Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τί να κάνω????Εξάλλου τα πάω αρκετά καλά με τις προβλέψεις....όχι πάντα αλλά κατά μεγάλο ποσοστό τα πάω......μέχρι και το....1-4 μέσα στην Λαγοφώρο και το....6-1 στο ΟΑΚΑ με τα χανούμια είχα βρεί.....
ναι αλλα στο 1-4 στην λαγοφλωρο ησουν μεσα???γιατι εγω ημουν & το θεωρω μια απο τις μεγαλυτερες καυλες της ζωης μου..

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Τί να κάνω????Εξάλλου τα πάω αρκετά καλά με τις προβλέψεις....όχι πάντα αλλά κατά μεγάλο ποσοστό τα πάω......μέχρι και το....1-4 μέσα στην Λαγοφώρο και το....6-1 στο ΟΑΚΑ με τα χανούμια είχα βρεί.....
ρε ποδολαγνε δεν παιζουμε κανα στοιηματακι μαζι να βγαλουμε και κανα φραγκο.....Απλα μην μου πεις να παίξω σε ηττα του θρυλου η νίκη του βαζελου.....εστω και αν ειναι σιγουρο :rockon:

Επισκέπτης
Αδερφε εγω ακουσα κατι για 5000-7000... το 10000 δεν το εχω ακουσει.
Το 0-2 λιγο αισιοδοξο μου φαινετε αν και απο το στομα σου και στου θεου τ'αφτι...
Ας παιξουν οπως παιξαν στην Γερμανια με την Βερντερ και εγω θα παω αεροδρομιο οσο και να ερθει το ματσ.
παιχταρα το ζωο που βολταρει στο αβαταρ σου τι ειναι???μουνοψειρα που κολλησες απο μεναγκο???κοτοπουλοψειρα που κολλησες απο καμια δικεφαλη κοτα???κατσαριδα???για δωσε εξηγηση.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
παιχταρα το ζωο που βολταρει στο αβαταρ σου τι ειναι???μουνοψειρα που κολλησες απο μεναγκο???κοτοπουλοψειρα που κολλησες απο καμια δικεφαλη κοτα???κατσαριδα???για δωσε εξηγηση.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Με κατι κατακιτρινες κοτες ειχα μπλεξει ρε φιλε καποτε και την επιασα τιν κοτοψειρα.Δεν λες που δεν εχω πιασει και λαγοψειρες ακομα!!!! :dancing:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Μηπως να το αφησουμε κλειδομενο αυτο και να ανοιξουμε αλλο " Τον Απριλη θα ειναι ωραια με την κουπα στον Περαια"

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Βρε αφήστε το.
Να χαθούν και κάποια "μαργαριτάρια" που το κόσμησαν κατά καιρούς ψάχνετε?

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Απο εγκυρη πηγη αυτο?
Εεεε...τώρα....για να σου λέω....ρώτησέ τον......

Βρε αφήστε το.
Να χαθούν και κάποια "μαργαριτάρια" που το κόσμησαν κατά καιρούς ψάχνετε?

Μην αγχώνεσαι...ξέρω που και τί γράφω.... :rockon: :rockon: :rockon:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Εεεεεεεεεεεεεεεεεεμμμμμμ,

Ντεν καταιλαβενοι  :think: :think: :think: :think: :think: :think:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Θελω να συστησω  απο τωρα ψυχραιμια για να μην πρασινισετε ορισμενοι γιατι οταν θα προσπερασουμε τα κοτοπουλα σε 3 αγωνιστηκες θα δεχτουμε επιθεσεις για την γνωστη παραγκα που θα κανει παλι ως δια μαγιας την εμφανιση της.
Ε ρε γελια που θα πεσουν.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Θελω να συστησω  απο τωρα ψυχραιμια για να μην πρασινισετε ορισμενοι γιατι οταν θα προσπερασουμε τα κοτοπουλα σε 3 αγωνιστηκες θα δεχτουμε επιθεσεις για την γνωστη παραγκα που θα κανει παλι ως δια μαγιας την εμφανιση της.
Ε ρε γελια που θα πεσουν.
Κάντο copy-paste αυτό και να φαίνεται και η ημερομηνία. Θα χρειαστεί όντως........

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
ναι άντρακλά μου....εγώ τον παίρνω αλά..εσύ σκύβεις να πιάσεις το σαπούνι....
Ρεεεε....ακόμα με σαπούνι????Παίζουν και...αφρόλουτρα!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
ΥΓ--->Δώσε το τηλ της Μαρίνας και το βράδυ στείλε μου μία απο το γραφείο σου...των 100 όχι των 140 €....δεν είμαστε για πολλά έξοδα..... :dancing: :dancing: :dancing:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
έχω και μια οικονομική με 60 ευρώ κ΄'ανει τα πάντα....μόνο που έχει 2 δ'οντια[κάνει και για ανοιχτήρι] και ένα μάτι...κυκλωπεια ομορφιά...σου κάνει?....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μου τόκοψε.....λοιπόν...έχει 2 δόντια [κάνει για ανοιχτήρι]και ένα μάτι...κυκλώπεια ομορφιά...σου κάνει?....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom