Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
το φτου σου το εβαλε ολυμπιλαγε διοτι προτιμησε να γινει η πρωτη πουτανα του στολου του πειραια και οχι να βγει και να δηλωσει αντρικια οτι ξερετε παω πειραια διοτι θελω να γινω διαμαντιδης αλλα δεν μπορω εδω,και παω πειραια να γινω εκει, αλλα και σε εσας ουτε αυτο δεν θα γινει διοτι δεν εχει τα προσοντα φυσικα και αγωνιστικα να γινει ηγετης μια ζωη θα ειναι στην σκια καποιου αλλου του τεοντοσιτς ισως αν κανει το ξεπεταγμα με τον ιβκοβιτς.καισαν ολυμπιλαγοι που ειστε ξεχνατε παλι την αγκωνια του αλητη τεοντοσιτς στην προηγουμενη φαση με τον διαμαντιδη,γιαυτο μια ζωη θα ερχομαστε στο εξοχικο και θα σας γλενταμε θυμηθηται ΜΠΟΝΤΙΡΟΓΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ.

.......να ποιοι ειναι οι λαγοι

και ανεβαινατε βουναααααααααααα και τρεχατεεεεεε και τρεχατεεεεεεεε σα παλαβοι πηγαινατεεε

Συνημμένα

• 17141_104043929619097_100000404726410_101462_3030789_n.jpg
    17141_104043929619097_100000404726410_101462_3030789_n.jpg
    75,9 KB · Εμφανίσεις: 10

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
λαγος ντερμπεντερης

Συνημμένα

• _.jpg
    _.jpg
    18,6 KB · Εμφανίσεις: 12

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
σεβασμος και τιμη στη σαλιαρα τη τρελη....
σσσσσσσσσσ αρχιζει βροχη απο ροχαλητα

ΡΟΧΑΛΑΜΑΝ ΓΑΜΗΣΟΥ , ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΟΥ

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    35,7 KB · Εμφανίσεις: 21

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
φιλε τετοιοι παιχτες δεν μενουν ευκολα ευρωπη μεχρι περσι η φορολογια και το νομισμα ηταν κινητρα για να ερχονται παιχταραδες απο αμερικη(ειτε αμερικανοι ειτε ευρωπαιοι και λατινοι) στην ευρωπη
ομως τωρα ειδικα στην ελλαδα το καθεστως ειναι απαγορευτικο για να ερθουν οχι μεγαλα ονοματα γκασολ , νοβιτκι ,τσινοπιλι αλλα πολυτιμα εργαλεια οπως πχ ντελφινο ,κιριλενκο,σκολα

ο κλειζα στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ του σοφου δεν θα ταιριαζε ο σοφος θελει παιχτς συνολου και οχι μοναδες-βεντετες και ο κλειζα μεγαλος παιχτης ειναι ομως στα δυσκολα δεν βοηθησε ποτε ενα χρονο ασε που αν δεν πιασει αμερικη θα δεις πως θα παρακαλαει να γυρισει αν και αμερικανοθρεμμενος φιλε

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ό,τι άξιζε απ τον φετινό γάβρο.αυτός έκανε τη διαφορά από πέρσι.

αξιζε ???? οχι για μενα παιχτης ο οποιος απανταει στις προκλησεις της καθε τσατσα - Ρουλας γνωριζοντας απο πριν την ατιμωρησια και ασυλια της Τσατσα-Ρουλας ειναι αξιος της μοιρας του

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
120
Πόντοι
281
«Δεν θέλω και δεν χρειάζεται να κάνω κανένα σχόλιο για τη μεταγραφή του Μπίλι στον Ολυμπιακό... Σταμάτησα τις διακοπές μου για να έρθω στην Αθήνα και να μιλήσω με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Συμφωνήσαμε σε όλα τα θέματα».

Είπαμε ότι ο καθένας θα κάνει τα πάντα για τον Παναθηναϊκό. Για να είμαστε ακόμη πιο δυνατοί. Μιλήσαμε για όλα και συμφωνήσαμε. Ολοι ξέρουμε ότι η κατάσταση δεν είναι εύκολη. Αλλά από τη στιγμή που η οικογένεια Γιαννακόπουλου μου έχει πει ότι θα κάνει ό,τι χρειάζεται για την ομάδα, εγώ είμαι ΟΚ με αυτό. Για τα ονόματα που ακούγονται, αυτό είναι το φυσιολογικό. Ποτέ δεν έχω μιλήσει για ονόματα και δεν θα το κάνω και τώρα. Συζητήσαμε τα πάντα και είναι σίγουρο ότι θα κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα».

ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΖΕΛΙΚΟ. Αυτός που κέρδισε τον Τάρπλεϋ, τον Πάσπαλιε, τον Τόμιτς και τον Τάρλατς (Ελληνική ομάδα σου λένε μετά) με έναν Κορνίλιους Τόμπσον (παγκοσμίως άγνωστος αφροαμερκάνος παίκτης του μπάσκετ) ξέρει καλύτερα από τον καθένα.

Υ.Γ. Καλή Τύχη με την Μπέσα

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.946
Πόντοι
42.697
«Δεν θέλω και δεν χρειάζεται να κάνω κανένα σχόλιο για τη μεταγραφή του Μπίλι στον Ολυμπιακό... [size=16pt]Σταμάτησα τις διακοπές μου για να έρθω στην Αθήνα και να μιλήσω με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού[/size]. Συμφωνήσαμε σε όλα τα θέματα».

ααααααααχχαχαχαχαχα!!!!!!
σταματησε τις διακοπες του και να ηλθε στην ελλάδα κακην κακως ....
κατα τα λοιπά όλα ΟΚ!!! :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ααααααααχχαχαχαχαχα!!!!!!
σταματησε τις διακοπες του και να ηλθε στην ελλάδα κακην κακως ....
κατα τα λοιπά όλα ΟΚ!!! :2funny:

τουλάχιστον υπάρχει και ένας που έρχεται ελλάδα κακήν κακώς.
όλοι απ όσο ξέρω φεύγουν απ αυτήν κακήν κακώς.........

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Όταν αναλάβει ο υιός Γιαννακόπουλος (αυτός που έκανε το ντου μετά τον αποκλεισμό),
λέτε να έρθει ο Ζοτς για 1 χρόνο στο γαύρο να πάρει Κούπα για σπάσιμο; :dancing:
Πάντα με σεβασμό στον κόσμο του ποα, μην τον πουν και προδότη.

nautipu$$

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Αυτο ειναι υπεραρκετο για να βυθιστει ολοκληρωτικα ο βαζελος. Δεν χρειαζεται ο ζοτς.
Πως τη γλυτώσαμε εμείς και δεν ανέλαβε ο Π. Κόκκαλης...
Και με πόστο σε γκαγκάτση μάλιστα, να μην ξεπλένει τη ντροπή ούτε ο Αμαζόνιος.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ανατριχιαζω μονο που το σκεφτομαι....

Με τις φήμες για γκαγκάτση δεν ανατρίχιαζες;
Αν και πιστεύω με 35.000 άτομα να του κατεβάζουν καντήλια σε κάθε αγώνα, θα έφευγε σύντομα.

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ποιον έχεις πρόεδρο τελικά;
Δεν κατεβάσατε πολύ κόσμο στις απεργίες υπέρ του Ν.Μπαμπά.

και σε σενα καλη τυχη με τον γκαβου- και τον ψιψινε που λαχταραει τη λιβερ-πουλ αφου θελει να φυγει απο το λαγονησι- τον παρτουζιαρη που ηρθε εδω για να κανει παρτουζες

nautipu$$

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
Με τις φήμες για γκαγκάτση δεν ανατρίχιαζες;
Αν και πιστεύω με 35.000 άτομα να του κατεβάζουν καντήλια σε κάθε αγώνα, θα έφευγε σύντομα.

Θα σου πω....

το οτι ο γκαγκατσης ειναι μαφιοζος κλπ δεν χωραει αμφιβολια, αλλα αν δεν γινοταν η αλλαγη στην διοικηση και εμενε ο κοκκαλης (που σημαινει μπατζετ μηδενικο αρα μεταγραφες του κωλου), τοτε μονο ενας τυπος σαν τον γκαγκατση που ειναι δυνατος παρασκηνιακα θα μπορουσε να κανει κατι για να κοντραρει τον παο.

Ευτυχως το αποφυγαμε και αυτο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom