Επισκέπτης
τραβατε στο μπουρδελο σας ρε πιτουρες..
ΔΕΝ ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ λεμε..
εμεις γαμαμε ομως για αυτο ειμαστε εδω...τραβατε στο μπουρδελο σας ρε πιτουρες..
ειναι ακριβώς το ίδιο που σας λέγαμε τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο αλλά δεν το καταλαβαίνετε.Ρε φίλε, άμα εσύ πιστεύεις ότι πρέπει να εκτελέσεις 100 βολές παραπάνω δεν σημαίνει ότι αυτομάτως έχεις δίκιο. Αυτό λέμε, κατάλαβες; Πόσες τεχνικές ποινές πρέπει να πάρουν οι παίκτες σου, δεν μας είπες όμως. Μάθατε τα κινητά σκριν αλλά μούγκα για τα φάουλ στο κέντρο όταν βγαίνω σε αιφνιδιασμό που είναι αντιαθλητικά πλέον. Χώρια τράβηγμα φανέλας μπροστά στα κοράκια, χώρια αγκωνιές του Πεόντοσιτς που είναι επίσης ντισκαλιφιέ, χώρια γροθιές στην ζούλα, χώρια την άμυνα με τα χέρια στην πλάτη που παίζουν διαρκώς οι ψηλοί σου και απαγορεύεται. Εξακολουθείς να πιστεύεις πως υπήρξε αλλοίωση σε σερί 31-7; Ρε έχετε παίξει μπάσκετ ποτέ; 31-7 ΣΕΡΙ! Η μοναδική αλλοίωση ήταν στο χρώμα των σορτς που από κόκκινο έγινε καφέ.
πρέζουρα τι λές?.....και εγώ τώρα που σταματάς τι θα κάνω?.....που θα βρώ τέτοιον άντρα?...... :'( :'( :'( :'( :'(τραβατε στο μπουρδελο σας ρε πιτουρες..
τραβα να κλαψεις στην πλατεια μαζι με τον φιλο σου τον [size=16pt]μποντο.[/size].
θα σου φερει ο γκαπ μωρη κωλογρια..πρέζουρα τι λές?.....και εγώ τώρα που σταματάς τι θα κάνω?.....που θα βρώ τέτοιον άντρα?...... :'( :'( :'( :'( :'(
ετσι ακριβως!!και κυριως μαυρα λεφτα κατω απο το τραπεζι κι αφορολογητα που δεν φαινονται!!!!δεν φευ΄γει ρε ο Ομπρτάντοβιτς απο τον Βάζελο,μαλάκας είναι;
Ότι παίκτες θέλει τους έχει,και καλά λεφτά και καλή διοίκηση,άσε που τον έχουν σαν θεό εδώ οι οπαδοί(και με το δίκιο τους)!
πες μου τώρα πως θεωρεί πως τα πουλάκια του Γιαννάκη (Γιαννακοπουλάκια) φοροδιαφεύγουνε...ετσι ακριβως!!και κυριως μαυρα λεφτα κατω απο το τραπεζι κι αφορολογητα που δεν φαινονται!!!!
και κατι αλλο εσ τζι τι κιαρχιδια καπαμα η οπως σε λενε.....
αυτο το νουμερο σου λεει κατι......
[size=90pt]3 7[/size]μονος μου.........
[size=50pt]3 8[/size] ολοι σας.......
υγ.πιστευω α ανηκεις σε αυτο με τα 38 ετσι;;;;;
αλλοιως τραβα αυτοκτονα ρε νουμερο που θα ασχοληθεις με τον γαυρο......
πες μου τώρα πως θεωρεί πως τα πουλάκια του Γιαννάκη (Γιαννακοπουλάκια) φοροδιαφεύγουνε...
μην το ξαναπείς αυτό...σε παρακαλώ...
Επειδή το έχω ξαναγράψει, ... το ξέρετε πως ο Σάρας είναι υπάλληλος της Βιανέξ και ο κοντός παίρνει επιστροφή φόρου για δαύτονε;;
ρε τυπε....του 2007 ειναι το πρωτοσελιδο......Σιγά μην έρθει...δεν τον πάω τον τύπο καθόλου,δεν θέλω παίκτη που να μου κάνει 2-3 καλά παιχνίδια σε όλη την χρονιά!
Σιγά μην έρθει...δεν τον πάω τον τύπο καθόλου,δεν θέλω παίκτη που να μου κάνει 2-3 καλά παιχνίδια σε όλη την χρονιά!
τι ειναι τουτος ρε?ρε τυπε....του 2007 ειναι το πρωτοσελιδο......
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
δεν τρεχει τιποτα....ετσι και αλλοιως φετος θα τον παρουμε και μαζι με σπανουλη και ρουντι θα ξεκολιασουμε τον ζοτς..........κανονική στραβομάρα....το πολύ ίντερνετ βλάπτει!
ξερεις κατι που δεν ξερουμε???πες μου τώρα πως θεωρεί πως τα πουλάκια του Γιαννάκη (Γιαννακοπουλάκια) φοροδιαφεύγουνε...
μην το ξαναπείς αυτό...σε παρακαλώ...
Επειδή το έχω ξαναγράψει, ... το ξέρετε πως ο Σάρας είναι υπάλληλος της Βιανέξ και ο κοντός παίρνει επιστροφή φόρου για δαύτονε;;