Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
απο τον ημιτελικό στο μπάσκετ έχουμε εμπεδώσει οτι πετάγεσε σαν κακό καυλί για να ασχολούμαστε μαζί σου.
εφόσον και γκομενίτσα έχεις και καλύτερο μυαλό απο εμάς, τι μας σκοτίζεις τα αρχίδια?
τράβα να χουφτώσεις και άσε τους μαλάκες να τσακωνονται. αντε αγορι μου

oχι κ μαλακες ρε αδερφε...αντε αργοσχολος να το δεχτω..αντε καραγκιοζης να το δεχτω..αλλα μαλακας παραπαει...:) :) :)
 

Επισκέπτης
7η αγ.:Ξεκάθαρη υπεροχή Ολυμπιακού στο ντέρμπι

Τουλάχιστον μία σκάλα ανώτερος του Εθνικού,ο Ολυμπιακός έκανε…περίπατο στο μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής ως τυπικά φιλοξενούμενος στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο,επικρατώντας με 13-10.

Η υπεροχή της ομάδας του Βαγγέλη Πάτερου ήταν ξεκάθαρη καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με φυσικό επακόλουθο να κάνει χωρίς προβλήματα το «επτά στα επτά»,απολαμβάνοντας την μοναξιά της κορυφής,από την οποία,όπως έδειξε, δύσκολα θα πέσει στην κανονική περίοδο. Οι «κυανόλευκοι», από την άλλη πλευρά,χωρίς τον τραυματισμένο στη μέση Βλοντάκη παρουσιάστηκαν «λίγοι»,γνωρίζοντας την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα.

Η…καλή μέρα για τους τυπικά φιλοξενούμενους φάνηκε από το εναρκτήρια κιόλας περίοδο με το παιχνίδι να είναι ντέρμπι για περίπου τέσσερα λεπτά.Οι «κυανόλευκοι» άνοιξαν μεν το σκορ αλλά ο Γιώργος Αφρουδάκης με σπουδαία δουλειά στη θέση του φουνταριστού έγραψε το 2-1 για την ομάδα του.Ο Εθνικός απάντησε γρήγορα και με γκολ στην κόντρα έφερε το ματς στα ίσια (2-2),απειλώντας για τελευταία φορά,αφού η συνέχεια ανήκε αποκλειστικά και μόνο στον αντίπαλο του.

Με ασφυκτική άμυνα και εκμεταλλευόμενος τις επιθέσεις με παίκτη παραπάνω,ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε πλήρως,αφήνοντας στον συντοπίτη του το ρόλο κομπάρσου.Απόρροια των προαναφερόμενων ήταν οι «ερυθρόλευκοι» να κάνουν ένα σερί 5-0,που τους έφερε να προηγούνται με 7-2 στις αρχές του δεύτερου οκταλέπτου.

Από εκεί και πέρα δεν άλλαξε κάτι.Το συγκρότημα του Μάκη Βολτυράκη προσπάθησε να ανασυγκροτηθεί και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο αλλά οι «ερυθρόλευκοι» ήταν εμφανώς ανώτεροι,διατηρώντας χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα τη διαφορά σε αυτά τα επίπεδα με 10-5,12-7,13-9.

Τα οκτάλεπτα: 2-6,2-2,4-4,2-1.

Εθνικός:Καλακώνας 3,Χατζηκυριακάκης 2,Βουλγαράκης 2,Μυλωνάκης 2,Μάζης 1.
Ολυμπιακός:Σάντα 4,Χατζηθεοδώρου 3,Γ. Αφρουδάκης 2,Θεοδωρόπουλος 2,Νίκιτς 2.

Α1 Πόλο 2007-2008
1 Ολυμπιακός 14 7
2 Πανιώνιος 11 7
3 Εθνικός Πειραιώς 10 6
4 Βουλιαγμένη 9 7
5 Π.Α.Ο.Κ. 7 7
6 Γλυφάδα 7 7
7 Παλαιό Φάληρο 6 6
8 ΝΕ Πατρών 5 7
9 Παναθηναϊκός 4 7
10 Χίος 4 7
11 Χανιά 4 7
12 Κέρκυρα 1 7
 

Επισκέπτης
Ίωνες-Ολυμπιακός 0-3

Τα σετ:13-25,18-25,22-25.

Ίωνες:Τσιριμώκου 1.5,Φωτεινού 6,Μρατίνοβιτς 7.5,Μπόρκι 10,Λιαροπούλου 4,Σκορδίλη,Μεγαρίτη (λ-53%),Σαγάνη 4.
Ολυμπιακός:Νικούλη 1,Κόρνια,Σιμάνκοβα 6,Κιόση,Χατζηνικολάου 11.5,Μποροβίντσεκ 5.5,Βλάχου (λ-73%),Μπορίσοβα 7.5,Χατζηεφραίμογλου,Τένεβα-Μιλίσεβιτς 13,Καλαϊτζίεβα 13.5.

Η Βαθμολογία (σε 4 αγώνες)
1. Ολυμπιακός (12-0) 12
2. Παναθηναϊκός (12-1) 12
3. Μαρκόπουλο (10-3) 9
4. Ηρακλής Κηφ. (9-4) 9
5. ΑΕΚ (9-4) 9
6. Πανιώνιος (9-8) 7
7. Ηρακλής (7-8) 6
8. Άρης (6-7) 6
9. Κτησιφών (4-12) 1
10. Ίωνες (3-12) 1
11. Επίκουρος (2-12) 0
12. Πανελλήνιος (0-12) 0
 

Επισκέπτης
ΤΣΣΚΑ-Ολυμπιακός 88-79

Οι λεπτομέρειες ήταν με το μέρος της ΤΣΣΚΑ

Χωρίς τον Μασιγιάουσκας και τον Γουντς ωσεί παρόντα όσο έπαιξε,ο Ολυμπιακός είχε πολύ δύσκολη αποστολή στη Μόσχα.Πάλεψε πολύ και εν τέλει ηττήθηκε στο τέλος με 88-79 χάνοντας στα τελευταία,κρίσιμα, λεπτά και τον εξαιρετικό Λιν Γκριρ.Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τον Σισκάουσκας να βάζει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στη νίκη της ομάδας του Ετόρε Μεσίνα.

Η ζώνη του Γκέρσον ήταν παρούσα στο παρκέ από το πρώτο λεπτό γεγονός που εμπόδισε τη διστακτική ΤΣΣΚΑ να ανοίξει το ρυθμό.Ηταν φανερό ότι οι Ρώσοι είχαν πρόβλημα ψυχολογίας και ο Ολυμπιακός αποφάσισε να το εκμεταλλευτεί.Πρώτα με τον Τζάκσον που εκτελούσε από κοντά και μακριά,στη συνέχεια με τον Γκριρ που τρύπησε ουκ ολίγες φορές την άμυνα των Ρώσων.

Η ομάδα του Γκέρσον κατάφερε να επιστρέψει έτσι από το -5 (19-14) να προηγηθεί με γκολ-φάουλ του Γκριρ με 38-34 και να δείξει ότι πήγε στη Μόσχα για τη νίκη και όχι για τουρισμό.Όμως ένα κενό διάστημα στο τέλος της δεύτερης περιόδου στοίχισε.Ο Παπαλουκάς έτρεξε περισσόρερο,ο Λάγκτον κατάφερε χτυπήματα στο σώμα του Ολυμπιακού και μέσα σε διάστημα δύο λεπτών η ΤΣΣΚΑ είχε πάρει το προβάδισμα με 45-38.Κρίμα για την προσπάθεια του Ολυμπιακού στο προηγούμενο διάστημα.

Όμως οι Πειραιώτες δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη.Ο Γκριρ,για την ακρίβεια.Η ΤΣΣΚΑ ξέφυγε και άλλο στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου (55-46) αλλά πριν το παρκέ αρχίσει να γέρνει επικίνδυνα,φώναξε «παρών» ο βραχύσωμος Αμερικανός.Τα εύστοχα σουτ του ήταν μαχαιριά στην καρδιά της ΤΣΣΚΑ.Η διαφορά αρχικά μειώθηκε 59-55 ενώ αργότερα με μία τρίποντη βόμβα του Γκριρ πάνω σε άμυνα,ο Ολυμπιακός πέρασε μπροστά (59-62).

To πληγωμένο θηρίο όμως είναι πιο επικίνδυνο.Μπροστά στο φάσμα της τρίτης συνεχόμενης ήττας,η ΤΣΣΚΑ ανέβασε ρυθμούς και οι Παπαλουκάς,Σισκάουσκας πήραν την κατάσταση στα χέρια τους.Με τρίποντο του Λιθουανού από ασίστ του Ελληνα το σκορ πήγε στο 75-70 ενώ με δύο βολές του Παπαλουκά έγινε το 77-70 4:01 πριν από το τέλος.Σε ένα από τα πιο κρίσιμα σημεία η άμυνα πρόδωσε τον Ολυμπιακό,η μάχη όμως συνεχίστηκε.Πλέον, η ΤΣΣΚΑ είχε και την αβάντα της έδρας,κάτι που φάνηκε από 2-3 σφυρίγματα των διαιτητών στο τελευταίο πεντάλεπτο.

Aυτός όμως που έκαψε τον Ολυμπιακό ήταν ο Ραμούνας Σισκάουσκας.Το χέρι του Λιθουανού από τη γραμμή των βολών ήταν «αλφάδι» ενώ με ένα τυχερό τρίποντο 1:20 πριν από το τέλος αποφάσισε ουσιαστικά για την έκβαση της αναμέτρησης.Το 86-78 ήταν πολύ δύσκολο να ανατραπεί 80 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος.Εκτός των άλλων είχε τεθεί εκτός μάχης και ο Γκριρ που τραυματίστηκε 3 λεπτά πριν από το τέλος.Ο Ολυμπιακός προσπάθησε στο τέλος να μειώσει τη διαφορά αλλά το τρίποντο του Τεόντοσιτς που είχε κακές επιλογές στα τελευταία,κρίσιμα, λεπτά βρήκε σίδερο.

O ΣΤΑΡ

Όταν έσφιξαν τα…γάλατα για την ΤΣΣΚΑ ο Ραμούνας Σισκάουσκας ήταν εκεί. Εβαλε δύο κρισιμότατα τα τρίποντα,από τις βολές βολές σημείωσε επίσης 4 κρίσιμους πόντους και στήριξε απόλυτα τους συμπαίκτες του όταν οι λύσεις άρχισαν να στερεύουν.Κάτι ήξεραν στην πρωταθλήτρια Ρωσίας όταν τον χρυσοπλήρωσαν το καλοκαίρι και τον άρπαξαν από τα χέρια του Παναθηναϊκού.

Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

Αναζητείται ο καλός Γουντς.Σε 13 λεπτά συμμετοχής μόλις 2 πόντοι με 0/3 τρίποντα την ημέρα που έλειπε ο Μασιγιάουσκας;Αυτά είδε ο Γκέρσον και δεν τον χρησιμοποίησε λεπτό στο δεύτερο ημίχρονο.Δεν αποκλείεται βέβαια να έχει χάσει το ρυθμό του ο Αμερικανός λόγω του γεγονότος ότι δεν παίζει στην Α1.Ο καιρός θα δείξει.

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ

Πατάει καλά ο Ολυμπιακός αλλά κάτι του λείπει.Ισως η ψυχραιμία στο τέλος.Ισως η αυτοσυγκέντρωση και οι καλές αμυντικές προσαρμογές για αρκετή ώρα.Για το συγκεκριμένο παιχνίδι πρέπει να αναγνωρίσουμε στον Γκέρσον όταν είχε σημαντικό μειονέκτημα από τη στιγμή που ο Μασιγιάουσκας ήταν τραυματίας.Από την άλλη μία χρυσή ευκαιρία για νίκη επί της ΤΣΣΚΑ χάθηκε.Πότε θα ξαναβρείς αυτήν την ομάδα να προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες.Στο τέλος βέβαια έβαλαν το χεράκι τους και οι διαιτητές για να αποφύγουν τη νέα γκέλα οι Ρώσοι.

Τα δεκάλεπτα:22-23,45-40,61-62,88-79.
ΤΣΣΚΑ: Παπαλουκάς 14,Ζήσης 2,Σισκάουσκας 24(4),Χόλντεν 9(3),Άντερσεν 5(1),Σαβρασένκο 6,Βορόντσεβιτς,Λάνγκντον 21(4),Γκορί 7.

Ολυμπιακός:Μπλάκνεϊ 2,Γουντς 2,Μπουρούσης,Γκριρ 27(3),Βασιλόπουλος 7(1),Βασιλειάδης 3(1),Πρίντεζης 8,Καυκής,Τεόντοσιτς 8(2),Τζάκσον 22(2).

1ος γύρος - Όμιλος Α
1 ΤΣΣΚΑ Μόσχας 7 4
2 Ολυμπιακός 6 4
3 Montepaschi Siena 5 3
4 TAU Ceramica 5 3
5 Ολύμπια Λιουμπλιάνας 5 3
6 Πρόκομ Τρεφλ 5 4
7 Virtus Bologna 5 4
8 Ζαλγκίρις 4 3
 

Επισκέπτης
Δεν…τρέχει τίποτα μέχρι νεωτέρας..

Η παρουσία του Σωκράτη Κόκκαλη στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός την Τετάρτη (14/11),έδωσε… τροφή για διάφορα σχόλια.Ο πρόεδρος των "ερυθρολεύκων" μάλιστα,είχε συνάντηση τόσο με τον διευθύνοντα σύμβουλο Πέτρο Κόκκαλη όσο και με τον τεχνικό διευθυντή Ιλια Ιβιτς. Επειδή βέβαια το μυαλό πολλών μπορεί να…τρέξει,σε συνδυασμό με την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα,αυτό που προκύπτει,είναι πως δεν υπάρχει θέμα Λεμονή.
Ο 47χρονος τεχνικός τυγχάνει της εμπιστοσύνης του Σωκράτη Κόκκαλη και συνεχίζει κανονικά στον πάγκο της ομάδας.Οχι ότι τέθηκε τέτοιο θέμα,αλλά έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση,κανείς δεν μπορεί να κρύψει πως κάτι…υπάρχει και μονίμως αιωρείται με τον Ιλια Ιβιτς. Ο Σέρβος και ο Λεμονής συχνά-πυκνά έχουν τα…δικά τους,αλλά η ομάδα συνεχίζει ως έχει.

Είναι δεδομένο βέβαια,πως πολλά θα κριθούν από την πορεία της ομάδας στην Ευρώπη.Ο Λεμονής μετά το διπλό στη Βρέμη και το "Χ" με τη Ρεάλ εδώ,αλλά και την εμφάνιση στην Ισπανία,ήταν για πολλούς ο πρώτος μάγκας.

Στο πρωτάθλημα και ειδικότερα με τις μηδέν νίκες στις τέσσερις εκτός έδρας αναμετρήσεις είναι στο…στόχαστρο.

Τα αποτελέσματα θα κρίνουν πολλά,αναμφισβήτητα, αλλά ως τότε,άπαντες θα πρέπει να κάνουν υπομονή και ύστερα,να δούμε και τι θα συμβεί.

Στις τάξεις των Πειραιωτών πάντως,έχουν σιγά σιγά το μυαλό τους και στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας,με βαρύτητα να δίνεται τόσο σε μία λύση στην άμυνα,όσο και στη μεσαία γραμμή,εκεί όπου φαίνεται πως λείπει ο παίκτης που θα πάρει και…πέντε ενέργειες πάνω του.

Βλέπει και Κρζίνοβεκ,σύμφωνα με Πολωνούς..

Κανείς στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο δεν έκρυψε πως η ομάδα παράλληλα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της βλέπει και μεταγραφικά και τα σενάρια άρχισαν.Αποτέλεσμα αυτού,ο Πολωνός μέσος Γιάτσεκ Κρζίνοβεκ,που ήρθε στο προσκήνιο από τον Μίχαλ Ζεβλάκοφ με δηλώσεις που φέρεται να έχει κάνει στην εφημερίδα "Przeglad Sportowy".

Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στην γερμανική Βόλσμπουργκ και σίγουρα, είναι μέσα στη λίστα αυτών που παρακολουθούν οι «ερυθρόλευκοι». Γεννήθηκε το 1976 και είναι αριστεροπόδαρος.Παίζει τόσο ως αριστερό χαφ,όσο και πιο μέσα στο κέντρο και έχει δυνατό σουτ.Στη Γερμανία έχει φορέσει και τη φανέλα της Νυρεμβέργης και πλέον αναμένεται το επόμενο βήμα.Αν δηλαδή θα υπάρξει επαφή του Ολυμπιακού με την Βόλφσμπουργκ,για να τον εντάξει στο δυναμικό του από τον Ιανουάριο. Το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Ιουνίου 2009 κι αν οι Πειραιώτες θέλουν να τον αποκτήσουν,θα πρέπει να δώσουν ένα ποσό στους Γερμανούς...
 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα μαγκες !!!! το ποσταρα το βραδυ και το ξαναποσταρω ετσι για να ξυπνησουμε καλα.....
ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΩ!!!!!!!!αθλητικη ενωσις κωνσταντινουπολεως(α.ε.κ.).πιο γνωστη στην argo των
φιλαθλων και ως το αεκακι.στην θεσσαλονικη τους ονομαζουν "γριες της
αθηνας",
στην αθηνα την κατατασουν στο ενδιαμεσο μεταξυ
παναθηναικου-πανιωνιου.ειναι σαφως η πιο συμπλεγματικη ομαδα του
ποδοσφαιρου μας.ειναι μιζερη,αδικημενη,απροστατευτη,ξενιτεμενη,ξεριζωμενη,παρθενα που
την διακορευσε το
κατεστημενο,προσφυγοπουλα,αλυτρωτη,κλαψιαρα,παραπονεμενη, ειναι
εν ολιγοις ενα "παντρεμα" νικου ξανθοπουλου,γκελυς
μαυροπουλου,βασιλακη καιλα και μαρθας βουρτση
.ειναι δε τοσο
αδικημενη που η κυβερνηση βενιζελου της εφτιαξε τσαμπα
γηπεδο,γηπεδο που καθε τοσο ακακαινιζετε με τα λεφτα της
πολιτειας.μπορει να μην εχει πολλα πρωταθληματα ομως αυτα τα εχει
παρει με το σπαθι της.κατι με την δ.ε.η.,κατι με το δακρυγονο της
γατουλας,κατι με τα παρακαλια του στυλ "γαβροι αδελφια μαζι θα το
γιορτασουμε στην νεα φιλαδελφεια" εχει κανει το σεφτε της σαν καλη
λουλουδου που ειναι.σαν καλη νοικοκυρα που ειναι βεβαια ξερει και απο
καλο λαδι

ηταν το 1987 στις σερρες που ο μεγαλοπαραγοντας της
χρυσοβιτσανος πιαστηκε απο την αστυνομια επ' αυτοφορω να
δωροδοκει.αποτελεσμα? η πολιτεια εκτιμωντας την ποιοτητα του λαδιου
οχι μονο δεν την εστειλε να παιξει στην β' εθνικη αλλα απλως της
αφαιρεσε 4 ολοκληρους βαθμους απο το επομενο !!!
πρωταθλημα,αφου η
μικρουλα αεκ επρεπε παση θυσια να βγει στο ουεφα.
ας μην παραλειψουμε
και το '68 της χουντας.το πως αλλαξε η εδρα γνωστο.με ποσα πληρωθηκαν
οι τσεχοι πανω στο τραπεζι φανερα και με το νομο δηλαδη και αυτο
γνωστο.το πιο σημαντικο ομως ηταν αυτη η ρομαντικη ενωσιτικη
"ανοιξη της αεκ" η οποια αρμονικα συνηπηρξε με αυτην την "ανοιξη της
πραγας".η αεκ για οσους δεν το γνωριζουν ζει και αναπνεει με το οραμα
του ελληνοορθοδοξου βυζαντιου.τιμωντας λοιπον αυτο το γεγονος
ξεπουληθηκε στους αγγλους της ενικ.φαινεται θυμαται καλα οτι πριν το
1453 η πρωτη αλωση ειχε γινει απο τους αγγλους σταυροφορους το
1248.ειναι αυτο που λενε δηλαδη "λαος χωρις μνημη,λαος χωρις
ιστορια".πανω απο ολα ομως η αεκ ειναι ιδεα.το αεκ-κανακης ηταν απλως
μια κορυφωση αυτου που σας λεω.
η αεκ μονο και μονο λογω ονοματος
αντιπρωσοπευει τους ελληνες της μικρας ασιας.οι
πανιωνιος,παοκ,απολλωνες,περα ταταυλα,περα κλουμπ κ.λ.π. προφανως
αντιπροσωπευουν την γκοφρετα "ιον".η αεκ ως φυσικο παρεπομενο των
παραπανω δεν θα μπορουσε να μην ειναι και εθνικα ευαισθητη.μια
ευαισθησια που την εχει δειξει πολλες φορες εμπρακτα.οπως τοτε που η
σκεπαστη υποδεχτεικε τους αδελφους κυπριους του αποελ με το γνωστο
"τουρκοι,τουρκοι τον παιρνετε τσιμπουκι".η αεκ αλλωστε του
σκοπιανου,του μουσουλμανου,της πολυεθνικης,των σκανδιναβων,των
αμερικανων παικτων κ.λ.π. εχει ριζες.ριζες που ομως επειδη τελευταια τις
εχουν ψιλοξεβαψει,καλο θα ηταν να κανει μια επισκεψη στο κομμωτηριο
για ενα μικρο "ρετουσαρισμα".
ειναι αληθεια οτι οι περισσοτεροι οπαδοι
της αεκ ειναι προσφυγες.ομως οι περισσοτεροι προσφυγες δεν ειναι
αεκ.πως θα μπορουσε αλλωστε να συμβαινει αυτο οταν ο ολυμπιακος εχει
τον τετραπλασιο κοσμο απο αυτην και οι παοκ,παο τουλαχιστον τον
διπλασιο? το ωραιοτερο κομματι ομως σε αυτην την αστεια υποθεση που
λεγεται αεκ ειναι οι οπαδοι της.πρωτη διασπαση το 1975,δευτερη το
1979,τριτη το 1982.το πιο διασκεδαστικο
κομματι που "γεννηθηκε" απο αυτες τις διασπασεις ειναι η
floriginal.προκειται για εναν περιοδευον καλλιτεχνικο,κυριως ποιητικο
μπουλουκι που αποτελειται απο εναν χατζηχρηστο και 1000 βεγγους.πριν
το μετρο 70-30 για τα εισητηρια δεν παταγαν ουτε στην φιλαδελφεια.το
γηπεδο της στους αγωνες με τον ολυμπιακο εμοιαζε καραισκακη και με
τον παναθηναικο ουδετερο γηπεδο.πριν την συνοδευση των πορειων με
ματ δεν κυκλοφορουσαν καν με κασκολ.χαρακτηριστικα το 1982 στο 2-2 με
τον ολυμπιακο παρακαλαγαν στην σκεπαστη να κανουν "κερκιδα" 50
ατομα αφου και τα δυο πεταλα τα ειχαν "χασει". τελευταιο της κατορθωμα
η εγγαθυδριση 20 τουλαχιστον πανο της στα καγκελα της "θυρας 7" στην
αυλαια του πρωταθληματος.εκει παιχτηκε το εργο "τα ομορφα
πανο,ομορφα καιγονται".επομενα της βηματα προφανως η απελπιδα της
προσπαθεια να βρει το δρομο προς το "σεφ" και η αναβαση της στην
τουμπα μιας και ειναι του δογματος οτι "φαπα πανω,φαπα κατω τουμπα
τουμπα ανω κατω".οι ολυμπιακοι τους εχουν για χαβαλε,οι παναθηναικοι
λογω στυλ για να τους βαρανε βαση σχεσεως αφεντικου-υπηρετριας και τα
παοκια για να τους κυνηγανε μεσα στο αλσος,μπας και ξεπιαστουν απο το
πολυωρο ταξιδι μεσα στα πουλμαν.παντως τα παιδια εχουν ισχυρο
χαρακτηρα και ειναι αυτοφωτα.ενδεικτικα αναφερω:

1)τα πανο υπερ του παοκ και την υποδοχη που επιφυλαξαν στους οπαδους
του στο αεροδρομιο στις αρχες του '70.ηταν τοτε που εβριζαν εν χορω τον
μιμη παπαιωανου στην φιλαδελφεια επειδη δεν ειχε μειωμενη αποδοση
στον αγωνα των δυο ομαδων.κινητρο τους φυσικα το πρωταθλημα να μην
παει στον πειραια.

2)το απιστευτο γλυψιμο στους ολυμπιακους την δεκαετια του '80."ελατε
ρε παιδια την κυριακη κατεβαινουν παοκτζηδες","ελατε ερχονται
παναθηναικοι"."θρυλος αεκ φιλοι γαμιεται το τριφυλλι","θρυλος αεκ
ενωμενοι ολοι οι αλλοι γαμημενοι".να και το πανο το '82 στην λεωφορο
στο κυπελλο παο-ολυμπιακος 3-2 που "ευχοταν νικη στον θρυλο"."μηπως
ρε παιδια μπορουμε να παμε στην mad?" h mad ειχε την ατυχια να ηταν
διπλα στο aris rock club.οι παλαιοτεροι...γνωριζουν.
την ιδια εποχη στον πρωτο τελικο στο οακα αεκ-παοκ 2-0 η διπλοβαρδια
των ολυμπιακων σε σταθμο λαρισης-περοκε-ομονοια-οακα,ειχε ως
αποτελεσμα το "πρωταθλημα ο θρυλος και κυπελλο εμεις και συ λαε του
παοκ να πας να γαμηθεις".το ωραιοτερο ομως ειναι οτι τα ιδια χρονια
οταν ανεβαιναν χεσμενοι στην τουμπα,για να εξευμενισουν τους
παοκτζηδες (οι οποιοι σημειοτεον τους ειχαν για τα αρχιδια τους και
ασχολιοντουσαν μαζι τους οπως θα ασχολιοντουσαν με τους οπαδους της
κορινθου)φωναζαν με την εισοδο τους συνθηματα εναντιον του "θρυλου
και του πειραια".


3)εκει ομως που φαινεται πραγματικα η ..."μαγκια" τους ειναι στα
ακολουθα.οι παοκτζηδες εχουν κυρηξει αποχη απο την τουμπα λογω
βουλινου.η αεκ ταυτοχρονα παει για πρωταθλημα με τον ολυμπιακο να
την κοντραρει.το πρωταθλημα παιρναει μεσα απο την τουμπα.παοκ-αεκ
το ματς και οι αεκτζηδες ανεβαινουν στην αδεια τουμπα
4500-5000.παιρνουν το αποτελεσμα που θελουν ανετα σε φιλικη
ατμοσφαιρα κ.λ.π.αποτελεσμα?εβγαλαν γλωσσα του στυλ "ειμαστε οι
μονοι που ειμασταν περισσοτεροι απο τους παοκτζηδες στην
τουμπα".λες και αν ηταν στη θεση της ο πανιωνιος διεκδικωντας απο τον
ολυμπιακο το πρωταθλημα δεν θα συνεβαινε το ιδιο.
τελευταια αγωνιστικη αεκ-ολυμπιακος.αν η αεκ κερδιζε επαιρνε το
πρωταθλημα απο τον παναθηναικο.εδω τα παρακαλια εχουν αρχισει 2-3
αγωνιστικες πριν.ο "δικεφαλος"(η εφημεριδα) μαζι με τους υπερηφανους
οπαδους της αεκ τα εχουν δωσει ολα.οι ολυμπιακοι πετανε στον ουρανο
μιας και χαρις στους ενωσιτες εχουν κανει κατι αρχιδια σαν μπαλονια
τυφλα να εχουν τα "zeppelin".με αυτά και με τα αλλα η "θυρα 7" βγαζει
ανακοινωσεις στον τυπο που λεει οτι κανενας ολυμπιακος δεν παει την
κυριακη στο γηπεδο.ο ολυμπιακος τελικα διαθετει 22 εισητηρια κατι για
το οποιο τοτε οι αεκτζηδες μιλαγαν με ευγνομωσυνη.σημερα μιλανε για
δειλεια των ολυμπιακων.κλεινω με το φετινο τους χαλι.τουμπα παοκ-αεκ
με ...θυμωμενους τους παοκτζηδες απο το ματς με τον ολυμπιακο.πως
ανεβαινουμε τωρα?αρχισαν μυνηματα συμπαραστασης στον
δοκιμαζομενο λαο της παοκ,αρχισαν μυνηματα συμπαραστασης για το
συλλαλητηριο,αρχισαν να διαδιδουν μεσω "αθλητικης-μακεδονιας
θρακης" και οχι μονο οτι 2 πουλμαν της floriginal θα συμμετασχουν
στο συλλαλητηριο.η ''ωρα για σπορ'' και ο "δικεφαλος" θυμιζαν "σπορ του
βορρα" και "παοκτση".πηγαν ...και πολλοι στην τουμπα τους δωσανε και
τα ματ τις ασπιδες για ομπρελες λογω βροχης,βγαλανε και κατι πανο για
τον αγιο δημητριο γεωργιο κ.λ.π. και εληξε το παραμυθι.
πρωτη και τελευταια φορα που ασχολουμαι με το αεκακι.θα μπορουσα να
αναδημοσιευσω κατι απιθανα αρθρα απο το "εφημεριδακι" της floriginal
για να καταλαβετε πως βλεπουν οι ιδιοι τους αλλους αεκτζηδες.ουτε ο
μεγαλυτερος εχθρος τους δεν μιλαει ετσι οπως αυτοι για τους
ομοιδεατες τους. αυτα με τους "μπλε" του οακα στο μπασκετ.

υγ1. ο μανωλας θεωρει ακομα μπαμπα του τον βαρδινογιαννη?οχι τιποτα
αλλο αλλα να μαθαινουμε και την ιστορια της ομαδας μας.

υγ2.ενδιαφερον εχουν και οι αποψεις ανθρωπων του αθλητισμου για την
δυναμικη παρουσια των οπαδων της αεκ οπως ας πουμε ο ιωαννιδης(οταν
ηταν στην ενωση),ο κακιουζης κ.λ.π.


υγ3 α και που ειστε .κοψτε αυτο το "αιωνιος" αντιπαλος.για να ειναι
καποιος αιωνιος αντιπαλος με καποιον αλλο θα πρεπει αφενος να ειναι
κοντα στα κυβικα του αλλου και αφετερου ο αλλος να δεχεται να τον
τιμησει με αυτον τον "τιτλο".εδω δεν υπαρχει τιποτα απο τα δυο.ειναι σαν
να λεμε δηλαδη οτι μαικ ταισον και ιωαννης μελισσανιδης ειναι "αιωνιοι"
αντιπαλοι.ε δε λεει.

κυπελλο ελλαδος στο μπασκετ.πρωτη εμφανιση της αεκ στον λαο της,εναν διψασμενο λαο που εχει να δει τιτλο (για κυπελλο μιλαμε,γιατι πρωταθλημα...)18 ολοκληρα χρονια.αντιπαλος ο "μισητος" ολυμπιακος του "μισητου" κοκκαλη και του γιαννη ιωαννιδη ο οποιος παρα τα ενωσιτικα παρακαλια αφησε στα κρυα του λουτρου την "αεκαρα".τα εισητηρια μισα-μισα στο σεφ απο 6000 για την κάθε ομαδα.3000 θεσεις μενουν κενες για την ασφαλεια των θεατων.το ποιημα της original αρχιζει απο νωρις."παρτε και τα 6000 εισητηρια να κιτρινησουμε τον πειραια","αεκαρα ς' αγαπω στον πειραια θα πω"(τοσο πολυ "ευκολα" κατεβαινουν κατω στο λιμανι,που το
εχουν κανει και συνθημα για να παιρνουν θαρρος οι ιδιοι και οι ομοιδεατες τους).ομως οπως συμβαινει συνηθως στους αεκτζηδες,ηρθε η ωρα της αληθειας.ο προεδρος τους κανει το χατηρι και αγοραζει ολα τα εισητηρια.γινεται και η γνωστη συσκεψη για τα
μετρα ασφαλειας(με αποτελεσμα η μιση αστυνομικη δυναμη αττικοβοιωτιας να
σταθει στο πλευρο της ατρομητης original μπας και παθουν τιποτα τα παιδια).φτανει
αισιως η μερα του αγωνα.οι 6000 ενωσιτες ως απο θαυμα μετατρεπονται σε 700 αντε με
το ζορι 1000 στο πεταλο του σεφ.απο αυτους οι 300 εχουν ερθει με "πορεια"(του-του
τσαφ τσουφ,τσαφ τσουφ).οι υπολοιποι οι λιγοτερο "τολμηροι",πιστοι προφανως στο
"οπαδικο δογμα","αν δεν μπορεις να προστατευσεις το κασκολ σου μην το φορας",το
χρησιμοποιουν ως σουτιεν 'η κυλοτα μεχρι φυσικα να μπουν στο σεφ.στις 8 η ωρα οι "300
της πορειας" με τα 100 φιλαρακια τους απο τα μ.α.τ. τα οποια τους συνοδευαν μες στο
τρενο δειχνοντας τους ολες τις στασεις,τις στασεις του τρενου εννοω, για να περναει
και ευχαριστα η ωρα,φτανουν στο φαληρο.εκει τα "πρωτοβροχια" δεν τους πτοησαν
μιας και καμμια 150αρια καινουργια τωρα ενστολα φιλαρακια τους ανελαβαν εκ νεου
την προστασια τους.στο μεσοδιαστημα καποιοι κρανοφοροι μηχανοβιοι νοσταλγοι
του ζορρο και fans toy ζητα του γαβρα περιπολουσαν στην γεφυρα του μοσχατου και σε
αλλα "ευαισθητα" σημεια της διαδρομης.με τα πολλα μπαινουν στο γηπεδο.οι ζωνες
ασφαλειας απο 3000 θεσεις εχουν γινει 8-8500.τα μ.α.τ. μπορει να μην κανουν
"χερια",κανουν ομως αψογα την δουλεια τους αυτη της "περιφρουρησης".ε αυτο
ηταν.το πεταλο παιρνει φωτια.τι ποιηματα,τι συνθηματα,τι σκερτσα.το γλεντι αναβει.οι
originalistes της ψυχης και της καρδιας προχωρουν σε καινοτομιες και προκαλουν
τον θαυμασμο.τι εκαναν? εβγαλαν τις μπλουζες τους!!!ναι αληθεια λεω,πως λεμε
φουστα μπλουζα αυτοι εβγαλαν τις μπλουζες τους.πρωτογνωρο φυσικα το
γεγονος.ουδεις αλλος συνδεσμιακος χωρος δεν το ειχε αποτολμησει αυτο στο
παρελθον.ουτε οι ολυμπιακοι,ουτε οι παοκτζηδες,ουτε οι παναθηναικοι.καποιοι δε
απο τις προαναφερθεντες ομαδες που το αποτολμησαν εκει στις αρχες του '80 δεν
υπαρχουν πια.αλλοι επαθαν πνευμονια,αλλοι εκτεθηκανε στον ηλιο χωρις
αντιλιακο,αλλοι αυτοκτονησαν μιας και ειχαν φτασει στην κορυφωση τους ως
ανθρωποι.ομως η υπαρξη αεκτζηδων στο σεφ και η μετα απο 15 χρονια νικη της ομαδας
τους σε αγωνα εκτος εδρας με τον ολυμπιακο αποδεικνυουν κατι πολυ πιο σημαντικο
απο ενα απλως αθλητικο γεγονος.αποδεικνυουν οτι το ρητο "καποιος φουρνος θα
γκρεμιστηκε" ισχυει και πρακτικα πλεον.βεβαια σε αυτην την διπλη επιτυχια
λαου-ομαδας εκτος απο τον φουρνο χρειαστηκε να γκρεμιστουν και 2-3 εργοστασια και
μερικες εκατονταδες σπιτια.τι να γινει ομως το κατορθωμα ηταν μεγαλο και στοιχησε
κατι της παραπανω.
υ.γ.1 βλεποντας τους αεκτζηδες να πανυγηριζουν στο σεφ την ,αντικειμενικα,δικαια
νικη τους,θυμηθηκα την προ 15ετιας τελευταια τους νικη.αυτοι που την πανυγηρησαν
χτες τοτε θα την ειχαν πανυγηρησει στα νηπιαγωγεια.το τι γομα και μολυβια,το τι
ποδιες και καλαθακια θα ειχαν πεταξει στον αερα απο την χαρα τους δεν περιγραφεται.
αεκ-θρησκεια και στα νηπιαγωγεια
υ.γ.2 η μεγαλη δε εκστρατεια για την τουμπα συνεχιζεται με γοργους ρυθμους.βεβαια
στην τελικη θα ανεβουν καμμια 500αρια επανω.η δικαιολογια γνωστη."το ματς πεφτει
δευτερα και ως εργαζομενοι που ειμαστε που να αφησουμε τις δουλειες μας"
υ.γ.3 οι "7500" που ειχαν ανεβει στην τουμπα βεβαια ποτε δεν ηταν "7500".ηταν 4500-5000
το πολυ.απλως ειχαν πιασει ολο το πεταλο ελειψει των εν αποχη λογω βουλινου
παοκτζηδων.το θεμα ομως δεν ειναι αν "πιανεις" ολο το πεταλο.η ουσια ειναι με ποση
"πυκνοτητα" το καλυπτεις αυτο.αλλο ειναι να καθεται ο ενας στην ανατολη και ο
αλλος στην δυση και αλλο ειναι να θελεις ας πουμε να αναψεις τσιγαρο και καταλαθος
να αναβεις του διπλανου σου.αλλωστε στο συγκεκριμενο ματς ναι μεν υπηρχε αποχη
αλλα υπηρχαν και 2-3000 παοκτζηδες στην κερκιδα.ποσα εισητηρια κοπηκαν σε αυτο το
ματς?ηταν 9500-10000?αν ναι τοτε οι αεκτζηδες ηταν 7000 αν οχι τοτε οι αεκτζηδες ειναι
για μια ακομα φορα κακοι στην αριθμητικη
υγ ρε παλικαρι ενας να ερχοταν απο ολα αυτα τα club που λες καθε φορα θα τον ειχατε
πιασει τον μαγικο αριθμο των 1500 στο ς.ε.φ.

ολοι εχετε γινει μαγκες απο τοτε που οι μπατσοι σας ακολουθουν παντου.οι
χειροτερες κοτες παντως ειναι τα χανουμια.την δεκαετια του 80 μας παρακαλαγαν
οποτε επαιζαν με τους βουλγαρους να παμε και εμεις για βοηθεια γιατι μονοι τους
δεν μπορουσαν.τα ιδια και με τους βαζελους.ειχαν βγαλει και το συνθημα θρυλος αεκ
φιλοι γαμιεται το τρυφυλι. το πιο ωραιο ομως ηταν αλλο.σε ενα παιχνιδι στην
φιλαδελφεια τους ειχαμε παρει και τα 2 πεταλα και μας παρακαλαγαν να τους δωσουμε
το ενα για να κανουνε κερκιδα.οι βλακες και τωρα μιλανε για λαο και μαλακιες

 

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Μηνύματα
402
Like
0
Πόντοι
1
Αλέξανδρε αγόρι μου έχεις μεγάλο κόμπλεξ με την ΑΕΚ, μάλλον κάποιος αεκτζής σου έχει κάνει μεγάλη και πιθανώς ανεπανόρθωτη ζημιά.Γράφεις απίστευτες μαλακίες για τις οποίες δε χρειάζετε να σου απαντήσω.Για να μη γίνεσαι όμως ρόμπα θα σου συστήσω από εδώ και πέρα στη ζωή σου να μιλάς με τόση σιγουριά ΜΟΝΟ για πράγματα που τα έχεις ζήσεις ο ΙΔΙΟΣ, ούτε να τα έχεις διαβάσει σε οπαδικά έντυπα ούτε να στα έχουν πει άλλοι.Αν θες τη γνώμη μου τώρα που κρύωσε λίγο ο καιρός πήγαινε ρίξε μια βουτιά στο πασαλιμάνι μπας και ξελαμπικάρεις.
 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
Αλέξανδρε αγόρι μου έχεις μεγάλο κόμπλεξ με την ΑΕΚ, μάλλον κάποιος αεκτζής σου έχει κάνει μεγάλη και πιθανώς ανεπανόρθωτη ζημιά.Γράφεις απίστευτες μαλακίες για τις οποίες δε χρειάζετε να σου απαντήσω.Για να μη γίνεσαι όμως ρόμπα θα σου συστήσω από εδώ και πέρα στη ζωή σου να μιλάς με τόση σιγουριά ΜΟΝΟ για πράγματα που τα έχεις ζήσεις ο ΙΔΙΟΣ, ούτε να τα έχεις διαβάσει σε οπαδικά έντυπα ούτε να στα έχουν πει άλλοι.Αν θες τη γνώμη μου τώρα που κρύωσε λίγο ο καιρός πήγαινε ρίξε μια βουτιά στο πασαλιμάνι μπας και ξελαμπικάρεις.
Τραβα ρε μεγαλε απο δω και κανε εσυ την βουτιτσα που λες....
βεβαιως και μου εχει κανει η ομαδα της κλαψας της κακομοιριας και της καρπαζιας.....
ΕΙΝΑΙ οι χειροτεροι φιλαθλοι των Ελληνικων γηπεδων!!!
οι πιο αηδιαστικοι οι πιο γλειοδεις
και για να ξερεις το 99% αυτων που γραφω το εχω ζησει!!!!!
οπως και αλλα που δεν γραφω εδω...
για παραδειγμα οταν ΒΡΙΖΑΤΕ τον Αττιλιο την ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ!!!!
και ηταν στο γηπεδο η Γυναικα του...
ΝΑΙ αυτα δεν θα τα ξεπερασω ΠΟΤΕ!!!
ουτε εγω ουτε η ομαδα μου που σας ΒΟΥΡΣΩΝΕΙ καθε χρονο 85 χρονια και απο πισω και απο μπρος...(εντος και εκτος δηλαδη)
αντε καημενε....
 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.458
Like
31
Πόντοι
166
Άμα τα έχεις ζήσει όλα αυτά πρέπει να είσαι τουλάχιστον 95 ετών,μιας κ θυμάσαι ότι ο Ελ.Βενιζέλος δώρισε το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας στην ΑΕΚ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Μηνύματα
402
Like
0
Πόντοι
1
Είσαι τόσο πολύ τυφλωμένος από το οπαδικό πάθος σου που ότι και να σου πει κάποιος θα συνεχίσεις να υποστιρίζεις τις μαλακίες που έγραψες.Είναι σίγουρο πως σου έχουν κάνει μεγάλη ζημιά οι ακτζήδες.Αναγνωρίζω πως ήταν μεγάλο λάθος μου που ασχολήθηκα μαζί σου.Είσαι για λύπηση.Περαστικά σου.
 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
Είσαι τόσο πολύ τυφλωμένος από το οπαδικό πάθος σου που ότι και να σου πει κάποιος θα συνεχίσεις να υποστιρίζεις τις μαλακίες που έγραψες.Είναι σίγουρο πως σου έχουν κάνει μεγάλη ζημιά οι ακτζήδες.Αναγνωρίζω πως ήταν μεγάλο λάθος μου που ασχολήθηκα μαζί σου.Είσαι για λύπηση.Περαστικά σου.
για λύπηση είσαι εσύ οι ομοϊδεάτες και ο κοντός γλυφής άφραγκος επενδυτής κομμουνιστής με καγιεν άντρας της βλαχοτραγουδιαρας , που έχει πιάσει αμπάριζα τα υπουργεία να του κάνουν εμπορικό κέντρο....
και για λύπηση θα είσαι το Μάη(όπως όλη σου τη ζωή έξαλλου)
όταν θα το σηκώνει ο Θρύλος του Ελληνικού Αθλητισμού....
όσο για το οπαδικο μισός...εσύ που είσαι "αντικειμενικός"(του κωλου)
γιατί δεν απαντάς ΟΥΤΕ ΣΕ ΜΙΑ από τις κατηγορίες μου??????
ΥΓ μια ζωή κωλοτουμπες.....
κακόμοιραιοι.....
 

Επισκέπτης
Άμα τα έχεις ζήσει όλα αυτά πρέπει να είσαι τουλάχιστον 95 ετών,μιας κ θυμάσαι ότι ο Ελ.Βενιζέλος δώρισε το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας στην ΑΕΚ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μαθηματικα τριτης δημοτικου γνωριζεις μικρη μου κομμωτρια???
"και για να ξερεις το 99% αυτων που γραφω το εχω ζησει!!!!!" γραφει..
το οξυζενε σε εχει καταστρεψει???η ελλειψη τιτλων???η αγαμια???πες μας ποιο ειναι το προβλημα σου επιτελους..
 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
Είσαι τόσο πολύ τυφλωμένος από το οπαδικό πάθος σου που ότι και να σου πει κάποιος θα συνεχίσεις να υποστιρίζεις τις μαλακίες που έγραψες.Είναι σίγουρο πως σου έχουν κάνει μεγάλη ζημιά οι ακτζήδες.Αναγνωρίζω πως ήταν μεγάλο λάθος μου που ασχολήθηκα μαζί σου.Είσαι για λύπηση.Περαστικά σου.
για λύπηση είσαι εσύ οι ομοϊδεάτες και ο κοντός γλυφής άφραγκος επενδυτής κομμουνιστής με καγιεν άντρας της βλαχοτραγουδιαρας , που έχει πιάσει αμπάριζα τα υπουργεία να του κάνουν εμπορικό κέντρο....
και για λύπηση θα είσαι το Μάη(όπως όλη σου τη ζωή έξαλλου)
όταν θα το σηκώνει ο Θρύλος του Ελληνικού Αθλητισμού....
όσο για το οπαδικο μισός...εσύ που είσαι "αντικειμενικός"(του κωλου)
γιατί δεν απαντάς ΟΥΤΕ ΣΕ ΜΙΑ από τις κατηγορίες μου??????
ΥΓ μια ζωή κωλοτουμπες.....
κακόμοιραιοι.....
 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.458
Like
31
Πόντοι
166
Για την αγαμία,δικηγόρε του Αλέξανδρου,pleasure άστο καλύτερα.Δεν μπαίνω εγώ σε τσοντοsite και κατεβάζω τσόντες για να ΄΄καλυφτώ΄΄ ότι δεν έχω γυναίκα.Αλλού προνόμια είναι αυτά.
 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
Για την αγαμία,δικηγόρε του Αλέξανδρου,pleasure άστο καλύτερα.Δεν μπαίνω εγώ σε τσοντοsite και κατεβάζω τσόντες για να ΄΄καλυφτώ΄΄ ότι δεν έχω γυναίκα.Αλλού προνόμια είναι αυτά.
καθε φορα που θα μπλεκεις τα Αθλητικα με τα προσωπικα θα σου απανταω!!!
δεν νομιζω οτι ουτε εσυ ουτε εγω ουτε κανεις εδω ειμαστε σε θεση να κρινουμε ποιος κατεβαζει τι ....αφου ΟΛΟΙ ειμαστε στο bourdela.com,,,,,
οποτε ασε τις Ηθικολογιες και τις Προσβολες.... γιατι θα επιστραφουν
 

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Μηνύματα
15.922
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
γιατι πατερ εχεις καποιο ιδιαιτερο ενδιαφερον για το οξυζενε?
εγκυκλοπαιδικως τεκνον μου.. εγκυκλοπαιδικως.. να μην ξερει ο franchiser του θεου τί βλαβη προκαλει ο οξυζενές ? μπορει καποτε να πεταξω το ρασο και το γυρισω στο οπαδιλίκι.. (αν εχει καλλιτερη κονόμα το σκεφτομαι ήδη..)
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom