Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostas1978

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2009
Like
6
Πόντοι
1
Κατ'αρχήν είναι ΜΙΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, άρα δεν κάνει. Γιατί τότε θα έκανε και ο Νικλητσιώτης που έκοψε 2πλη ταρίφα στη Μίλαν.
To ΦΩΣ λέει ότι δε δίνει ούτε ασσίστ...
FOS_b.jpg

Κ'εγώ να παίζω στην επίθεση, θα βάλω 3 γκολ κατά τύχη σε 1 χρόνο πάνω στο μπουλούκι σε κόρνερ/φάουλ.
οχι φιλε μου!!ειναι παιχταρας!!

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
οχι φιλε μου!!ειναι παιχταρας!!

Μισός Νικλητσιώτης και πολύ βάζω. Άσε τους άλλους να λένε.
Κάθε χρόνο μας κουβαλάνε 1 καραβιά παλτά και τρελά αγόρια (και κάποιον μυρωδιά για τον πάγκο, άσχετο αυτό :grin: ), αντί να εμπιστευτούν τα δικά μας παιδιά όπως κάνουν όλες οι σοβαρές ομάδες.
Αλλά εμείς δεν είμαστε σοβαρή ομάδα εδώ και αρκετά χρόνια.

kostas1978

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2009
Like
6
Πόντοι
1
οι μισοι πιτσιρικαδες να ανεβουν στην πρωτη ομαδα!η μονη λυση!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
οχι ρε φιλαρακο δεν το εγραψα για να πω κατι!!η γνωμη μου ειναι και σε οποιον αρεσει!δεν καταλαβα?απαγορευεται να πουμε κατι?
να πεις τι ρε ανθρωπε;;;;οτι δεν ξερεις καποιον αλλα λες οτι ειναι μαπα το καρπουζι;;;;
δεν καταλαβαινεις οτι ετσι δηλωνεις η προκατειλημμενος η μαλακας;;;;
αυτο σου ειπε ο στρατηγος......διαλεξε τι απο τα δυο εισαι.....
εχεις και την επιλογη να μην πεις τιποτα σαν απαντηση  ;)

kostas1978

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2009
Like
6
Πόντοι
1
ειπα εγω οτι δεν τον ξερω ρε φιλαρακο?τον ξερω και ειπα οτι για μενα ειναι λιγος!(λιγα πραγματα)οκ τωρα?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
στοχος του ολυμπιακου του χρονου πρεπει να ειναι να βγει στο ευρωπα λιγκ και να φτιαξει μια ομαδα που να στεκεται στην α εθνικη χωρις προβλημα.με λινεν ειναι καλη κινηση θα βοηθησει νσ ξεπερνατε πανιωνιο,αρη,ατρομητο.

nixermanie

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Λινεν...αλλος ενας προπονητης που "εκλεισε" για τον Ολυμπιακο! Μα καλα ποσοι έχουν κλεισει μεχρι τωρα? Αντε να δουμε...γιατι για την ωρα επαναλαμβανονται τα περσινα...απο καθυστερηση σε καθυστερηση και στο τελος θα δουμε κατι???

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
στοχος του ολυμπιακου του χρονου πρεπει να ειναι να βγει στο ευρωπα λιγκ και να φτιαξει μια ομαδα που να στεκεται στην α εθνικη χωρις προβλημα.με λινεν ειναι καλη κινηση θα βοηθησει νσ ξεπερνατε πανιωνιο,αρη,ατρομητο.
εσεις ανήκετε στις κορυφαίες της Σουπερ Λιγκ ε;

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Μισός Νικλητσιώτης και πολύ βάζω. Άσε τους άλλους να λένε.
Κάθε χρόνο μας κουβαλάνε 1 καραβιά παλτά και τρελά αγόρια (και κάποιον μυρωδιά για τον πάγκο, άσχετο αυτό :grin: ), αντί να εμπιστευτούν τα δικά μας παιδιά όπως κάνουν όλες οι σοβαρές ομάδες.
Αλλά εμείς δεν είμαστε σοβαρή ομάδα εδώ και αρκετά χρόνια.

ποτέ όσο βλέπω συνειδητά μπάλλα(δηλ.από το μουντιάλ της ισπανίας 1982 περίπου)δεν είμασταν σοβαρή ομάδα εκτός της τριετίας του όλεγκ 1990-92 και του ντούσαν 1997-1999.Μόνο τότε υπήρχε σοβαρή ομάδα.Για παλαιότερα δεν έχω οπτική επαφή με τα γεγονότα οποτε δεν μπορώ να ξέρω..

kostas1978

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2009
Like
6
Πόντοι
1
ποτέ όσο βλέπω συνειδητά μπάλλα(δηλ.από το μουντιάλ της ισπανίας 1982 περίπου)δεν είμασταν σοβαρή ομάδα εκτός της τριετίας του όλεγκ 1990-92 και του ντούσαν 1997-1999.Μόνο τότε υπήρχε σοβαρή ομάδα.Για παλαιότερα δεν έχω οπτική επαφή με τα γεγονότα οποτε δεν μπορώ να ξέρω..
και με λεμονη παιζαμε μπαλιτσα!και δεν σημαινει οτι τον θελω παλι!

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Καλημέρα...πάει λοιπόν και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος...με 2,5 εκατ στην Σάλκε...κάποιος μπορεί να κλείσει την πόρτα???
Τώρα θέλουμε 2 στόπερ αφού μείναμε με Αβραάμ & Μέλμπεργκ...ο Παπάζογλου των Σερρών είναι καλός και έλληνας...αν πάρουμε και τον Μόρα εκεί είμαστε εντάξει...
Έφυγε Ζεβλάκοφ και αποχωρούν:Πάντος-Στολτίδης-Λούα(2)-Λεντέσμα-Ντομί-Λεονάρντο-Νικοπολίδης-Πάρντο-Κόβατς-Γκαλέτι-Ντάτολο...και δεν ξέρουμε μην υπάρξει και καμία έκπληξη (π.χ πώληση Τόρο)...
Με τα δεδομένα αυτά όρεξη να έχεις να σχεδιάζεις:2 σέντερ-μπάκ σίγουρα,αριστερό μπάκ,2 τερματοφύλακες (αυτόν την Νιγηρίας και Γκσπούρνιγκ)-2 σέντερ-φορ (ψήλο+περιφερειακό)-2 αμυντικά χάφ-Νικλητσιώτη-Σοϊλέδη-Φετφατζίδη-Βάντερσον στην 1η ομάδα με ενεργό ρόλο και ευκαιρίες απο τον προπονητή...και 100 φορές προτιμώ τον Λίνεν απο τον Αλέκο...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Καλημέρα...πάει λοιπόν και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος...με 2,5 εκατ στην Σάλκε...κάποιος μπορεί να κλείσει την πόρτα???
Τώρα θέλουμε 2 στόπερ αφού μείναμε με Αβραάμ & Μέλμπεργκ...ο Παπάζογλου των Σερρών είναι καλός και έλληνας...αν πάρουμε και τον Μόρα εκεί είμαστε εντάξει...
Έφυγε Ζεβλάκοφ και αποχωρούν:Πάντος-Στολτίδης-Λούα(2)-Λεντέσμα-Ντομί-Λεονάρντο-Νικοπολίδης-Πάρντο-Κόβατς-Γκαλέτι-Ντάτολο...και δεν ξέρουμε μην υπάρξει και καμία έκπληξη (π.χ πώληση Τόρο)...
Με τα δεδομένα αυτά όρεξη να έχεις να σχεδιάζεις:2 σέντερ-μπάκ σίγουρα,αριστερό μπάκ,2 τερματοφύλακες (αυτόν την Νιγηρίας και Γκσπούρνιγκ)-2 σέντερ-φορ (ψήλο+περιφερειακό)-2 αμυντικά χάφ-Νικλητσιώτη-Σοϊλέδη-Φετφατζίδη-Βάντερσον στην 1η ομάδα με ενεργό ρόλο και ευκαιρίες απο τον προπονητή...και 100 φορές προτιμώ τον Λίνεν απο τον Αλέκο...

Το ξεπούλημα του Κ.Παπαδόπουλου είναι τεράστιο έγκλημα. Όσον αφορά τους υπόλοιπους, τους μισούς (Στολτίδη, Νικοπολίδη, Γκαλέτι, Πάντο-αν και ακόμα δεν του έχω συγχωρέσει το ναυάγιο με τη Λίβερπουλ) τους ευχαριστούμε για όλα, αλλά ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Οι άλλοι μισοί ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ (αυτό σε κάποιον θα αρέσει βέβαια :pipa1: ).

1000 φορές να δοθούν τα κλειδιά της ομάδας σε Σοϊλέδη- Νικλητσιώτη και θα ανεχθώ οποιαδήποτε μαλακία κάνουν λόγω έλλειψης εμπαιρίας παρά να βλέπω Ντάτολο-Όσκαρ(αυτοί έχουν τεράστια εμπειρία στο να κάνουν μαλακίες). [size=12pt]Όξω πούστηδες* άμπαλοι από την παράγκα!![/size]

*κυριολεκτικά :grin:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
o Ντάτολο δε σου ανήκει ΕΥΤΥΧΩΣ.
[size=13pt]Φοβάσαι ότι θα γινόμασταν Μπαρτσελόνα της Ελλάδας.[/size]  :2funny: :2funny:

Βρες τις ομοιότητες στα παρακάτω:

Δες στο 0:09 το συμπαίκτη, μόλις παίρνει χαμπάρι τι συμβαίνει! :2funny:

piqueibrahimovic.jpg
darcogay.png

o_f_c_barcelona_bojan_krkic-14067.jpg
http://[URL unfurl="true"]www.whoateallthepies.tv/rooney%20mellberg%20gay.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.gaydarnation.com/images/GNImages/DB_100107_JesusDatolo_450_5.jpg[/img[/URL]]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το ποδόσφαιρο πάει μπροστά και ο GAYros είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από όλες τις άλλες ελληνικές ομάδες.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom