You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
gavros7
σήμερα
μία ώρα πριν mia ap tis liges fores pou ta lete swsta. Autoi oi duo karagkiozhdes exoun katastrepsei thn omada mas. Axrhstoi
gavrosavros
σήμερα
μία ώρα πριν Σωστή ανασκόπηση αλλά λάθος στόχος. Δεν ευθύνονται πρωτίστως οι κ. . κ Χρυσικόπουλος και Θεοδωρίδης, αλλά ο Κ. Κόκκαλης Αυτός τους διόρισε αυτός τους ανέχτηκε. Τώρα γιατί δεν τους διώχνει ίσως να είναι και προκάκυψη για τον ίδιο.
σήμερα
μία ώρα πριν mia ap tis liges fores pou ta lete swsta. Autoi oi duo karagkiozhdes exoun katastrepsei thn omada mas. Axrhstoi
gavrosavros
σήμερα
μία ώρα πριν Σωστή ανασκόπηση αλλά λάθος στόχος. Δεν ευθύνονται πρωτίστως οι κ. . κ Χρυσικόπουλος και Θεοδωρίδης, αλλά ο Κ. Κόκκαλης Αυτός τους διόρισε αυτός τους ανέχτηκε. Τώρα γιατί δεν τους διώχνει ίσως να είναι και προκάκυψη για τον ίδιο.
Επισκέπτης
ρε παρλιακο τι μαλακιες σεντονια ειναι αυτα???
τραβα να κλαψεις στην πλατεια μαζι με τον φιλο σου τον μποντο..
τραβα να κλαψεις στην πλατεια μαζι με τον φιλο σου τον μποντο..
tsiki-tsiki
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ξανακλάσε μας τα αρχίδια. Από τη στιγμή που σου σκάω run 31-7 και συνεχίζεις να μιλάς για διαιτησίες, είσαι κωμικός.
Ρε πιτσιρικο τι θες να πεις ακριβως?Ξεκινας με το επιχειρημα οτι μας εδωσαν περισσοτερες βολες συνολικα στα 4 ματς κ συζηταμε αυτο.Σου λεω ουσιαστικα οτι σημασια εχει αν ηταν, και οχι ποσες εκτελεσαμε.Μετα καταληγεις σε οτι εφοσον σκας run 31-7 δικαια πηρες το 3ο ματσακι δικαια??Αυτο λες????????
Δλδ. αν σφαξουν 1 ομαδα και βγαλουν εξω 5 παιχτες της επειδη ετσι γουσταρουν οι διαιτητες χωρις να εχουν κανει τπτ. και μετα η αλλη ομαδα βαλει 9 γκολ τι θα πεις???Οτι "σκαω run 9-0" και οτι εισαι κωμικος???Απλως δεξου οτι υπαρχουν και διαφορετικες αποψεις.ΛΙΓΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ>>>>>>>>>
Δες παραπανω και για το τι λεω για το ποδοσφαιρο.
Σε τελικη αναλυση να διαβαζεις προσεκτικα αυτα που γραφει ο αλλος.ΑΠΛΑ λεω οτι ο οσφπ αδικηθηκε στο 3ο παιγνιο.
ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.Τα υπολοιπα τα συζηταμε.ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ η ΟΧΙ???
tsiki-tsiki
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ο Σάρας έχει λαμβάνει 1.5€ συμβόλαιο, άνευ μπόνους. Λόγω τραυματισμών δεν απέδωσε καθόλου φέτος αλλά στο τέλος της σεζόν είχε κάποια ποιοτικά 10λεπτα. Δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να κρατήσεις αυτόν τον παίκτη που βρίσκεται -κυριολεκτικά- στην δύση της καριέρας του. Από την άλλη, αντισταθμίζεται με το γεγονός πως τέτοιος μπαρουτοκαπνισμένος παίκτης σου παίρνει δυο-τρία ματσάκια που καίνε, μίνιμουμ. Ο Σάρας, ξέρω ότι έχει βγει παγανιά για περισσότερα χρήματα σε άλλες ομάδες του εξωτερικού. Είναι γνωστός φραγκοφονιάς, και αν βρει συμφέρουσα προσφορά θα φύγει μόνος του. Ωστόσο είναι επιθυμία του Θεού να παραμείνει. Όπως και να έχει, θα πρέπει να δεχτεί μείωση αποδοχών. Ο Ντιρκ πάντως παίζει δυνατά άσχετα αν έχει συμβόλαιο που φτάνει στον ουρανό. Αν τον δέσεις για 2 χρόνια είσαι οκ. Άλλωστε του χρόνου είναι μάλλον και η τελευταία σεζόν του Πέκοβιτς στην Ευρώπη πριν ξεκινήσει να δοκιμάζεται στο NBA (που δεν τον κόβω να πετυχαίνει να σου πω την αλήθεια και προβλέπω επιστροφή).
Και κατι αλλο: Γιατι δε γραφεις για τις μεταγραφες σου στο μουνοβαζελοthread σου και γραφεις εδω?????
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
εσυ ρε εσ τζι τζι τι κιαρχιδια μου λες τι εισαι γιατι δεν σε ξερω;;;;ποσταρεις εκει κατι μαλακιες απο μια κωλοφυλλαδα ενος απο τους μεγαλυτερους αντιολυμπιακους (μπραουδακης) και καλα τα εγκληματα που εγιναν ες βαρος του θρυλου απο την ιδια του την διοικηση....να μας ανοιξει δηλ. τα ματια ενας φανατικος αεκτζης και αντιολυμπιακος για τα εγκληματα που εχει κανει ενας αρρωστος γαυρος (κοκκαλης) δεν γαμιοσαστε ρε αρχιλαμογια που μας εχετε παρει για κασταναδες και κανετε μαγκιες;;;;οτι υπαρχουν κατι κοροιδα που τσιμπανε σε τετοιες μαλακιες υπαρχουν....αλλα ειναι μειοψηφια....
καταρχας τα μεγαλυτερα εγκληματα που διαβασα ηταν οτι χασαμε τον οικοδομο και οτι παρουσιαζονταν μερικοι παιχτες κλεισμενοι και τελικα δεν ερχονταν....εγω ομως θυμαμαι οτι τοτε που οντως υπηρχε θεμα με καποιους παιχτες που τελικα δεν ηρθαν οι ιδιες φυλλαδες που τωρα κραζουν ΤΟΤΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΑΝ ΚΛΕΙΣΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΒΔΕΛΥΓΜΙΑ ΤΟ ΔΙΕΨΕΥΔΕ......θελω να πω οτι τωρα χρεωνουν την διοικηση για κατι το οποιο αυτοι δημιουργησαν πισσα και πουπουλα δηλαδη
ρε μαγκα ευχαριστουμε και σεν απου το ποσταρες και τους δημοσιογραφους που με περισση αγωνια εκθετουν τα προβληματα του θρυλου για να βοηθησουν στην επιλυση τους.......
θα ηθελα ομως να δω απο τους ιδιους δημοσιογραφους οπως αναδεικνυουν τα κακα μιας διοικησης ετσι να δειξουν και τα καλα που επι 15 σναπτα γαμαει οτι κινειται και εχει εθιστει σε κουπες και φιεστες...και θα ηθελα να τα ποσταρεις εσυ που ''κοβεσαι''για να εχεις δικαιωμα να κρινεις τα κακα θα πρεπει πρωτα να εχεις επιβραβευσει τα καλα αλλοιως εισαι εμπαθης.....(κατι αντιστοιχο με τον μπασκετικο παο που τον λιβανιζουν εδω και καμποσα χρονια λυτοι και δεμενοι)
ειδεμη αντε γαμισου και εσυ καιτα λιβελλογραφηματα που παραθετεις...
καταρχας τα μεγαλυτερα εγκληματα που διαβασα ηταν οτι χασαμε τον οικοδομο και οτι παρουσιαζονταν μερικοι παιχτες κλεισμενοι και τελικα δεν ερχονταν....εγω ομως θυμαμαι οτι τοτε που οντως υπηρχε θεμα με καποιους παιχτες που τελικα δεν ηρθαν οι ιδιες φυλλαδες που τωρα κραζουν ΤΟΤΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΑΝ ΚΛΕΙΣΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΒΔΕΛΥΓΜΙΑ ΤΟ ΔΙΕΨΕΥΔΕ......θελω να πω οτι τωρα χρεωνουν την διοικηση για κατι το οποιο αυτοι δημιουργησαν πισσα και πουπουλα δηλαδη
ρε μαγκα ευχαριστουμε και σεν απου το ποσταρες και τους δημοσιογραφους που με περισση αγωνια εκθετουν τα προβληματα του θρυλου για να βοηθησουν στην επιλυση τους.......
θα ηθελα ομως να δω απο τους ιδιους δημοσιογραφους οπως αναδεικνυουν τα κακα μιας διοικησης ετσι να δειξουν και τα καλα που επι 15 σναπτα γαμαει οτι κινειται και εχει εθιστει σε κουπες και φιεστες...και θα ηθελα να τα ποσταρεις εσυ που ''κοβεσαι''για να εχεις δικαιωμα να κρινεις τα κακα θα πρεπει πρωτα να εχεις επιβραβευσει τα καλα αλλοιως εισαι εμπαθης.....(κατι αντιστοιχο με τον μπασκετικο παο που τον λιβανιζουν εδω και καμποσα χρονια λυτοι και δεμενοι)
ειδεμη αντε γαμισου και εσυ καιτα λιβελλογραφηματα που παραθετεις...
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
και κατι αλλο εσ τζι τι κιαρχιδια καπαμα η οπως σε λενε.....
αυτο το νουμερο σου λεει κατι......
[size=90pt]3 7[/size]μονος μου.........
[size=50pt]3 8[/size] ολοι σας.......
υγ.πιστευω α ανηκεις σε αυτο με τα 38 ετσι;;;;;
αλλοιως τραβα αυτοκτονα ρε νουμερο που θα ασχοληθεις με τον γαυρο......
Επισκέπτης
αααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..και κατι αλλο εσ τζι τι κιαρχιδια καπαμα η οπως σε λενε.....
πουσταρας αιωνιος ειναι ρε & τελειωμενο παρλιακο..
τι τσιμπας με τον μαλακα???
Επισκέπτης
Νάτσοοοο...
Πάλι δεν ψέκασες...???
Γάματα,σάν το βίλιουρα "πιάνει" ο πούστης..
Επισκέπτης
38-36 με το κλεμμενο του δουρου..37-37 οχι 38
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ασε ρε.....και τι ποναει το σουφρι του τοτε;;;;;και αυτον τον εχω ξεκολλιασει;;;;;αααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
πουσταρας αιωνιος ειναι ρε & τελειωμενο παρλιακο..
τι τσιμπας με τον μαλακα???
αχαχχαχαχχαχαχαχαχ ρε μαλακα γατακι εισαι;;;;;;οχι ρε πουστη....ακυρο ρε μαγκα οτι σου εσουρα....να'σαι καλα......
κουραγιο.......
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
εκανα τετοια μαλακια;;;;δεν τρεχει τιποτα ρε ...ειμαι αβερτος τους χαριζω και ενα .....37-37 οχι 38
Επισκέπτης
ασε ρε.....και τι ποναει το σουφρι του τοτε;;;;;και αυτον τον εχω ξεκολλιασει;;;;;
αχαχχαχαχχαχαχαχαχ ρε μαλακα γατακι εισαι;;;;;;οχι ρε πουστη....ακυρο ρε μαγκα οτι σου εσουρα....να'σαι καλα......
κουραγιο.......
αααααααααχαχαχαχαχα
Άρπαξες με τον πρόεδρα ρε?
Μορφή τεράστια λέμε..
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
δεν τον ηξερα τον τυπο ρε.....νομιζα οτι ηταν πελατακος....που να φανταστω οτι ενα γατακι θα τραβαγε ζορι με τον θρυλο.....ανθρωπος ειμαι λαθη κανω....αααααααααχαχαχαχαχα
Άρπαξες με τον πρόεδρα ρε?
Μορφή τεράστια λέμε..
να ζητησω συγνωμη δεν εχω προβλημα
Επισκέπτης
δεν τον ηξερα τον τυπο ρε.....νομιζα οτι ηταν πελατακος....που να φανταστω οτι ενα γατακι θα τραβαγε ζορι με τον θρυλο.....ανθρωπος ειμαι λαθη κανω....
να ζητησω συγνωμη δεν εχω προβλημα
Όταν έχεις χρόνο μελέτησέ τον.
Δε θα μείνει άντερο
Όαση γέλιου για κάθε φορά που θα'χεις στενοχώριες..
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
για αλλα 2 χρονια ο ζελικο.η πουτσα συνεχιζεται
κλειστε το μουναρες το μαγαζι αλλα 2 χρονια ψωλιες
http://[URL unfurl="true"]www.sportdog.gr/UserFiles/Image/a1/obradovic.jpg[/img[/URL]]
:headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
http://[URL unfurl="true"]www.sportdog.gr/UserFiles/Image/a1/obradovic.jpg[/img[/URL]]
:headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις