Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο Ολυμπιακός ιδρύθηκε και λειτούργησε από τους Ανδριανόπουλους και είχε στο πλευρό του τους ανθρώπους του Πειραιά
τίμιους ανθρώπους και εργαζόμενους της καθημερινότητας
Ο Παναθηναικός αντίστοιχα είχε την αστική και ανώτερη τάξη και προσέλκυσε κόσμο από στρώματα των Αθηνών
πολλοί όμως Αθηναίοι υπεράσπιζαν τον Ολυμπιακό ως αντίπαλο δέος
Το πράγμα άρχισε να αλλάζει από την χούντα και μετά (δεν αναφέρομαι σε ΠΟΚ που την ξέρω εκ των ένδω την ιστορία) όπου οι δυό ομάδες αυτές έγιναν εργαλεία χειραγώγησης του όχλου
ερασιτεχνικά και χοντροκομμένα αρχικά (Δέσποινα, Παττακός κλπ)
και οργανωμένα μετά (Βαρδινογιάννης, Κοσκωτάς αποτυχημένα-Κόκκαλης επιτυχημένα)
μέχρι το 85 πήγαινα στο γήπεδο και έβλεπα Νοβοσέλατς, Κουσουλάκη κλπ και δεν υπήρχε αυτό το φαινόμενο που όταν ο άλλος είναι άλλης ομάδας είναι και εχθρός
αντιθέτως πηγαίναμε μαζί στο γήπεδο και βλέπαμε πιο ωραία μπάλα από σήμερα (και όχι playstation του σήμερα)
η αστική τάξη που υποστήριζε τον παναθηναικό δεν είχε και πολύ πρόβλημα με φαλτσοσφυρίγματα
αντίθετα είχε η τάξη κυρίως των πειραιωτών που ήταν άνθρωποι της δουλειάς και του φιλότιμου
δεν δέχονταν να ακούσει προσβολές για στημένα κλπ
μετά το 85 αλλάξαν όλα αρχικά με τον βαρδινογιάννη
και αυτό που ζούμε με τον κόκκαλη όπου ξεχάστηκε το από που προέρχεται και τι πρεσβευε για δεκαετίες ο Ολυμπιακός και έγινε μεγάλο Ευρωπαικό club

εδώ ρε κυνηγούσαν μαζί τους παίκτες όλοι μαζί να τους πλακώσουν στις μάπες όταν υπήρξαν έντονες υπόνοιες για στημένο ντέρμπυ....
τι να λέμε τώρα....
αλλες εποχές άλλα ήθη.
έχω ζήσει αυτα που λες.
ο γάβρος κάποτε δε δεχόταν να κερδίζει με πουστιές.
μπορεί να μην έβγαινε απ το σπίτι του όταν εχανε αλλά δε δεχόταν αν κερδίσει με πουστιές και κομπίνες.
αλλη ράτσα αλλος κόσμος άλλες εποχές.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
εδώ ρε κυνηγούσαν μαζί τους παίκτες όλοι μαζί να τους πλακώσουν στις μάπες όταν υπήρξαν έντονες υπόνοιες για στημένο ντέρμπυ....
τι να λέμε τώρα....
αλλες εποχές άλλα ήθη.
έχω ζήσει αυτα που λες.
ο γάβρος κάποτε δε δεχόταν να κερδίζει με πουστιές.
μπορεί να μην έβγαινε απ το σπίτι του όταν εχανε αλλά δε δεχόταν αν κερδίσει με πουστιές και κομπίνες.
αλλη ράτσα αλλος κόσμος άλλες εποχές.
ακριβώς
ισχύουν απόλυτα αυτά που έλεγες για μπάρτσα
τώρα ο Ολυμπιακός έχασε το ηθικό του έρισμα που είχε από την ίδρυσή του

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και ο  αλλος απο την παιανια που ειχε ριζες στην φιλαδελφεια και ειχε ερθει απο την θεσσαλονικη χαχαχαχαχα, εισαι πραγματικα πολυ αστειος, παρα πολυ,...και εκανε μια σταση στην λαρισα καθως ερχοταν αθηνα μεσω ιωαννινων χαχαχαχαχα....
το ποιός είναι αστείος, ποιός είναι μαλάκας, ποιός είναι κομπλεξικός, ποιός είναι τελευταίος στη ζωή το κρίνουν αυτοί που διαβάζουν.

περαστικα

Υ.Γ. ακόμα δε μας είπες από που είσαι........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ακριβώς
ισχύουν απόλυτα αυτά που έλεγες για μπάρτσα
τώρα ο Ολυμπιακός έχασε το ηθικό του έρισμα που είχε από την ίδρυσή του

χαίρω πολύ....
δες για παράδειγμα τις ερωταποκρίσεις μου με τον αιγαία τον γάβραρο...
αααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαααααα...
οι παλαιάς κοπής γάβροι θα τον άρχιζαν στις καρπαζές και θα με ειχαν στη γωνία να παίρνω μάτι.
Υ.Γ.
ο κουσουλάκης είναι του σογιού ;)

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ο Ολυμπιακός ιδρύθηκε και λειτούργησε από τους Ανδριανόπουλους και είχε στο πλευρό του τους ανθρώπους του Πειραιά
τίμιους ανθρώπους και εργαζόμενους της καθημερινότητας
Ο Παναθηναικός αντίστοιχα είχε την αστική και ανώτερη τάξη και προσέλκυσε κόσμο από στρώματα των Αθηνών
πολλοί όμως Αθηναίοι υπεράσπιζαν τον Ολυμπιακό ως αντίπαλο δέος
(η αστική τάξη του πειραιά είχε ως ομάδα τον Εθνικό Όμιλο Ερετών κοινώς Εθνικό Πειραιά)
Το πράγμα άρχισε να αλλάζει από την χούντα και μετά (δεν αναφέρομαι σε ΠΟΚ που την ξέρω εκ των ένδω την ιστορία) όπου οι δυό ομάδες αυτές έγιναν εργαλεία χειραγώγησης του όχλου
ερασιτεχνικά και χοντροκομμένα αρχικά (Δέσποινα, Παττακός κλπ)
και οργανωμένα μετά (Βαρδινογιάννης, Κοσκωτάς αποτυχημένα-Κόκκαλης επιτυχημένα)
μέχρι το 85 πήγαινα στο γήπεδο και έβλεπα Νοβοσέλατς, Κουσουλάκη κλπ και δεν υπήρχε αυτό το φαινόμενο που όταν ο άλλος είναι άλλης ομάδας είναι και εχθρός
αντιθέτως πηγαίναμε μαζί στο γήπεδο και βλέπαμε πιο ωραία μπάλα από σήμερα (και όχι playstation του σήμερα)
η αστική τάξη που υποστήριζε τον παναθηναικό δεν είχε και πολύ πρόβλημα με φαλτσοσφυρίγματα
αντίθετα είχε η τάξη κυρίως των πειραιωτών που ήταν άνθρωποι της δουλειάς και του φιλότιμου
δεν δέχονταν να ακούσει προσβολές για στημένα κλπ
μετά το 85 αλλάξαν όλα αρχικά με τον βαρδινογιάννη
και αυτό που ζούμε με τον κόκκαλη όπου ξεχάστηκε το από που προέρχεται και τι πρεσβευε για δεκαετίες ο Ολυμπιακός και έγινε μεγάλο Ευρωπαικό club

στα περισσοτερα συμφωνω, αλλα ξυλο επεφτε ΑΝΕΚΑΘΕΝ ισως οχι τοσο συστηματικα, ειδικα απο μεσα 80's- μεσα 90's που γινοταν της πουτανας σε διαφορες γειτονιες της αθηνας ειδικα...
τα αλλα οκ δεκτα, αλλα δεν εχει καποια σχεση με το "ομαδα δημοσιου", εγω αυτο ειπα να μου αναλυσεις

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
στα περισσοτερα συμφωνω, αλλα ξυλο επεφτε ΑΝΕΚΑΘΕΝ ισως οχι τοσο συστηματικα, ειδικα απο μεσα 80's- μεσα 90's που γινοταν της πουτανας σε διαφορες γειτονιες της αθηνας ειδικα...
τα αλλα οκ δεκτα, αλλα δεν εχει καποια σχεση με το "ομαδα δημοσιου", εγω αυτο ειπα να μου αναλυσεις

το ξύλο έπεφτε και για άλλους λόγους ταξικούς και πολιτικούς.....
οι ομάδες ήταν η αφρομή...
τώρα πλακώνονται χωρίς κοινωνική ή ταξική αιτία και αυτό είναι ακόμα πιο επικίνδυνο

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
το ποιός είναι αστείος, ποιός είναι μαλάκας, ποιός είναι κομπλεξικός, ποιός είναι τελευταίος στη ζωή το κρίνουν αυτοί που διαβάζουν.

περαστικα

Υ.Γ. ακόμα δε μας είπες από που είσαι........
μαλι μιλας για τον εαυτο σου......εχεις το κακο ελατωμα να κοιταζεσαι στον καθρεφτη..εσυ καραγκιοζακο εισαι με ολους και με ολα, και με τον αστυφυλακα και με τον χωροφυλακα, αποφασισε λοιπον με ποιν θα εισαι για να σου απαντησω σοβαρα, μεχρι τοτε απλα θα εισαι ενας κλοουν....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μαλι μιλας για τον εαυτο σου......εχεις το κακο ελατωμα να κοιταζεσαι στον καθρεφτη..εσυ καραγκιοζακο εισαι με ολους και με ολα, και με τον αστυφυλακα και με τον χωροφυλακα, αποφασισε λοιπον με ποιν θα εισαι για να σου απαντησω σοβαρα, μεχρι τοτε απλα θα εισαι ενας κλοουν....

συνέχισε να μας διασκεδάζεις.
σου έχω γράψει χίλιες φορές αλλά προφανώς σου λείπει φαιά για να το καταλαβεις.
είμαι με το σωστό , την αλήθεια και το δίκαιο.

αει γαμήσου τώρα.

πάνε να παίξεις με την ελληνική σημαία να καμαρώσεις για την καταγωγή σου.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
κοιτα αυτο που θελουν να πουν ειναι τα τιμια πρωταθληματα του βαζελου και τα ατιμα τα δικα μας, κουνια που τους κουναγε, στο μπασκετ που ο γιαννακοπουλος ειναι ο εθνικος προμηθευτης των νοσοκομειων, εκει δεν ειναι ομαδα του δημοσιου ο βαζελος,, ρε ουστ...

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
το ξύλο άρχισε από τα μέσα του 80 και μετά
πιο πριν δεν υπήρχαν αυτά και δίπλα στην θύρα 13 καθόντουσαν φίλοι του Ολυμπιακού και μάλιστα με κασκόλ
(έχω πολλά παραδείγματα)
για την ομάδα του δημοσίου το λένε γιατί ο κόκκαλης ως ιντρακομ και siemens εκπροσωπούσε για χρόνια τον
βασικό προμηθευτή του δημοσίου και βόλευε (πάλι έχω παραδείγματα γνωστών) ανθρώπους δικούς του σε θέσεις εκεί.
Για να συνοψίσω προτιμώ τον Ολυμπιακό της δεκαετίας του 70-80 παρά αυτό το τερατούργημα του κόκκαλη που τώρα που θα φύγει
ο πράκτορας θα πέσει σιγά σιγά.
Προτιμώ ανδριανόπουλους και γουλανδρήδες και όχι τον κόκκαλη ούτε τον βαρδινογιάννη
αυτά

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
συνέχισε να μας διασκεδάζεις.
σου έχω γράψει χίλιες φορές αλλά προφανώς σου λείπει φαιά για να το καταλαβεις.
είμαι με το σωστό , την αλήθεια και το δίκαιο.

αει γαμήσου τώρα.

πάνε να παίξεις με την ελληνική σημαία να καμαρώσεις για την καταγωγή σου.
το αλλο με τον τοτο το ξερεις χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχχχαχαχαα......ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΤΣΕ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ... ξεκαβαλατο ρε νουμερο, ξεκαβαλατο.....

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
πιο πριν δεν υπήρχαν αυτά και δίπλα στην θύρα 13 καθόντουσαν φίλοι του Ολυμπιακού και μάλιστα με κασκόλ
(έχω πολλά παραδείγματα)
για την ομάδα του δημοσίου το λένε γιατί ο κόκκαλης ως ιντρακομ και siemens εκπροσωπούσε για χρόνια τον
βασικό προμηθευτή του δημοσίου και βόλευε (πάλι έχω παραδείγματα γνωστών) ανθρώπους δικούς του σε θέσεις εκεί.
Για να συνοψίσω προτιμώ τον Ολυμπιακό της δεκαετίας του 70-80 παρά αυτό το τερατούργημα του κόκκαλη που τώρα που θα φύγει
Προτιμώ ανδριανόπουλους και γουλανδρήδες και όχι τον κόκκαλη ούτε τον βαρδινογιάννη
αυτά
πριν το 85 μαλλον δεν πηγαινες γηπεδο...γιατι και εγω εχω πολλα παραδειγματα...για το μπασκετακι γαργαρα;;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
(έχω πολλά παραδείγματα)
αυτά

ακου.
ο γουλανδρής έδινε πριμ σε παίκτες άλλης ομάδας για να κερδίσουν τον βάζελα.
δεν έδινε φράγκα στους διαιτητές να κερδίσει ο γάβρος.

δεν περιμένω βεβαίως από τον αιγαία λχ να καταλάβει τη διαφορά.
εσύ μπορείς.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πριν το 85 μαλλον δεν πηγαινες γηπεδο...γιατι και εγω εχω πολλα παραδειγματα...για το μπασκετακι γαργαρα;;
αααααααααααχαχαχαχαχαχααααααααααααααααα
γειά σου ρε ελληναρά Γάβραρε...
αααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααα

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
(έχω πολλά παραδείγματα)

τωρα θα φανω γραφικος, αλλα γαυροι στην 13 ναι, βαζελες εμφανεις και οργανωμενα στην 7 ΠΟΤΕ ;) τοτε ειχε σε μεγαλυτερη εμβελεια το κουμαντο η 7, η τελος παντων οι οπαδοι του οσφπ

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom