btw ο πέτρος κόκαλης που έχεις χαθεί;
βλέπει τα δύσκολα και έχει εξαφανιστεί;
Τα άλλα...88 εκατ που είναι ρε???
Ουτε εγω τον ξερω μωρε, απλα αν δεις ωπου γραφει μαλακιες γραφει...
κατάλαβα....
Ουτε εγω τον ξερω μωρε, απλα αν δεις ωπου γραφει μαλακιες γραφει...
Τι λες για οακα την Κυριακη ...?γκαντέμη...
Μια φορά ρε κατέβηκα προσκεκλημένος και ρίξατε 5 στη Μπενφίκα...
Συνέχισε να του απαντάς σοβαρά εσύ...Βασικά όχι δεν τον ξέρω....ποιός είναι???
Εννοώ ποιός κλώνος....
Τί ηλικία έχεις???
Είσαι μαλάκας????Τι λες για οακα την Κυριακη ...?
Αυτα ειναι τα Χρεη στο Δημοσιο , οχι η "Ζημια"....
Φευγω εχω "δουλεια" τωρα...Είσαι μαλάκας????
Την κυριακή έχουμε τελικό με τους ταλιμπάν...
Συνέχισε να του απαντάς σοβαρά εσύ...
γιατι θεε μου δεν μου εδειξες αυτο το σαιτ νωριτερα;
Ναι,πάρε και κανα χαρτομάντηλο μη σου φυγει κανα δάκρυ από τη συγκίνηση...Φευγω εχω "δουλεια" τωρα...
Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός (με τη σύμφωνη γνώμη και των συνομιλητών του Σ.Κόκκαλη) ήταν μέσα στο "πνεύμα" της όλης κουβέντας, η οποία κατέληξε με τον Β.Μαρινάκη να προσφέρει περίπου 45 εκατομμύρια ευρώ, ζητώντας το 40% των μετοχών και συνυπολογίζοντας στο ποσό και τα χρέη της ΠΑΕ, που σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday ανεβαίνουν στο ύψος των 63 εκατομμυρίων ευρώ (κατ΄άλλους είναι ακόμη μεγαλύτερο)!Αυτα ειναι τα Χρεη στο Δημοσιο , οχι η "Ζημια"....
Τον Πετρο ξεχασε τον απο τον Ολυμπιακο....
Λίγο δύσκολο όταν πρέπει να παίξουν βασικοί "τα δικά μας παιδιά".Ο Μήτρογλου...να βάλει μυαλό και να παίξει μπάλα...και να αφήσει τις αρχιδιές...ας γίνει πρώτα το βασικό σέντερ-φορ...και μετά ας το παίξει βεντέτα....
+ 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000νταξει ρε παιδια εφαγε τις 2 μουφες ο αντωνης επιασε αλλα 2..ετσι ειναι..το θεμα ειναι οτι διωχνοντας οι εγκληματιες τον σηφακη μετα τον αντωνη το χαος!!!!
ποιος παναγοπουλος ο εφοπλιστης?σεντερ μπακ παιζει στο 5χ5.+ 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
ακόμα δεν έχω καταλάβει το σκεπτικό που έφυγε
και από τότε έχουμε πάρει άλλους 3 και είναι απλά για ψήσιμο στη θράκα σαν μοσχάρια.
Το λέω άλλη μια φορά: Για μένα αν φύγει ο Αντωνάκης, ο επόμενος φύσκουλας θέλω να είναι ο Παναγόπουλος. Τέρμα. Κι ας κάνει και γκέλες και από όλα. Να φροντίσει να έχει άμυνα λουκέτο, κέντρο κέρβερο και επίθεση να καίει. 5 ματς θα χρειαστεί αν έχει τόσο ταλέντο όσο λένε.
έτσι λέγατε και στον πρώτο γύρο.Ετσι μπραβο...
Να εισαστε σεμνοι και ταπεινοι απο εδω και περα
Εχετε και την Κυριακη μπροστα σας,μην ξεχνιεστε
Να ετοιμαζεστε
Για τα υπολοιπα που λες ενα σου λεω
Κλαααααααψψψψψψψψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
+ 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
ακόμα δεν έχω καταλάβει το σκεπτικό που έφυγε
και από τότε έχουμε πάρει άλλους 3 και είναι απλά για ψήσιμο στη θράκα σαν μοσχάρια.
Το λέω άλλη μια φορά: Για μένα αν φύγει ο Αντωνάκης, ο επόμενος φύσκουλας θέλω να είναι ο Παναγόπουλος. Τέρμα. Κι ας κάνει και γκέλες και από όλα. Να φροντίσει να έχει άμυνα λουκέτο, κέντρο κέρβερο και επίθεση να καίει. 5 ματς θα χρειαστεί αν έχει τόσο ταλέντο όσο λένε.
την γκέλα του που την έσωσε ο Αντωνάκης την πήρες πρέφα;Ειδα τον Ραουλ Μπραβο και Τρελαθηκα....Τι Ψυχη ? σε καποιες φασεις Επαιζε μονος του.
ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!!
;)
γιατί άμα δεν έτρωγε και δεν έβαζε γκολάκι σε κάθε ματς (όπως έγινε για μια σειρά αγώνων μετά το ματς με τον ΠΑΟ) θα λένε όλοι γιατί δεν βάζει τον Άγγλο ασθενή.Εγώ πάλι που τον βλέπω από μακριά, μια χαρά τεχνίτης είναι.
Το γιατί τρώει πάγκο μόνο ο Μπάντοβιτς το ξέρει.
πάνε φάε την κρέμα σου εσύποιος παναγοπουλος ο εφοπλιστης?σεντερ μπακ παιζει στο 5χ5.
καλος.αλλα ποσο κοστιζει?Ο τερματοφύλακας της σταντάρ είναι πολύ καλή περίπτωση πάντως
Αφού κάναμε τη μαλακία με το Γιοβάνοβιτς ας τη διορθώσουμε με αυτόν
Αφού τη γλιτώσατε εσείς(προς το παρόν) υπάρχει για όλους ελπίδακαλα κατσε να γλυτωσετε την πτωχευση πρωτα και βλεπουμε μετα για προπονητη.