House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Αυτό λέω κι εγώ, και πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημαπιο μεγάλη αγορά
πιο σοβαρή χώρα οικονομικά μακράν
Αυτό λέω κι εγώ, και πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημαπιο μεγάλη αγορά
Eίναι twiterάς ο απόλυτος,περιεκτικός πάνταείσαι τεράστιος στις οικονομικές σου αναλύσεις
αυτό που είπες έτσι απλά δεν μπορούσα να το πω
πιο μεγάλη αγορά
έχεις πάει από εκεί?
φιλε και με τα δυο χερια αυνανιζεσαι
η Τουρκια εχει πτωχευσει πεντε φορες μεχρι τωρα
έχεις πάει από εκεί?
γιατί εγώ κάνω δουλειές
όταν δεις τα φράγκα τους και πόσο μπροστά είναι θα πεις τον δεσπότη παναγιώτη
μάλλον διαβάζεις μόνο βίπερ νόρα
τυπε εφαρμοζουν το μοντελο τζουλιαείσαι τεράστιος στις οικονομικές σου αναλύσεις
αυτό που είπες έτσι απλά δεν μπορούσα να το πω
σε ξαναρωτάωξερεις ποσο ειναι εκει η ανεργια ???
ο βασικος μισθος ????
ο πληθωρισμος ?????
μην ανοιγεις το στομα σου αν δεν γνωριζεις και δεν ειναι εθνικιστικο το θεμα απλα καθαρα οικονομικο και στο λεω εχοντας γνωρισει αρκετους
ενταξει μπορει να μην εχει παει αλλα εσυ απαντα αν θες στις ερωτησεις που σου κανει περι βασικου μισθου κλπ... ;)σε ξαναρωτάω
έχεις πάει εκεί?
κι εγώ έχω γνωρίσει έλληνες στη γερμανία μετανάστες από το κάθε χωριό
όταν πας θα καταλάβεις τι εννοώ
ααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..ενταξει μπορει να μην εχει παει αλλα εσυ απαντα αν θες στις ερωτησεις που σου κανει περι βασικου μισθου κλπ... ;)
άμα θέλει δεικτες ας μιλήσει με το ΔΝΤενταξει μπορει να μην εχει παει αλλα εσυ απαντα αν θες στις ερωτησεις που σου κανει περι βασικου μισθου κλπ... ;)
καλα κανεις γιατι δεν γαμαω πουστρακια που προσκυνανε εκει που εχεζαν..σε προγονοπληκτους και οπαδους του γυψου δεν απανταω
χαιρω πολυ ρε συ οι μεταγραφες γινονται απο τη παραοικονομια ομως εδω η συζητηση εγινε για την οικονομια της Τουρκιας πως ειναι καλυτερη και απαντησα πανω σε αυτο δεν ειπα λογια του αερα...αμα ειναι να πουμε για παραοικονομια ειναι σαν ας πουμε αυτη η εικονα....άμα θέλει δεικτες ας μιλήσει με το ΔΝΤ
ισχύουν αυτά που λέει στην φαινομενική οικονομία
καλα κανεις γιατι δεν γαμαω πουστρακια που προσκυνανε εκει που εχεζαν..
μα για ποδόσφαιρο μιλάμεχαιρω πολυ ρε συ οι μεταγραφες γινονται απο τη παραοικονομια ομως εδω η συζητηση εγινε για την οικονομια της Τουρκιας πως ειναι καλυτερη και απαντησα πανω σε αυτο δεν ειπα λογια του αερα...αμα ειναι να πουμε για παραοικονομια ειναι σαν ας πουμε αυτη η εικονα....
1 ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ