Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μέχρι το 96 τον ολυμπιακό τον σεβόσουν και τον θεωρούσες ομάδα του λαού και της τιμιότητας
ο παναθηναικός μετά τον βαρδινογιάννη τον ρίνγκο είχε γίνει κόκκινο πανί
ο ολυμπιακός τώρα είναι η ομάδα του δημοσίου και της λαμογιάς που έχει δημιουργήσει φανατική γενιά αντιολυμπιακών
όπυ υπάρχει δράση υπάρχει και αντίδραση

άκου....
δεδομένου ότι είμαι γέννημα θρέμμα πειραιώτης και ότι το ένα σόι μου έχει γα δεύτερο όνομα το Καραισκάκη μεγαλώνοντας διαπίστωσα ότι ο Ολυμπιακός είχε φιλάθλους σε όλη την Ελλάδα κυρίως γι αυτό που εξέφραζε στη λαική του βάση.
μετά το 96 ο ολυμπιακός έγινε μόδα, έγινε έπαρση, έγινε εξουσία και έχασε το ηθικό πλεονέκτημα απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο κυρίως γιατί αποφάσισε να πάρει τη θέση του με τον ανορθόδοξο τρόπο.
από την άλλη πχ η μπάρτσα πήρε τη θέση του αντιπάλου ορθόδοξα και πειστικά κερδίζοντας τον σεβασμό ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΣΗΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ.
Είναι μεγάλο πράγμα να αποχωρείς από το Μπερναμπέου με ΣΤΑΝΤΙΝΓΚ ΟΒΕΙΣΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ νορμάλ οπαδούς του αιώνιου.
Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
μην μιλατε για την τιμιοτητα του βαζελου,,,ελεος....στην περιπτωση του ροτσα βαφτισαν το κρεας ψαρι και τιμωρηθηκαν με αφαιρεση βαθμων ενω επρεπε να πεσουν κατηγορια...δηλαδη ο γιαννακοπουλος στο μπασκετ ειναι αγιος και προστατης του αθληματος;; τι λετε ρε;; πατε καλα;;

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
μικροτερος σου ειμαι, αρκετα μικροτερος...
επιχειρηματολογησε το μου απλα, να δουμε αν θα σου γραψω τον αντιλογο

alkyon4

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
1
μέχρι το 96 τον ολυμπιακό τον σεβόσουν και τον θεωρούσες ομάδα του λαού και της τιμιότητας
ο παναθηναικός μετά τον βαρδινογιάννη τον ρίνγκο είχε γίνει κόκκινο πανί
ο ολυμπιακός τώρα είναι η ομάδα του δημοσίου και της λαμογιάς που έχει δημιουργήσει φανατική γενιά αντιολυμπιακών
όπυ υπάρχει δράση υπάρχει και αντίδραση

Και όσο πάμε βελτιωνόμαστε ... από τον Κόκκαλη, τον εθνικό προμηθευτή, στον Βγενόπουλο, τον εθνικό μεσάζοντα, με καταγεγραμμένες ήδη τις επιτυχίες του ΟΤΕ και της Ολυμπιακής.

Τουλάχιστο ο πρώτος είχε στήσει μια βιομηχανία με παραγωγή και έδινε δουλειά σε κόσμο. Ο Βγενό που έβγαλε πιο πολλά από το κράτος στην πώληση του ΟΤΕ τι προστιθέμενη αξία έβαλε;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο Βγενό που έβγαλε πιο πολλά από το κράτος στην πώληση του ΟΤΕ τι προστιθέμενη αξία έβαλε;

ό,τι και ο Ωνάσης που είχε παραχωρήσει τη βίλλα του στο λαγονήσι στον Παπαδόπουλο.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το ότι θα φύγει ο Κόκκαλης σημαίνει ότι θα έρθουν καλύτεροι;

δεν μπορεί να είναι χειρότεροι.
δε θέλω ούτε να το φαντάζομαι........

Υ.Γ.
οι εγγλέζοι στην μανγιου κάνυον αποχή από το γήπεδο για να φύγει ο αμερικάνος.

τι διάολο. Ακόμα και η πουστοφάρα είναι πιο ηθική από εμάς;

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
αιγεα μη μασας, παντου ειναι πειραιας  :tooth:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
μικροτερος σου ειμαι, αρκετα μικροτερος...
επιχειρηματολογησε το μου απλα, να δουμε αν θα σου γραψω τον αντιλογο
Ο Ολυμπιακός ιδρύθηκε και λειτούργησε από τους Ανδριανόπουλους και είχε στο πλευρό του τους ανθρώπους του Πειραιά
τίμιους ανθρώπους και εργαζόμενους της καθημερινότητας
Ο Παναθηναικός αντίστοιχα είχε την αστική και ανώτερη τάξη και προσέλκυσε κόσμο από στρώματα των Αθηνών
πολλοί όμως Αθηναίοι υπεράσπιζαν τον Ολυμπιακό ως αντίπαλο δέος
(η αστική τάξη του πειραιά είχε ως ομάδα τον Εθνικό Όμιλο Ερετών κοινώς Εθνικό Πειραιά)
Το πράγμα άρχισε να αλλάζει από την χούντα και μετά (δεν αναφέρομαι σε ΠΟΚ που την ξέρω εκ των ένδω την ιστορία) όπου οι δυό ομάδες αυτές έγιναν εργαλεία χειραγώγησης του όχλου
ερασιτεχνικά και χοντροκομμένα αρχικά (Δέσποινα, Παττακός κλπ)
και οργανωμένα μετά (Βαρδινογιάννης, Κοσκωτάς αποτυχημένα-Κόκκαλης επιτυχημένα)
μέχρι το 85 πήγαινα στο γήπεδο και έβλεπα Νοβοσέλατς, Κουσουλάκη κλπ και δεν υπήρχε αυτό το φαινόμενο που όταν ο άλλος είναι άλλης ομάδας είναι και εχθρός
αντιθέτως πηγαίναμε μαζί στο γήπεδο και βλέπαμε πιο ωραία μπάλα από σήμερα (και όχι playstation του σήμερα)
η αστική τάξη που υποστήριζε τον παναθηναικό δεν είχε και πολύ πρόβλημα με φαλτσοσφυρίγματα
αντίθετα είχε η τάξη κυρίως των πειραιωτών που ήταν άνθρωποι της δουλειάς και του φιλότιμου
δεν δέχονταν να ακούσει προσβολές για στημένα κλπ
μετά το 85 αλλάξαν όλα αρχικά με τον βαρδινογιάννη
και αυτό που ζούμε με τον κόκκαλη όπου ξεχάστηκε το από που προέρχεται και τι πρεσβευε για δεκαετίες ο Ολυμπιακός και έγινε μεγάλο Ευρωπαικό club

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
είσαι και μαλάκας.
στο κόσμο δεν έρχεσαι από έναν γονέα.

Υ.Γ.
και βέβαια απάντηση δεν πήρα....................
και ο  αλλος απο την παιανια που ειχε ριζες στην φιλαδελφεια και ειχε ερθει απο την θεσσαλονικη χαχαχαχαχα, εισαι πραγματικα πολυ αστειος, παρα πολυ,...και εκανε μια σταση στην λαρισα καθως ερχοταν αθηνα μεσω ιωαννινων χαχαχαχαχα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom