Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
φιλε εγω δεν περιμενω να ενημερωθω απο καμια φυλλαδα γιατι ολες παιζουν παιχνιδια μανατζαραιων και εξυπηρετουν συμφεροντα. πχ ο Γαυρος που ανεφερες πεταξε μια φωτοβολιδα για τη παραγκα στο μπασκετ αλλα μετα μολις ειδε οτι υπαρχει κινδυνος δικαστηριου εκανε κωλοτουμπα ενω θα πρεπε να συνεχισει με αβυσσαλλεο μισος να χτυπαει με στοιχεια βεβαια το κατεστημενο , αυτα υπαρχουν ατ στοιχεια και ολοι το γνωριζουν
Φιλε μου να σου πω την αληθεια αυτο που λες δεν το παρατηρησα...Εγω ειμαι της αποψης οτι στο μπασκετ οι βαζελοι τοσα χρονια παιρνουν το πρωταθλημα κυριως λογω της καλης ομαδας και του πολυ καλου προπονητη που εχουν...Τοσα χρονια δυστυχως για εμας πηραν τους καλυτερους ελληνες γκαρντ(σπανουλη και κυριως διαμαντιδη) εμεις ειχαμε εναν απο τους καλυτερους τον Παπαλουκα και τον αφησαμε να φυγει....Τον ξαναπηραμε στα γεραματα του....Ε λοιπον πληρωνουμε τα λαθη τοσων ετων πως να το κανουμε?Οταν πριν καμποσα χρονια προτιμησαμε να παρουμε απο το Μαρουσι τον Παπαμακαριο αντι του Σπανουλη?Οταν πανηγυριζαμε την ελευση του Γκερσον και του Γιαννακη τις χειροτερες επιλογες προπονητων που θα μπορουσαν να κανουν οι Αγγελοπουλοι....Αυτα φιλε μου ηταν πολυ μεγαλα λαθη.....Και το μεγαλυτερο κακο το εκανε ο Κοκκαλης οταν διελυσε την ομαδα μετα απο το τριπλ κραουν....Και μας το παιζει και αρρωστος γαυρος...(δεν λεω οτι οι βαζελοι δεν ειχαν ευνοια απο την διαιτησια ολα αυτα τα χρονια....αλλα συνηθως ετσι γινεται...οι διαιτητες ειναι παντα με τους ισχυρους....οπως και με εμας στο ποδοσφαιρο που μας βοηθησαν καποιες φορες....)

tsiki-tsiki

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε μου να σου πω την αληθεια αυτο που λες δεν το παρατηρησα...Εγω ειμαι της αποψης οτι στο μπασκετ οι βαζελοι τοσα χρονια παιρνουν το πρωταθλημα κυριως λογω της καλης ομαδας και του πολυ καλου προπονητη που εχουν...Τοσα χρονια δυστυχως για εμας πηραν τους καλυτερους ελληνες γκαρντ(σπανουλη και κυριως διαμαντιδη) εμεις ειχαμε εναν απο τους καλυτερους τον Παπαλουκα και τον αφησαμε να φυγει....Τον ξαναπηραμε στα γεραματα του....Ε λοιπον πληρωνουμε τα λαθη τοσων ετων πως να το κανουμε?Οταν πριν καμποσα χρονια προτιμησαμε να παρουμε απο το Μαρουσι τον Παπαμακαριο αντι του Σπανουλη?Οταν πανηγυριζαμε την ελευση του Γκερσον και του Γιαννακη τις χειροτερες επιλογες προπονητων που θα μπορουσαν να κανουν οι Αγγελοπουλοι....Αυτα φιλε μου ηταν πολυ μεγαλα λαθη.....Και το μεγαλυτερο κακο το εκανε ο Κοκκαλης οταν διελυσε την ομαδα μετα απο το τριπλ κραουν....Και μας το παιζει και αρρωστος γαυρος...(δεν λεω οτι οι βαζελοι δεν ειχαν ευνοια απο την διαιτησια ολα αυτα τα χρονια....αλλα συνηθως ετσι γινεται...οι διαιτητες ειναι παντα με τους ισχυρους....οπως και με εμας στο ποδοσφαιρο που μας βοηθησαν καποιες φορες....)

πικι-πικι ραμ.....
καλα τα λες.Εκτος απο φετος.Παραηταν σφαγη στον 3ο τελικο.

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ενω με το νον κολ του πηλοιδη επι γκερσον στο οακα ή περσι που ο παπαπαλουκης εφαγε ξυλο για να μη βαλει λει απ στο πρωτο τελικο δεν μας σφαξανε οι κορακες ?????

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
ενω με το νον κολ του πηλοιδη επι γκερσον στο οακα ή περσι που ο παπαπαλουκης εφαγε ξυλο για να μη βαλει λει απ στο πρωτο τελικο δεν μας σφαξανε οι κορακες ?????
φιλε μου αν μεσα στο γηπεδο σου φτανεις να μιλας για ενα σφυριγμα πανω στον παπαλουκα δεν γινεται δουλεια ετσι...Βαλε τους μεσα στα καλαθια να μην μιλανε..Εμεις μεσα στο γηπεδο τους χανουμε κατα μεσο ορο ποντων απο 9 εως 15. Τι να πουμε? Δικιο εχεις για αυτα τα σφυριγματα αλλα ειπαμε αν ειχαμε ομαδα δεν θα χρειαζοταν να μιλαμε για Πηλοιδη...Φετος ολοι ελεγαν παμε να τους γαμησουμε κι εγω ελεγα που πας χωρις 2αρι που να πυροβολει???????Πηραν τον Ουειφερ(καλος παιχτης) τον εδιωξαν και δεν τον αντικατεστησαν ποτε!Ο παναης ο υπνος!!!!!!Που αν δεν ειχε πισω του τον Μανουσελη θα κοιμοταν κυριολεκτικα στον παγκο!Κριμα τα λεφτα των Αγγελοπουλων...Φετος να δουμε....Διατηρω επισης τις επιφυλαξεις μου καθως βλεπω πολλες αλλαγες....Η ομαδα δεν ηθελε τοσες...Απλως ηθελε 1 καλο 1-2αρι(μακινταιρ) και 1 καλο 3αρι αν εφευγε ο Τσιλντρες(σισκαουσκας).

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ήταν η προσδοκία της ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗΣ πλειοψηφίας των Ελλήνων φιλάθλων. Η επιθυμία, η ελπίδα τους. Όχι από… φόβο για τον Ολυμπιακό. Από ΑΗΔΙΑ, μάλλον. Η ανθρώπινη αντοχή έχει και τα όριά της, βλέπετε. Και στα δικά του χρόνια, ΟΛΑ τα όρια ξεπεράστηκαν!

[size=30pt]Του Γιάννη Καραλή
[/size]
Τι κυριάρχησε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, από το 1996 και μετά;
Σίγουρα, κάποιες χρονιές πανάξια, ο Ολυμπιακός. Όμως, ακόμη και σε αυτές τις χρονιές, η δυσφορία, η αηδία και η αίσθηση δυσωδίας από την ποδοσφαιρική σήψη, έκαναν ΠΟΛΛΟΥΣ να μην αναγνωρίζουν (να μην αποδέχονται να το κάνουν) την ανωτερότητα του αντιπάλου. Θυμηθείτε την – κατά αυτού και υπέρ Ζιοβάνι- κραυγή του Ντέμη, μετά τα… «Δημητροπούλια»!

Η έννοια του αθλητικού συναγωνισμού, του ευ αγωνίζεσθαι, βλέπετε, έχει ΤΑΦΕΙ βαθιά.

Από τα… «παπουτσέλια» πέναλτι. Από τις… «Δημητροπούλιες» επικρατήσεις. Από τις… «Μπαγεβιτσικές» αρπαγές. Από τις… «Μπιγκόνιες» εγκαθιδρύσεις. Από την… «Γκαγκάτσια» ΕΠΟ. Από την… «Κανελοπούλια» ΕΠΑΕ. Από την υπαλληλοποιήση των… «παρατηρητών» και των… «αστυνομικών διευθυντών», των αγώνων του. Από το ότι «ήταν μια ταραγμένη περίοδος του ελληνικού ποδοσφαίρου», όπως μου δήλωσε -στον αέρα του (τότε) Sportime radio- ο ίδιος ο Γκαγκάτσης. Από τη… Ριζούπολη. Από τις πιστολιές του member’s club στη Ν. Φιλαδέλφεια. Από το… «σφύρα το και φύγαμε» της Τούμπας. Από το… χάρτινο πρωτάθλημα του 2008. Αλλά και από τις βίαιες αποκαθηλώσεις του Μπάγεβιτς και του Ριβάλντο (κυρίως) και… όχι μόνο.

Εν κατακλείδι, από τη «Σπάθια ρήση» : «Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν και όλοι οι άλλοι να πάνε να γα…ούν»!!!

Αυτή η απρέπεια, αυτή η αδικία, αυτή η καταστρατήγηση της αθλητικής ηθικής, αυτό το άθλιο ο «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα», τελείωσε σήμερα. Για αυτό και η συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιρόφιλων θα θυμούνται την 6η Ιουλίου (2 μέρες μετά την αντίστοιχη των… Αμερικανών) ως την ΗΜΕΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ του ποδοσφαίρου μας. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΤΕΛΟΣ!

Υ.Γ. Μοίρα και αυτή! Από ΜΟΝΟΚΡΑΤΟΡΑΣ, πρόεδρος… «γλάστρα»

Υ.Γ1 Μην ξεχνάτε πως η θητεία του αποχωρήσαντα, έκανε ακόμη και τον Καπετάνιο να ξεχαστεί. ΑΥΤΟ αξίζει… Όσκαρ!

Υ.Γ.2 Πώς ξέρω ότι ο νέος δεν θα προκύψει χειρότερος του αποχωρήσαντα; Απλά, ΔΕΝ υπάρχει κάτι χειρότερο που μπορώ να σκεφτώ…

[size=30pt]πηγη sportfm.gr[/size]

Αρθρο του πουτανας γιου Καραλη στην σελιδα του γαμωχελακη. Τους ποναει ο κωλος τους αλλα φευ, οι πραγματικες πουτσες ειναι μπροστα τους. Τοσα χρονια απλα τους παιζαμε, τωρα θα τους γαμησουμε γιατι δωσανε δικαιωματα. Καλλη τυχη πουτανοπαιδα, ο Θρυλος δεν συγχωρει...

ΥΓ Αντε αγοραστε την αντικειμενικη τους φυλλαδα τωρα Ολυμπιακαρες...
τυπε εχει μαλλιασει η γλωσσα μου ειδικα για τον συγκεκριμενο....εχουμε πει...δημιουργησαν ολοι οι ''αντικειμενικοι'' αντιολυμπιακο μπλοκ με απωτερο σκοπο να διαλυσουν τον θρυλο μεσω της δυναμης του τυπου...ο καραλης ειναι ενα αντιολυμπιακο ελεεινο ανθρωπακι που ολη του η ζω εξαρταται απο την αποτυχια του θρυλου....μιλαμε για ελεεινο σκουληκι,λαμογιο .....εχει μπερδεψει την πουτσα με την βουρτσα....κανει αναγωγη στον παπουτσελη πριν απο 200 χρονια και δεν λεει τιποτα πχ για τον βασσαρα που δεν εδωσε μαρς πεναλτι που εκανε μες τη λεωφορο ο κηπουρος στον αλβες ....οποιος κανει σημαια επιλεκτικα κατι ειναι εμπαθης.....τι να λεμε τωρα....
τα εχω πει χιλιαδες φορες....ειναι πολλοι ...αμετρητοι....κανουν τους μαλακες για περσι που εγιναν διαιτητικα οργια και που ηταν μια 100% απονομη πρωταθληματος και αυτοι θυμουνται παπουτσελη και δημητροπουλο κλπ.....τι να πεις ...ελπιζω ο μαρινακης να αποδειχτει γατονι και να παρει χαμπαρι πως παιζεται το παιχνιδι ;)να κανει τα κουμαντα του μονος του γιατι αν περιμενει να βρει τα δικια του απο ''τριτους'' και απο τα μμε και απο τον καραλη που κοπτεται για το ''ευ αγωνιζεσθαι'' .....χεραιτισματα...

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
τυπε εχει μαλλιασει η γλωσσα μου ειδικα για τον συγκεκριμενο....εχουμε πει...δημιουργησαν ολοι οι ''αντικειμενικοι'' αντιολυμπιακο μπλοκ με απωτερο σκοπο να διαλυσουν τον θρυλο μεσω της δυναμης του τυπου...ο καραλης ειναι ενα αντιολυμπιακο ελεεινο ανθρωπακι που ολη του η ζω εξαρταται απο την αποτυχια του θρυλου....μιλαμε για ελεεινο σκουληκι,λαμογιο .....εχει μπερδεψει την πουτσα με την βουρτσα....κανει αναγωγη στον παπουτσελη πριν απο 200 χρονια και δεν λεει τιποτα πχ για τον βασσαρα που δεν εδωσε μαρς πεναλτι που εκανε μες τη λεωφορο ο κηπουρος στον αλβες ....οποιος κανει σημαια επιλεκτικα κατι ειναι εμπαθης.....τι να λεμε τωρα....
τα εχω πει χιλιαδες φορες....ειναι πολλοι ...αμετρητοι....κανουν τους μαλακες για περσι που εγιναν διαιτητικα οργια και που ηταν μια 100% απονομη πρωταθληματος και αυτοι θυμουνται παπουτσελη και δημητροπουλο κλπ.....τι να πεις ...ελπιζω ο μαρινακης να αποδειχτει γατονι και να παρει χαμπαρι πως παιζεται το παιχνιδι ;)να κανει τα κουμαντα του μονος του γιατι αν περιμενει να βρει τα δικια του απο ''τριτους'' και απο τα μμε και απο τον καραλη που κοπτεται για το ''ευ αγωνιζεσθαι'' .....χεραιτισματα...

Αδερφε ολοι μας που παιρνουμε γραμμη τι γινεται ( τα λαγοσχολια τα γραφουμε στ' αρχιδια μας, για μας ειναι ανυπαρκτοι ουτως η αλλως) τα λεμε καιρο. Απλα ειναι καλλο να αναπαραγουμε ολες αυτες τις πιπες για να βλεπουν ολοι ποιους αγοραζουν για αντικειμενικους. Δεν μπαινω στο τριπακι Π, ΓΑΥΡΟΣ, ΦΩΣ , προσωπικα δεν αγοραζω καμια. Καλλυτερα κανεναν και ενημερωση σφαιρικη απο το νετ παρα να δινουμε 1€ σε καθε πουτανας γιο αντιολυμπιακο που το παιζει αντικειμενικος.
Οσο για τον Μαρινακη, απ' οσο λενε οσοι γνωριζουν δεν προκειται για κανα <<παιδακι>>. Δεν προκειται να τους κανει τον καλλο σαν τον Αγγελοπουλο (προεδραρα δεν το συζητω, αλλα παραειναι καθαρος...) και να περιμενει ποτε θα κανει τον Ολυμπιακο να μην παιζεται για να κερδισει και τα κορακια.. Κι ο Πατερας το ξερει καλλα αυτο...... Ηδη χτες λαβανε το πρωτο μυνημα , καθως ηταν παροντες τα μουνακια της ΕΠΟ και ακουσαν απο πρωτο χερι..
Χαρακτηριστικη ατακα Κοκκαλη που σε καποια στιγμη πεφτει λιγο γελιο και σοβαρευει προς τον Πιλαβιο και του λεει <<Εσυ ειπες τιποτα..?>>

Εν ολιγοις παιδες, εχουμε ΠΟΛΕΜΟ κι αυτο ηταν καλλη αφορμη για να το καταλαβουν ολοι οι πραγματικοι Ολυμπιακοι. Κι οποιος μας εκανε πολεμο βγηκε γρηγορα ΧΑΜΕΝΟΣ..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Αδερφε ολοι μας που παιρνουμε γραμμη τι γινεται ( τα λαγοσχολια τα γραφουμε στ' αρχιδια μας, για μας ειναι ανυπαρκτοι ουτως η αλλως) τα λεμε καιρο. Απλα ειναι καλλο να αναπαραγουμε ολες αυτες τις πιπες για να βλεπουν ολοι ποιους αγοραζουν για αντικειμενικους. Δεν μπαινω στο τριπακι Π, ΓΑΥΡΟΣ, ΦΩΣ , προσωπικα δεν αγοραζω καμια. Καλλυτερα κανεναν και ενημερωση σφαιρικη απο το νετ παρα να δινουμε 1€ σε καθε πουτανας γιο αντιολυμπιακο που το παιζει αντικειμενικος.
Οσο για τον Μαρινακη, απ' οσο λενε οσοι γνωριζουν δεν προκειται για κανα <<παιδακι>>. Δεν προκειται να τους κανει τον καλλο σαν τον Αγγελοπουλο (προεδραρα δεν το συζητω, αλλα παραειναι καθαρος...) και να περιμενει ποτε θα κανει τον Ολυμπιακο να μην παιζεται για να κερδισει και τα κορακια.. Κι ο Πατερας το ξερει καλλα αυτο...... Ηδη χτες λαβανε το πρωτο μυνημα , καθως ηταν παροντες τα μουνακια της ΕΠΟ και ακουσαν απο πρωτο χερι..
Χαρακτηριστικη ατακα Κοκκαλη που σε καποια στιγμη πεφτει λιγο γελιο και σοβαρευει προς τον Πιλαβιο και του λεει <<Εσυ ειπες τιποτα..?>>

Εν ολιγοις παιδες, εχουμε ΠΟΛΕΜΟ κι αυτο ηταν καλλη αφορμη για να το καταλαβουν ολοι οι πραγματικοι Ολυμπιακοι. Κι οποιος μας εκανε πολεμο βγηκε γρηγορα ΧΑΜΕΝΟΣ..
σωστα τα λες.....ενα που καταλογιζω στον κοκκαλη ειναι τελευταια η νωθροτητα που εδειξε στον χωρο του παρασκηνιου,,,στηριξε για προεδρο της επο εναν πρωην υπαλληλο της παε παο...τι ειδους ανωτεροτητα ηταν αυτη;;;;που στηριζοταν;;;τι ηθελε να δειξει;;;;περιμενε να του πει κανεις μπραβο;;;;μηπως ειχε απαιτηση να γραψει κανενα αρθρο ο καραλης και ο καθε καραλης για να του δωσουν συγχαρητηρια για την μεγαλοψυχια του;;;;
φανταζεσαι να στηριζε ποτε ο βαζελος υποψηφιοτητα για προεδρια στην επο τον κυρ σαββα η τον λουβαρη η τον μωραλη η τον χρυσικοπουλο;;;;
γιαυτο σου λεω τον πιασανε κωτσο....και τωρα αντε να τα μαζεψεις....με πιλαβιους μπιτσαξηδες,βασσαρες και τερροβιτσες...
τεσπα....βλεπουμε

η παρεουλα για να μη ξεχνιομαστε...

Συνημμένα

• 150533.jpg
    150533.jpg
    14 KB · Εμφανίσεις: 15

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
λοιπον ξεκιναω με τη δικη μου ομαδα και θα συνεχισω και με τις αλλες
οχι οτι δε ξερουμε τη λαμογια των φυλλαδων αλλα ετσι για να γελασουμε
33_b.jpg

33_b.jpg

33_b.jpg

33_b.jpg

33_b.jpg

33_b.jpg

33_b.jpg

33_b.jpg

33_b.jpg

33_b.jpg

33_b.jpg

33_b.jpg

33_b.jpg

33_b.jpg

33_b.jpg

οι ατακες που κυκλοφορουν και μας εχουν ζαλισει τα παπαρια

κλεινει ο.......
ρεστα για.......
θελει θρυλο ο.......
αυριο τελειωνει του.....

to be continue

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Φιλε η 7 λιβανιζε τον Καραλη οτι ειναι και καλα απο τους αμεροληπτους του ΤΥΠΟΥ και μαλιστα μια φορα εχει παρει τηλεφωνο σε εκπομπη της 7 και ζητουσε συγγνωμη για κατι μαλακιες που ειχε πει για τους οργανωμενους και μιλαγε φιλικα στο τελος με τον Μιμη και τον Αλεκο της 7    Τωρα επετρεψε μου να σε κατηγορησω γιατι περιμενεις να ενημερωθεις ή να διαμορφωσεις αποψη απο τα γραφομενα και τα λεγομενα του καθε μαλακα πληρωμενου δημοσιοκαφρου ειτε δουλευει σε οπαδικο μεσο ενημερωσης ειτε σε αμεροληπτο ???

Εγω ξερω οτι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ειναι πανω απο ολους αυτους και εγω αρκουμαι σε οτι βλεπω μεσα στα γηπεδα και τα παρκε δεν εχω αναγκη ουτε απο φωστηρες ουτε απο γαυρους που πληρωνονται και καλα το παιζουν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ή ακομα χειροτερα φιλο-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ
ηταν μετα το παιχνιδι παοκ θρυλος στη τουμπα οπου ειχε γινει ενα ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ πεναλτι υπερ του θρυλου και ειχε δοθει και ο καραλης εσκουζε για ευνοια του θρυλου και αδικια του παοκ....στο ημιχρονο βεβαια του ειπαν απο το καναλι οτι ελεγε μαλακιες και οτι το πεναλτι ηταν πεντακαθαρο και ειχε εκτεθει και βγηκε και ζηταγε συγνωμη στον αερα και ελεγε οτι μπερδευτηκε και λοιπες πιπες....
και την αλλη μερα πηρε στην 7 και του λεγανε ο τακης και ο αλεκος οι γατοι οτι δεν τρεχει τιποτα και ξερουμε οτι εισαι μπεσαλης και απλως εκανες ενα ανθρωπινο λαθος... :jerking: :jerking: :jerking:
γαμω το ματι που εχουνε και οι δυο....κεθε μερα ψαρι πρεπει να τρωνε.... :jerking: :jerking:

taskanas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Κριτικές
6
Like
354
Πόντοι
301
σιγουρα φευγει σε τελικους φετος επαιζε :jerking:

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
καλυτερα να φυγει μαζι με σφουγγαρακη γιατι με τον Ιβκοβιτς δεν θα κανουν μαζι χωριο

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
teontosic να μεινει απο ξενους μονο χαλπεριν βουιτσιτς κλειζα σφουγγαρακης πεν μπιβερλει δρομο

και στη θεση τους  σατο μπιελιτσα - λανγκτον - μπουλοκ - λαβρινοβιτς - αντερσεν - γκαρμπαχοθα

taskanas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Κριτικές
6
Like
354
Πόντοι
301
ποιοσ ειναι ο σφουγγαρακης?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ο τσιλντρες  αν ειχαμε το σατο φετος στη θεση του οπως και το μ-πουλο-κ...

ολοι οσοι λεω πλην Αντερσεν ειναι φρι ειτζεντς

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Ναι, και μετα ξυπνησες... :2funny:

Αν καθε χρονο ξηλωνουν την ομαδα και την φτιαχνουν απο την αρχη, καθε χρονο τα αρχιδια μας θα παιρνουμε...!!!!

Να παρει τον 36 χρονο Μπουλοκ και τον τελειωμενο Γκαρμπαχοσα ??????? :think:

gastr13

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Βαρέθηκε να τρώει φάπες και την εκανε ο πιστολίνας-χεστολίνας!Οσο για τον σφουγγαρι ειναι γλυκα τα ευρα και δεν τον πειραζει να τρωει φάπες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom