Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και για να μιλησω σοβαρα τωρα....δεν θεωρω τον σπανουλη κανενα υπερπαιχτη...μα;λλον χρυση μετριοτητα θα τον χαρακτηριζα...που επεσε στην συγκυρια να τα πιασει εξαιτιας της εντονης επιθυμιας των αδερφιων για μια ''επικοινωνιακη'' νικη απεναντι στους μπολεκ και λολεκ...
αυτα...

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
57
Πόντοι
16
πηραμε τελικα σπανουλη....
οφειλω να ομολογησω οτι εκανα λαθος στην προβλεψη μου οτι ηταν επικοινωνιακο τρυκ της ζελας....
τελικα ηταν πραγματικοτητα...
απλα δεν ειχα σκεφτει οτι μια αυτοκρατορια μαλλον ελαβε τελος και δεν μπορει να κρατησει πρωτοκλασατα στελεχη που φευγουν για να επανδρωσουν τον αντιπαλο....
μαλλον ηρθε το τελος εποχης μιας ομολογουμενως μεγαλης ομαδας και ας ελπισουμε οτι ξεκινησε η δυναστεια μιας αλλης....
θα δειξει....
με την πούτσα που έχουν φάει οι κοντοί από την κρίση και την εφορία,διόλου απίθανο αυτό που λες.
εδώ γύρισε ο Ζοτς άρον-άρον από τις διακοπές του να δει τι γίνεται και αν τελικά θα αναγκαστεί να παίξει και αυτός τη νέα σεζόν λόγω έλλειψης παιχτών.

υγ. φήμες που θέλουν φαβορί για τη θέση 5 μετά τη φυγή του Πέκοβιτς τον Θανασάρα,παραμένουν ανεπιβεβαίωτες! :grin:

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Βασίλη Σπανούλη.Ο διεθνής
γκαρντ θα είναι παίκτης της ομάδας μας για τα επόμενα τρία χρόνια.

Μια μεταγραφη που μπορουσε να γινει τσαμπα πριν καποια χρονια οταν ερχοταν παρακαλετος απο το Μαρουσι, τελικα γινεται τωρα και ερχεται καβαλα στ'αλογο, βεβαια ειναι αναλογες και οι απαιτησεις. Τεσπα, καλως ηρθε στο λιμανι, ποτε δεν ειναι αργα..

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Βασίλη Σπανούλη.Ο διεθνής
γκαρντ θα είναι παίκτης της ομάδας μας για τα επόμενα τρία χρόνια.

Μια μεταγραφη που μπορουσε να γινει τσαμπα πριν καποια χρονια οταν ερχοταν παρακαλετος απο το Μαρουσι, τελικα γινεται τωρα και ερχεται καβαλα στ'αλογο, βεβαια ειναι αναλογες και οι απαιτησεις. Τεσπα, καλως ηρθε στο λιμανι, ποτε δεν ειναι αργα..
δεν ερχοταν παρακαλετος και ουτε τσαμπα και στη τελικη εγω γουσταρω ετσι οπως ηρθε για 5οο χιλιαρικα -κανοντας το αγροτικο του στους λαγους οπως στη μπαλα νικοπολ και κωνσταντινου- να φτυσει στα μουτρα τους λαγους ετσι γουσταρω να τους γραψει στα παλια του παπουτσια και να μη σκεφτει καν παρελθον και μαλακιες αλλα που ειναι το αυριο αυτου και του μπασκετ γενικα...τωρα τα υπολοιπα στο παρκε

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Η Μεγαλυτερη πορνη κατεφθασε στο λιμανι η βασιλικη σπανουλη για τα επομενα 3 χρονια η επισημη πουτανα του πειραια οποτε θα ερχεται ο πρασινος στολος με τον αρχιναυαρχο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ θα την γλεντανε κανονικα.

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6

τελικα αυτοι ποτε θα παρουν χρονο ??????????????????

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ποτε ποτε ποτε τωρα θα κουβαλανε τα σεντονια της πουτανας για να αλλαζουν στο κρεβατι καθε φορα που θα τον πηδαει η πρασινη αρμαδα.ακλαφτα θα πανε τα παιδια δανεικοι σε ομαδουλες η κουβαλητες των πραγματων της πορνης βασιλικης.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.949
Πόντοι
42.697
Η Μεγαλυτερη πορνη κατεφθασε στο λιμανι η βασιλικη σπανουλη για τα επομενα 3 χρονια η επισημη πουτανα του πειραια οποτε θα ερχεται ο πρασινος στολος με τον αρχιναυαρχο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ θα την γλεντανε κανονικα.

κλααααααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Oxi τα εχεις μπερδεψει ο ΡΑΝΤΟΥΛΙΤΣΑ υπεγραψε εφς που ειναι 4-5 αρι  2.11
ο ΜΠΙΕΛΙΤΣΑ πιεζεται απο το Κολντεμπελα για να παει στην μπαινε-τον τρεβιζο ομως δεν εχει κλεισει αυτος και ειναι κατα πολλους ο νεος ΚΟΥΚΟΤΣ αφου παιζει ανετα απο 1-4
λάθος
ο Μπιέλιτσα έχει ήδη υπογράψει
και αν δεν θέλει η Μπενετόν, δεν πάει πουθενά αλλού.
Πίεση τρώει η Μπενετόν και ο Κολντεμπέλα για να τον δώσουνε, αλλά θα χρειαστούν πολλά γκαφρά.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κλαψε ελευθερα λεμε ρε...δε μασαω...
σπανουλης και τα μυαλα στο παρκε....αυτος θα τους γαμισει.... :birdman: :birdman: :birdman:
βαζουμε ένα στοιχηματάκι πως του χρόνου τέτοιο καιρό θα ψάχνουμε πώς να του σπάσουμε το συμβόλαιο;
δεν κάνει αυτός ο παίκτης....
ή που θα μας πρήζει τα αρχίδια για τα φράγκα ή που δεν θα παίζει στα μισά ματς.

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
κλαψψψψψψψψψψψψα πολυ κλαψα ρε παιδι μου οι σπαγγοι , μονος του πηρε το 09 το ευρωπαικο ο σπανουλης το μονο δικαιο των λαγων  και τωρα τον λενε ιουδα

εκει να φοραει το 7 και να σας γαμαει

τωρα βολευτειτε με τον γ-ομαρ κουκ , τον καιμακο-γλου και τον μιλος μαριτς  :knockinb: :zfuck: :rockon: :rockon:

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
το φτου σου η πρασινη γιατι το βαζει ???? μηπως θα επρεπε να εχει το φτυσιμο του διαμαντιδη στον τεοντοσιτς καλυτερα ??? ή ακομα καλυτερα τη ποινη-κολαφος της πουτανας της διαμαντιδαινας για αυτο ???? διαμαντιδη ΨΟΦΑ  πουτανας γιε λαγε

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ποιοι τον αποκαλούσαν Spin Span, γιδόγαμο και τα σχετικά πριν 10 μέρες; :rolleyes:
Και τώρα τον έχουν βάλει avatar, το πιάσατε το υπονοούμενο έτσι;  ;)
Μόνο ο Πλέζουρας έχει μείνει αμετακίνητος μου φαίνεται.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μεγαλέφα,

δεν ξέρω ποιοι τον αποκαλούσαν έτσι ή γιουβέτσι
το σίγουρο είναι πως ο Σπανούλςη είναι ρουλετίτσα αυτή τη στιγμή....
και με τόσο παρασκήνιο και τόση καθυστέρηση, εγώ θα τον άφηνα να πάει να κλαφτεί στους κοντούς.
και αν ήμουνα κοντός θα του έλεγα να πάει στο διάολο

Αλλά δεν είμαι ούτε ο ένας ούτε ο άλλος
κι εμένα με ενδιαφέρει να παίξει μπάλα η ομάδα του χρόνου. Αν συμβάλλει ο Σπανούλης σε αυτό, έχει καλώς. Αν όχι, να πάει στον κόρακα...

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ποιοι τον αποκαλούσαν Spin Span, γιδόγαμο και τα σχετικά πριν 10 μέρες; :rolleyes:
Και τώρα τον έχουν βάλει avatar, το πιάσατε το υπονοούμενο έτσι;  ;)
Μόνο ο Πλέζουρας έχει μείνει αμετακίνητος μου φαίνεται.

Δεν τον αποκαλεσα ουτε σπιν σπαν ουτε γιδοπροβατο....Εγω ειμαι ξεκαθαρος οσοι προκαλουν σε βαρος της τιμημενης ερυθρολευκης φανελας να ψοφισουν οσοι ειναι κυριοι εχουν θεση στην ομαδα μας και ο Σπανουλης ποτε δεν προκαλεσε ουτε εφτυσε ουτε πουλησε οπαδιλικι ουτε εγινε αρχηγος στους κλεφτολαγοκοταδες της 13.Πχ εμενα μου αρεσει καποιος να φτυνει το πρασινο μπρουρδελο και να ερχεται ΠΕΙΡΑΙΑ ειναι κατι καλο και λιγο να σκεφτει κατι καποιος(αφηνει κατι καποιος για κατι καλυτερο) χωρις αφκυλωσεις θα δει οτι ειναι κινηση και εντυπωσεων αλλα και ουσιας και γενικα ο κοσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δεν ηταν αρνητικος στο να ερθει ο σπανουλης και οι οργανωμενοι τον ηθελαν και ο απλος κοσμος που πηγαινει καθε αγωνιστικη στο παλαι και βλεπει μπασκετ και ασχολειται με αυτο. Οι μυρωδιαδες με τα κολληματα , τις αγκυλωσεις και οι προγονοπληκτοι δεν ανηκουν στην ολυμπιακη οικογενεια . Εγω οποιος παιχτης φοραει την τιμημενη ερυθρολευκη φανελα τον στηριζω και φωναζω το ονομα του γιατι η ομαδα αποτελειται απο προσωπα που αλλαζουν με το καιρο ομως στηριζοντας τα προσωπα βοηθας το συνολο που λεγεται ομαδα και αυτο ειναι η ουσια.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
κι εμένα με ενδιαφέρει να παίξει μπάλα η ομάδα του χρόνου. Αν συμβάλλει ο Σπανούλης σε αυτό, έχει καλώς. Αν όχι, να πάει στον κόρακα...

Με τον Παπαλουκά να τείνει όλο και περισσότερο στην κατηγορία του παλαίμαχου και τον Πεν να μην έπρεπε να έχει έρθει ούτε πέρσι ούτε επί Γκέρσον, ο μόνος play maker επιπέδου είναι ο Τεόντοσιτς. Και αν μείνει ο Σχορτσιανίτης, θα είναι απίστευτο δίδυμο όπως είχαμε δει στη Εθνική.

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ανετρεξε και θα δεις τα γραφομενα μου.Ελεγα οτι ειναι καλος και αξιζει να παιζει σε μας απλα οτι παιχτικα θα ηθελα περισσοτερο τον λανγκτον και διπλα του το σπανουλη κυριως γιατι αποδυναμωνεις τον αντιπαλο αλλα και επειδη ενισχυεσαι με μια ποιοτικη μοναδα με παραστασεις απο μεγαλους αγωνες

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ανετρεξε και θα δεις τα γραφομενα μου.Ελεγα οτι ειναι καλος και αξιζει να παιζει σε μας απλα οτι παιχτικα θα ηθελα περισσοτερο τον λανγκτον και διπλα του το σπανουλη κυριως γιατι αποδυναμωνεις τον αντιπαλο αλλα και επειδη ενισχυεσαι με μια ποιοτικη μοναδα με παραστασεις απο μεγαλους αγωνες
Σόρρυ, σε μπέρδεψα με άλλον. Τι λένε όσοι έλεγαν ότι είναι κατά παικτών που έχουν φορέσει τη "χιλιοχυμένη";

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Το απραμυθι μολις αρχιζει...Τι θα ακουσουμε ????  ο Σπανουλης ειχε κλεισει πριν το Πασχα σε μας...Απαντηση για αυτο πηρε μονος του τη σειρα των τελικων

ο σπανουλης ηταν αχρηστος ολη τη δουλεια την εκανε η σαλιαρα πουτανα των βορειων προαστιων αραγε ποιος ηταν εμ βι πι στο μονο καθαρο κυππελλο ευρωπαικο των λαγων???? ο σπανουλης

ΒΑΖΕΛΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ : ΣΑΣ ΕΦΤΥΣΕ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΔΕΡΦΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Η ΣΑΛΙΑΡΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Σόρρυ, σε μπέρδεψα με άλλον. Τι λένε όσοι έλεγαν ότι είναι κατά παικτών που έχουν φορέσει τη "χιλιοχυμένη";

Λεω αυτα ειναι κολληματα της δεκαετιας του 70 , αγκυλωσεις προγονοπληκτων. Δηλαδη εφυγε ο κατεργιαννακης και να μην παιρναμε το νικοπολιδη που ηταν οτι καλυτερο στην ελληνικη αγορα τοτε και να περναμε ποιον ??? να μέναμε μηπως με τον γιαννου που τωρα στα 28 του εκοψε την μπαλα ??? ....ελεος δεν μπορω καθολου ατομα κολλημενα που λενε για μισος και δεν πατανε ποτε το ποδι στα γηπεδα για να στηριξουν την ομαδα που λενε οτι αγαπουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom