You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε Νταρκ ειλικρινα δεν προλαβενω να απαντησω αλλα και εσυ το γενικευεις δεν ημαστε ολοι ετσι.Σε ένα θρεντ που αποτελείται απο ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ κ βρίζουν τους Μικρασιάτες ως γύφτους κ Τούρκους απαξιώ να γράψω και θλίβοαμι που κανείς δεν κάνει κάτι για αυτό το ρεζιλίκι ορισμένων.Εκεί καταντήσαμε ,να βλέπουμε κάποιους ΄΄Έλληνες΄΄ στο όνομα της Ολυμπιακάρας να λένε τους Μικρσιάτατες Τουρκόγυφτους κ την Πόλη Ισταμπούλ.
Τις γυναίκες τις σέβομαι,αν συνεχίσω να γράφω εδώ μέσα θα ξεχάσω ότι τις σέβομαι.
Πτου σας μισέλληνεςς κομπλεξάρες που έχετε το μπουρδέλο σας πιο πάνω από τα ιδανικά κ την ΕΛΛΑΔΑ.Σας ήξερα για τέτοιους αλλά όχι και έτσι.
Εσύ Βρασίδα που είσαι κ εθνικόφρων όπως λες,τα αφήνεις έτσι;;;;;
Παρακαλώ τα αδέρφια μου να μην ξαναγράψουν στο ΕΜΕΤΙΚΟ αυτό θρεντ που αποτελείτε από Μισέλληνες κομπλεξικούς.
Το ακυρο το εγραψα πριν το μυνημα σου αλλα με προλαβες.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
Πτου σας μισέλληνεςς κομπλεξάρες που έχετε το μπουρδέλο σας πιο πάνω από τα ιδανικά κ την ΕΛΛΑΔΑ.Σας ήξερα για τέτοιους αλλά όχι και έτσι.
μικρο το κακο. τουλαχιστον αυτοι γαμανε και κανενα μουνι. εσυ που εχεις πανω κι απ το μουνι την αεκ, τί ποινη θα επρεπε να σου επιβληθει ????
Παρακαλώ τα αδέρφια μου να μην ξαναγράψουν στο ΕΜΕΤΙΚΟ αυτό θρεντ που αποτελείτε από Μισέλληνες κομπλεξικούς.
αυτο να το θυμασαι, ή να στο θυμιζω ????
Επισκέπτης
οι ιδιοι σηκωσαν στο 5-1 την σημαια της βουλγαριας μεσα στο καραισκακη..πως να τους αποκαλουμε???σκετο μπουγατσοκιμαδες???Ναι μωρέ έχεις δίκιο.τότε κ οι Μακεδόνες είναι Βούλγαροι.Ετσι;
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
Ναι μωρέ έχεις δίκιο.τότε κ οι Μακεδόνες είναι Βούλγαροι.Ετσι;
ααααααα.. δεν ξερω.. μπορεις παντως να προβεις σε μηνυσεις..
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
μικρο το κακο. τουλαχιστον αυτοι γαμανε και κανενα μουνι. εσυ που εχεις πανω κι απ το μουνι την αεκ, τί ποινη θα επρεπε να σου επιβληθει ????
Απο το πληρωμένο μουνί ΝΑΙ έχω πάνω την ΑΕΚ.Από το μη πληρωμένο ΟΧΙ.Μήπως έχεις εσύ το πληρωμένο πάνω από οτιδήποτε που σου πειράξαμε τα ιδανικά;;;;
Και θυμιζε μου ότι θέλεις.Αδιαφορώ.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Φοβερό χιούμορ γελάσαμε βρε.Βλέπω ότι είσαι ευαίσθητος όπου εσύ θέλεις.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ρε Νταρκ ειλικρινα δεν προλαβενω να απαντησω αλλα και εσυ το γενικευεις δεν ημαστε ολοι ετσι.
Ρε Νταρκ ειλικρινα δεν προλαβενω να απαντησω αλλα και εσυ το γενικευεις δεν ημαστε ολοι ετσι.
Πάσο,ως προς εσένα.
Να προτηνω να γινει και νομικο τμημα στο σαιτ γιατι θα μας χρειαστη.ααααααα.. δεν ξερω.. μπορεις παντως να προβεις σε μηνυσεις..
Επισκέπτης
η φροσω που εντασσεται???προσεξε τι θα απαντησεις γιατι αφου μπαινει εδω & διαβαζει τι γραφεις μην εχουμε σε μερικες ημερες τιποτε "κοκκινιστα" απολογητικα σημειωματα τυπου barone..Απο το πληρωμένο μουνί ΝΑΙ έχω πάνω την ΑΕΚ.Από το μη πληρωμένο ΟΧΙ.Μήπως έχεις εσύ το πληρωμένο πάνω από οτιδήποτε που σου πειράξαμε τα ιδανικά;;;;
Και θυμιζε μου ότι θέλεις.Αδιαφορώ.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
η φροσω που εντασσεται???προσεξε τι θα απαντησεις γιατι αφου μπαινει εδω & διαβαζει τι γραφεις μην εχουμε σε μερικες ημερες τιποτε "κοκκινιστα" απολογητικα σημειωματα τυπου barone..
Πάντα έκοβε το μάτι σου.
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
To ποσταρισμα μου ηταν αυτο"
Δεν θα πεσω στο επιπεσο σου... γιατι και εγω καταγομαι απο Προσφυγες , απο ΕΛΛΗΝΕΣ της Μικρας Ασιας και της Ανατολικης Θρακης ,,,που ηταν και Ολυμπιακοι!!!!
και οχι απο Γυφτους-τουρκους-σκυψοκωλιδες που ετυχε να ερθουν μαζι με τους Ελληνες ....
Νομιζω οτι γραφω καθαρα οτι καταγομαι απο Προσφυγες τωρα αν εσυ βλεπεις στο ποσταρισμα μου κατι το Ανθελληνικο
μαλλον εσυ εχεις το προβλημα γι αλλη μια φορα νομιζεις οτι θα μπαινεις στο Θρεντ και θα γραφεις
για Τσαμπουκαδες στο αλσακι και Πατεραδες που εψαχναν τα παιδια τους και δεν θα σου απανταμε εισαι ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ....
Δεν θα πεσω στο επιπεσο σου... γιατι και εγω καταγομαι απο Προσφυγες , απο ΕΛΛΗΝΕΣ της Μικρας Ασιας και της Ανατολικης Θρακης ,,,που ηταν και Ολυμπιακοι!!!!
και οχι απο Γυφτους-τουρκους-σκυψοκωλιδες που ετυχε να ερθουν μαζι με τους Ελληνες ....
Νομιζω οτι γραφω καθαρα οτι καταγομαι απο Προσφυγες τωρα αν εσυ βλεπεις στο ποσταρισμα μου κατι το Ανθελληνικο
μαλλον εσυ εχεις το προβλημα γι αλλη μια φορα νομιζεις οτι θα μπαινεις στο Θρεντ και θα γραφεις
για Τσαμπουκαδες στο αλσακι και Πατεραδες που εψαχναν τα παιδια τους και δεν θα σου απανταμε εισαι ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ....
Επισκέπτης
το σκυψοκωληδες παντως ουδολως τον πειραξε..α ρε πως πεφτουν τα πεπλα..To ποσταρισμα μου ηταν αυτο"
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
To ποσταρισμα μου ηταν αυτο"
ότι οι Γυφτους-τουρκους-σκυψοκωλιδες όπους τους αποκάλεσες,εμμέσως πλην σαφώς υπονόησες τους ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ.Βλακείες λέω;;;από την στιγμή που δεν ήρθαν Τούρκοι τότε στην Ελλάδα ή μη Ολυμπιακοι πρόσφυγες ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΙ και Τούρκοι.Έτσι;;;
Άσε μας ρε Αλέξανδρε.Σας είχα για φανατικούς,αλλά είστε φανατικοί με την κακή έννοια.Κατάλαβα πολλά.Και όσο για το αλσάκι το έγραψα καθαρά κ το έσβησα.Μην πιάνεσαι τώρα από σωσίβια.
Επισκέπτης
τραβα στον ΟΗΕ αλλα χωρις κουκουλα..ότι οι Γυφτους-τουρκους-σκυψοκωλιδες όπους τους αποκάλεσες,εμμέσως πλην σαφώς υπονόησες τους ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ.Βλακείες λέω;;;από την στιγμή που δεν ήρθαν Τούρκοι τότε στην Ελλάδα ή μη Ολυμπιακοι πρόσφυγες ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΙ και Τούρκοι.Έτσι;;;
Άσε μας ρε Αλέξανδρε.Σας είχα για φανατικούς,αλλά είστε φανατικοί με την κακή έννοια.Κατάλαβα πολλά.Και όσο για το αλσάκι το έγραψα καθαρά κ το έσβησα.Μην πιάνεσαι τώρα από σωσίβια.
Υ.Γ τα πεπλα μην ξεχασεις..
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Το ποστάρισμα που ήταν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ!!!!!ότι οι Γυφτους-τουρκους-σκυψοκωλιδες όπους τους αποκάλεσες,εμμέσως πλην σαφώς υπονόησες τους ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ.Βλακείες λέω;;;από την στιγμή που δεν ήρθαν Τούρκοι τότε στην Ελλάδα ή μη Ολυμπιακοι πρόσφυγες ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΙ και Τούρκοι.Έτσι;;;
αυτό που γραφώ αυτό εννοώ....
όπως ΟΛΟΙ οι προσφυγές δεν είναι Ίδιοι έτσι ΟΥΤΕ όλοι οι αεκτζιδές είναι ίδιοι
Η κλάψα η πούστια η κακομοιριά είναι χαρακτηριστικά "κάποιων" αν αυτά ταιριάζουν με κάποια Εθνολογική Ομάδα
τότε πολύ πιθανόν να είναι Συγγενείς.....
Vangoal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 257
- Πόντοι
- 286
Ειρήνη υμήν και παπαγιώργη ευλόγησον !!!
1. Η αλλαγή των ονομάτων δεν σημαίνει και αλλαγή της Ιστορίας Η Ινσταμπούλ λεγόταν Κωνσταντινούπολη και πιό πριν Βυζάντιο ...
2. Οι αναταλλαγές πλυθησμών αλλά και οι κατατρεγμένοι πρόσφυγες δεν είναι τίποτα άλλο από ανθρώπους που αισθάνονται Έλληνες και κατα συνέπεια είναι Έλληνες είτε γεανολιγικά κατάγονται από Έλληνες είτε όχι ...
3. Οι Έλληνες της Ελληνικής Μακεδονίας είναι Έλληνες.... αυτό δεν σημαίνει ότι και οι σημερινοί Μακεδόνες είναι Έλληνες ... για παράδειγμα οι Βούλγαροι Μακεδόνες ειναι Βούλγαροι ...
4. Οι χαρακτηρισμοί και τα αντεθνικά τρόπω τινά συνθήματα ουδέποτε είχαν σκοπό να προσβάλλουν την Ελληνικότητα και τον πατριωτισμό των αλλοθρήσκων φιλάθλων.
1. Η αλλαγή των ονομάτων δεν σημαίνει και αλλαγή της Ιστορίας Η Ινσταμπούλ λεγόταν Κωνσταντινούπολη και πιό πριν Βυζάντιο ...
2. Οι αναταλλαγές πλυθησμών αλλά και οι κατατρεγμένοι πρόσφυγες δεν είναι τίποτα άλλο από ανθρώπους που αισθάνονται Έλληνες και κατα συνέπεια είναι Έλληνες είτε γεανολιγικά κατάγονται από Έλληνες είτε όχι ...
3. Οι Έλληνες της Ελληνικής Μακεδονίας είναι Έλληνες.... αυτό δεν σημαίνει ότι και οι σημερινοί Μακεδόνες είναι Έλληνες ... για παράδειγμα οι Βούλγαροι Μακεδόνες ειναι Βούλγαροι ...
4. Οι χαρακτηρισμοί και τα αντεθνικά τρόπω τινά συνθήματα ουδέποτε είχαν σκοπό να προσβάλλουν την Ελληνικότητα και τον πατριωτισμό των αλλοθρήσκων φιλάθλων.
Φιλικα παντα δεν υπαρχουν βουλγαροι μακεδονες οι μακεδονες σαν φυλη ειναι Ελληνικη οποτε ολα τα αλλα ειναι αστοχα.3. Οι Έλληνες της Ελληνικής Μακεδονίας είναι Έλληνες.... αυτό δεν σημαίνει ότι και οι σημερινοί Μακεδόνες είναι Έλληνες ... για παράδειγμα οι Βούλγαροι Μακεδόνες ειναι Βούλγαροι ...
Τωρα για την Κωσταντινουπολη οπως και να την λεει ο καθε ενας τουρκος αγγλος η οποιοσδηποτε αλλος για εμας θα ειναι παντα Κωσταντινουπολη.
Και ειναι δεκτο και το καταλαβενω οτι εγινε παρεξηγηση και δεν ηθελες να προσβαλης καποιον και ειδικα Αεκτζηδες γιατι κατι τετοιο θα μας προσβαλε ολους τους Ελληνες και οχι μονο τους οπαδους μιας συγγεκριμενης ομαδας.
Αυτα τα λιγα γιατι ειμαστε και εκτος θεματος.
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.262
- Πόντοι
- 2.306
Ρε παίδες, μόλις είδα τις αποδόσεις που δίνονται για το παιχνίδι με τη Λάτσιο στο σαιτ που βρισκόμαστε και απογοητέυτηκα...
Την έχουν φαβορί για το ματσάκι. Εμάς μας δίνει 5 το διπλό! Τόσο ομαδάρα είναι αυτή η Λάτσιο;;
Την έχουν φαβορί για το ματσάκι. Εμάς μας δίνει 5 το διπλό! Τόσο ομαδάρα είναι αυτή η Λάτσιο;;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις