Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Επεστρεψα και εγω.
Αν ο Ολυμπιακος παιξει με ψυχη και τα δοσει ολα απο το 1 μεχρι και το 90 οπως με βερντερ και ρεαλ και δεν του γυριση την πλατη η τυχη μπορει να παρει την νικη.
Αν πεξει οπως στους περισοτερους αγωνες στο Ελληνικο πρωταθλημα τοτε θα ειναι δυσκολα τα πραγματα.
Εγω πιστευω συμφωνα και με αυτα που εχει δειξει η ομαδα οτι θα παρουσιαστη σοβαρη.
Και προσοχη στην Λατσιο γιατι αν και δεν μου αρεσε καθολου στο πρωτο παιχνιδη στο καραισκακη και εδειχνε ομαδα που μπορεις ανετα να την κερδισης εχει ανεβει αρκετα  παιζει στην εδρα της και καιγεται για το αποτελεσμα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και προσοχή όσοι πάτε Ιταλία.Οι Λατσιάλοι είναι από τους χειρότερους οπαδούς παγκοσμίως.όσοι πατε μην προκαλέσετε και αν είναι δυνατόν να μην δείχνετε δημόσια τι ομάδα είστε,καλά θα κάνετε.

Επισκέπτης
Καλα δεν ειναι και τρομοκρατες αΠλα προσοχη χρειαζεται,τωρα αν φορας την φανελα της ομαδα σου δεν πιστευω να γινει τιποτα ασε που θα εχει και πολλους μπατσους στο δρομο.

ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΡΩΜΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ !!!!!!
ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΡΩΜΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ !!!!!!

Επισκέπτης

Συνημμένα

• BlowJob_Chicken.jpg
    BlowJob_Chicken.jpg
    51 KB · Εμφανίσεις: 12
  • Chicken_Man.jpg
    Chicken_Man.jpg
    16,3 KB · Εμφανίσεις: 12
  • ChickenSpor.jpg
    ChickenSpor.jpg
    52 KB · Εμφανίσεις: 12
  • Wanted_Chickens.JPG
    Wanted_Chickens.JPG
    97,7 KB · Εμφανίσεις: 12

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Μπραβο Μclein!!!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Καλώς το παιδί. Κανόνισε πάλι να σε  :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

Επισκέπτης
Λεμονής:"Στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν συγχωρείται το παραμικρό λάθος"

Την πετυχημένη συνταγή των εκτός έδρας αγώνων στο Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την Βέρντερ Βρέμης και τη Ρεάλ Μαδρίτης σκοπεύει να ακολουθήσει ο Τάκης Λεμονής, εν όψει της αναμέτρησης με αντίπαλο τη Λάτσιο στο "Ολίμπικο".
Ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων" έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους το απόγευμα της Δευτέρας (26/11) πριν την προπόνηση της ομάδας στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και τόνισε ότι χρειάζεται προσοχή σε ένα τέτοιο κρίσιμο ματς,αφού και το παραμικρό λάθος μπορεί να αποβεί μοιραίο.Αναλυτικά…

Κύριε Λεμονή η μεγάλη ημέρα για τον Ολυμπιακό πλησιάζει ή είναι υπερβολή η μεγάλη ημέρα;
"Αυτό που είπαμε και τις προηγούμενες ημέρες,μάλλον είναι η πιο καθοριστική ημέρα για τη βαθμολογία του ομίλου.Πιστεύω ότι πηγαίνοντας στη Ρώμη,έχουμε όλοι συνειδητοποιήσει πόσο σημαντικό είναι αυτό το ματς,αλλά από την άλλη σας είχα πει,ότι δεν θα αλλάξουμε το σκεπτικό μας,στο πως βλέπουμε αυτά τα παιχνίδια. Ξέρουμε όλοι ότι αυτό που πρέπει να κάνουμε,είναι να προσπαθήσουμε πάρα πολύ.Να διατηρήσουμε την απόδοσή μας σε υψηλά επίπεδα,όπως έχουμε κάνει και στα προηγούμενα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ.Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι με μία ομάδα που παίξαμε ήδη μία φορά και γνωρίζουμε κι εμείς αρκετά πράγματα από τη Λάτσιο και η Λάτσιο από εμάς".

Μπορεί ο Ολυμπιακός να κάνει τρίτο καλό παιχνίδι εκτός έδρας,όπως έκανε δηλαδή στη Βρέμη με την Βέρντερ και στη Μαδρίτη με τη Ρεάλ;
"Κανένας δεν ξέρει εκ των προτέρων πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι.Εγώ είμαι σίγουρος πάντως,ότι θα κάνουμε πάλι μία μεγάλη προσπάθεια.Γι’ αυτό είμαι σίγουρος".

Ο Ολυμπιακός θα πάει με την ίδια λογική που πήγε στη Ρεάλ και στη Βέρντερ;
"Αυτά τα παιχνίδια κατά κάποιο τρόπο νομίζω πως γίνονται και οδηγός,σε κάποια πράγματα.Νομίζω ότι δεν συντρέχει κάποιος λόγος να αλλάξουμε πολλά πράγματα από το στυλ του παιχνιδιού που έχουμε στα ευρωπαϊκά ματς και νομίζω έτσι θα συνεχίσουμε".

Περισσότεροι από 8.000 φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα είναι στο "Ολίμπικο". Θα είναι οδηγός για εσάς;
"Είναι κάτι που δεν σας κρύβω ότι έχει εντυπωσιάσει όλους εδώ μέσα. Και ιδιαίτερα κάποια παιδιά,που σίγουρα ερχόμενα στον Ολυμπιακό,δεν ήξεραν τι είναι Ολυμπιακός.Είναι ένα από τα θέματα συζήτησης μεταξύ μας,αρκετές φορές τις τελευταίες ημέρες και οπωσδήποτε κι εμείς αισθανόμαστε ότι παίρνουμε πολύ μεγάλη δύναμη από αυτούς".

Υπάρχει ένα περίεργο κλίμα στην Ιταλία λόγω του θανάτου του οπαδού της Λάτσιο.Προβληματίζει αυτό καθόλου τον Ολυμπιακό;Περνάει καθόλου από το μυαλό σας;
"Νομίζω ότι όταν είσαι στο χώρο του ποδοσφαίρου,κάποια πράγματα σε προβληματίζουν.Είτε πας στην Ιταλία είτε είσαι στην Ελλάδα,είναι ένα από τα πράγματα που κοιτάζουμε,γιατί θα είναι μεγάλος ο όγκος των φιλάθλων του Ολυμπιακού.Είναι από τα πράγματα που ευχόμαστε,να μην έχουμε δυσάρεστα πράγματα στη Ρώμη,γιατί έχουμε δει δυστυχώς σε αυτό το χώρο,πάντα κάτι γίνεται.Νομίζω, όμως,ότι όταν υπάρχει ένα αίσθημα υψηλού κινδύνου για κάποια παιχνίδια,τότε δεν γίνεται και τίποτα".

Κύριε Λεμονή είναι δύσκολη η απάντηση στην ερώτηση,αν ο Ολυμπιακός θα πάει για τη νίκη ή για την ισοπαλία;
"Νομίζω ότι είναι επικίνδυνο να συζητάμε,ότι έχουμε στο μυαλό μας την ισοπαλία.Αυτό γενικά,δεν είναι μόνο για το συγκεκριμένο παιχνίδι,είναι γενικά σε όλα τα ματς,όπου υπάρχει βαθμολογία,υπάρχουν όμιλοι.Αν μπεις με ένα τέτοιο σκεπτικό,στο τέλος ίσως μπερδέψεις τα πράγματα και χάσεις τον προσανατολισμό σου. Εμείς,όπως είπα,θα πάμε όπως πήγαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια. Πρέπει,απέναντι σε τέτοιες ομάδες,να είσαι πολύ προσηλωμένος στην τακτική και ξέρεις ότι στο Τσάμπιονς Λιγκ,δεν συγχωρείται το παραμικρό λάθος".

Αγωνιστικά τι σας προβληματίζει,σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό;
"Αγωνιστικά εννοείτε;"

Στην ομάδα, βλέπετε κάποιους παίκτες από τους βασικούς που είναι κουρασμένοι;Το γεγονός ότι η ομάδα δεν σκοράρει εύκολα;
"Δεν νομίζω ότι δυσκολευόμαστε στο γκολ".

Με βάση τα νούμερα το λέω,όχι με τις ευκαιρίες.
"Νομίζω ότι δεν δυσκολευόμαστε στο γκολ ιδιαίτερα.Οχι.Καταρχάς και στην Ευρώπη έχουμε σκοράρει,έχουμε δημιουργήσει ευκαιρίες.Εγώ πιστεύω ότι οι παίκτες μας θα είναι έτοιμοι.Βέβαια, εντάξει,κάποια μικροπροβλήματα, τσι που αντιμετωπίζουμε,γι’ αυτά είμαστε υποχρεωμένοι να βρούμε λύσεις.Νομίζω ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι την Τετάρτη".

Ο Λεντέσμα είναι έτοιμος να παίξει σε αυτό το ματς;
"Θα προπονηθεί με την ομάδα.Είναι καθοριστική προπόνηση.Δεν έχει πρόβλημα λόγω απουσίας,γιατί είχε προπονηθεί τις προηγούμενες ημέρες.Οταν λέμε στάδιο αποθεραπείας,δεν εννοούμε μόνο το φυσιοθεραπευτήριο.Εννοούμε και το πρόγραμμα της φυσικής κατάστασης,νομίζω ότι είναι άνθρωπος και παίκτης με πολύ καλά φυσικά χαρακτηριστικά,από τη στιγμή που θα είναι έτοιμος,νομίζω ότι θα παίξει και θα μας βοηθήσει".

Μέσα ο Λεντέσμα,έξω ο Μπράβο

Με τον Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα να προπονείται κανονικά συνέχισε την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός,για τον αγώνα με τη Λάτσιο.Ο Αργεντίνος έτσι,είναι στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Τάκης Λεμονής,λίγο μετά το τέλος της προπόνησης.Οι είκοσι παίκτες της αποστολής είναι οι:Νικοπολίδης,Σηφάκης,Αντζας,Παπαδόπουλος,Ζεβλάκοφ,Πάντος,Πατσατζόγλου,Τοροσίδης,Στολτίδης,
Λεντέσμα,Τζόρτζεβιτς,Γκαλέτι,Μενδρινός,Κωνσταντίνου,Νούνιες,Κοβάσεβιτς,Λούα Λούα,Μήτρογλου,Ματσούκας και Αρτσούμπι.

Οσον αφορά στην προπόνηση,πρόβλημα υπήρξε με τον Πατσατζόγλου που ταλαιπωρείται από ίωση κι έτσι κρίθηκε σκόπιμο να παραμείνει στο σπίτι του.Ο ποδοσφαιριστής ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή,αλλά είναι στην αποστολή.Από εκεί και πέρα ο Σέζαρ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο,ενώ ο Ντομί έκανε θεραπεία.Οι Νε και Ραούλ Μπράβο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο.Όσον αφορά στον Ισπανό,όπως αναμενόταν έμεινε εκτός πλάνων,αφού έχει χάσει πολλές προπονήσεις.

Πριν την προπόνηση,ο Τάκης Λεμονής, μίλησε στους παίκτες του,τονίζοντάς τους χαρακτηριστικά:"Σε αυτού του είδους τα παιχνίδια δεν χρειάζονται πολλά λόγια από τον προπονητή για να καταλάβετε τη σημασία του αγώνα.Είμαι σίγουρος ότι γνωρίζετε πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι για τον σύλλογό μας και δεν ζητάω τίποτε περισσότερο από το να τελειώσουμε το παιχνίδι και οι οκτώ με δέκα χιλιάδες φίλαθλοι μας,που θα έρθουν σε αυτό,να μας χειροκροτήσουν για την προσπάθεια που κάναμε.Αυτό που θέλουμε και διαπιστώνω στις συζητήσεις μας,είναι να κάνουμε ευτυχισμένους τους φιλάθλους μας".

*Οι ποδοσφαιριστές που είναι εκτός αποστολής θα συνεχίσουν σε εντατικό ρυθμό τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν.

*Ο Μπούτινα θα ταξιδέψει μαζί με την ομάδα.

*H προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που θα γίνει,κεκλεισμένων των θυρών για τους φιλάθλους,στο "Ολίμπικο" και θα αρχίσει στις 19:30 (τοπική ώρα).

καλως ηρθες φιλε mclein..

Επισκέπτης
Καλώς το παιδί. Κανόνισε πάλι να σε  :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:
καλως ηρθες φιλε mclein..
Καλημερα αδερφια...καλως σας ξανα-βρηκα...να ξερετε οτι απο δω κ περα θα ειμαι καλο παιδι... :grin:  :sunglasses:  :grin:

Θα απανταω στα στρακια κ τα τραβελια μονο με φωτογραφιες,δικες μου ή αλλων...κ σιγουρα με βιντεακια... ;)  ;)  ;)

Προς τους μη Θρυλιμπαν,αν δω προκλητικες φωτογραφιες ή βιντεο απο κοτοπουλα,γατακια,λαγους κλπ...να ξερετε οτι θα απαντησω με βιντεακια απο επισκεψεις μας σε συνδεσμους σας..ή απο τρεξιματα σας σε βουνα κ πεδιαδες...(για γυμναστικη παντα)!       
:badair:      :ak:    :knuppel:      :thefinge:      :birdman:      :uzi:      :hammer:      :bottom:

Αντε καλημερα...κ καλη αρχη...;)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα Μαγκες!!!!!
Μια και Σημερα ή μαλλον μονο το Σημερα εμεινε
για το Μεγαλο Ραντεβου Του Θρυλου με Την Ιστορια!!!!
με διπλο ο Θρυλος Γραφει Ιστορια!!!!
αλλα ακομα και αν δεν παρει αποτελεσμα και βγει Τριτος δεν εγινε και τιποτα εκτος απο την οικονομικη Χασουρα
(αλλα αυτο αφορα τους Λογιστες της ΠΑΕ και οχι εμας)

Μην ξεχνατε Αδελφια Γαυροι οτι οταν εγινε η κληρωση οι "αντικειμενικοι" ελεγαν οτι αν μαζεψει ο Θρυλος
και 3 βαθμους καλα θα ειναι....
Τωρα ο Θρυλος Εφτασε να παιζει την Προκριση ΣΤΑ ΙΣΙΑ !!!!
με τα Μεγαθυρια του Ευρωπαικου Ποδοσφαιρου!!!!
Μην ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ - Ρεαλ - Βερντερ- Λατσιο....
τα λογια ειναι Περιτα!!!!
ας παιξουν με ψυχη και οτι βγει !!!!!

Υ.Γ αρχισε ο πολεμος Ληστων(παο) με Απατεωνων(Αεκ44) για την Μοιρασια.....

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα αδερφια...καλως σας ξανα-βρηκα...να ξερετε οτι απο δω κ περα θα ειμαι καλο παιδι... :grin:  :sunglasses:  :grin:
Θα απανταω στα στρακια κ τα τραβελια μονο με φωτογραφιες,δικες μου ή αλλων...κ σιγουρα με βιντεακια... ;)  ;)  ;)
Προς τους μη Θρυλιμπαν,αν δω προκλητικες φωτογραφιες ή βιντεο απο κοτοπουλα,γατακια,λαγους κλπ...να ξερετε οτι θα απαντησω με βιντεακια απο επισκεψεις μας σε συνδεσμους σας..ή απο τρεξιματα σας σε βουνα κ πεδιαδες...(για γυμναστικη παντα)!       
:badair:      :ak:     :knuppel:      :thefinge:      :birdman:      :uzi:      :hammer:      :bottom:

Καλημερα Αδελφε Maclein!!!!!

[move]Λευτερια στον Pleasuregiver!!!!![/move]

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16

:badair:      :ak:     :knuppel:      :thefinge:      :birdman:      :uzi:      :hammer:      :bottom:

Καλημερα.
Αγριεμενος ηρθες φαντασου να μην ειχες αποφασηση να εισαι καλο παιδι. :grin:

Επισκέπτης
Καλημερα Αδελφε Maclein!!!!!

[move]Λευτερια στον Pleasuregiver!!!!![/move]

καλημερα κ σ'εσενα αδερφε...

Υ.Γ. ο πλεζουρ τι επαθε παλι κ ζητας λευτερια ??? δεν βλεπω τπτ σημαδια πανω του...

Καλημερα.
Αγριεμενος ηρθες φαντασου να μην ειχες αποφασηση να εισαι καλο παιδι. :grin:
θα ειμαι...το καλυτερο παιδι....;)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Υ.Γ. ο πλεζουρ τι επαθε παλι κ ζητας λευτερια ??? δεν βλεπω τπτ σημαδια πανω του...
Του τα εβγαλαν οκ...
ακυρο
εχθες ειχε!!!!
Επιασε η Επανασταση Ελευθερωθηκε ο Pleasure!!!!

Επισκέπτης

θα ειμαι...το καλυτερο παιδι....;)
εκ παραδρομης το εγραψε..με ειχαν πρασινισει απο την παρασκευη μεχρι εχτες,επειδη μπινελικωσα κατι καραγκιοζηδες..

εμεις σε θελουμε οπως σε ξεραμε..οσο για τα κοτοπουλα,οποτε μας τσιγκλανε θα ακουνε τα πουστριλικια τους & ας μας διαγραψουν αν δεν αντεχουν..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
εκ παραδρομης το εγραψε..με ειχαν πρασινισει απο την παρασκευη μεχρι εχτες,επειδη μπινελικωσα κατι καραγκιοζηδες..
εμεις σε θελουμε οπως σε ξεραμε..οσο για τα κοτοπουλα,οποτε μας τσιγκλανε θα ακουνε τα πουστριλικια τους & ας μας διαγραψουν αν δεν αντεχουν..
Με καλυψες απολυτα αδελφε!!!
δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι εφυγε το σκατοχρωμα απο πανω σου!!!

Επισκέπτης

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Υ.Γ-->Ρε μαγκες,το παιχνιδι με τη Λατσιο...το βλεπω μονο εγω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ Χ (1-1)..ή συμμεριζεται κ κανεις αλλος την αποψη μου ???

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ας όψετε αδέρφια που μου κόψαν την Ρώμη κάτι κουζίνες , ντουλάπες , και παράθυρα (φιάχνω σπιτι ρε γαμωτο) αλλίως σήμερα θα ειμουν μεσα στην καύλα σε κανα καραβι για ΙΤΑΛΙΑ.
Α ΡΕ ΘΡΥΛΕ ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΡΩΙ_ΠΡΩΙ

Επισκέπτης
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Υ.Γ-->Ρε μαγκες,το παιχνιδι με τη Λατσιο...το βλεπω μονο εγω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ Χ (1-1)..ή συμμεριζεται κ κανεις αλλος την αποψη μου ???
εγω βλεπω & τα τρια αποτελεσματα..ειμαστε ικανοι για ολα..δεν μπορω να κανω προβλεψεις..ας παιξουμε μπαλλα & οτι κατσει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom