καλημερα φιλτατε.Κανεις λαθος για τα μαθηματικα..τα μαθηματικα είναι παντου στη ζωη μας(ρωτα και αριθμολογο αν θες),αλλα περα απο αυτο που εν τελει δεν μας απασχολει εμας που δεν εχουμε συμφερον απο αυτες τις επιχειρησεις αλλα απλα τις συντηρουμε με τον οβολο μας ο ροναλντινιο θα σου σκισει την πατουρα ετσι και αλλιως,αλλα αν ειχες τη δυνατοτητα να τον ρωτησεις ποτε θα σου απανταγε οτι προτιμαει να δυσκολευεται να σκιζει πατουρες αλλωνων γιατι ετσι παιρνει μεγαλυτερη αξια η νίκη του,η προσπαθεια του,το καλο του παιχνιδι,διαφωνεις?Οσο για αυτο που λες οτι σε ενδιαφερει μονο να πατας περιοχη ειναι αστοχο(κατ'εμε) γιατι το παν σημερα ειναι να εχεις αμυντικη λειτουργια ως ομαδα.Οσο για τα περι νουνιεζ φιλε κιφινα τοσα χρονια πες μου εσυ απο οσους μετριους παιχτες ειχαμε τα τελευταια 10 χρονια πηραμε αυτο που μπορουσαν να μας δωσουν ωστε να εχω ελπιδες οτι θα γινει το ιδιο με τον νουνιεζ και τον καθε νουνιεζ που θα μου ερθει στην ομαδα.Το ζητημα ειναι ομως οτι η πραγματικα αξιολογη ομαδα φαινεται στο πως παιζει στο champions league,εκει οπου αντιμετωπιζει δυνατοτερους αντιπαλους,χωρις ευνοια διαιτησιας και χωρις παικτες που δεν μπορουν να σκοραρουν ουτε σε κενο τερμα(βλ.ελληνες σεντερ φορ).Απο αυτη τη βαση πρεπει να ξεκινησει ο καθε σωστα σκεπτομενος ολυμπιακος γιατι ειμαι σιγουρος οτι πολλοι λιγοι ολυμπιακοι εχουν συνειδητοποιησει το τί θα μπορουσε να σήμαινε σημερα μετα απο 10 χρονια πορειας στο τσαμπιονς ληγκ ο ολυμπιακος στην ευρωπη και το τί σημαινει σημερα.Ρε εχετε καταλαβει τί μεγεθος ειναι ο ολυμπιακος?Γιατι θελουν μερικοι να τον μικραινουν συνεχεια στα στενα ορια του πρωταθληματος της κωλοπετινιτσας?Αυτο δυστυχως το ερωτημα δεν θελει κανεις ειλικρινα να το απαντησει γιατι ξέρει μεσα του την απαντηση που ομως δεν βολευει το φανατικό προφιλ που πρεπει να βγαλει προς τα εξω..
το οτι πρέπει να έχεις άμυνα είναι αυτονόητο δεν υπάρχει λόγος να το γράφω. και δεν θυμάμαι πολλές ομάδες να είχαν.
και τον δανό του βάζελου που μια χαρά παίχτης δεν τον θυμάμαι να καλοπερνάει στο ελληνικό πρωτάθλημα. οτι έδινε μια εγγύηση έδινε, μην τον θεοποιήσουμε κιόλας.
στο "πατήσω περιοχή" φαντάζομαι ξέρεις τι εννοοώ
θα ήταν ίδιο να χάσω 4-2 με την ρεάλ με 2 αντεπιθέσεις και το ίδιο όπως παιξαμε?
τι σε κάνει πιο χαρούμενο. εμένα πάντως το δεύτερο.
θα μου πεις καλα δεν χάρηκες το euro. φυσικά και ναι.
θυμάμαι όμως και ενα βιντεάκι στον δρόμο με πορτογάλους & έλληνες που φώναζαν συνθήματα ο ένας στον άλλον, στον χαβαλέ πάντα
εμείς φωνάζαμε τα γνωστά περι τσολιά, οι πορτογάλοι το "football, football".
με λίγα λόγια "γαμώ το ταμπούρι σας".
άσχετα το πόσο χαρά μου έδωσε το κύπελο, θέλω τον άλλον να χύνει όταν με βλέπει όχι να τον συφιλιάζω με το πως παίζω
τώρα το απο πόσους μέτριους παίχτες πήραμε πολλά είτε σου αναφέρω είτε όχι δεν υπάρχει λόγος γιατί αυτό λέμε τόση ώρα και πάλι επιμένεις. εσύ όχι απλώς κάνεις κακή κριτική, προδικάζεις.
το τι έγινε παρελθόν δεν σημαίνει οτι θα ξαναγίνει ή στο ίδιο ποσοστό.
πολλά πράγματα δεν έχουν να κάνουν με ολυμπιακό αλλά με ελληνική νοοτροπία και όχι μόνο. τα έχουμε ξαναπεί. κανείς δεν θα σκάσει λεφτά απο την στιγμή που δύσκολα θα κάνει απόσβεση. όσο και προσπάθεια και θέληση να έχεις τα φράγκα μιλάνε. και όταν οι άλλοι αγοράζουν ροναλντίνιο απο 15χρ εμείς τον περιμένουμε στα 33 και αν έρθει
τηρουμένων των αναλογιών κρίνω και περιμένω και όχι με το τι κανει η μίλαν η ρεάλ.
έχεις στο μυαλό άλλα παραδείγματα απο άλλα πρωταθλήματα που ποτέ δεν θα τα δούμε να γίνονται εδώ γιατί δεν μπορούμε κιόλας.
γι'αυτό λοιπόν είσαι άδικος και υπερβολικός