Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stefanoss83

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Αυτές οι μαλακίες του πουτάνας γιου, αρχιΓκέμπελς Γκόντζου, να προβάλλει εθνικά σύμβολα με σκοπό να χλευάσει τους καθυστερημένους, μόνο ντροπή προκαλούν όταν εκτίθονται στον καπηλευόμενο πράσινο φόντο. Ο παλιοξεφτιλισμένος, μαζί με τον Δελατόλλα και το μπαστάρδι τον Μαριάννας γιο, κατρακυλούν τον σύλλογο.

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
120
Πόντοι
281
Mπορείτε να βάλετε στα αλμπανά σήμερα 8???
διαβάστε απο δημοσίευμα του sportdog

Το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θεωρείται κάτι σαν… εθνική υπόθεση στην Αλβανία! Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τη γειτονική χώρα, στο γήπεδο δεν θα βρίσκονται μόνο οπαδοί της Μπέσα αλλά και άλλων ομάδων από την Αλβανία, οι οποίοι θα στηρίξουν τις προσπάθειες των γηπεδούχων απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

Παράλληλα, σε διάφορες πόλεις της Αλβανίας έχουν τοποθετηθεί γιγαντοοθόνες μέσω των οποίων οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.

Από την πλευρά της, η διοίκηση της ομάδας έχει προγραμματίσει να μοιράσει χιλιάδες σημαίες αλλά και εμφανίσεις στους περίπου 10.000 οπαδούς που αναμένεται να βρεθούν στο γήπεδο.

«Θα γονατίσουμε τους Έλληνες!»

Την ίδια ώρα, υπάρχει εκτενής αναφορά στον αθλητικό Τύπο της χώρας για το αποψινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Η μεγαλύτερη εφημερίδα της Αλβανίας, η «Panorama», έχει τίτλο «Θα γονατίσουμε τους Έλληνες!»,

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ.......Και όλα αυτά γιατί δεν θέλουν ελάχιστοι γαύροι να αποδεχθούν την πραγματική τους καταγωγή.

Πείτε βρε χαζοί στους Αλβανούς ότι έχετε Αμερικάνικη Ιθαγένεια, (λόγω τόπου γέννησης πατρός λοιπών αγνώστων στοιχείων) και θα σας στηρίξουν όλοι. Αφού οι Αλβανοί είναι η αγαπημένη φάρα των Αμερικάνων, ίσως επειδή έχουν λίγο πιο χαμηλό μέσο όρο IQ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
βάλε και αυτά που έχεις γράψει πριν 2 χρόνια όταν μιλάγατε για βίες μεταξύ οπαδών και σας έλεγα πως δεν αξίζει να πλακώνεσαι ούτε για ομάδες ούτε για κόμματα και με μπινελίκωνες
επειδή άλλαξες εσύ βρακί, δεν σημαίνει πως οιυπόλοιποι ξεχνάμε

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Αυτές οι μαλακίες του πουτάνας γιου, αρχιΓκέμπελς Γκόντζου, να προβάλλει εθνικά σύμβολα με σκοπό να χλευάσει τους καθυστερημένους, μόνο ντροπή προκαλούν όταν εκτίθονται στον καπηλευόμενο πράσινο φόντο. Ο παλιοξεφτιλισμένος, μαζί με τον Δελατόλλα και το μπαστάρδι τον Μαριάννας γιο, κατρακυλούν τον σύλλογο.
συμφωνώ απολύτως

stefanoss83

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εσυ ναι ο στεφανος ομως ο περσονας και αλλοι πολλοι τι ευχονται καθε φορα ???

Ρε, πας καλά και αναρωτιέσαι; Θα παίζει η Τρούμπα με την Σέλτικ και θα σας υποστηρίζω; Όσα παραπάνω γράψει το κοντέρ, τόσο καλύτερα. Εξαιρέσεις μόνο με Τούρκους και Αλβανά που πάνε και καίνε ελληνικές σημαίες. Ας είσαστε μάγκες σήμερα να τους ξεμουνιάσετε στα Τίραννα γιατί αυτοί είναι ικανοί αύριο να βγουν με πρωτοσέλιδα για την Μεγάλη Αλβανία. Κατά τα άλλα, οι ευρωπαϊκές ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ διοργανώσεις ΔΕΝ αντιπροσωπεύουν κανένα κράτος, ο καθένας παίζει για την πάρτη του. Για αυτές τις εντελώς ανούσιες διοργανώσεις, που κάθε μυρωδιάς και γκόμενα έχει άποψη για το αν ο κώλος του Παπασταθόπουλου είναι πιο σφικτός από του Κυργιάκου, υπάρχουν τα Mundial και τα Euro.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Τι να το παιξεις και εσυ μωρε... :grin:

Λογικα θα κερδισει ευκολα ο Ολυμπιακος...

Και τι να παιξεις το 1.30?    Δεν αξιζει τον κοπο!

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
120
Πόντοι
281
"Να αγωνιστεί μαζί με τον Μάρκος Σένα τη νέα περίοδο θέλει ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος ανυπομονεί να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα."

Και εσείς ρε γαϊδούρια γιατί δεν του κάνετε την χάρη?? Ένα εξάμηνο μπάλλα άντε το πολύ εννεάμηνο του έμεινε. Κάντε του το χατήρι.

Επισκέπτης
Ο ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ

και για να μη ξεχνατε ποια ειναι η δουλεια σαςςςς

σκυλια φυλατε τα αφεντικα σας
γαβ γαβ

πρεζουροσκυλο των αφεντικων ετσι θα σε λεω πλεον  

αι στα τσακιδια φτου σου βρωμιαρη

πουλας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΦΡΟΣΥΝΗ και λες πως εισαι υπερ της ομαδας αλλα εσυ κοπτεσαι για τη τσεπη του καθε πειχειρηματια  ειμαι σιγουρος πως οταν καναμε τα λαικα δικαστηρια επι πεοχης Σαλιαρελη,Κοσκωτα εσυ εγλυφες τα αφεντικα σου

ΟΥΣΤ ΛΕΡΑ
ρε πουστρακο ποσο ξεφτιλας εισαι???
την συνεχεια γιατι την εκοψες???
ποσο βλακας εισαι τελικα???

Επισκέπτης
βάλε και αυτά που έχεις γράψει πριν 2 χρόνια όταν μιλάγατε για βίες μεταξύ οπαδών και σας έλεγα πως δεν αξίζει να πλακώνεσαι ούτε για ομάδες ούτε για κόμματα και με μπινελίκωνες
επειδή άλλαξες εσύ βρακί, δεν σημαίνει πως οιυπόλοιποι ξεχνάμε
εσενα βλακα σε μπινελικωνα γιατι εισαι αλλου φαν παρκ..
ποιο βρακι αλλαξα ρε κακομοιρε???
βρες ενα ποσταρισμα μου που να επικροτω την βια..
αλλο κατανοω τις γεννεσιουργες αιτιες,την αναγκαιοτητα & οταν συμβαινει το αποδεχομαι χωρις να το κατακρινω..
στα παπαρια μου αν καποια ζωα θελουν να αλληλοσφαζονται..
μακρυα απο το γηπεδο ας κανουν οτι θελουν..
Υ.Γ το οτι χαιρομαι οταν τις τρωνε οι βαζελοι & οι λοιποι αλλοθρησκοι,ειναι δεδομενο..
αν υπαρχει πραγματικα σοβαρος λογος να γινει οτιδηποτε μεσα στο γηπεδο(οπως ριζουπολη)επισης το επικροτω..
την χαζομαλακια δεν αντεχω & επικρινω..
την τσαμπα μαγκια χωρις ουσιαστικο αποτελεσμα..

Επισκέπτης
index.php

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.710
Πόντοι
6.255
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=2598.0;attach=277555;image[/img[/URL]]
[/quote]Συντροφοι βαζελοι...ολοι/ες στην μεγαλη συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ αύριο, 16/7, στις 12 το μεσημέρι στη Βουλή! Κάλεσμα Παναθηναικης Ριζοσπαστικής Αριστεράς (ΠΑΡΙΖΑ)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εσενα βλακα σε μπινελικωνα γιατι εισαι αλλου φαν παρκ..
ποιο βρακι αλλαξα ρε κακομοιρε???
βρες ενα ποσταρισμα μου που να επικροτω την βια..
αλλο κατανοω τις γεννεσιουργες αιτιες,την αναγκαιοτητα & οταν συμβαινει το αποδεχομαι χωρις να το κατακρινω..
στα παπαρια μου αν καποια ζωα θελουν να αλληλοσφαζονται..
μακρυα απο το γηπεδο ας κανουν οτι θελουν..
Υ.Γ το οτι χαιρομαι οταν τις τρωνε οι βαζελοι & οι λοιποι αλλοθρησκοι,ειναι δεδομενο..
[size=10pt]αν υπαρχει πραγματικα σοβαρος λογος να γινει οτιδηποτε μεσα στο γηπεδο(οπως ριζουπολη)επισης το επικροτω..
την χαζομαλακια δεν αντεχω & επικρινω..
την τσαμπα μαγκια χωρις ουσιαστικο αποτελεσμα..
[/size]
ευτυχώς που δεν χρειάζεται να ψάξω ποστ παλιό....δεν έχω χρόνο
τα λες μόνος σου.
σου είπα
δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος βίας για κάτι που είναι άθλημα (άρα διασκέδαση), στοοποίο εσύ δεν χώνεις λεφτά (δεν είναι η επιχείρησή σου) και φυσικά δεν αποτελεί μέρος του εαυτού σου ή της ηθικής σου υπόστασης.
Είτε χάσει ο Ολυμπιακός είτε κερδίσει οι παίκτες θα πάρουνε τα χρήματά τους και εγώ θα είμα ιμια χαρά στη δουλειά μου και την οικογένειά μου.
εκτός αν σιτίζομαι από τον Ολυμπιακό και παίρνω λεφτά μόνο στις νίκες. Που και πάλι...θα άλλαζα επάγγελμα.

Το γεγονός πως δεν σε μπινελικώνω εγώ δεν σημαίνει πως έχω άδικο ή πως εσύ έχεις δίκιο.
σημαίνει απλώς πως προσπαθείς να επιβάλλεις τη γνώμη σου αδόκιμα.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
μονο ι 7
μονο για σασ αδερφια

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
3-0 τελικά...
2 γκολ ο Οσκαρίνος...ποιος να το πιστέψει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom