Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τραβατε στο μπουρδελο σας ρε πιτουρες..
ΔΕΝ ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ λεμε..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ρε φίλε, άμα εσύ πιστεύεις ότι πρέπει να εκτελέσεις 100 βολές παραπάνω δεν σημαίνει ότι αυτομάτως έχεις δίκιο. Αυτό λέμε, κατάλαβες; Πόσες τεχνικές ποινές πρέπει να πάρουν οι παίκτες σου, δεν μας είπες όμως. Μάθατε τα κινητά σκριν αλλά μούγκα για τα φάουλ στο κέντρο όταν βγαίνω σε αιφνιδιασμό που είναι αντιαθλητικά πλέον. Χώρια τράβηγμα φανέλας μπροστά στα κοράκια, χώρια αγκωνιές του Πεόντοσιτς που είναι επίσης ντισκαλιφιέ, χώρια γροθιές στην ζούλα, χώρια την άμυνα με τα χέρια στην πλάτη που παίζουν διαρκώς οι ψηλοί σου και απαγορεύεται. Εξακολουθείς να πιστεύεις πως υπήρξε αλλοίωση σε σερί 31-7; Ρε έχετε παίξει μπάσκετ ποτέ; 31-7 ΣΕΡΙ! Η μοναδική αλλοίωση ήταν στο χρώμα των σορτς που από κόκκινο έγινε καφέ.
ειναι ακριβώς το ίδιο που σας λέγαμε τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο αλλά δεν το καταλαβαίνετε.
Τώρα απλά επειδή πήρατε το πρωτάθλημα, ξαφνικά η διαιτησία ήτανε καλή.
Μην κοιτάς που δεν μιλάμε για διαιτησία φέτος στο κλωτσοσκούφι.
Απλά είναι τόσο χάλια ο Ολυμπιακός φέτος που δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς.
όπως εσείς τόσα χρόνια.

Είναι δυνατόν να μην παραδέχεστε αβάντα της διαιτησίας;; Μια αντικειμενικότητα δεν μπορείτε να έχετε;
Το γεγονός δε πως όλους τους βρίζεις και τους αλλάζεις τα ονόματα δείχνει ακριβώς εμπάθεια και όχι αντικειμενικότητα.
Να χαίρεσαι που ο Ολυμπιακός ντεφορμαρίστηκε στο τέλος. Γιατί τα ίδια ματς στη μέση της χρονιάς θα είχανε άλλο αποτέλεσμα.

Τώρα εκ του αποτελέσματος είσαι από πάνω και δικαίως.

Αλλά η αντικειμενικότητα θα σε κάνει να κάνεις καλύτερη ομάδα. Αν θεωρείς πως φέτος είχατε καλή ομάδα, προσπάθησε να μου εξηγήσεις γιατί δεν πήγατε ούτε καν φάιναλ 4 φέτος.

Επισκέπτης
πρέζουρα τι λές?.....και εγώ τώρα που σταματάς τι θα κάνω?.....που θα βρώ τέτοιον άντρα?...... :'( :'( :'( :'( :'(
θα σου φερει ο γκαπ μωρη κωλογρια..
1521828-thumb-medium.jpg

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
δεν φευ΄γει ρε ο Ομπρτάντοβιτς απο τον Βάζελο,μαλάκας είναι;
Ότι παίκτες θέλει τους έχει,και καλά λεφτά και καλή διοίκηση,άσε που τον έχουν σαν θεό εδώ οι οπαδοί(και με το δίκιο τους)!
ετσι ακριβως!!και κυριως μαυρα λεφτα κατω απο το τραπεζι κι αφορολογητα που δεν φαινονται!!!! :sunglasses:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ετσι ακριβως!!και κυριως μαυρα λεφτα κατω απο το τραπεζι κι αφορολογητα που δεν φαινονται!!!! :sunglasses:
πες μου τώρα πως θεωρεί πως τα πουλάκια του Γιαννάκη (Γιαννακοπουλάκια) φοροδιαφεύγουνε...
μην το ξαναπείς αυτό...σε παρακαλώ...

Επειδή το έχω ξαναγράψει, ... το ξέρετε πως ο Σάρας είναι υπάλληλος της Βιανέξ και ο κοντός παίρνει επιστροφή φόρου για δαύτονε;;

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
και κατι αλλο εσ τζι τι κιαρχιδια καπαμα η οπως σε λενε.....
αυτο το νουμερο σου λεει κατι......

[size=90pt]3  7[/size]μονος μου.........

[size=50pt]3 8[/size]  ολοι σας.......

υγ.πιστευω α ανηκεις σε αυτο με τα 38 ετσι;;;;;
αλλοιως τραβα αυτοκτονα ρε νουμερο που θα ασχοληθεις με τον γαυρο...... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Είναι το νούμερό του όπως και να το πάρεις

[size=50pt]3 8[/size] Αυτός

[size=90pt]7  3[/size]Εμείς

:2funny:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
πες μου τώρα πως θεωρεί πως τα πουλάκια του Γιαννάκη (Γιαννακοπουλάκια) φοροδιαφεύγουνε...

Επειδή το έχω ξαναγράψει, ... το ξέρετε πως ο Σάρας είναι υπάλληλος της Βιανέξ και ο κοντός παίρνει επιστροφή φόρου για δαύτονε;;

PROTA8LHTHS_b.jpg

κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
τι χαίρεσαι και συ τώρα

όταν οι δικές σας έβγαζαν τον βούισιτς ήταν καλά...

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
Σιγά μην έρθει...δεν τον πάω τον τύπο καθόλου,δεν θέλω παίκτη που να μου κάνει 2-3 καλά παιχνίδια σε όλη την χρονιά!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
Σιγά μην έρθει...δεν τον πάω τον τύπο καθόλου,δεν θέλω παίκτη που να μου κάνει 2-3 καλά παιχνίδια σε όλη την χρονιά!
ρε τυπε....του 2007 ειναι το πρωτοσελιδο...... :2funny: :2funny: :2funny:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
κανονική στραβομάρα....το πολύ ίντερνετ βλάπτει! :(

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
κανονική στραβομάρα....το πολύ ίντερνετ βλάπτει! :(
δεν τρεχει τιποτα....ετσι και αλλοιως φετος θα τον παρουμε και μαζι με σπανουλη και ρουντι θα ξεκολιασουμε τον ζοτς..........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Υπάρχει κανένας γαύρος εδώ μέσα που να θέλει τον Σπανούλη?

Γιατί θα τρελαθώ με κάτι φλώρους που άκουσα πως τον θέλουν.
Φόρεσε την πουστοφανέλα,οπότε μακριά η λουμπίνα...

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945

ξερεις κατι που δεν ξερουμε???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom