stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
ΟΧΙ ΡΕ.
Μόνο την Match money
ΟΧΙ ΡΕ.
Μόνο την Match money
ναι οι αλλες ειναι αντιολυμπιακες.μονο φως και πρωταθλητη να διαβαζεις,και να ακους νικολακοπουλο μην ξεχνας.αυτοι σου λενε την αληθεια.οι αλλοι ειναι κακοι αντιολυμπιακοι που θελουν το κακο σας.Ναι και αν πεσει στα χερια μου τον διαβαζω!!
Ποιο ειναι το προβλημα? Απο το να διαβαζω τα υπολοιπα καθηκια και να εκνευριζομαι... Προτιμω Φως και Πρωταθλητη...
και με τιμωρια το τωρα το κοβω πολυ δυσκολο να βαλει λεφτα ο θειος...και θελουμε τουλαχιστον 4 χαφ χωρις τα μπαλλωματα...και μη μου πει κανεις οτι περιμενει τον ντουντου και τον γκαλλετι ε και αν φυγει κ αντωνης και ενα αριστερο μπακ κανα επιθετικο μαλλον....πληρεις ειμαστε οεοΔεν μου αρεσει που ερχεσαι εδω,και το μονο που κανεις ειναι να ειρωνευεσε!!!
Για αυτο τον πουλο!!
Πηγαινε να γραψεις για την αδεκαρα!!!
Δεν πηγαινε σε εσενα φιλος στο αλλον τον κοπριτη...
δε κοβεται ευκολα η καβλα φιλε....αυτη ειναι η διαφορα των ολυμπιακων με τους αλλους ;)εννωω οτι δεν τρως το κουτοχορτο που τρωνε οι αλλοι.ολοι εχουμε κανει τις μαλακιες μας για της ομαδες μας.αλλα καλο ειναι να βλεπουμε το ποτε μας κοροιδευουν.εκει ξεχωριζουμε απο τους υπολοιπους.
εχεσα σημερα και εβγαλα κατι ολυμπιακους απο το κωλο μου
ΝικοΠολιδη ,ρουφιανε,κηπουρε, προδοτη,ετοιμασου , αυριο θα κλεισεις την καριερα σου, στο ΟΑΚΑ
εχεσα σημερα και εβγαλα κατι ολυμπιακους απο το κωλο μου
ΝικοΠολιδη ,ρουφιανε,κηπουρε, προδοτη,ετοιμασου , αυριο θα κλεισεις την καριερα σου, στο ΟΑΚΑ
τουλάχιστον ζορίζεσαι στο σωστό σημείο με τους ολυμπιακούς.εχεσα σημερα και εβγαλα κατι ολυμπιακους απο το κωλο μου
ας έρθει και Ψ ... τίποτα δεν αλλάζει την σειρά της βαθμολογίας.Χ θα έρθει!
δεν έχει σημασία αν κερδίσουμε ή χάσουμε.
με την κατασταση που ειναι οι ομαδες σημερα το θεμα ειναι να γλυτωσετε την συντριβη.για νικη μην συζητας γιατι γελανε και οι καρεκλες.Όταν παίζουμε με τους ακατανόμαστους....δεν υπάρχει θέμα αν πρέπει να κερδίσουμε ή όχι....
[move][size=30pt]ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ[/size][/move]
το νοικοκύρεμα ας αρχίσει μετά.....
με την κατασταση που ειναι οι ομαδες σημερα το θεμα ειναι να γλυτωσετε την συντριβη.για νικη μην συζητας γιατι γελανε και οι καρεκλες.
άσχετο το τι θέλεις να κάνεις.Όταν παίζουμε με τους ακατανόμαστους....δεν υπάρχει θέμα αν πρέπει να κερδίσουμε ή όχι....
[move][size=30pt]ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ[/size][/move]
το νοικοκύρεμα ας αρχίσει μετά.....
δεν συζητάμε με πουθενάδες.με την κατασταση που ειναι οι ομαδες σημερα το θεμα ειναι να γλυτωσετε την συντριβη.για νικη μην συζητας γιατι γελανε και οι καρεκλες.
έχει πολλά ανάπηρα ο χώρος αυτός....Φίλε μου...πήγαινε και σχολίασε κανέναν άλλο....παράτα μας πρωϊ-πρωϊ...
την τρέλλα μου μέσα...όλα τα ανάπηρα εδώ μέσα είναι???
καλα ναι κατσε τωρα να δεις πως αυτες οι "ομαδουλες"που εχουν καλυτερους παιχτες απο εσενα θα σε ξεσκισουν στα πλευ οφ.άσχετο το τι θέλεις να κάνεις.
όμως αυτό δεν πρέπει να επηρεάσει καθόλου το σχεδιασμό σου σαν ομάδα.
δεν είμαστε εμείς ρε ομαδούλα τύπου μΠΑΟΚ ή ΑΕΚ που να παίζει όλη τη χρονιά απλά και μόνο για να νικήσει τον Ολυμπιακό. Εμείς παίζουμε για τα κύπελλα, για τους τ΄ίτλους.
Και αφού φέτος τους χάσαμε, δεν μου χρυσώνει το χάπι τίποτα.
Ούτε μια νίκη επί του Παναθηναϊκού. Αυτά είναι λαϊκή κατανάλωση.
οχι ρε πουστη,με κατατροπωσες τωρα.με αποστομοσες ρε.δεν συζητάμε με πουθενάδες.
φροντίστε να πάρετε καμιά νίκη στην πυγμαχία.
πιες το γάλα σου και φάε τη φρουτόκρεμά σου μπαγλαμά