Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (8 μέλη και 31 επισκέπτες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Καλα,το γαμησες και βρωμισε...!!    Μονο ο κακος ο Κοκκαλης ειχε στρατους και παραγκες οκ...! :2funny:

Μαλλον δεν βλεπεις γυρω σου τι γινεται...

Την τελευταια σου παρατηρηση την αφηνω ασχολιαστη,εαν ετσι με εχεις κρινει,οτι δεν βλεπω
  γυρω μου...

Την τακτικη των προσωπικων στρατων την εγκαινιασε ο κροκους,και οι αλλοι ακολουθησαν
  λιγο πιο μετα,τις παραγκες και τους στημενους διαιτητες επισης...

Ο στοχος πρεπει να ειναι αυτος που ειπα
  Το αν γινεται  η οχι,το εαν υπαρχει πολιτικη βουληση η οχι ειναι στο χερι ΜΑΣ
  να τα επιβαλλουμε
  Δεν ανεχομαι αλλο να βλεπω τριτοκοσμικο ποδοσφαιρο,γιατι αυτο εχουμε

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
  Την τελευταια σου παρατηρηση την αφηνω ασχολιαστη,εαν ετσι με εχεις κρινει,οτι δεν βλεπω
  γυρω μου...

Την τακτικη των προσωπικων στρατων την εγκαινιασε ο κροκους,και οι αλλοι ακολουθησαν
  λιγο πιο μετα,τις παραγκες και τους στημενους διαιτητες επισης...

Ο στοχος πρεπει να ειναι αυτος που ειπα
  Το αν γινεται  η οχι,το εαν υπαρχει πολιτικη βουληση η οχι ειναι στο χερι ΜΑΣ
  να τα επιβαλλουμε
  Δεν ανεχομαι αλλο να βλεπω τριτοκοσμικο ποδοσφαιρο,γιατι αυτο εχουμε

Για μένα προσωπικά δεν έχει σημασία ποιος το πρωτοξεκίνησε...
Από τη στιγμή που ακολούθησαν κι άλλοι τα ίδια σκατά είναι...

Οσο για το..."είναι στο χέρι μας" εγώ προσωπικά αμφιβάλλω αδερφέ,τι θα κάνουμε δηλαδή?
θα τα βάλουμε με τους κάφρους εσύ κι εγώ???
το 99% αυτών δεν το έχουν σε τίποτα να σε στείλουν για ασήμαντη αφορμή να βλέπεις τα ραδίκια ανάποδα...

Ολα ξεκινούν από τις διοικήσεις,αν δεν το πάρουν απόφαση να τελειώσουν αυτού του είδους τα φαινόμενα,εγώ κι εσύ δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα...

Υ.Γ.Στην αρχή της χρονιάς μας είχαν ζαλίσει τα ούμπαλα με τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης στα γήπεδα...
Χρησιμοποιήθηκαν ποτέ για να βρεθούν κάποιοι από "αυτούς"???
Καθαρά θέμα βούλησης είναι και τίποτε άλλο...

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Δεν μπορώ να γράψω κάτι επιπλέον για τον Ολυμπιακό που φέρνει ισοπαλίες στην έδρα του με Καβάλα, Ηρακλή, Γιάννινα, όταν το κάνει και με την Ξάνθη.
Πολύ περισσότερο για αυτόν που χάνει από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.
Τα συμπεράσματα, τα αγωνιστικά, τα έχουμε πει τόσες φορές που καταντάει βαρετό. Προφανώς, αυτή η ομάδα ΔΕΝ μπορεί να επιτεθεί και να παίξει τον ρόλο του «ισχυρού», παρά μόνο να «κλέψει» αποτελέσματα.

Αν θέλετε, δεν την αφήνουν κιόλας να κερδίσει οι όποιοι «άρχοντες» φοράνε τη λαχανί φανέλα και θέλουν να λογίζονται και διαιτητές… Όλα αυτά γνωστά εδώ και καιρό.

Ετσι, θα σταθώ σε ένα και μοναδικό γεγονός που, στα μάτια τα δικά μου, ήταν συγκινητικό, ήταν μεγαλειώδες. Στα συνθήματα του κόσμου που σήκωσαν το γήπεδο από το 85’ και μετά, όχι για να «ανεβάσουν» την ομάδα αλλά μάλλον για ένα τελευταίο «ευχαριστώ». Επαναλαμβάνω, στα δικά μου μάτια…

«Θυμάμαι ακόμα, ήμουν παιδάκι…..» τραγουδούσαν οι περισσότεροι από τους φίλους του Ολυμπιακού στο τελευταίο 5λεπτο κι ας βολόδερνε η ομάδα μέσα στις τέσσερις γραμμές. Κι αυτό το σύνθημα, έχει τη δική του λογική κι έφερε τη δική του συναισθηματική φόρτιση.

Για κάποιους από εμάς, το σύνθημα μας πάει στη δεκαετία του ’70 αλλά για τους περισσότερους από τους πιτσιρικάδες της Θ7, τα μέσα του ’90.
Τότε, που ο Θρύλος είχε πατήσει στις ράγες της αυτοκρατορίας και είχε αρχίσει να σαρώνει τους τίτλους. Τότε που δημιουργήθηκε η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ομάδα όλων των εποχών στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για τα παιδιά αυτά – αλλά και συνάμα για εμάς τους μεγαλύτερους – η αυτοκρατορία αφήνει την πίκρα για την κατάρρευσή της αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να σηκωνόμαστε όρθιοι και να χειροκροτάμε όσους πρόσφεραν στις αμέτρητες αυτές επιτυχίες.

Ετσι ΠΡΕΠΕΙ.

Κι αν κάποιοι σταθούν στις ελάχιστες αποδοκιμασίες του σφυρίγματος της λήξης ή στο «Ερνέστο Βαλβέρδε» που ακούστηκε και πάλι, ΑΠΛΑ δεν ξέρουν από την ψυχολογία του κόσμου. Απλά βγάζουν λάθος συμπεράσματα, όπως συνήθως.

Ο Θρύλος που κτίστηκε το 1996 και μεγαλούργησε μέχρι πέρυσι, μένει πίσω μας και το μόνο που είμαστε υποχρεωμένοι πλέον να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε ΜΠΡΟΣΤΑ.

•Να «σπρώξουμε» τη διοίκηση αυτό το καλοκαίρι να βάλει σωστά θεμέλια και να ΜΗΝ κάνει μπαλώματα. Να εμπιστευτεί τον Ερνέστο (ή όποιον άλλον καλύτερο) και να επενδύσει σε νέους Ελληνες και καλούς ξένους.
•Να αφήσουμε την κλασσική εσωστρέφεια που διχάζει τον κόσμο και να δούμε ΠΩΣ η ομάδα θα κτιστεί από την αρχή και σε υγιείς βάσεις.
•ΝΑ φωνάξουμε για τα όσα λάθη γίνουν (ξαναγίνουν)
•Να χειροκροτήσουμε ΑΦΟΥ δούμε τα έργα….

Ο Ολυμπιακός ΔΕΝ τελειώνει σε ένα χαμένο πρωτάθλημα. Δεν μπορεί να στέκεται ούτε στο παρελθόν, ούτε στο παρόν. Πρέπει να κοιτάζει μπροστά για να συνεχίσει να είναι περήφανος ο κόσμος του και να συνεχίσει να τραγουδάει.

Ετσι, να καταφέρουμε να δούμε τις επόμενες γενιές να λένε «όταν ήμουν παιδάκι» και να σκέφτονται τη σεζόν 2010-11.

Γιατί υποχρέωσή μας είναι να φτιάξουμε κι άλλους πιτσιρικάδες «γαύρους». Ακόμα πιο πολλούς, ακόμα πιο τρελαμένους με τον Θρύλο. Και πάντα περήφανους !

Ψηλά το κεφάλι αδέλφια ! Θα ζήσουμε και την επόμενη αυτοκρατορία του Θρύλου μας και ίσως ακόμα πιο μεγάλη !

Ζήτω η μεγάλη μας αγάπη. Ζήτω ο Θρύλος !

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΗΜΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΦΕΡΑΝΕ ΜΕΣ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ,ΣΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ Κ ΣΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ,ΠΕΡΑΣΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΩΜΑ,ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΩ Κ ΔΕΝ Σ' ΑΛΛΑΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΑΖΩ!

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ανατριχιλα και περηφανεια το τελευταιο 5λεπτο, τι να λεμε τωρα  ;)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Για μένα προσωπικά δεν έχει σημασία ποιος το πρωτοξεκίνησε...
Από τη στιγμή που ακολούθησαν κι άλλοι τα ίδια σκατά είναι...

Οσο για το..."είναι στο χέρι μας" εγώ προσωπικά αμφιβάλλω αδερφέ,τι θα κάνουμε δηλαδή?
θα τα βάλουμε με τους κάφρους εσύ κι εγώ???
το 99% αυτών δεν το έχουν σε τίποτα να σε στείλουν για ασήμαντη αφορμή να βλέπεις τα ραδίκια ανάποδα...

Ολα ξεκινούν από τις διοικήσεις,αν δεν το πάρουν απόφαση να τελειώσουν αυτού του είδους τα φαινόμενα,εγώ κι εσύ δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα...

Υ.Γ.Στην αρχή της χρονιάς μας είχαν ζαλίσει τα ούμπαλα με τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης στα γήπεδα...
Χρησιμοποιήθηκαν ποτέ για να βρεθούν κάποιοι από "αυτούς"???
Καθαρά θέμα βούλησης είναι και τίποτε άλλο...

Σιγουρα πρπει να το παρουν αποφαση πρωτα απο ολα οι διοικησεις αλλα
 και εμεις πρπει να βοηθησουμε

Για να μην γεμιζουν τα γηπεδα και θα σου πω εγω τι θα παθουνε....
 Ικτερο απο την κιτρινιλα

Γιατι δεν πιστευω οτι τα βλαμμενα ειναι περισσοτερα απο ολους εμας

Εγω το εκανα αυτο πραξη

Ειχα να παω στο γηπεδο πολλα χρονια,και ξαναπηγα φετος στην Στανταρ
 Κοιταξε στα ποσταρισματα μου εδω μεσα πριν ενα και δυο χρονια και αν δεις
 ποσταρισμα μου στα οπαδικα να με φτυσεις...

Δεν πηγαινα στα γηπεδα για 8-9 χρονια...Γιατι να πηγαινα;
 Για να πλακωνομαι;

Και δεν με ενδιεφερε και το πρωταθλημα,ειχα κανει delete απο το μυαλο μου
 Απο την Ρομα και μετα επαναενδιαφερθηκα σε σημειο να πηγαινω γηπεδο και να βλεπω
 αγωνες Πρωταθληματος.Και δεν μπορω να πω οτι με τρελλανε η ποιοτητα του πδοδσφαιρου που ειδα

Απο ολες τις ομαδες...

Θελω να πιστευω οτι κατι θα αλλαξει απο φετος

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
προς χιστόφορο.

αδερφέ τους θρύλους στο ποδόσφαιρο δεν τους κάνουν τα πρωταθλήματα.

ο ολυμπιακός κάποτε ήταν φαινόμενο κοινωνικό όπως η μπάρτσα.

το μεγαλύτερο κακό που μπορούσε να τελεστεί στον ολυμπιακό ήταν αυτό που τελέστηκε μετά το 96.
οι λόγοι πολλοί το αποτέλεσμα ένα.
ο Γάβρος κάποτε ήταν τίτλος τιμής σε όλη την Ελλάδα.
σήμερα ειναι τίτλος έπαρσης για τους ομόθρησκους και τίτλος ντροπής για τους αλλόθρησκους.

Καλημέρα.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
3 πουλακια καθονταν και επλεκαν πουλοβερ......

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
 Σιγουρα πρπει να το παρουν αποφαση πρωτα απο ολα οι διοικησεις αλλα
 και εμεις πρπει να βοηθησουμε

Για να μην γεμιζουν τα γηπεδα και θα σου πω εγω τι θα παθουνε....
 Ικτερο απο την κιτρινιλα

Γιατι δεν πιστευω οτι τα βλαμμενα ειναι περισσοτερα απο ολους εμας

Εγω το εκανα αυτο πραξη

Ειχα να παω στο γηπεδο πολλα χρονια,και ξαναπηγα φετος στην Στανταρ
 Κοιταξε στα ποσταρισματα μου εδω μεσα πριν ενα και δυο χρονια και αν δεις
 ποσταρισμα μου στα οπαδικα να με φτυσεις...

Δεν πηγαινα στα γηπεδα για 8-9 χρονια...Γιατι να πηγαινα;
 Για να πλακωνομαι;

Και δεν με ενδιεφερε και το πρωταθλημα,ειχα κανει delete απο το μυαλο μου
 Απο την Ρομα και μετα επαναενδιαφερθηκα σε σημειο να πηγαινω γηπεδο και να βλεπω
 αγωνες Πρωταθληματος.Και δεν μπορω να πω οτι με τρελλανε η ποιοτητα του πδοδσφαιρου που ειδα

Απο ολες τις ομαδες...

Θελω να πιστευω οτι κατι θα αλλαξει απο φετος
Γιατί ρε γκάμπα,πλην ελαχίστων αγώνων(κυρίως ευρωπαϊκων),βλέπεις εσύ πουθενά γεμάτα γήπεδα???
Η πλειοψηφια δεν πηγαίνει γήπεδο εδώ και πολύ καιρό και όχι μόνο λόγω της βίας...
Τρισάθλιο ποδόσφαιρο,γηπεδικές εγκαταστάσεις τριτοκοσμικές,πανάκριβα εισιτήρια σε σχέση με της υπηρεσίες που σου παρέχουν και το "θέαμα" που σου προσφέρουν...
Βλέπεις να ιδρώνει το αυτί κανενός???
Εδώ οι μισές ομάδες χρωστάνε τα μαλλιά της κεφαλής τους και συνεχίζουν να παίρνουν πιστοποιητικά συμμετοχής,να κάνουν μεταγραφές...
Να μην αρχίσουμε να γράφουμε για τους μεγαλομετόχους που στην πλειοψηφία τους είναι λαμόγια ολκής...

Μακάρι να μπορούσα να πω ότι συμμερίζομαι την αισιοδοξία σου αλλά δεν...

Υ.Γ Τουλάχιστον τα τελευταία 2 χρόνια περίπου τα αθλητικά θρεντ είναι πολύ πιο "πολιτισμένα" από τα πολιτικά... :grin:

Επισκέπτης
Πήρε 1 πρωτάθλημα ο Πάο μετά από 5-6 χρόνια και έγινε ήδη παντοκράτωρ!!! :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Γιατί; Eπειδή θα πάρει πρωτάθλημα ο παο;
όχι.
επειδή θα φύγει ο κόκκαλης

Υ.Γ.
θεωρώ ότι ο κόκκαλης εξέφρασε πλήρως την ηθική σε ποδοσφαιρο και οικονομία της χωρας τα τελευταία 20 χρόνια.
τα αποτελέσματα είναι εμφανή καστην μπάλλα και στη χώρα.
ελπίζω η κατάρρευση να δώσει μαθήματα σε όλους (και τους μεταγενέστερους) να ακολουθήσουν πρακτικές με μέλλον και προοπτική με στόχο το μακροπρόθεσμο και όχι την αρπαχτή.

ο Θεός μεθ ημών. Αυτό που γίνεται 2α φύση δύσκολα εκριζώνεται.
ιδωμεν.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
προς χιστόφορο.

αδερφέ τους θρύλους στο ποδόσφαιρο δεν τους κάνουν τα πρωταθλήματα.

ο ολυμπιακός κάποτε ήταν φαινόμενο κοινωνικό όπως η μπάρτσα.

το μεγαλύτερο κακό που μπορούσε να τελεστεί στον ολυμπιακό ήταν αυτό που τελέστηκε μετά το 96.
οι λόγοι πολλοί το αποτέλεσμα ένα.
ο Γάβρος κάποτε ήταν τίτλος τιμής σε όλη την Ελλάδα.
σήμερα ειναι τίτλος έπαρσης για τους ομόθρησκους και τίτλος ντροπής για τους αλλόθρησκους.

Καλημέρα.
μέχρι το 96 τον ολυμπιακό τον σεβόσουν και τον θεωρούσες ομάδα του λαού και της τιμιότητας
ο παναθηναικός μετά τον βαρδινογιάννη τον ρίνγκο είχε γίνει κόκκινο πανί
ο ολυμπιακός τώρα είναι η ομάδα του δημοσίου και της λαμογιάς που έχει δημιουργήσει φανατική γενιά αντιολυμπιακών
όπυ υπάρχει δράση υπάρχει και αντίδραση

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ενω πριν ο βαρδινογιαννης ηταν μπεσαλης

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
όχι.
επειδή θα φύγει ο κόκκαλης

Υ.Γ.
θεωρώ ότι ο κόκκαλης εξέφρασε πλήρως την ηθική σε ποδοσφαιρο και οικονομία της χωρας τα τελευταία 20 χρόνια.
τα αποτελέσματα είναι εμφανή καστην μπάλλα και στη χώρα.
ελπίζω η κατάρρευση να δώσει μαθήματα σε όλους (και τους μεταγενέστερους) να ακολουθήσουν πρακτικές με μέλλον και προοπτική με στόχο το μακροπρόθεσμο και όχι την αρπαχτή.

ο Θεός μεθ ημών. Αυτό που γίνεται 2α φύση δύσκολα εκριζώνεται.
ιδωμεν.
συμφωνώ
αυτό για την ελπίδα σου ξέχνα το
δες βιβλία κυριάκου σιμόπουλου

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
μέχρι το 96 τον ολυμπιακό τον σεβόσουν και τον θεωρούσες ομάδα του λαού και της τιμιότητας
ο ολυμπιακός τώρα είναι η ομάδα του δημοσίου

εξηγησε το αυτο αμα θες, γιατι την εχω ακουσει 1εκ φορες αυτη την παρλαπιπα

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
ενω πριν ο βαρδινογιαννης ηταν μπεσαλης
είπα για τον βαρδινογιάννη το ότι είχε δημιουργήσει αντίδραση
αυτό που έκανε όμως ο κόκκαλης το σοβιετικού τύπου 99% όλα δικά μας δεν το έκανε ούτε ο ρίνγκο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom