Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ας όψετε αδέρφια που μου κόψαν την Ρώμη κάτι κουζίνες , ντουλάπες , και παράθυρα (φιάχνω σπιτι ρε γαμωτο) αλλίως σήμερα θα ειμουν μεσα στην καύλα σε κανα καραβι για ΙΤΑΛΙΑ.
Α ΡΕ ΘΡΥΛΕ ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΡΩΙ_ΠΡΩΙ
Γαμησε τα ολοι ετσι ειμαστε Παιδια, σπιτια κ.τ.λ!!!
Κατσε να γινει το Διπλο και Το ΕΛ, Βενιζελος θα ΠΕΣΕΙ!!!!!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Υ.Γ-->Ρε μαγκες,το παιχνιδι με τη Λατσιο...το βλεπω μονο εγω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ Χ (1-1)..ή συμμεριζεται κ κανεις αλλος την αποψη μου ???
Κι εγώ σου λέω οτι θα πέσουν πολλά κορμιά αύριο. Μπορεί να ξεσπάσει κι ο Γ' Π.Π.
Τουλάχιστον θα χορτάσουμε μπάλλα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το έγρΑψα κ χθες το γράφω κ σήμερα γιατί δεν έδωσαν σημασία:όποιος παέι Ρώμη,ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί οι Λατσιάλι είναι από τους χειρότερους οπαδούς του κόσμου.Την πέφτουν στο πουθενα ,στο άσχετο,χωρίς να τους παρεις χαμπαρι.Καλό θα ήταν όποιος πάει στην Ρώμη μην πολυκυκλοφορεί με διακριτικά της ομάδας σας ή αν κυκλοφορεί να είναι σε κεντρικά σημεία ,όπου έχει αστυνομία για να μην αντιμετωπίσει κάποιο ενδεχομένως πέσιμο.

Επισκέπτης
Το έγρΑψα κ χθες το γράφω κ σήμερα γιατί δεν έδωσαν σημασία:όποιος παέι Ρώμη,ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί οι Λατσιάλι είναι από τους χειρότερους οπαδούς του κόσμου.Την πέφτουν στο πουθενα ,στο άσχετο,χωρίς να τους παρεις χαμπαρι.Καλό θα ήταν όποιος πάει στην Ρώμη μην πολυκυκλοφορεί με διακριτικά της ομάδας σας ή αν κυκλοφορεί να είναι σε κεντρικά σημεία ,όπου έχει αστυνομία για να μην αντιμετωπίσει κάποιο ενδεχομένως πέσιμο.
εσενα περιμεναμε να μας ενημερωσεις..αντε τραβα στο κοτετσι σου να κλαψεις & μην στεναχωριεσαι..εχουν γνωση οι φυλακες..

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ευτυχως που εχουμε και εσενα να μας προστατεύεις ρε φιλε......
Αν νομιζεισ όμως οτι εμεις εκει θα είμαστε 300-500 ατομα.... οσοι δηλ πατε εσεις μαλον έχεισ μπερδευτει... 5000 νοματαιοι στα κοκκινα θα ειναι ρε φιλε οχι 300 κοτεσ στα κιτρινα....

Επισκέπτης
Ευτυχως που εχουμε και εσενα να μας προστατεύεις ρε φιλε......
Αν νομιζεισ όμως οτι εμεις εκει θα είμαστε 300-500 ατομα.... οσοι δηλ πατε εσεις μαλον έχεισ μπερδευτει... 5000 νοματαιοι στα κοκκινα θα ειναι ρε φιλε οχι 300 κοτεσ στα κιτρινα....
κλειστους ΜΑΚΗ στο δωματιακι..

Επισκέπτης

:badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair:

Συνημμένα

• aek44.jpg
    aek44.jpg
    36,4 KB · Εμφανίσεις: 16
  • Chicken_Little.jpg
    Chicken_Little.jpg
    34,4 KB · Εμφανίσεις: 15
  • run_chicken_run.JPG
    run_chicken_run.JPG
    12,3 KB · Εμφανίσεις: 14
  • xyrismeno_kotopoulo.jpg
    xyrismeno_kotopoulo.jpg
    24,8 KB · Εμφανίσεις: 13

Επισκέπτης
την καινουρια φανελα της αεκ44 ή αεκακι ή istanbulspor...την εχετε δει ?

σας την παρουσιαζω...κατ'αποκλειστικοτητα...

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• istanbulspor.jpg
    istanbulspor.jpg
    28,9 KB · Εμφανίσεις: 16

Fiasco

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0

Να είσαι καλά για την επισήμανση κατ'αρχήν και με την ευκαιρία να ρωτήσω κάτι.Γιατί δεν μας δίνεται δανεικούς καμμιά 500ρια αλβανούς οπαδούς σας να τους βάλουμε μπροστά να φάνε το ξύλο?
Να μην μας πούν και γαϊδούρια που θα πάμε με άδεια χέρια.

Υ.Γ.Εσυ δεν εισαι που δεν θα ξαναεγραφες εδω?

Επισκέπτης
Να είσαι καλά για την επισήμανση κατ'αρχήν και με την ευκαιρία να ρωτήσω κάτι.Γιατί δεν μας δίνεται δανεικούς καμμιά 500ρια αλβανούς οπαδούς σας να τους βάλουμε μπροστά να φάνε το ξύλο?
Να μην μας πούν και γαϊδούρια που θα πάμε με άδεια χέρια.

Υ.Γ.Εσυ δεν εισαι που δεν θα ξαναεγραφες εδω?
ειναι τοσο γλυκεια η πουτσα του γαυρου που δεν μπορει να απεξαρτηθει.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Αν συνεχίσουν οι προκλήσεις και οι χαρακτηρισμοί θα αναγκαστώ να κλειδώσω το thread.

Επισκέπτης
Αν συνεχίσουν οι προκλήσεις και οι χαρακτηρισμοί θα αναγκαστώ να κλειδώσω το thread.
αδερφε οταν ερχονται οι ασχετοι κ γραφουν μαλακιες κ απλα παπαρολογουν στο θρεντ μας..δεν μπορουμε να μην απανταμε...
τι λες ?

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Alexxx
Με ολο τον σεβασμο προς τους κανονες του Foroum καθώς και στους admins & mods νομιζω οτι η απειλη θα κλειδωσω το thread ειναι τελείως άκυρη γιατι...α) εφοσον αφησατε να ανοιξει ενα οπαδικο θεμα θα επρεπε να εισασταν προετιμασμένοι και για καποια έντονη αντιπαραθεση εστω και μεσα απο μπινελικια , και β)οταν μιλαγανε οι γαυροι του thread και πεταγοντουσαν καποια τσουτσεκια και στελναν τους ναυτες του τσαρουχη (ασχετα αν δεν ξερουν τι τους γινετε...τους το εξηγησα πιο πανω) δεν βγηκε κανενας mod και κανεις admin να πει οτι θα κλειδωσει το thread.
Ας αφησουμε λοιπον τα πραγματα λιγο πιο λασκα αφου αποφασισατε οτι σε αυτο το site καλως η κακώς εχουν χωρο και θέση και οπαδικά thread...

Με σεβασμο στο SITE

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
10.000 οπαδοί θα κάνουν...Καραϊσκάκη το...Ολύμπικο!!!!Ελπίζω η ομάδα να ανταμείψει και αυτούς αλλά και τα εκατομμύρια των οπαδών μας.....
ΥΓ--->Η πρόβλεψή μου λέει:0-2......να δω και άλλους...πρίν τον αγώνα...όχι μετά Χριστόν......

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
10.000 οπαδοί θα κάνουν...Καραϊσκάκη το...Ολύμπικο!!!!Ελπίζω η ομάδα να ανταμείψει και αυτούς αλλά και τα εκατομμύρια των οπαδών μας.....
ΥΓ--->Η πρόβλεψή μου λέει:0-2......να δω και άλλους...πρίν τον αγώνα...όχι μετά Χριστόν......
Αδερφε εγω ακουσα κατι για 5000-7000... το 10000 δεν το εχω ακουσει.
Το 0-2 λιγο αισιοδοξο μου φαινετε αν και απο το στομα σου και στου θεου τ'αφτι...
Ας παιξουν οπως παιξαν στην Γερμανια με την Βερντερ και εγω θα παω αεροδρομιο οσο και να ερθει το ματσ.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Αδερφε εγω ακουσα κατι για 5000-7000... το 10000 δεν το εχω ακουσει.
Το 0-2 λιγο αισιοδοξο μου φαινετε αν και απο το στομα σου και στου θεου τ'αφτι...
Ας παιξουν οπως παιξαν στην Γερμανια με την Βερντερ και εγω θα παω αεροδρομιο οσο και να ερθει το ματσ.
Τα 8.000 εισιτήρια είναι σίγουρα...και αναμένουν και περίπου 2.000 που έχουν πάρει σε άλλες θύρες και η Ιταλική αστυνομία θα βγάλει ανακοίνωση να πάνε εκεί που θα είναι και οι άλλοι οπάδοι....αισιόδοξο...απαισιόδοξο...αυτό βλέπω.....

Επισκέπτης
Τα 8.000 εισιτήρια είναι σίγουρα...και αναμένουν και περίπου 2.000 που έχουν πάρει σε άλλες θύρες και η Ιταλική αστυνομία θα βγάλει ανακοίνωση να πάνε εκεί που θα είναι και οι άλλοι οπάδοι....αισιόδοξο...απαισιόδοξο...αυτό βλέπω.....
γεια σου ρε ποδολαγνε μαγκιτη..καλα ξηγιεσαι..

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
γεια σου ρε ποδολαγνε μαγκιτη..καλα ξηγιεσαι..
Τί να κάνω????Εξάλλου τα πάω αρκετά καλά με τις προβλέψεις....όχι πάντα αλλά κατά μεγάλο ποσοστό τα πάω......μέχρι και το....1-4 μέσα στην Λαγοφώρο και το....6-1 στο ΟΑΚΑ με τα χανούμια είχα βρεί.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom