Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Mια χαρα παιχτης για μπακ απ βεβαια...

Αν και ηταν εδω και δυο χρονια βασικοτατος στην Βαλενθια ομαδα που πηρε το Uleb, "τραβαγε" αρκετα το σκορ της Ισπανικης ομαδας

asaitos kavalaris

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
1
καλα οτι θα φτασουμε στο σημειο να πανηγυριζουμε τα καλαθια του σπανουλη δεν το περιμενα..

καλος παιχτης δεν λεω αλλα.. :-

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ε οχι ρε φιλε και 5 παιχτες ακομα....Ενα καλο τεσσαρι(στυλ Λαβρινοβιτς) ενα τριαρι(σισκαουσκας) κι ενα 5 αρι(Αντερσεν!!!!!!!!!!) και ειμαστε κομπλε....Ισως και ενα ακομα δυαρι σουτερ
φιλε κοιτα να δεις ειχαμε σοφοκλη βουιτσιτς μπουρουσης κλειζα γλυνιαδακη περσι
ποιοι εμειναν ??? μπουρουσης γλυνιαδακης αρα στη θεση σοφο βουιτσιτς κλειζα θελουμε τρεις παιχτες τα λεμε καλα ??? παμε περιφερεια εφυγαν χαλπεριν μπιβερλει σκουνναρος πενν
ηρθε ο σπανουλης  αρα δεν θελουμε δυο παιχτες ??? απλα μαθηματικα φιλε  το θεμα ειναι αυτοι οι πεντε παιχτες να ειναι οι δυο στυλ σκολα σισκαουκας ή αντερσεν σισκαουκας και οι τρεις πολυτιμα εργαλεια στυλ σατο νιλσεν λανγκτον

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ξεχασα τον τσιλντρες οφ δε σκαι που εφυγε και θελουμε εναν παιχτη στο τρια ακομη

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
e-e-e ΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ Ο ΣΑΤΟ πιστευω να ειναι καλυτερος του χενρι ντομερκαντ γιατι μου τον θυμιζει αρκετα

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Να κάνω μια αφελή (πείτε τη χαζή, ως συνήθως...) ερώτηση;
Γιατί δε δοκιμάζουμε το Τζούριτς για Σέντερ στο Μπάσκετ; Είναι 2.10 με τρομερή δύναμη και καλό άλμα. Όχι σαν το Μίλκοβιτς βέβαια(αν και ο Μίλκοβιτς είναι πιο κοντός, μόνο 2.06...), αλλά μόλις έκλεισε τα 21 και θα δυναμώσει κ' άλλο. Μ. Αν μάθει να παίζει το ελάχιστο απαιτούμενο (πχ 50% βολές, τοποθέτηση στα ριμπάουντ και απλές πάσες στον ξεμαρκάριστο), νομίζω μπορεί να γίνει μπασκετμπολίστας σιγά σιγά. Εδώ ήταν στο βάζελο του Ομπράντοβιτς και στην Εθνική Λιθουανίας ο γιδόγαμος ο Γυφτόκας  :zfuck: που του έφευγε η μπάλα μέσα από τα χέρια.
Κάντε σύγκριση με Μπουρούση για τη μυική μάζα.
3271_71317853127_65872223127_165222.jpg
URL]]

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
χαχαχαχα

ο τζουριτς θελει πενηντα κιλα τουλαχιστον για να φτασει τον μπουρουσαρο που ειναι 130 κιλα

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
χαχαχαχα

ο τζουριτς θελει πενηντα κιλα τουλαχιστον για να φτασει τον μπουρουσαρο που ειναι 130 κιλα
Σοβαρά, σου φαίνεται πιο δυνατός ο Μπουρούσης; :huh:
Τη 2πλάσια πλάτη έχει ο Τζούριτς. Για τετρακέφαλο δεν το συζητάω.
Κάποια από τα 130 κιλά που λες, πρέπει να τα ξέχασε στο σπίτι.
Για ξαναδές τον δίπλα στο Μίλκοβιτς που είναι θηρίο:
olympiakos200901.jpg

Φυσικά στα 21 του, δε γίνεται πλέον να αποκτήσει ούτε το 20% της τεχνικής κατάρτισης του Μπουρούση.
Όχι ότι έχουν όλοι οι Σέντερ αυτό το 20%.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.947
Πόντοι
42.697
Να κάνω μια αφελή (πείτε τη χαζή, ως συνήθως...) ερώτηση;
Γιατί δε δοκιμάζουμε το Τζούριτς για Σέντερ στο Μπάσκετ; Είναι 2.10 με τρομερή δύναμη και καλό άλμα. Όχι σαν το Μίλκοβιτς βέβαια(αν και ο Μίλκοβιτς είναι πιο κοντός, μόνο 2.06...), αλλά μόλις έκλεισε τα 21 και θα δυναμώσει κ' άλλο. Μ. Αν μάθει να παίζει το ελάχιστο απαιτούμενο (πχ 50% βολές, τοποθέτηση στα ριμπάουντ και απλές πάσες στον ξεμαρκάριστο), νομίζω μπορεί να γίνει μπασκετμπολίστας σιγά σιγά. Εδώ ήταν στο βάζελο του Ομπράντοβιτς και στην Εθνική Λιθουανίας ο γιδόγαμος ο Γυφτόκας  :zfuck: που του έφευγε η μπάλα μέσα από τα χέρια.
Κάντε σύγκριση με Μπουρούση για τη μυική μάζα.
3271_71317853127_65872223127_165222.jpg
http://[URL unfurl="true"]www.neolaia.gr/images/osfp-basket.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

ασε τις παπαριες Μεγαλέφαντε , και ασε τον Τσουριτς ησυχο!
ο μικρος θεωρειται απο τους καλυτερους παικτες στον κόσμο με βαση την ηλικία του πάντα, και αν δουλεψει καλά θα γίνει κορυφαιος σε 3-4 χρόνια.
Τι σεντερ και παπαριες μας λες για μπασκετ? να κανει τον μπετατζη?

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
57
Πόντοι
16
Μεγαλέφαντε πάρτε εμένα ρε!
είμαι 1.80 αλλά έχω τετρακέφαλο πιο τούμπανο απ'του Μπουρούση!

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
τωρα που λετε για μιλκοβιτς , ξερετε πως εφυγε και λουφαρε τ τασακια απο το σπιτι που του ειχε δωσει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ????

Στο πολο ο χατζηθεοδωρου και ο Δηληγιαννης πληρωνουν τα υπολοιπα παδια μακαρι ο λαμαρινας να ασχοληθει πιο ενεργα με τα ερασιτεχνικα αθληματα γιατι το βολλευ και το πολο εχουν φερει κουπες ευρωπαικες που οι λαγοι μονο στο μπασκετ εχουν ευρω κουπα

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
να πω και γω το κοντο μου και το μακρυ μου .
υποθεσεις σα του σπανουλη υπηρχαν υπαρχουν και θα υπαρχουν αλλα ολοι εμεις που λειτουργουμε με βαση το συναισθημα πολλες φορες χωρις να το καταλαβουμε κανουμε κωλοτουμπες

το αποτελεσμα μετραει σε τετοιες περιπτωσεις
και παραθετω το παραδειγμα μου
εγω σα Νικος δε τον ηθελα το σπανου΄λη στην ομαδα
αν του χρονου τετοια μερα εχει πρωαγωνιστισει σε ενα trible cr για παραδειγμα εγω τι θα κανω?
σαφως και θα φωναξω το ονομα του οταν θα το φωναξουν στα μεγαφωνα
κανω λαθος?δεν ειναι κωλοττουμπα ?

βεβαια υπαρψουν και υποθεσεις και ανθρωποι που ποτε δε στεριωσαν στην ομαδα αλλα για μενα δε στεριωσαν και δεν εεγιναν δεκτοι επειδη δε προσφεραν κιολλας
πχ μητροπουλος

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
το φτου σου η πρασινη γιατι το βαζει ???? μηπως θα επρεπε να εχει το φτυσιμο του διαμαντιδη στον τεοντοσιτς καλυτερα ??? ή ακομα καλυτερα τη ποινη-κολαφος της πουτανας της διαμαντιδαινας για αυτο ???? διαμαντιδη ΨΟΦΑ  πουτανας γιε λαγε
το φτου σου το εβαλε ολυμπιλαγε διοτι προτιμησε να γινει η πρωτη πουτανα του στολου του πειραια και οχι να βγει και να δηλωσει αντρικια οτι ξερετε παω πειραια διοτι θελω να γινω διαμαντιδης αλλα δεν μπορω εδω,και παω πειραια να γινω εκει, αλλα και σε εσας ουτε αυτο δεν θα γινει διοτι δεν εχει τα προσοντα φυσικα και αγωνιστικα να γινει ηγετης μια ζωη θα ειναι στην σκια καποιου αλλου του τεοντοσιτς ισως αν κανει το ξεπεταγμα με τον ιβκοβιτς.καισαν ολυμπιλαγοι που ειστε ξεχνατε παλι την αγκωνια του αλητη τεοντοσιτς στην προηγουμενη φαση με τον διαμαντιδη,γιαυτο μια ζωη θα ερχομαστε στο εξοχικο και θα σας γλενταμε θυμηθηται ΜΠΟΝΤΙΡΟΓΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
το φτου σου το εβαλε ολυμπιλαγε διοτι προτιμησε να γινει η πρωτη πουτανα του στολου του πειραια και οχι να βγει και να δηλωσει αντρικια οτι ξερετε παω πειραια διοτι θελω να γινω διαμαντιδης αλλα δεν μπορω εδω,και παω πειραια να γινω εκει, αλλα και σε εσας ουτε αυτο δεν θα γινει διοτι δεν εχει τα προσοντα φυσικα και αγωνιστικα να γινει ηγετης μια ζωη θα ειναι στην σκια καποιου αλλου του τεοντοσιτς ισως αν κανει το ξεπεταγμα με τον ιβκοβιτς.καισαν ολυμπιλαγοι που ειστε ξεχνατε παλι την αγκωνια του αλητη τεοντοσιτς στην προηγουμενη φαση με τον διαμαντιδη,γιαυτο μια ζωη θα ερχομαστε στο εξοχικο και θα σας γλενταμε θυμηθηται ΜΠΟΝΤΙΡΟΓΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ.
ρε φιλε τα θες η σου φευγουν?ολοι εχετε γινει πολυ συναισθηματικοι
το θαρρος να πεις για την αγκνια το εχεις
για τη ροχαλα δε το εχεις ομως.
καθεσε και διακιολογεις τη γαμωφυλλαδα που ειπε φτου?
και για να μη πεις τις μαλακιες σου να σου βαλω και το πρωταθλητη
που παγκοσμιο κυπελο να παρει ο βαζελος θα πει οτι ειναι απο τη διαιτησια
και 200 συνεχομενα να παρουμε εμεις η πρασινη θα μιαλει για παραγκα
τον παπανικολαου δεν το χειροκροτησες περυσι?

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Συνημμένα

• darbikavla423.jpg
    darbikavla423.jpg
    20,1 KB · Εμφανίσεις: 12

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645
Μούφα επιχείρημα, καυλί και άγγλοι είναι τσακωμένοι

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ

και γω αν κρινω παο την εικονα ο συγκεκριμενος εγγλεζος εχει αρκετα προσοντα για καθε ξεκωλακι(ποα,αθλητικη ενωση τουρκιας , πανθεσαλονικος αθλητικος ομιλος βουλγαριας)

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ο Μποντιρομπα παντως πηγε να πουλησει πνευμα το κωλοπαιδο στο λαο του ΘΡΥΛΟΥ στο Παρισι και αρπαξε τις φαπες του ο λαγος
μποντιρομπα σε γαμανε στο μουνι της μανας σου χοροπηδανεεεεεεεεεεεε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom