Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
μια χαρά.Oλα καλα?!
προσπαθούμε να είμαστε αισιόδοξοι για το ντέρμπι ;)
μια χαρά.Oλα καλα?!
δε πειραζει να μαθουμε να η κανουμε μαλακιες.ετσι κ αλλοιως λεφτα δε θα ριξει...αν βγουμε τσου λου λεφτα απο εισητηρια γιοκ...να δω ποιος θα παρει διαρκειας φετος...Βαρυ ηταν το "μπουγιουρντι" της uefa!!! Mας γαμησε!!
2 ματς κεκλεισμενων...
Εγω...να δω ποιος θα παρει διαρκειας φετος...
δε πειραζει να μαθουμε να η κανουμε μαλακιες.ετσι κ αλλοιως λεφτα δε θα ριξει...αν βγουμε τσου λου λεφτα απο εισητηρια γιοκ...να δω ποιος θα παρει διαρκειας φετος...
εδω υπαρχουν 100000 μαλακες που αγοραζουν πρωταθλητη ρε,στα διαρκειας της κοροιδιας θα κολωσουν;δε πειραζει να μαθουμε να η κανουμε μαλακιες.ετσι κ αλλοιως λεφτα δε θα ριξει...αν βγουμε τσου λου λεφτα απο εισητηρια γιοκ...να δω ποιος θα παρει διαρκειας φετος...
εγω παιρνω καθε χρονο σε μπαλλα κ μπασκετ...με ξερουν εδω τα παιδια...αλλα φετος ειναι απελπισια η κατασταση δεν παω καν..και μενω και διπλα στο γηπεδο..με τα ποδια παω ..Εγω...
ρε ζωρζετα δεν σεβεσαι ουτε στο ελαχιστο την ομαδα σου;τον δαφνοστεφανωμενο με αμφιεση λουλους ρε;ωραια λογικη, μην ξαναρθεις και ποτε αμα δεν θες
ειναι ακριβα τα διαρκειας ακομα και τα οπαδικα..το απεναντι πεταλο και θες 600 ευρω δεν ειναι λιγα...εδω υπαρχουν 100000 μαλακες που αγοραζουν πρωταθλητη ρε,στα διαρκειας της κοροιδιας θα κολωσουν;
Ρε αντε γαμισου παπαρα!!!!εδω υπαρχουν 100000 μαλακες που αγοραζουν πρωταθλητη ρε,στα διαρκειας της κοροιδιας θα κολωσουν;
φιλε παω γηπεδο 25 χρονια...φετος αισθανομαι οτι πιαστηκα μαλακας....και ανα δεις και παλι φετος θα περιμενουμε ολοι τον μεσσια κατα τις 25 αυγουστου και θα κολλαει παλι η γυναικα του η πεθερα του η γκομενα του...κλπ....επιλεκτικα θα πηγαινω σε ματς....ωραια λογικη, μην ξαναρθεις και ποτε αμα δεν θες
διαβαζεις πρωταθλητη στρατηγε?Ρε αντε γαμισου παπαρα!!!!
διαβαζεις πρωταθλητη στρατηγε?
δεν χρειαζεται να ρωτας καν.μπραβο σου εισαι ο μοναδικος λογικος ολυμπιακος.μακαρι να ηταν ολοι σαν και σενα.διαβαζεις πρωταθλητη στρατηγε?
εδω εχουμε παει μεσα δυο φορες για το θρυλο εσυ με λες λογικο εδεν χρειαζεται να ρωτας καν.μπραβο σου εισαι ο μοναδικος λογικος ολυμπιακος.μακαρι να ηταν ολοι σαν και σενα.
Δεν μου αρεσει που ερχεσαι εδω,και το μονο που κανεις ειναι να ειρωνευεσε!!!διαβαζεις πρωταθλητη στρατηγε?
εννωω οτι δεν τρως το κουτοχορτο που τρωνε οι αλλοι.ολοι εχουμε κανει τις μαλακιες μας για της ομαδες μας.αλλα καλο ειναι να βλεπουμε το ποτε μας κοροιδευουν.εκει ξεχωριζουμε απο τους υπολοιπους.εδω εχουμε παει μεσα δυο φορες για το θρυλο εσυ με λες λογικο ε