You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
bianco_verdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2010
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
προσοχή όπως θα γυρίζει ο χοντρός-εμφύτευση τις σελίδες μη σκίσει καμία ...
Βλέπω ότι με το σχόλιό μου, βρήκατε όλοι τροφή, κάτι για τον υιό ΒΙΑΝΕΞ, κάτι για τις διακοπές του Ζοτς, ........ για την αείμνηστη ψωλιά του Κορνίλιους τουμπέκα όλοι. Αφροαμερικάνικη ψωλή μήκους Τελ Αβίβ-Αθήνα.
Βιάζεστε να σηκώσετε τα τρόπαια στο Μπάσκετ. Προσέξτε γιατί και ο Οικονόμου ίδια πορεία είχε με τον Βασιλάκη - με μίκραν στάση εις τα Ευρώπας - και είδαμε τα χαϊρια του.
Βιάζεστε να σηκώσετε τα τρόπαια στο Μπάσκετ. Προσέξτε γιατί και ο Οικονόμου ίδια πορεία είχε με τον Βασιλάκη - με μίκραν στάση εις τα Ευρώπας - και είδαμε τα χαϊρια του.
για την αείμνηστη ψωλιά του Κορνίλιους τουμπέκα όλοι. Αφροαμερικάνικη ψωλή μήκους Τελ Αβίβ-Αθήνα.
Για πες μου κατι, Ο Κορνιλιους ποσα χρονια επαιξε στον βαζελο? Αλλα βεβαια, τοτε γαμουσες με τις ψωλες των αλλων.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
κοιτα να δεις....δεν ξερεις...και ο Τσαρτσαρής τέτοιοςήτανε και έγινε παίκτης.
πάντως στο ποδόσφαιρο σόρρυ αλλά αρχίζει και μου βρωμάει...
ελληνικό στοιχείο μηδέν στην ενδεκάδα....
πάντως στο ποδόσφαιρο σόρρυ αλλά αρχίζει και μου βρωμάει...
ελληνικό στοιχείο μηδέν στην ενδεκάδα....
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
σχετικά είναι όλα βέβαια...αλλά φέτος ο ΠΑΟ θα πρέπει να δουλέψει από την αρχή τα συστήματα...
αυτό είναι το βασικότερο.
και ξαναχτίσιμο όπως άλλωστε και εμείς.
Είναι όμως ακριβώς η ίδια κατάσταση με το περσινό καλοκαίρι του ποδοσφαίρου εκτός από την αλλαγή προπονητή (με εντίθετους πρωταγωνιστές)
αυτό είναι το βασικότερο.
και ξαναχτίσιμο όπως άλλωστε και εμείς.
Είναι όμως ακριβώς η ίδια κατάσταση με το περσινό καλοκαίρι του ποδοσφαίρου εκτός από την αλλαγή προπονητή (με εντίθετους πρωταγωνιστές)
Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
τι λες βρε σαχλαμάραοι βαζελοι ειναι ξεχωριστο ειδος...χαιρονται οταν νικανε τον ΘΡΥΛΟ ομως περισσοτερο γουσταρουν οταν γινονται Σκανδιναβοι Μολντε ,Ροχενμπορκ Μπενελουξιανοι Χιρενφειν , Στανταρ Λιεγης Ιταλιανοι Γιουβεντους , Ρομα
πάντοτε όποτε παίζει έξω ο γάβρος με την ελληνική ομάδα είμαι
ποιά ρόμα και ποιά γιουβέντους??
δες τα ποστ μου στο φάιναλ φορ
gaganis69
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εγω ξεταζω και το αλλο ο νεος ειναι ωραιος ομπραντοβιτς αλλα ο παλιως ιβκοβιτς ειναι αλλιως και πιστευω οτι φετος αλλαζουν οι ισορροπιες αφου αν κανουμε τις κινησεις που ακουγονται στο μπασκετ θα ειμαστε αχτυπητοι και θυμιζω πως ο ιβκοβιτς νικησε 20 ποντους μεσα στο οακα τον παο το 97 ενω σε ολη τη περιοδο της ευρωλιγκας ειμασταν ψοφιοι με ηττες εντος εδρας αρα ξερει πως να μονταρει μαι ομαδα και επισης εχουμε τον αγγελου που για μενα ιτουδης δεν ειναι αλλα ειναι καλυτερος και πιο δουλευταρας απο το δημοσιοκαφρο το Μαν-ΟΥΣΤ-ελη
gaganis69
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τι λες βρε σαχλαμάρα
πάντοτε όποτε παίζει έξω ο γάβρος με την ελληνική ομάδα είμαι
ποιά ρόμα και ποιά γιουβέντους??
δες τα ποστ μου στο φάιναλ φορ
εσυ ναι ο στεφανος ομως ο περσονας και αλλοι πολλοι τι ευχονται καθε φορα ???
εγω ξεταζω και το αλλο ο νεος ειναι ωραιος ομπραντοβιτς αλλα ο παλιως ιβκοβιτς ειναι αλλιως και πιστευω οτι φετος αλλαζουν οι ισορροπιες αφου αν κανουμε τις κινησεις που ακουγονται στο μπασκετ θα ειμαστε αχτυπητοι και θυμιζω πως ο ιβκοβιτς νικησε 20 ποντους μεσα στο οακα τον παο το 97 ενω σε ολη τη περιοδο της ευρωλιγκας ειμασταν ψοφιοι με ηττες εντος εδρας αρα ξερει πως να μονταρει μαι ομαδα και επισης εχουμε τον αγγελου που για μενα ιτουδης δεν ειναι αλλα ειναι καλυτερος και πιο δουλευταρας απο το δημοσιοκαφρο το Μαν-ΟΥΣΤ-ελη
Διαφωνω φιλε μου.
Ειμαι αντιθετος στο να ερθει ο Ιβκοβιτς, οχι γιατι ειναι κακος προπονητης(προς Θεου) αλλα γιατι ειναι ξεπερασμενος. Ειναι προπονητης αλλων εποχων του μπασκετ και αμφιβαλω αν θα καταφερει να προσαρμοστει στα τωρινα δεδομενα.
ντροπη να μιλατε για μπασκετ ουτε μηνας δεν περασε.....καιμακογλου και βουγιουκα ωραιες μεταγραφες κανει ο βαζελος οπως τον μπαρλο και τον σκλαβο που ειχαμε παρει εμεις παλαιοτερα
ηρθε ο σπανουλης κ νομιζετε οτι κατι θα κανετε...οπως νομιζατε για τεοντοσιτς τσιλντρες κ κλειζα.....κ το αποτελεσμα 200 μυρια για ενα κυπελο ελλαδος
Επισκέπτης
αααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..μπορούμε να δούμε φέτος μπασκετάκι
και να σταματήσουν οι παπαριές με τα βεγγαλικά εκατέρωθεν?
πλακα κανεις???
στα γηπεδα η ελλαδα αναστεναζει..
απο σεπτεμβριο που θα εχουν σφιξει ακομη περισσοτερο τα γαλατα,περιμενεις μειωση της βιας???
η εκαστοτε εξουσια,εκτονωνει την οργη του πληθους στην αρενα ρε παιχτη..
τα γηπεδα λειτουργουν σαν βαλβιδα ασφαλειας στην χυτρα της κοινωνικης οργης..
απο αρχαιοτατων..
αρτος & θεαματα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
οι αμοιβαδες αντι να κυνηγανε τα μουνοπανα που τους εχουν κλεψει την ζωη,κυνηγιονται αναμεταξυ τους για το ποιος την εχει μεγαλυτερη..
τι μπασκετ-τοπι θες να δεις λοιπον???
μια απο τα ιδια & ακομη χειροτερα λοιπον..
οι βαζελοι ειναι ξεχωριστο ειδος...χαιρονται οταν νικανε τον ΘΡΥΛΟ ομως περισσοτερο γουσταρουν οταν γινονται Σκανδιναβοι Μολντε ,Ροχενμπορκ Μπενελουξιανοι Χιρενφειν , Στανταρ Λιεγης Ιταλιανοι Γιουβεντους , Ρομα
Ρόμα??? ΣΕ έχει χύσει και η Ρόμα??? Αλλά τι ρωτάω???? Όλη η Ευρώπη σε έχει χύσει......Εδώ τότε με την 7άρα στην Γιούβε ακόμη εκκρεμεί η μύνηση που σας κατέθεσε ο δήμαρχος του Τορίνο.
Τι ποια μύνηση??? Ξεχνάς??????΄Έλα τώρα που δεν θυμάσαι...200,000,000 για αποζημίωση λόγω του χάους και την υλικών ζημιών που προκλήθηκαν από τα 100αδες τροχαία μέσα σε μία μόνο ημέρα, επειδή τα αυτοκίνητα γλυστρούσαν στα αίματα και τις κόκκινες κυλότες που γέμισαν οι δρόμοι στο Τορίνο.....
Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
είπες την αλήθειααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
πλακα κανεις???
στα γηπεδα η ελλαδα αναστεναζει..
απο σεπτεμβριο που θα εχουν σφιξει ακομη περισσοτερο τα γαλατα,περιμενεις μειωση της βιας???
η εκαστοτε εξουσια,εκτονωνει την οργη του πληθους στην αρενα ρε παιχτη..
τα γηπεδα λειτουργουν σαν βαλβιδα ασφαλειας στην χυτρα της κοινωνικης οργης..
απο αρχαιοτατων..
αρτος & θεαματα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
οι αμοιβαδες αντι να κυνηγανε τα μουνοπανα που τους εχουν κλεψει την ζωη,κυνηγιονται αναμεταξυ τους για το ποιος την εχει μεγαλυτερη..
τι μπασκετ-τοπι θες να δεις λοιπον???
μια απο τα ιδια & ακομη χειροτερα λοιπον..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις