Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
θυμαστε ρε μαγκες τη διαφημηση κανακη-σερβετα παλια που διαφημηζαν αθλητικη εφημεριδα (δε θυμαμαι ποια)
οπου μετα απο φιγκο μαραντονα μεχρι και πελε ειπαν στο τελος
ρε συ τελικα τον κουτσομητρα πηραμε!!!

κατι τετοιο μου βρωμαει ρε πουστη

την ιδια γνωμη εχετε η ειμαι υπερβολικος?

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
παπαλουκας - βασιλοπουλος φευγουν και ποιους να παρουμε παπαμακαριο καλαμποκη αργυροπουλο καιμακογλου βουδιουκα ???? αυτοι ειναι τελειωμενοι και τους χτυπαει ο βαζελος απο οτι μαθαινω

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
παπαλουκας - βασιλοπουλος εχουν πειρα , παραστασεις και ρεζερβες τετοιες δεν βρισκεις ευκολα στην αγορα Τασκ απλα ναι να παρουν λιγοτερα οχι σεκιουριτας με 3 μυρια ευρω  να παρει 2 και με την εφορια 3 οχι 3 συν την εφορια οπως και ο βασιλοπουλος το ιδιο

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
παπαλουκας - βασιλοπουλος φευγουν και ποιους να παρουμε παπαμακαριο καλαμποκη αργυροπουλο καιμακογλου βουδιουκα ???? αυτοι ειναι τελειωμενοι και τους χτυπαει ο βαζελος απο οτι μαθαινω
τέτοιες στιγμές αναπολώ την ομάδα με Τάρπλευ και Τάρλατς μέσα ρε γμτ...

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ναι αλλα τοτε ρεζερβες ειχαμε το σταματη το παπαδακο το παπαδακη κατι βελπ μπακατσια  και τοτε με μια πενταδα ειχες ομαδα τωρα θεσ 8 παιχτες πενταδας μινιμουν  και εχει αλλαξει πολυ απο τοτε το μπασκετ περιοδοι και οχι ημιχρονια
24 δευτερα επιθεση οχι 30 τελος στο τζαμπολ και μονο κωλοβελακια υπαρχουν
τρεις κορακες οχι δυο και αλλα πολλα πολλα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Νευρακια νευρακια γιατι?Εκει ημουν ειμαι και θα ειμαι ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ!ΤΕΛΟΣ!
μην τον ακους καβλιαρη μου....μαλακιες λεει ο στρατηγος...μη μασας ,σε θελουμε εδω καβλωμενο και δυνατο....μην ξενερωνεις ποτε....
keep up the good work... :thumbsup: :thumbsup:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
μεγάλη απώλεια του κλέιζα
μεγάλη προσθήκη του ίβκοβιτς

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μπα...μια χαρά ένιωσα που έφυγε ο Λιθουανός και μια χαρά θα νιώσω αν φύγει και ο Τσίλντρες.
Αρκεί να πάρουμε φυσιολογικούς παίκτες με φυσιολογικό χαρακτήρα. Ο Τσίλι μου άρεσε, αλλά τα λεφτά του μπλόκαραν την ομάδα και δεν τα άξιζε ούτε τη δεύτερη χρονιά.

Άμα χτυπήσει Σάτο τώρα μια χαρά αναπληρώνουμε το κενό...

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Η ομαδα θελει παιχτες οχι βεντετες αλλα προσωπικοτητες που να παιζουν με παθος για το συνολο και ποτε να μην ειναι ευθικτοι δηλαδη να παλευουν αλλα οχι να βαζουν μπουρλοτο σε ενα παιχνιδι

Τετοιοι ειναι Σατο , Τραγι Λανγκτον , Ντειβιντ Αντερσεν , Λουις Σκολα που πηγε αμερικη για να απο-δειξει οτι για τη καβλα του εμενε ευρωπη επειδη δεν γουσταρει την αμερικη και τωρα μπορει να γυρισει αφου ειναι φρι ειτζεντ

ΟΧΙ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ επειδη ο λανγκτον ειναι πιο εμπειρος και μπαρουτοκαπνισμενος με τεραστιες παραστασεις  και με το Σλουκα να παιρνει χρονο ως μπακ απ

ΝΑΙ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ γιατι αποδυναμωνεται ο λαγος αλλα ως ρεζερβα του τραγι ΛΑΝΓΚΤΟΝ

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αν ο Σκολα εχει κοινοτικο διαβατηριο μαζι με Τεοντοσιτς παιρνουμε και Μπιελιτσα
και επειτα ενας Αυστραλος,ενας Κεντροαφρικανος και ενας Αμερικανος αντε και ο Ερτσεγκ για Ευρωλιγδα ;P

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Λιγα πραγματα η ομαδα σημερα....   Καθολου ποιοτητα ρε γμτ, χρειαζομαστε επειγοντως παιχτες!!!! Καλη η πιτσιρικαρια, αλλα τιτλους που αναζητει και απαιτει ο οπαδος του Θρυλου δυσκολα μπορει να φερουν....

Τα περσινα παλι ειδα, δεν πατουσαμε με τπτ περιοχη, μεγαλο προβλημα να μην κανεις φασεις σε ολο τον αγωνα.
Πλην ελαχιστων εξαιρεσεων στο 2 ημ.

Οσο για τον Μπιελιτσα που λες ρε γκαγκανης...     Υπεγραψε στην Εφες...!!!!

Μεγαλο προβλημα η φορολογια πλεον...   Υπηρχε περιπτωση μεχρι και περισυ να εχαναν παιχτη απο Μαλαγα( Μακ ινταιρ) και Εφες ( Μπιελιτσα)    Οι κοντοι και οι Αγγελοπουλοι...????

[size=30pt]Ποτε!!!!!![/size]

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Oxi τα εχεις μπερδεψει ο ΡΑΝΤΟΥΛΙΤΣΑ υπεγραψε εφς που ειναι 4-5 αρι  2.11
ο ΜΠΙΕΛΙΤΣΑ πιεζεται απο το Κολντεμπελα για να παει στην μπαινε-τον τρεβιζο ομως δεν εχει κλεισει αυτος και ειναι κατα πολλους ο νεος ΚΟΥΚΟΤΣ αφου παιζει ανετα απο 1-4

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Σωστος!!!!!

Εχεις δικιο μπερδευτηκα με τα Σερβοπουλα... :grin:

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Και δεν πρεπει στη μπαλα να ειμαστε απαιτητικοι απο τωρα
ας χασουμε ολa τα φιλικα και να παρουμε τα παιχνιδια στη σουπερ-λιγδα και στο κυπελλο hol που μπορει να γινει κοννεξ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

παντως πιστευω οτι με ιμπαγασα  και ρομενταλ αντι καμουνακιρεζι στα δεξια και αριστερα τον yesDa και μπροστα ντιογκο και ντερμπισειρ θελουμε μονον ενα κηνυγο για παρτενερ του μητρογλου αν και δεν ξερω αν ειναι εξτρεμ ή χαφ ο φετφατζιδης που εγω τον κοβω να μενει στη πρωτη ομαδα οπως και ο βαλεριανος

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
πηραμε τελικα σπανουλη....
οφειλω να ομολογησω οτι εκανα λαθος στην προβλεψη μου οτι ηταν επικοινωνιακο τρυκ της ζελας....
τελικα ηταν πραγματικοτητα...
απλα δεν ειχα σκεφτει οτι μια αυτοκρατορια μαλλον ελαβε τελος και δεν μπορει να κρατησει πρωτοκλασατα στελεχη που φευγουν για να επανδρωσουν τον αντιπαλο....
μαλλον ηρθε το τελος εποχης μιας ομολογουμενως μεγαλης ομαδας και ας ελπισουμε οτι ξεκινησε η δυναστεια μιας αλλης....
θα δειξει....

Επισκέπτης
πηραμε τελικα σπανουλη....
οφειλω να ομολογησω οτι εκανα λαθος στην προβλεψη μου οτι ηταν επικοινωνιακο τρυκ της ζελας....
τελικα ηταν πραγματικοτητα...
απλα δεν ειχα σκεφτει οτι μια αυτοκρατορια μαλλον ελαβε τελος και δεν μπορει να κρατησει πρωτοκλασατα στελεχη που φευγουν για να επανδρωσουν τον αντιπαλο....
μαλλον ηρθε το τελος εποχης μιας ομολογουμενως μεγαλης ομαδας και ας ελπισουμε οτι ξεκινησε η δυναστεια μιας αλλης....
θα δειξει....
ποσο μαλακας μπορει να εισαι???
προφανως τα ιδια πιστευες & οταν πηρες οικονομου-ρατζα..
το αποτελεσμα γνωστο..
αει γαμησου & εσυ & ο σπανουλης..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ποσο μαλακας μπορει να εισαι???
προφανως τα ιδια πιστευες & οταν πηρες οικονομου-ρατζα..
το αποτελεσμα γνωστο..
αει γαμησου & εσυ & ο σπανουλης..
κλαψε ελευθερα λεμε ρε...δε μασαω...
σπανουλης και τα μυαλα στο παρκε....αυτος θα τους γαμισει.... :birdman: :birdman: :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom