Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Υπάρχει κανένας γαύρος εδώ μέσα που να θέλει τον Σπανούλη?

Γιατί θα τρελαθώ με κάτι φλώρους που άκουσα πως τον θέλουν.
Φόρεσε την πουστοφανέλα,οπότε μακριά η λουμπίνα...

Πες πουστοβάζελο και τον Αντώναρο τώρα. :uglystupid:  :jerking:

Εννοείται πως θέλουμε το Σπανούλη, είναι από τους καλύτερους περιφερειακούς στην Ευρώπη.
Αλλά είτε θα μείνει στο βάζελο ή θα πάει στη Ρεάλ αν του κάνουν βασιλικό συμβόλαιο.
Α ρε Κόλιεβιτς και Πεν που σας χρειάζονται για να βάλετε μυαλό ορισμένοι.

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Πες πουστοβάζελο και τον Αντώναρο τώρα. :uglystupid:  :jerking:

Εννοείται πως θέλουμε το Σπανούλη, είναι από τους καλύτερους περιφερειακούς στην Ευρώπη.
Αλλά είτε θα μείνει στο βάζελο ή θα πάει στη Ρεάλ αν του κάνουν βασιλικό συμβόλαιο.
Α ρε Κόλιεβιτς και Πεν που σας χρειάζονται για να βάλετε μυαλό ορισμένοι.

5 χρόνια με διαρκείας είμαι άσε αν θέλω μυαλό ή όχι.

Γενικότερη μου αρχή όποιος έχει φορέσει την πουστοφανέλα να μην θέλω να έρθει να φορέσει αυτή με την οποία έχει εκτελεστεί και άνθρωπος.
Ο Νικοπολίδης είναι η αλήθεια πως την τίμησε και με το παραπάνω αλλά στα αρχίδια μου κιόλας με τόσα χρόνια στον πούστη.
Δεν πιστεύω πως του χρωστάει ο Θρύλος περισσότερα απ'όσα χρωστάει αυτός.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Κατ' αρχήν του χρωστάμε το προπέρσινο πρωτάθλημα, καθώς είχε πιάσει 3 πέτσινα πέναλτυ.

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
877
Πόντοι
96
βαρεθηκε να γαμαει βαζελια 2 χρονια και ειπε να παει στο βοσπορο να γαμησει γιουσουφακια χαχαχαχαχαχαχαχαχα

ο σπανουλης δεν εχει προκαλεσει ποτε μπορει να ειναι αρκετα θεατρινος-καραγκουνης του μπασκετ για μενα- αλλα δεν εχει προκαλεσει οπως οι τσατσα ρησ , διαμαντιδαινα , βαλτικανος μομολος,μπατισταινα ,πεκοβι  τσουλα

28693_405025634906_794379906_4092567_4850394_n.jpg

κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Υπάρχει κανένας γαύρος εδώ μέσα που να θέλει τον Σπανούλη?

Γιατί θα τρελαθώ με κάτι φλώρους που άκουσα πως τον θέλουν.
Φόρεσε την πουστοφανέλα,οπότε μακριά η λουμπίνα...
Δεν τον θέλω με τίποτα στην ομάδα,ατομιστής,μονοφαγάς,εγωιστής(δεν λέω που και που χρειάζεται αυτό)αλλά το βασικότερο δεν είναι ομαδικός παίκτης,και 30 πόντους ανά αγώνα να μου βάζει πάλι θα τον βρίζω!

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
877
Πόντοι
96
Δεν τον θέλω με τίποτα στην ομάδα,ατομιστής,μονοφαγάς,εγωιστής(δεν λέω που και που χρειάζεται αυτό)αλλά το βασικότερο δεν είναι ομαδικός παίκτης,και 30 πόντους ανά αγώνα να μου βάζει πάλι θα τον βρίζω!
κατσε με τον πεν και το μπεβερι
χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχχα

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
κατσε με τον πεν και το μπεβερι
χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχχα

έχεις βρει καλό παιχνίδι να περνάς την ώρα σου, μαλάκα μου, εσύ ε;
άσε τα παιδιά λίγο ήσυχα ρε

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
στα παπαρια μου τον γραφω το σπανουλη... οσο καλος και να ειναι δεν ειναι αυτο που θελει ο ολυμπιακος...

ενα σουτερ να τα κολλαει στεγνα θελουμε... σαν τον eddie, η τον kellatti που τον διωξαμε χωρις λογο το καλοκαιρι ενω ειχε προσυμφωνο...

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ρε μαλακες τι ομαδα ειναι αυτη ?????

ο προεδρος του ερασιτεχνη ανακοινωνει τη παραμονη ενος κοουτς και ενας παιχτης  αμφιβαλλει για την αληθεια της αποφασης ?????

καλο μπουρδελο εισαστε μαλακες πελατες λαγοι.....

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
στα παπαρια μου τον γραφω το σπανουλη... οσο καλος και να ειναι δεν ειναι αυτο που θελει ο ολυμπιακος...

ενα σουτερ να τα κολλαει στεγνα θελουμε... σαν τον eddie, η τον kellatti που τον διωξαμε χωρις λογο το καλοκαιρι ενω ειχε προσυμφωνο...

μεγαλη κουβεντα φιλε...εντι τζονσον δεν υπαρχει πλεον ενας ηταν οπως και ντειβιντ ριβερς βεβαια υπαρχουν παιχτες οχι με το αναλογο ονομα αλλα μπαρουτοκαπνισμενοι στην ευρωπη και επιτυχημενοι οπως χολντεν , λανγκτον , τουρκος γλου , γιασαιτις , μπαζιλε , ναβαρρο , μακ ινταιαρ που εχουν το σουτ και για μενα αυτοι οι παιχτες ειναι πλεον πιο χρησιμοι απο εν μπι ει ερς γιατι ξερουν τη βρωμια που υπαρχει εδω και δεν θα ερθουν σε εναν αγγελικα πλασμενο κοσμο αλλα θα ξερουν απο πριν....

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166

Τα δίνει όλα για Σπανούλη ο Ολυμπιακός

* 10/06/2010, 08:28 | Διαβάστηκε 1187 φορές
    * Αποστολή
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

Get Adobe Flash player
Τα δίνει όλα για Σπανούλη ο Ολυμπιακός

Η φημολογία περί σοβαρού ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον Βασίλη Σπανούλη ολοένα και εντείνεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Μάλιστα σύμφωνα με τη «Sportday», οι Περαιώτες φέρονται διατεθειμένοι να προσφέρουν περίπου 2.5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο στον «Kill-Bill» ώστε να τον ντύσουν στα «ερυθρόλευκα».

Το συμβόλαιο του 28χρονου γκαρντ με τον Παναθηναϊκό έληξε και οι Κυπελλούχοι Ελλάδος φαίνεται πως θέλουν να κάνουν το μεγάλο κόλπο του φετινού καλοκαιριού και να τον αποκτήσουν.

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μανατζερ σπανουλη ιδιος με μανατζερ σοφου........

τυχαιο ?????

Δε νομίζω.

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
μανατζερ σπανουλη ιδιος με μανατζερ σοφου........

τυχαιο ?????

Δε νομίζω.

σοφο μαλλον φευγει... οι κοντοι για να μην το χασουν θα πληρωσουν...

και επαναλαμβανω... καλος , αλλα οχι αυτο που χρειαζομαστε...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166

Έτοιμος ο Αλέκος
"Goal" 08:21 10/6
mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα

ΤΩΝ Γ. ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ & ΧΡ. ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ

Το θέμα του προπονητή των «ερυθρόλευκων» είναι το πιο σημαντικό την παρούσα χρονική στιγμή για τη διοίκηση της ομάδας. Και μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα, ωστόσο όλα δείχνουν πως κατά 99% ο πρόεδρος της ομάδας του λιμανιού Σωκράτης Κόκκαλης αποφάσισε για το ποιος θα καθίσει στον πάγκο των Πειραιωτών τη νέα σεζόν.
ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Μας ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός»
Έτοιμος ο Αλέκος
Παράταση μιας εβδομάδας
Η «μάχη» για το Νο 1
«Καρφιά» από Ζεβλάκοφ
Γκσπούρνιγνκ: «Πιθανώς να ξέρει η Ξάνθη»
Μετατέθηκε η «πρώτη»!
Ιδού τα εγκλήματα!
Έτοιμος ο Αλέκος
ΣΧΕΤΙΚΑ

* «Μας ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός»
    * Παράταση μιας εβδομάδας
    * Η «μάχη» για το Νο 1
    * «Καρφιά» από Ζεβλάκοφ

Ο λόγος φυσικά για τον Αλέκο Αλεξανδρή, που είναι ο «εκλεκτός» του ισχυρού άνδρα των «ερυθρόλευκων», άσχετα αν υπάρχουν... σκοπιμότητες που δεν επιτρέπουν ακόμη την επισημοποίηση - δημοσιοποίηση της επιλογής του. Ο Κόκκαλης ξέρει καλά ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις από οπαδούς του Ολυμπιακού και κρατά στάση αναμονής επί του θέματος, περιμένοντας προφανώς αυτές να κοπάσουν. Μάλιστα, ένα στοιχείο που φανερώνει ότι ο Κόκκαλης έχει αποφασίσει για την πρόσληψη του Αλεξανδρή στην τεχνική ηγεσία των «ερυθρόλευκων» έχει να κάνει με το ότι μετατέθηκε κατά μία εβδομάδα η έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας του λιμανιού.

Αυτό «δείχνει» Αλεξανδρή για προπονητή, καθώς ο παλαίμαχος στράικερ του Ολυμπιακού αναχωρεί σήμερα για τη Ρόδο προκειμένου να συμμετάσχει σε σεμινάριο προπονητών της ομοσπονδίας για να πάρει το απαραίτητο δίπλωμα που θα του επιτρέπει να καθίσει στον πάγκο της ομάδας σε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Ολοι, άλλωστε, στον Ολυμπιακό κάνουν το τελευταίο διήμερο την ίδια εκτίμηση σε ό,τι αφορά το θέμα του προπονητή, επισημαίνοντας πως όλες οι κινήσεις που κάνει ο Σωκράτης Κόκκαλης φανερώνουν ότι έχει αποφασίσει την πρόσληψη του Αλεξανδρή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Κούπερ και οι άλλοι

Χρήζει, πάντως, ιδιαίτερης μνείας ότι ορισμένοι συνεργάτες του προέδρου των «ερυθρόλευκων» προσπαθούν να μεταπείσουν τον Κόκκαλη σε ό,τι αφορά τη συγκεκριμένη επιλογή. Λένε δηλαδή στον πρόεδρο των Πειραιωτών για τις αντιδράσεις που υπάρχουν ήδη από πολλούς φιλάθλους της ομάδας και παράλληλα επισημαίνουν ότι ο Αλεξανδρής δεν έχει την πείρα αυτήν τη στιγμή να αναλάβει τα ηνία του Ολυμπιακού.

Οπως όμως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, οι πιθανότητες να προσλάβει ο Κόκκαλης ξένο προπονητή δεν είναι πολλές, κάποιοι μάλιστα θεωρούν ότι είναι ελάχιστες, τονίζοντας πως γι' αυτόν το λόγο ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» δεν πηγαίνει καν στα γραφεία της ΠΑΕ για να ενημερώσει τους συνεργάτες του. Στο πολύ μικρό ενδεχόμενο ο Κόκκαλης να αλλάξει τακτική και να πάει σε ξένο προπονητή, ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ ίσως είναι η λύση για τον πάγκο.

Βέβαια, υπάρχουν και οι γνωστοί εδώ και καιρό Χιμένεθ και Μανθάνο, ενώ τις τελευταίες ημέρες προτάθηκαν ξανά οι Ιταλοί Τζόλα και Νοβελίνο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

αααααααααααααααχχαχαχαχααχχαχαχαχααχχααχα
πόσα είπαμε ότι θα στοιχίζει ο προπονητής του ολυμπιακού;
αααααααααααααααχχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαα

Stories