Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Stefanos83

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αμα τελειωσεις να χυνεις κανε και τους υπολογισμους και πες μας σε ποσων χρονων θα εισαι αμα και οταν φτασεις τις κουπες μας στο ποδοσφαιρο.....
καλο χυσιμο..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν μπορώ να σταματήσω ρε μαν, πως να το κάνουμε; Το 1949 είχα όσα πρωταθλήματα έχεις εσύ σε όλη σου τη ιστορία.
Όσο για την μπάλα, ποιες κούπες ρε; Αυτές που έφτασες στο σημείο να μετράς για πρωταθλήματα παίζοντας στην ΕΠΣΑ Πειραιά κόντρα στον Αίαντα Καμινιών, όταν έπρεπε να περάσω από ΑΕΚ και Απόλλωνα Σμύρνης στα ντουζένια τους. Για να μη μου ζαλίζεις τα αρχίδια με τα τσατσοπρωταθλήματά σου, βάλε κάτω πόσο είμαστε πριν αναλάβει ο Κρόκους. Η ψαλίδα άνοιξε με τον Γκαγκάτση. Τώρα που είσαι με τα πόδια να κοιτάζουν το ταβάνι σκούζεις για Πιλάβιους, ουστ από εδώ ρε.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Τετοια θα παιρνετε πολλα με τις φουχτες μεγαλοπροπονητα γιατι ο πονος ειναι αβασταχτος και οι πικρες που ερχοντε μεγαλες!Δεν πας εσυ αντι για τον μπαρμπα αλεκο στον παγκο με βοηθο το gaganis θαστε αχτυπητο διδυμο!ταξιδακια στα καζακσταν-μολδαδιες καλοπεραση στο ουεφακι!πιο φτηνα θα του ερθει του προεδρου σας τωρα που περναει φτωχειες!
τώρα έγινε ουεφάκι;
μέχρι πέρυσι που ήσουν;

Εγω βοηθος ???? Φυσικοθεραπευτης χιλιες φορες καλυτερα να πιασω και κανα μπουτακι απο Παντο ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εσύ άλλο άβαταρ δεν μπορούσες να βάλεις;

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
ααααχαχαχαχαχχχαααααααααα ο λουα λουα πιστευει οτι θα παιζει στο τσαμπιονσ λιγκ του χρονου!!!!το ειπε σε δηλωσεις του ο καραγκιοζης!!χαχαχα πειτε του ρε οτι βγηκατε πεμπτοι κ οτι σε λιγο εχει προετοιμαια!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ααααχαχαχαχαχχχαααααααααα ο λουα λουα πιστευει οτι θα παιζει στο τσαμπιονσ λιγκ του χρονου!!!!το ειπε σε δηλωσεις του ο καραγκιοζης!!χαχαχα πειτε του ρε οτι βγηκατε πεμπτοι κ οτι σε λιγο εχει προετοιμαια!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
για του χρόνου μίλησε, το 2011

Stefanos83

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
μα γιατι τα παρατας αφου σου λεω απο το 2000 μεχρι το 2007 εισασταν παρα πολυ καλυτεροι  μας και πηρατε ενα μαγκικο ευρωπαικο μεσα στην ιταλια να πω ψεμματα ???? ομως αυτο δεν συνεπαγεται πως θα πρεπει παντα να κερδιζει ενας σε ενα σπορ...δηαλδη δεν δικαιουται ο παναθηναικος , ο παοκ , η αεκ να χασειενα ματς ή ενα τιτλο αν δεν ειναι καλυτερη απο τον αντιπαλο ????? και σκεψου και αλλιως καποια μερα οι αγγελοπουλοι και οι γιαννακοπουλοι θα αποσυρθουν , θα φυγουν τοτε τι θα γινει ??? δεν αθ υπαρχουν παντα τετοια μεγεθη να σχολουναι με κατι που για αυτους ειναι χομπι και καβλα να ξοδευουν δηλαδη χωρις κανενα οφελος τυπικα ή οικονομικα δηλαδη αλλα ουσιαστικα μονο που διοικουν αυτες τις ομαδες εχουνα καποια πλεονεκτηματα με αλλους επενδυτες

Τώρα, σοβαρά, αυτά που μου λες, τα έχεις πει στον καθρέπτη για το ποδόσφαιρο;

Αλλά ας πιάσουμε το μπάσκετ. Ναι, φυσικά και πρέπει να χάνει μία ομάδα όταν δεν παίζει καλά. Σε όλα αυτά τα χρόνια δύο φορές πλησίασες στο break μία με Γκέρσον και πρόσφατα με Γιαννάκη. Συνολικά ήσουν, ΟΡΙΑΚΑ καλύτερος στα δύο αυτά παιχνίδια ενώ σε όλα τα υπόλοιπα στην έδρα μου ήσουν εμφανώς χειρότερος και θα μπορούσα να κάνω το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο, αν δεν έβαζα μέσα τα δευτερο-τρίτα μου. Στο ματς με τον Γκέρσον ήμουν μέσα, σε όλο το παιχνίδι η διαιτησία ήταν ισοροπημένη όσο δεν πάει και δεν σφύριξε έδρα ούτε στο ελάχιστο. Το φάουλ που έγινε στο κέντρο, το γνωστό non-call, ήταν εξώφθαλμο και έπρεπε να σφυριχτεί. Η επίσημη -παγκόσμια- δικαιολογία, ότι οι διαιτητές δεν πρέπει να αναμειγνύονται ενεργά στις τελευταίες φάσεις με βρίσκει αντίθετο, σε ένα άθλημα που παίζεται με σωματικές επαφές και δεν έχει ενδιάμεσο φιλέ. Με αυτό τον τρόπο δίνεις τεράστιο πάτημα στους αμυνόμενους να παίξουν κατς. Επίσης οριακά ματς κρίνονται και από 1-2 σφυρίγματα max. Ο παράγοντας διαιτησία, παίζει το ρόλο του στο μπάσκετ πιο καθοριστικά από ότι στο ποδόσφαιρο. Ακόμα και αν έπαιρνες όμως το σφύριγμα, αύξανες τις πιθανότητες να κερδίσεις. Το ματς δεν ήταν τελειωμένο πολλώ δε μάλλον το πρωτάθλημα, αφού θα ξαναπαίζαμε. Άρα, δεν έχασες το πρωτάθλημα, έχασες ένα αγώνα. Όσον αφορά τον φετινό τρίτο τελικό, πήραμε τρία σφυρίγματα έδρας, όμως σε σερί 31-7 πως ακριβώς μπορείς να λες ότι η διαιτησία ήταν κομβική; Ακόμα και αν μας χαρίστηκαν 6 πόντοι, η ομάδα σου έπαθε ολική καθίζηση και κατέρρευσε. Ακόμα όμως και αν με νικούσες, πάλι θα έπαιζες στην καλύτερη το ματς τίτλου στην έδρα σου. Στο τελευταίο παιχνίδι, με έδρα ζούγκλας, ήρθα και έκανα πλάκα, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι μπορείς να με κερδίσεις σε best of 5, 3 φορές; Δεν βρίσκεσαι ακόμα στο σημείο που να μπορείς να πάρεις 3 παιχνίδια σε σειρά 5 από ΤΣΣΚΑ ή Μπαρτσελόνα, ομάδες των κυβικών μου.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Τετοια θα παιρνετε πολλα με τις φουχτες μεγαλοπροπονητα γιατι ο πονος ειναι αβασταχτος και οι πικρες που ερχοντε μεγαλες!Δεν πας εσυ αντι για τον μπαρμπα αλεκο στον παγκο με βοηθο το gaganis θαστε αχτυπητο διδυμο!ταξιδακια στα καζακσταν-μολδαδιες καλοπεραση στο ουεφακι!πιο φτηνα θα του ερθει του προεδρου σας τωρα που περναει φτωχειες!

Με τον gaganis69 (ή gagatsis69 αν προτιμάς :grin: ) και τον tsiki-tsiki είστε τριανδρία.
Ανοίξτε ένα δικό σας thread να γίνει ένας σοβαρός διάλογος εδώ μέσα επιτέλους.

Επισκέπτης
Με τον gaganis69 (ή gagatsis69 αν προτιμάς :grin: ) και τον tsiki-tsiki είστε τριανδρία.
Ανοίξτε ένα δικό σας thread να γίνει ένας σοβαρός διάλογος εδώ μέσα επιτέλους.
δεν υπαρχουν λεμε..
ωρα ειναι να σκασει ο αντονιονι να το γαμησουν τελειως..

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.913
Πόντοι
606
Εκτός τόπου και χρόνου ο Λομανά Λούα Λούα, ο οποίος όπως φάνηκε δεν ξέρει σε τι θέση τερμάτισε ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ και σε ποια διοργάνωση θα αγωνιστεί ο Θρύλος.

Στον κόσμο του ο Λούα Λούα
Ο Αφρικανός με συνέντευξη του στο "footafrica365.fr" υποστήριξε ότι μπορεί οι ερυθρόλευκοι να έχασαν τον τίτλο, ωστόσο κατάφεραν και βγήκαν δεύτεροι παίρνοντας το εισιτήριο για το Champions League. Σε αυτήν την περίπτωση δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν.

Είτε πρόκειται για τυπογραφικό λάθος των Γάλλων, είτε ο παίκτης βρισκόταν σε άλλη ομάδα. Αν συμβαίνει το δεύτερο τότε είναι επικίνδυνος για τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η συνέντευξη στην ιστοσελίδα "footafrica365.fr":

Για το περσινό πρωτάθλημα: "Χάσαμε τον τίτλο από τον Παναθηναϊκό, αλλά καταφέραμε να εξασφαλίσουμε τη δεύτερη θέση που οδηγούσε στο Champions League. Μικρό το κακό, καθώς η ομάδα θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει ξανά θέση στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση".

Για το συμβόλαιό του: "Το έξι μηνών συμβόλαιο που υπέγραψα τον Ιανουάριο έχει προοπτική ανανέωσης για δύο χρόνια. Για να μη σας λέω ψέματα, δεν έχω ξεκάθαρη ιδέα για το τι πρόκειται να συμβεί. Θα περιμένω την ανακοίνωση του νέου προπονητή και θα δω ποια πολιτική μεταγραφών και ενδυνάμωσης θα έχουν στην ομάδα. Εχω ανάγκη να τα γνωρίζω όλα αυτά για να αποφασίσω. Το σίγουρο είναι ότι θέλω να παίξω σε μια ομάδα που θα είναι σταθερά φιλόδοξη".

Για το αν θα το ανανεώσει: "Θέλω να ακούσω την άλλη πλευρά, που θα μου πει ότι θέλει να μείνω, αλλά και για ποιο σχέδιο με θέλουν. Προς το παρόν ξεκουράζομαι και κάνω διακοπές".

Για την περιπέτειά του στην Αλ Αράμπι: "Αυτή η μεταγραφή δεν ήταν δική μου ιδέα. Πρακτικά ήμουν με την πλάτη στον τοίχο. Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που συνεννοήθηκε με την Αλ Αράμπι, ενώ εγώ μόλις είχα βγει από μια επέμβαση σκωληκοειδίτιδας. Το έμαθα δύο μέρες πριν από το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Για να μην τα χάσω όλα, δέχτηκα. Δεν κρατάω καλή ανάμνηση από την Ντόχα".

Για την επιστροφή του στου Ρέντη: "Επειδή η ομάδα έπαιζε στο Τσάμπιονς Λιγκ και επειδή πέθαινα από επιθυμία να τους δείξω ότι έκαναν λάθος που με άφησαν να φύγω".

Για το μέλλον του: "Νομίζω ότι έχω κάνει τον γύρο του αγγλικού ποδοσφαίρου. Δεν έχω μεγάλη επιθυμία να συνεχίσω εκεί. Εκτός αν έρθει μια εξαιρετική πρόταση. Αντίθετα, το γαλλικό πρωτάθλημα θα είναι πρόκληση. Θα ήθελα να παίξω στην Μπορντό, παρότι δεν θα έχει στο τιμόνι πλεόν τον Μπλαν".

Για το αν θα παρακολουθήσει το Mundial: "Και βέβαια θα το παρακολουθήσω. Μάλιστα θα παρεβρεθώ με έναν φίλο στο ματς της Ελλάδας με τη Νότια Κορέα".

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ο γκαγκάνης είναι ο λούα λούα του μπουρδέλα.
:fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε τυπε ...λουα λουα... :think: :think:
ποιος να'ναι,ποιος να'ναι....μηπως αυτος;;;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Δεν μπορώ να σταματήσω ρε μαν, πως να το κάνουμε; Το 1949 είχα όσα πρωταθλήματα έχεις εσύ σε όλη σου τη ιστορία.
Όσο για την μπάλα, ποιες κούπες ρε; Αυτές που έφτασες στο σημείο να μετράς για πρωταθλήματα παίζοντας στην ΕΠΣΑ Πειραιά κόντρα στον Αίαντα Καμινιών, όταν έπρεπε να περάσω από ΑΕΚ και Απόλλωνα Σμύρνης στα ντουζένια τους. Για να μη μου ζαλίζεις τα αρχίδια με τα τσατσοπρωταθλήματά σου, βάλε κάτω πόσο είμαστε πριν αναλάβει ο Κρόκους. Η ψαλίδα άνοιξε με τον Γκαγκάτση. Τώρα που είσαι με τα πόδια να κοιτάζουν το ταβάνι σκούζεις για Πιλάβιους, ουστ από εδώ ρε.
καλα ρε μγκα δεν πιστευα οτι εισαι και τιποτα παντελονατος για να περιμενω να παραδεχτεις τις αληθειες....
εν πασει η περιπτωσει για ν μην πονοκεφαλιαζεις εχει υπολογισει ο τσουκαλας με το ουφακι.....
λοπον με τους μεχρι τωρα ρυθμους 37 θα εχεις παρει γυρω στο 2180.....
που φυσικα εγω τοτε θα εχω καμμια 150 αρια.....
για να παρεις χαμπαρι ποιος εισαι και που πας..... :2funny: :2funny: :2funny:

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
ο τσουκαλας και ο καθε τσουκαλας παπαροχρηστιδη εχει κανει τη προικα του απο το κοκκαλη :uglystupid: :uglystupid:

εσυ τι εχεις κερδισει λεγοντας μαλακιες ολη την ωρα εδω? :uglystupid:

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
μπα οταν εγινε γνωστος παιζει και να χε χωρισει

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ο τσουκαλας και ο καθε τσουκαλας παπαροχρηστιδη εχει κανει τη προικα του απο το κοκκαλη :uglystupid: :uglystupid:

χαχαχαχαχαχαχαχαχα....ακριβως οτι και εσυ......

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

και πως ξερεις οτι δεν ειμαι ο ιδιος ο τσουκαλας;;;;και δεν συνεχιζω να κανω την προικα μου;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom