Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
πες μου του πότε είσαι να σου πω παραδείγματα όσα θεςεξηγησε το αυτο αμα θες, γιατι την εχω ακουσει 1εκ φορες αυτη την παρλαπιπα
εγώ είμαι 40+
πες μου του πότε είσαι να σου πω παραδείγματα όσα θεςεξηγησε το αυτο αμα θες, γιατι την εχω ακουσει 1εκ φορες αυτη την παρλαπιπα
μέχρι το 96 τον ολυμπιακό τον σεβόσουν και τον θεωρούσες ομάδα του λαού και της τιμιότητας
ο παναθηναικός μετά τον βαρδινογιάννη τον ρίνγκο είχε γίνει κόκκινο πανί
ο ολυμπιακός τώρα είναι η ομάδα του δημοσίου και της λαμογιάς που έχει δημιουργήσει φανατική γενιά αντιολυμπιακών
όπυ υπάρχει δράση υπάρχει και αντίδραση
για πες μου και εμενα που ειμαι 40+...πες μου του πότε είσαι να σου πω παραδείγματα όσα θες
εγώ είμαι 40+
πες μας και από που είσαι.για πες μου και εμενα που ειμαι 40+...
μέχρι το 96 τον ολυμπιακό τον σεβόσουν και τον θεωρούσες ομάδα του λαού και της τιμιότητας
ο παναθηναικός μετά τον βαρδινογιάννη τον ρίνγκο είχε γίνει κόκκινο πανί
ο ολυμπιακός τώρα είναι η ομάδα του δημοσίου και της λαμογιάς που έχει δημιουργήσει φανατική γενιά αντιολυμπιακών
όπυ υπάρχει δράση υπάρχει και αντίδραση
Το ότι θα φύγει ο Κόκκαλης σημαίνει ότι θα έρθουν καλύτεροι;όχι.
επειδή θα φύγει ο κόκκαλης
Ο Βγενό που έβγαλε πιο πολλά από το κράτος στην πώληση του ΟΤΕ τι προστιθέμενη αξία έβαλε;
εσυ μου ησουν μικρασιατης..εγινες πειραιωτης;;πες μας και από που είσαι.
γιατί πειραιώτης δεν παίζει ουτε με σφαίρες.
Το ότι θα φύγει ο Κόκκαλης σημαίνει ότι θα έρθουν καλύτεροι;
εσυ μου ησουν μικρασιατης..εγινες πειραιωτης;;
Ο Ολυμπιακός ιδρύθηκε και λειτούργησε από τους Ανδριανόπουλους και είχε στο πλευρό του τους ανθρώπους του Πειραιάμικροτερος σου ειμαι, αρκετα μικροτερος...
επιχειρηματολογησε το μου απλα, να δουμε αν θα σου γραψω τον αντιλογο
τέτοιο στέλεχος δεν έχει ξαναματαέρθει στην ελλάνταΤο ότι θα φύγει ο Κόκκαλης σημαίνει ότι θα έρθουν καλύτεροι;
για τον πουτσο απλα
και ο αλλος απο την παιανια που ειχε ριζες στην φιλαδελφεια και ειχε ερθει απο την θεσσαλονικη χαχαχαχαχα, εισαι πραγματικα πολυ αστειος, παρα πολυ,...και εκανε μια σταση στην λαρισα καθως ερχοταν αθηνα μεσω ιωαννινων χαχαχαχαχα....είσαι και μαλάκας.
στο κόσμο δεν έρχεσαι από έναν γονέα.
Υ.Γ.
και βέβαια απάντηση δεν πήρα....................
αιγεα μη μασας, παντου ειναι πειραιας