δεν το περίμενα.
Εκτός κ'αν είσαι κατά της βίας μόνο στην Ευρώπη, επειδή εκεί μας τιμωρούν κανονικά όλους.

Επισκέπτης
Ότι θα ταχθείς εσύ κατά της βίας, δεν το περίμενα.
Εκτός κ'αν είσαι κατά της βίας μόνο στην Ευρώπη, επειδή εκεί μας τιμωρούν κανονικά όλους.
ποια βια ρε μαλακα & εσυ???
βια ειναι η παιανια..
οχι να κυνηγας τις γκομενιτσες των γαλλων..
αυτο ειναι μαλακινση εγκεφαλου..
Υ.Γ διαβασε & τα υπολοιπα ποσταρισματα & μετα διατυπωσε τις αποριες σου..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom