Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
μετρια λυση!!πολυ μετρια λυση!!θα μου πεις γιατι ο μανθανο ποσους τιτλους εχει?η ο χιμενεθ??μα αν προκειται να φερει λινεν τοτε γιατι ''συναντηθηκε'' και εκανε προταση σε βαλβερδε??αρα τελικα καταρρεει το παραμυθι και η δηθεν προταση ηταν ουσιαστικα προταση να μην δεχτει ο βασκος...μαλιστα σιγουρα ο σωκρατες θα παρακαλαγε μην την δεχτει ο βασκος και μετα εκτεθει...
τσεπα αν παμε με λινεν δειχνει οτι κατανταμε ομαδουλα στυλ πανιωνιου,ξανθης...λυπαμαι πολυ!!! >:(
Aπλα με Λινεν ειναι ξεκαθαρο οτι θα κινηθει σε χαμηλο μπατζετ.
Ηταν αδυνατον με τετοιες προυποθεσεις να ρθει ο Βαρβερδε.
Παλι καλα που δε θα παει σε λυση Αλεξανδρη.
Ο Λινεν ειναι ιδανικος για τον σημερινο Ολυμπιακο που παει να φτιαξει ομαδα απο την αρχη και οχι να κανει πρωταθλητισμο σε υψηλα επιπεδα που κανε πριν 3-4 χρονια.Οι στοχοι του Ολυμπιακου εχουν αλλαξει κ ο Λινεν ειναι μια χαρα για αυτους.
Οπως εγινε μτ τον Μπαγεβιτς το 1996

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
Aπλα με Λινεν ειναι ξεκαθαρο οτι θα κινηθει σε χαμηλο μπατζετ.
Ηταν αδυνατον με τετοιες προυποθεσεις να ρθει ο Βαρβερδε.
Παλι καλα που δε θα παει σε λυση Αλεξανδρη.
Ο Λινεν ειναι ιδανικος για τον σημερινο Ολυμπιακο που παει να φτιαξει ομαδα απο την αρχη και οχι να κανει πρωταθλητισμο σε υψηλα επιπεδα που κανε πριν 3-4 χρονια.Οι στοχοι του Ολυμπιακου εχουν αλλαξει κ ο Λινεν ειναι μια χαρα για αυτους.
Οπως εγινε μτ τον Μπαγεβιτς το 1996
διαφωνω!!ο μπαγεβιτς το 96 ηρθε ακριβως για να ανει πρωταθλητισμο σε υψηλο επιπεδο και γι αυτο του αγοραστηκε οτι καλυτερο υπηρχε απο ταλεντα και πλαισιωθηκαν μ ετοιμους παικτες οπως σαμπα κι αλεκο,μ εμπειρους καραταιδη κτλ...τωρα δειχνει καθαρα οτι μας καταντησε για 2-3η θεση με το ζορι κι αντε να βγαλουμε κανενα παικτη απο τα τσικο,να πουλησουμε κιολας...πανε τα μεγαλα σχεδια κι οι παικταραδες... :S

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
διαφωνω!!ο μπαγεβιτς το 96 ηρθε ακριβως για να ανει πρωταθλητισμο σε υψηλο επιπεδο και γι αυτο του αγοραστηκε οτι καλυτερο υπηρχε απο ταλεντα και πλαισιωθηκαν μ ετοιμους παικτες οπως σαμπα κι αλεκο,μ εμπειρους καραταιδη κτλ...τωρα δειχνει καθαρα οτι μας καταντησε για 2-3η θεση με το ζορι κι αντε να βγαλουμε κανενα παικτη απο τα τσικο,να πουλησουμε κιολας...πανε τα μεγαλα σχεδια κι οι παικταραδες... :S
Θυμαμαι που ειχε φτιαξει ενα συνολο ο Μπαγιεβιτς και διωχτηκε γιατι ηθελε το κατι παραπανω ο ολυμπιακος.Κατι τετοιο θελει να κανει κ τωρα με τον Λινεν.Για μενα καλα εκανε

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Θυμαμαι που ειχε φτιαξει ενα συνολο ο Μπαγιεβιτς και διωχτηκε γιατι ηθελε το κατι παραπανω ο ολυμπιακος.Κατι τετοιο θελει να κανει κ τωρα με τον Λινεν.Για μενα καλα εκανε
εγω οποιαδηποτε αποφαση περνεις ''εν βρασμω ψυχης'' συνηθως δε βγαινει σε καλο
ειχαν ετοιμο τον αλεκο(που και γω δε συμφωνω)και επειδη τον κραξαμε βρηκε αντικαταστατη σε μερικες ωρες. δε ξερω

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε πως μαζεύονται όλα τα βαζελάκια σιγά σιγά....
ποιοι, αυτοί που το καλοκαίρι κλαίγανε και φωνάζανε για τις μεταγραφές Πατέρα
αυτοί που άμα λυθεί το κορδόνι του Καραγκούνη φωνάζουνε πέναλντι....

ρε σάλτα γαμηθείτε όλοι σας...

πανιωνάκι σε κατήντησαν οι ολυμπιακάρες.
εύγε....
και εις κατώτερα.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Εαν τον ξερεις καλα, τπτ παραπανω... Τον εχεις παρακολουθησει?

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Ε ωραια το μαπα τελειως γιατι το εγραψες???  Ετσι απλα για να πεις κατι??

Γιατι εγω τον ξερω αρκετα καλα, και εχω να σου πω οτι ειναι πολυ καλη περιπτωση παιχτη, και θα το διαπιστωσεις εαν ερθει...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ολοι αυτοι η ''χρυση γενια'' που το χουν αποδειξει δηλ??για να καταλαβω....

Όπου στο έχει αποδείξει ο Όσκαρ και ο Ντάτολο, τι ήθελες πριν κλείσουν τα 18; Κατάκτηση Μουντιάλ και CL;; :uglystupid:
Βασικά οι πιτσιρικάδες έχουν και 1 τίτλο επιπλέον από τον Όσκαρ (ο Ντάτολο είναι -και λογικά θα παραμείνει- άκουπος).
Πήραν ΜΟΝΟΙ τους στα 16 μαζί με τον 19άρη τότε Μήτρογλου, τον τελικό Σουπερκαπ κόντρα στη Λάρισα.

Και κέρδισαν το τουρνουά νέων στο Ντουμπάι φέτος, νικώντας ομάδες όπως η Μίλαν.
Ο Νικλητσιώτης βγήκε MVP και 1ος σκόρερ με 8 γκολ, τα 2 στη Μίλαν. :zfuck:

Πες μου λοιπόν 1 σοβαρή ομάδα σε όλο τον πλανήτη που θα έβαζε φέτος Ντάτολο-Όσκαρ και θα άφηνε εκτός το Νικλητσιώτη.
Ο Βενγκέρ, ο Γκουαρντιόλα και ο Φέργκιουνσον δε θα το έκαναν παρά μόνο με πιστόλι στον κρόταφο.
URL]]

kostas1978

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2009
Like
6
Πόντοι
1
Ε ωραια το μαπα τελειως γιατι το εγραψες???   Ετσι απλα για να πεις κατι??

Γιατι εγω τον ξερω αρκετα καλα, και εχω να σου πω οτι ειναι πολυ καλη περιπτωση παιχτη, και θα το διαπιστωσεις εαν ερθει...
οχι ρε φιλαρακο δεν το εγραψα για να πω κατι!!η γνωμη μου ειναι και σε οποιον αρεσει!δεν καταλαβα?απαγορευεται να πουμε κατι?

kostas1978

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2009
Like
6
Πόντοι
1
και τον οσκαρ παιχταρα τον ελεγαν με μελλον κτλ!

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
φιλε μου ο παιχτης ειναι μαπα τελειως!!!!!οτι χειροτερο!
Ρε αδερφε κοιτα λιγακι τι εγραψες... Πλακα μου κανεις??

Και εγω στην αρχη λιγακι ψαρωσα, και λεω ο φιλος μπορει να ζει στην Γαλλια και να τον εβλεπε καθε βδομαδα, οποτε κατι περισσοτερο θα ξερει απο εμενα.
Και ξαφνικα μου λες οτι δεν τον ξερεις σχεδον καθολου, και λες οτι ειναι μαπα τελειως!!!
Τωρα τι να σου πω???

kostas1978

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2009
Like
6
Πόντοι
1
Ρε αδερφε κοιτα λιγακι τι εγραψες... Πλακα μου κανεις??

Και εγω στην αρχη λιγακι ψαρωσα, και λεω ο φιλος μπορει να ζει στην Γαλλια και να τον εβλεπε καθε βδομαδα, οποτε κατι περισσοτερο θα ξερει απο εμενα.
Και ξαφνικα μου λες οτι δεν τον ξερεις σχεδον καθολου, και λες οτι ειναι μαπα τελειως!!!
Τωρα τι να σου πω???
ειναι παιχταρας! κριμα αν δεν τον παρουμε!

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Κατ'αρχήν είναι ΜΙΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, άρα δεν κάνει. Γιατί τότε θα έκανε και ο Νικλητσιώτης που έκοψε 2πλη ταρίφα στη Μίλαν.
Kevin Mirallas (born October 5, 1987 in Liège) is a Belgian football striker of Greek-Spanish origin.
2008– AS Saint-Etienne 30 (3) 

To ΦΩΣ λέει ότι δε δίνει ούτε ασσίστ...
FOS_b.jpg

Κ'εγώ να παίζω στην επίθεση, θα βάλω 3 γκολ κατά τύχη σε 1 χρόνο πάνω στο μπουλούκι σε κόρνερ/φάουλ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom