Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
άσχετο το τι θέλεις να κάνεις.
όμως αυτό δεν πρέπει να επηρεάσει καθόλου το σχεδιασμό σου σαν ομάδα.
δεν είμαστε εμείς ρε ομαδούλα τύπου μΠΑΟΚ ή ΑΕΚ που να παίζει όλη τη χρονιά απλά και μόνο για να νικήσει τον Ολυμπιακό. Εμείς παίζουμε για τα κύπελλα, για τους τ΄ίτλους.
Και αφού φέτος τους χάσαμε, δεν μου χρυσώνει το χάπι τίποτα.
Ούτε μια νίκη επί του Παναθηναϊκού. Αυτά είναι λαϊκή κατανάλωση.

Μόνο και μόνο για το γόητρο....σήμερα δεν με νοιάζει τίποτε άλλο....

υγ--->μην ασχολείσαι με τον άλλο...ψάχνεται δεν το βλέπεις???Μπήκε στους παοκτζήδες και κωλοτρίβεται...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
έχει πολλά ανάπηρα ο χώρος αυτός....
δυστυχώς για την Ελλάδα κυκλοφορούν και εκτός του ιστοχώρου και έχουν ίδιες αναπηρίες και σε άλλα θέματα
αφου αδελφε παραδεχεσαι και ο ιδιος οτι ο χωρος σας δηλαδη το τοπικ σας ειναι γεματο αναπηρα εγω το μονο που μπορω να κανω ειναι να σου πω ενα τεραστιο μπραβο.θελει κοτσια να το παραδεχτεις αυτο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Μόνο και μόνο για το γόητρο....σήμερα δεν με νοιάζει τίποτε άλλο....

υγ--->μην ασχολείσαι με τον άλλο...ψάχνεται δεν το βλέπεις???Μπήκε στους παοκτζήδες και κωλοτρίβεται...
ενψ εσυ στους βαζελους εεεεεε.το πας λαου λαου ομως..στα κρυφα..πονηρουλη... ;) ;)

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
ενψ εσυ στους βαζελους εεεεεε.το πας λαου λαου ομως..στα κρυφα..πονηρουλη... ;) ;)

Ακου...θα στα πώ μια και καλή και δεν θα ξαναασχοληθώ:
Το ότι κάποτε,όταν ήσουν 10 χρονών,ο παιδεραστής της γειτονιάς με τις καραμέλες...σε έπαιζε στα πόδια του....δεν σημαίνει ότι όλοι θα στο κάνουν αυτό!!!Δεν είναι όλοι ανώμαλοι σαν τον παππού με τις καραμέλες...
Αρα...μπαίνοντας σε διάφορα θρεντ...και πειράζοντας τον κόσμο δεν θα καταφέρεις κάτι...εδώ το 90% είναι ΑΝΔΡΕΣ....αν ψάχνεις κάτι σχετικό πάντως...τράβα στο ''Τραβέλια με προσόντα''....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ακου...θα στα πώ μια και καλή και δεν θα ξαναασχοληθώ:
Το ότι κάποτε,όταν ήσουν 10 χρονών,ο παιδεραστής της γειτονιάς με τις καραμέλες...σε έπαιζε στα πόδια του....δεν σημαίνει ότι όλοι θα στο κάνουν αυτό!!!Δεν είναι όλοι ανώμαλοι σαν τον παππού με τις καραμέλες...
Αρα...μπαίνοντας σε διάφορα θρεντ...και πειράζοντας τον κόσμο δεν θα καταφέρεις κάτι...εδώ το 90% είναι ΑΝΔΡΕΣ....αν ψάχνεις κάτι σχετικό πάντως...τράβα στο ''Τραβέλια με προσόντα''....
αχαχαχαχαχα μεσα στους αντρες βαζεις και τον εαυτο σου??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Καλημερα στους φιλους μου, τους γαυρους.....Με συμφωνητικο στο χερι ειναι η Ελληνικη εταιρια παραγωγης πορνο για τον Σισε!!!!!!!!!! :2funny: Ξερει κανεις να μου γραψει γιατι?????????? Μημπως ειναι KILLER????????? Με ποσα ειστε ευχαριστημενοι σημερα απο την παρτυ του, να καρφωσει στον συνταξιουχο Νικοπολιδη?????....απο χτες του δειχνουν κοκκινο χρωμα και τα ματια του πετουν σπιθες......Ξαναδειτε τον και προσκυνηστε....... ολοι μα ολοι!!!!!!!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• SISE5_b.jpg
    SISE5_b.jpg
    100,5 KB · Εμφανίσεις: 39

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
αχαχαχαχαχα μεσα στους αντρες βαζεις και τον εαυτο σου??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αν λές για τους ''άνδρες'' που εννοείς εσύ...φυσικά και ΟΧΙ!!!!!Εγώ δεν γαμάω ανδρικά και άτριχα κωλαράκια....τράβα τώρα παίξε με τον...παππού!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Αν λές για τους ''άνδρες'' που εννοείς εσύ...φυσικά και ΟΧΙ!!!!!Εγώ δεν γαμάω ανδρικά και άτριχα κωλαράκια....τράβα τώρα παίξε με τον...παππού!!!
τον παιρνεις που και που  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εμα τα θελες και εσυ τι τελειωμα προτασης ηταν αυτο ρε επρεπε να το περιμενεις. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
λοιπον χωρις πλακα που λετε να σταματησει το κοντερ;εγω προβλεπω απο 3 και πανω να τρωτε.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Καλά ρε...δόξα το Θεό!

Διπλά και τα δύο... :rockon: :rockon: :rockon:
θα μπορουσες να κανεις μια επιστημονικη αναλυση πως ακριβως βλεπεις το διπλο στο οακα?ενταξει στην τουμπα ειναι ισοδυναμες ομαδες αλλα στο οακα πως.με ποιον?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλα ναι κατσε τωρα να δεις πως αυτες οι "ομαδουλες"που εχουν καλυτερους παιχτες απο εσενα θα σε ξεσκισουν στα πλευ οφ. :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:
δεν μου λέει τίποτα
τις ξεσκίζω όλες τους 13 χρόνια τώρα.

πάρε panadol να σου περάσει ο πονοκέφαλος από το μέτρημα...

πουθενά, ε, πουθενάκο...

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
θα μπορουσες να κανεις μια επιστημονικη αναλυση πως ακριβως βλεπεις το διπλο στο οακα?ενταξει στην τουμπα ειναι ισοδυναμες ομαδες αλλα στο οακα πως.με ποιον?
τι είναι οι ομάδες στην Τούμπα;;;;
Ισοδύναμες;;;;
χααααααααααααααααααχαχααχαχαχαχαχαχαχααααααααχαχαχαχαχαχαχααχαχαχα
το Almiron στο έφεραν να το πιεις ή ακόμα δν πέρασε ο γαλατάς;;;;

χαααααααααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα
επιτέλους...ξαναβρήκαμε χαζούλι για τα αθλητικά θρεντ....
χαχαχαχαχαχααχαχ
μιλάμε για πολύ πλάκα...
έχω λυθεί στο γέλιο με αυτά που γράφει τούτος...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αγαπητοι και σεβαστοι φιλαθλοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ..... ζητω συγνωμη που τολμω και γραφω στο θρεντ αυτης της ενδοξης και Ιστορικης ομαδας του λιμανιου...... (σαν Παναθηναικος που ειμαι)....απλα θελω να σας πω κατι απλα....μην γραφετε εδω στο θρεντ οτι θα μας κερδισετε....... και στα πρακτορεια να πηγαινετε, τρεχοντας μαλιστα.... να στοιχηματιζετε τον ασσο του Παναθηναικου, που ειναι δωρο του Ο.Π.Α.Π μεχρι στιγμης στο 1.90....δεν ειναι εντιμο αυτο...ξερετε πως την ονομαζουν αυτη την συμπεριφορα!!! :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom