Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καλημέρα φίλε ξερώ ότι ο Φοντακας δεν είμαι και το "καλύτερο  παΐδι"
αλλά έχει γράψει την δική του Ιστορία με την Τιμημένη Φανέλα και τον αγαπάμε γενιές και γενιές Ολυμπιακών...
μα δεν ειπα εγω οτι δεν τον αγαπαμε..απλα πιστευω οτι ειναι οπως τα λενε οι μπατσοι,δηλαδη ξεκαθαρισμα λογαριασμων..
 

Επισκέπτης
Λεμονής: "Ομάδα όπως την ονειρευόμαστε"

Την πεποίθηση του πως,αν ο Ολυμπιακός πλαισωθεί με μερικούς ακόμα παίκτες θα γίνει η ομάδα που ονειρεύεται εκείνος και οι άνθρωποι της ομάδας,εξέφρασε ο Τάκης Λεμονής.Ο προπονητής των "ερυθρολεύκων" έδωσε συνέντευξη στον "Real FM" και μίλησε για όλους και για όλα.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

"Θέλουμε να πλαισιώσουμε την υπάρχουσα ομάδα με τους κατάλληλους παίκτες για να τη δούμε όπως την ονειρευόμαστε.Είναι χαρακτηριστικό του Ολυμπιακού η απαίτηση για το κάτι παραπάνω.Έτσι είναι φτιαγμένος ο Ολυμπιακός,είναι μια ομάδα που αυτό είναι το χαρακτηριστικό της".

Ο σχεδιασμός φέτος ήταν να γίνει μια ομάδα που να διαφέρει πολύ από τον Ολυμπιακό των τελευταίων δέκα ετών.Παίρναμε τα πρωταθλήματα,η ομάδα κατά καιρούς έπαιζε καλό ποδόσφαιρο,αλλά στην Ευρώπη δεν είχαμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.Σίγουρα έπρεπε να γίνουν μεγάλες αλλαγές,αλλά το κυριότερο ήταν να αλλάξουμε νοοτροπία στον τρόπο που δουλεύουμε και ζητάμε τα αποτελέσματα.Μέχρι στιγμής τα μηνύματα από την παρουσία της ομάδας πιστεύω πως είναι θετικά.Δεν πρέπει να κοιτάμε τα πράγματα κοντόφθαλμα,γιατί έχουμε μια βάση για τα επόμενα τρία χρόνια τουλάχιστον.Πιστεύω πως με κάποιες προσθήκες αυτή η ομάδα μπορεί να πάει πολύ ψηλά.Το σκεπτικό είναι να χτιστεί μία πολύ καλή ομάδα με ομοιογένεια μέσα και έξω από το γήπεδο,κάτι που ήταν μειονέκτημα τα τελευταία χρόνια".

"Αυτή η ομάδα δεν χτίστηκε πάνω σε κάποιους παίκτες.Προσπαθήσαμε να τη χτίσουμε στο σύνολο.Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια στηριζόταν σε ονόματα.Σίγουρα παίκτες όπως ο Ριβάλντο ή ο Ζιοβάνι πρόσφεραν πολλά, αλλά στην Ευρώπη μόνο αν έχεις ένα ισχυρό σύνολο μπορείς να επιβιώσεις. Ακόμη δεν έχουμε καταφέρει τίποτα,αλλά είμαστε σε καλό δρόμο σε αυτό το κομμάτι".

"Έχοντας στο μυαλό να φτιάξουμε έναν καλό σκελετό από νέους παίκτες,γνωρίζαμε πως θα αντιμετωπίζαμε δυσκολίες,όπως για παράδειγμα με τον αριθμό των παικτών.Το τέλειο θα ήταν να υπήρχαν τρεις παίκτες ακόμη.Δεν μπορούσαμε να κάνουμε είκοσι μεταγραφές μαζεμένες.Έπρεπε να συνδεθεί η προηγούμενη ομάδα με την καινούρια που θέλαμε να φτιάξουμε. Ξέραμε πως δεν είμαστε υπερπλήρεις,αλλά πως έχουμε έναν καλό σκελετό. Τώρα ξεκινά το επόμενο βήμα,να πλαισιωθεί αυτή η ομάδα με τους κατάλληλους παίκτες για να δούμε αυτή την ομάδα όπως την ονειρευόμαστε".

"Σίγουρα,όταν παίζεις στο Μπερναμπέου την Τετάρτη και την Κυριακή σε μία ελληνική έδρα δεν είναι το ίδιο για έναν ποδοσφαιριστή.Όμως δεν ήταν αυτό το θέμα,αλλά η αντιμετώπιση των παικτών στη διάρκεια του αγώνα.Θέλουμε να φτιάξουμε μία ομάδα για την οποία να είμαστε όλοι περήφανοι.Δεν υποτιμάμε το ελληνικό πρωτάθλημα και σε καμία περίπτωση η προσπάθειά μας εκεί δεν είναι μικρότερη από ό,τι στο Champions League. Είναι πολύ νωρίς να κρίνουμε την ομάδα.Εμείς ζητάμε να κριθούμε μετά την πρώτη φάση του Champions League,μετά τον πρώτο γύρο ή στο τέλος της περιόδου".

"Δεν υπήρξαν δηλώσεις από τον Ίλια τη δεύτερη φορά,αλλά μία συζήτησή του με δημοσιογράφο,που μεταφέρθηκε υπό μορφή δηλώσεων.Όλοι μας στον Ολυμπιακό πρέπει να καταλάβουμε πως αν δεν λειτουργήσουμε συλλογικά και ομαδικά,δεν θα καταφέρουμε τίποτα.Σίγουρα,αυτό δεν είναι πάντα εύκολο,γιατί υπάρχουν οι εγωισμοί του κάθε ανθρώπου που μπαίνουν στη μέση.Οι σχέσεις δοκιμάζονται μέσα από τέτοια πράγματα.Ελπίζω στο τέλος να πρυτανεύσει η λογική για να δούμε τον Ολυμπιακό εκεί που ονειρευόμαστε".

"Ο καθένας έχει έναν τομέα,όπου ασχολείται και έχει την ευθύνη του. Δική μου δουλειά είναι να κάνω το σχεδιασμό της ομάδας,τις εισηγήσεις για το τι χαρακτηριστικά θέλουμε σε παίκτες...Ο Ολυμπιακός είναι μία ενότητα πολλών πραγμάτων.Με το μοντέλο που θέλει να λειτουργήσει ο Ολυμπιακός χρειάζεται πολύ δουλειά για να λειτουργήσουμε ομαδικά.Όπως εγώ ζητώ από τους παίκτες μου να δουλεύουν ομαδικά,έτσι και ο πρόεδρος θέλει εμένα και τον Ίβιτς να συνεργαζόμαστε για το καλό της ομάδας".

"Είναι γεγονός ότι είναι ένας παίκτης που μας έχει απασχολήσει.Για όλα τα μεταγραφικά θέματα όμως πρέπει να είμαστε εμείς συγκεντρωμένοι στο τι ακριβώς θέλουμε και μετά να μιλάμε δημοσίως για κάποια πράγματα. Αυτό που είναι ενθαρρυντικό είναι πως το σκάουτινγκ έχει ξεκινήσει από την αρχή της σεζόν.Δεν θα περιμένουμε την τελευταία στιγμή για να δούμε κάποια πράγματα.Έχουμε μία πολύ καλή βάση και οι προσθήκες που θα κάνουμε θα είναι επιλεκτικές και καλά διαβασμένες.Αν μαζέψουμε σε κάθε μεταγραφική περίοδο τα ονόματα που ακούγονται,μιλάμε για τεράστιο αριθμό.Δεν θα ήθελα να μπω στη διαδικασία να αναφερθώ σε ονόματα.Αυτά τα συζητάμε στις συναντήσεις που κάνουμε".

"Ο περισσότερος κόσμος θα καταλάβει τι ήταν ο Τζόρτζεβιτς όταν φύγει από το ποδόσφαιρο.Πιστεύω πως είναι ένας από τους καλύτερους Ευρωπαίους παίκτες σε αυτή τη θέση.Θα είναι πολύ δύσκολο να αναπληρωθεί.Ο Αρτσούμπι ήταν μία λύση που κοιτάξαμε πως μπορεί να μας βγει και μελλοντικά.Σίγουρα η αποχή του τον επηρέασε.Είναι νωρίς να πούμε οτιδήποτε για αυτό το παιδί".

"Είναι ένας παίκτης που στηρίζεται πολύ στη φαντασία και τη δεξιοτεχνία του.Είναι ένα στοιχείο που χρειαζόμαστε,αλλά με κάποιο όριο.Τα δείγματα ως τώρα είναι αρκετά καλά,γιατί στηριζόμαστε στην ταχύτητά του,αλλά ορισμένες στιγμές δεν λειτουργεί τόσο ομαδικά.Αισθανόμενος τη μεγάλη αγάπη του κόσμου θέλει να τον ευχαριστήσει με τις ενέργειές του. Προσπαθεί να ισοφαρίσει μία λάθος ενέργεια με μία εντυπωσιακή ενέργεια. Είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί,μας έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση. Θέλουμε να τον βοηθήσουμε και να τον στηρίξουμε για να βοηθήσει την ομάδα".

"Είναι συνδυασμός πολλών πραγμάτων.Οι εντάσεις των προπονήσεων και των αγώνων είναι μεγαλύτερες από άλλες χρονιές.Σε 20 ημέρες παίξαμε 7 ματς και αυτό μας επιβάρυνε πάρα πολύ.Όταν πήγαμε στη Βέρντερ,είχε δέκα τραυματίες,η Μπαρτσελόνα τον τελευταίο μήνα είχε έξι θλάσεις.Σε αυτό το αγωνιστικό επίπεδο δεν μιλάμε για προσπάθεια,αλλά για υπερπροσπάθεια. Μας έκανε καλό η διακοπή,γιατί θα επανέλθουν οι περισσότεροι τραυματίες".

"Στην Ελλάδα έχουμε συνηθίσει στην υπερβολή.Μιλάμε για μία διαδρομή 30 αγώνων.Σίγουρα η συγκομιδή στους εκτός έδρας αγώνα δεν ήταν καλή.Κι άλλες ομάδες ήταν μπροστά με πολλούς βαθμούς και μετά από κάποια αρνητικά αποτελέσματα κοντεύουν να διαλυθούν.Δεν θέλω ούτε να μεγαλοποιούμε τις νίκες,αλλά ούτε και στις ήττες να μας πιάνει πανικός".

"Αυτό που μετρά σε μία σειρά έξι αγώνων είναι η συγκομιδή βαθμών.Αυτή η κατάρα που έσπασε με τα εκτός έδρας ματς ήταν ανακουφιστική.Ο Ολυμπιακός πλέον κοιτά στα μάτια όλες τις ομάδες,είτε παίζει εντός είτε εκτός έδρας.Αυτό είναι ένα μεγάλο κέρδος.Είναι για μας πολύ σημαντικό να προχωρήσουμε στην Ευρώπη.Έχουμε δύο ακόμη ματς και για ένα πράγμα είμαι σίγουρος:θα παλέψουμε σαν τρελοί για να καταφέρουμε το καλύτερο. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα,ο αγώνας με τη Λάτσιο ίσως αποδειχτεί το πιο καθοριστικό παιχνίδι.Έτσι το αντιμετωπίζουμε,χωρίς να μπούμε στη λογική των περασμένων χρόνων.Πλέον,μας ενδιαφέρει μετά από κάθε ματς να ξέρουμε πως έχουμε προσπαθήσει όσο μπορούσαμε.Μπήκαμε στη φάση των υπολογισμών,αλλά θα είναι λάθος να αλλάξουμε την τακτική που είχαμε ως τώρα".

"Ο Ολυμπιακός θα μπει στο ‘Ολίμπικο’ για το καλύτερο και κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το αποτέλεσμα…Δεν είναι σε καμία περίπτωση αποτυχία η τρίτη θέση που οδηγεί στο UEFA.Αυτό που ονειρεύομαι για τον Ολυμπιακό είναι να φτιάξουμε μία ομάδα που να περπατάμε στο δρόμο και να μας δίνουν συγχαρητήρια οπαδοί του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ για την παρουσία μας στην Ευρώπη.Ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αυτό".

"Αυτό το δέσιμο που αρχίζει και υπάρχει μεταξύ κόσμου και ομάδας οφείλεται στον τρόπο που παίζουμε.Ο κόσμος είναι περήφανος για τον τρόπο που παίζουμε.Στο ματς με τον ΠΑΟΚ δεχτήκαμε γκολ και όλο το γήπεδο άρχισε να φωνάζει δυνατότερα.Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό και δεν πρέπει να το χάσουμε με τίποτα".
 

Επισκέπτης
Το σκάουτινγκ συνεχίζεται στον Ολυμπιακό

Στην ξεκούραση,αλλά και στο σκάουτινγκ έχει επικεντρωθεί το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού τις τελευταίες ημέρες.Άλλωστε,από το Ρέντη απουσιάζουν οι διεθνείς που δεν είναι λίγοι,υπάρχουν και οι παίκτες με προβλήματα τραυματισμού, κι έτσι,πολύ δύσκολα μπορεί να γίνει η προπόνηση που θα ήθελε ο Τάκης Λεμονής,ώστε να δοκιμάσει και πράγματα…
Από την άλλη,όμως, φαίνεται πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βάλει μπροστά για τα καλά το μεταγραφικό τους σχέδιο.Κι αν ο Ντελγκάδο (τον θέλει η Λιόν) είναι γνωστό κεφάλαιο,εκτός του Κρζίνοβεκ,στη… ζωή μας έχει μπει και ο Βαλερί Ντομοβτσίσκι.Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα,την Παρασκευή ο Ίλια Ίβιτς βρέθηκε στην Αγγλία,για να παρακολουθήσει τον Βούλγαρο επιθετικό στον αγώνα της Εθνικής του ομάδας με την Αγγλία.Αυτή η κίνηση κάτι δείχνει αναμφισβήτητα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και επαφές,τις επόμενες ημέρες.

Αυτό που προκύπτει ωστόσο, είναι ότι στον Ολυμπιακό υπάρχει κινητοποίηση.Δεν είπε κανείς ότι ό,τι ακούγεται θα υπογράψει,αλλά τα ως τώρα ονόματα,δεν διαψεύδονται από τους Πειραιώτες.

Κατά τα άλλα,στο Ρέντη το παρών δίνει κι ένας Γεωργιανός τερματοφύλακας,τον οποίο έφερε ο Ανδρέας Νινιάδης που γνωρίζει την εκεί αγορά.Μάλιστα,την Παρασκευή ο μάνατζέρ του πέρασε από το Ρέντη,αλλά στον Ολυμπιακό θα περιμένουν να σχηματιστεί γνώμη και να καταθέσει την άποψή του, πρώτος από όλους,ο Αλέκος Ράντος.
Από εκεί και πέρα,το Σαββατοκύριακο οι παίκτες του Ολυμπιακού θα έχουν ρεπό.Στην προπόνηση της Παρασκευής,οι Άντζας,Λεντέσμα και Κοβάσεβιτς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο,ενώ ο Μπούτινα ακολούθησε μέρος του προγράμματος της ομάδας.O Ραούλ Μπράβο ακολούθησε πρόγραμμα που περιελάμβανε θεραπεία και τρέξιμο στο γήπεδο.Από την προπόνηση απουσίασε με άδεια ο Νε.
 

Επισκέπτης
Τζάκσον: "Πρέπει να βελτιωθώ στην άμυνα"

Χωρίς ανάσα συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση.Οι "ερυθρόλευκοι" δεν πρόλαβαν να επιστρέψουν στην Ελλάδα και μετέβησαν στο ΣΕΦ για να προπονηθούν ενόψει του αγώνα με την Ολύμπια,στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα.
Στην ήττα από την ΤΣΣΚΑ αλλά και την ατομική του απόδοση αναφέρθηκε ο Μαρκ Τζάκσον σε δηλώσεις του:"Στα μεγάλα ματς όπως αυτό με την ΤΣΣΚΑ,πρέπει να έχεις διάρκεια 40 λεπτά.Η τελευταία περίοδος,μού θύμισε το ματς με τον Παναθηναϊκό.Δεν παίξαμε καλή άμυνα κι αυτό το πληρώσαμε. Μέχρι τότε ελέγχαμε το παιχνίδι,αλλά υπήρξε κι ένα μεγάλο διάστημα στην τελευταία περίοδο που δεν ήμασταν καλοί και στην επίθεση,εκτελεστικά. Πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί στο τέλος.Πρέπει να βελτιωθούμε στην άμυνα και πρώτος απ’ όλους εγώ,που είχα πολλά προβλήματα στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ.Είναι κρίμα που μας κυνηγούν ατυχίες.Εύχομαι όταν κριθούν τα πάντα να είμαστε υγιείς και να φτάσουμε στο στόχο μας.Εχουμε πολύ καλή ομάδα".

Ο Μίλος Τεόντοσιτς απ' την πλευρά του είχε και αυτός πει δύο λόγια την εμφάνισή του:"Δεν νομίζω ότι έχει σημασία η δική μου απόδοση,από τη στιγμή που χάσαμε από την ΤΣΣΚΑ.Είναι μεγάλη ομάδα με σπουδαίους παίκτες,φάνηκε στο παιχνίδι από τον τρόπο που μας κέρδισαν.Αν δεν έχουμε προβλήματα και είμαστε υγιείς,μπορούμε να νικήσουμε την ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ και να καλύψουμε τη διαφορά.Το θέμα δεν ήταν να πάρω τα τελευταία σουτ,αλλά να τα βάλω.Εκανα κι ένα λάθος που δεν έπρεπε να γίνει.Ελπίζω σε κάποιο άλλο παιχνίδι με κάποια ενέργειά μου να δώσω τη νίκη στον Ολυμπιακό".

Στην προπόνηση των Πειραιωτών δεν έλαβε μέρος,όπως είναι φυσικό,ο Λιν Γκριρ.Ο Αμερικανός γκαρντ υποφέρει από θλάση στο δικέφαλο και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα μείνει 20 ημέρες εκτός αγωνιστικής δράσης.Σε περίπτωση που χρειαστεί περισσότερο χρόνο δεν θα πρέπει να προκαλέσει έκπληξη μία νέα αλλαγή στο "ελληνικό" ρόστερ της ομάδας του Γκέρσον (Γουντς αντί Γκριρ).

Ολύμπια-Ολυμπιακός 17/11 17:00
 

Επισκέπτης
Το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο πολο μετατέθηκε για τις 28 Νοεμβρίου,κατόπιν αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας λόγω των αυξημένων μέτρων ασφαλείας για την 34η επέτειο του Πολυτεχνείου.

Υ.Γ Ποσα θα φατε φετος ρε κακομοιρηδες???

[move]Αντε γεια & τα μπρατσακια δωρο απο την 7[/move]
 

Επισκέπτης
Α1 Γυναικών:"Καθάρισε" στο ντέρμπι ο Ολυμπιακός

Έτοιμος για μεγάλα πράγματα είναι φέτος ο Ολυμπιακός,κάτι που έδειξε και στο ντέρμπι με το Μαρκόπουλο την Παρασκευή (16/11),όταν άνοιξε η αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών.

Τα κορίτσια του Στέφανου Πολύζου υπέταξαν την ομάδα των Μεσογείων στο κλειστό του Ρέντη με 3-1 σετ και διεύρυναν το αήττητο τους,έχοντας χάσει μέχρι στιγμής μόνο ένα σετ.Το συγκρότημα του Σούλη Τουρσούγκα,από την άλλη πλευρά,δεν κατάφερε να πανηγυρίσει ούτε στο δεύτερο ντέρμπι που έδωσε,χάνοντας έδαφος από την κορυφή.

Η Βαθμολογία (σε 5 αγώνες)
1. Ολυμπιακός (15-1) 15
2. Παναθηναϊκός (15-2) 15
3. Ηρακλής Κηφ. (12-5) 12
4. Μαρκόπουλο (11-6) 9
5. ΑΕΚ (9-4) 9-4αγ.
6. Πανιώνιος (9-8) 7-4αγ.
7. Ηρακλής (7-8) 6-4αγ.
8. Άρης (6-7) 6-4αγ.
9. Ίωνες (3-12) 1-4αγ.
10. Κτησιφών (5-15) 1
11. Επίκουρος (2-12) 0-4αγ.
12. Πανελλήνιος (1-15) 0

 

Επισκέπτης
Ο «Γολγοθάς» του Ολυμπιακού..

Μετράνε ανάποδα στον Ολυμπιακό τις ημέρες για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.Η διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής στην προκριματική φάση του EURO του 2008 ήρθε την πλέον κατάλληλη στιγμή,καθώς έως το επόμενο Σάββατο,οπότε και θα... ξαναπιάσουν δουλειά οι «ερυθρόλευκοι» στη Σούπερ Λίγκα,θα έχει μειωθεί σημαντικά ο αριθμός των παικτών που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο.

Η αρχή έγινε με τον Ντιντιέ Ντομί,ο οποίος εδώ και δύο ημέρες προπονείται κανονικά.Ο Γάλλος ακραίος αμυντικός είχε αποχωρήσει με θλάση στη διάρκεια του αγώνα με τη Βέρντερ στη Βρέμη,που είχε διεξαχθεί στις 3 Οκτωβρίου.Δηλαδή,χρειάστηκε να περάσουν περίπου έξι εβδομάδες ώστε να τεθεί ξανά ο Ντομί στη διάθεση του Τάκη Λεμονή.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών περιμένει από ημέρα σε ημέρα και την επιστροφή των Κοβάσεβιτς,Λεντέσμα,Ραούλ Μπράβο και Παρασκευά Αντζα. Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο,άπαντες αναμένεται να είναι σε θέση να αγωνιστούν με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.Και είναι αλήθεια ότι ο Τάκης Λεμονής τους χρειάζεται πάρα πολύ στη συγκεκριμένη περίοδο,καθώς ακολουθεί μία σειρά πολύ κρίσιμων αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη,τα αποτέλεσμα των οποίων θα κρίνουν πολλά.

Η αρχή θα γίνει το επόμενο Σάββατο με τον εντός έδρας αγώνα με τη Βέροια.Θα ακολουθήσει τέσσερις ημέρες αργότερα το ραντεβού με τη Λάτσιο στο «Ολύμπικο».Στις 2 Δεκεμβρίου ο Ολυμπιακός θα παίξει στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο,τρεις ημέρες μετά θα διεκδικήσει στη Ρόδο με αντίπαλο τον Διαγόρα την πρόκριση στη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας.Θα ακολουθήσουν τρεις εντός έδρας αγώνες:στις 8 Δεκεμβρίου με το Λεβαδειακό,στις 11/12 με τη Βέρντερ,ενώ πέντε ημέρες μετά είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι με την ΑΕΚ.Η χρονιά θα κλείσει με τους εκτός έδρας αγώνες με τη Λάρισα (23/12) και την Ξάνθη 29/12.

Οπως γίνεται αντιληπτό,στο υπόλοιπο του 2007 ο Ολυμπιακός ενδέχεται να παίξει τους κόπους μίας χρονιάς!Και δεν είναι υπερβολή,αφού αφενός απ’ τα αποτελέσματα στα παιχνίδια με τη Λάτσιο και τη Βέρντερ θα κριθεί το ευρωπαϊκό του μέλλον.Οι πρωταθλητές μπορεί να συνεχίσουν στο Τσάμπιονς Λιγκ,ή να πάρουν...μετάταξη στο κύπελλο UEFA,ή ακόμη και να τερματίσουν τελευταίοι στον όμιλό τους και να αποχαιρετήσουν πρόωρα την Ευρώπη. Κάτι που σίγουρα δε θέλουν ούτε να το σκέφτονται. Αφετέρου θα πρέπει να καλύψουν το χαμένο έδαφος στο πρωτάθλημα,αφού μετά τις απώλειες στους αγώνες με τον Εργοτέλη και τον Αστέρα Τρίπολης,δεν υπάρχουν περιθώρια για νέα...στραβοπατήματα.
 

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Μηνύματα
3.482
Like
33
Πόντοι
16
Καλημέρα σε όλους τους αιώνιους πρωταθλητές......pleasuregiver...όλα καλά ρε???Ο Ίβιτς άρχισε τα ταξίδια.....ελπίζω για τρείς.....έναν μέσο επιθετικογενή,ένα σέντερ μπάκ και ένα σέντερ-φόρ.....αν βρεθεί και για τίς πτέρυγες κάτι...δεν θα με χάλαγε......χαιρετώ και τους ''πρωταθλητές'' της 7ης και 8ης αγωνιστικής......
 

Επισκέπτης
Καλημέρα σε όλους τους αιώνιους πρωταθλητές......pleasuregiver...όλα καλά ρε???Ο Ίβιτς άρχισε τα ταξίδια.....ελπίζω για τρείς.....έναν μέσο επιθετικογενή,ένα σέντερ μπάκ και ένα σέντερ-φόρ.....αν βρεθεί και για τίς πτέρυγες κάτι...δεν θα με χάλαγε......χαιρετώ και τους ''πρωταθλητές'' της 7ης και 8ης αγωνιστικής......
μωρε σιγουρα θα ψωνισει,αλλα το θεμα ειναι ποιους..τι να τον κανω τον Κρζίνοβεκ που στις 5 Δεκεμβρη κλεινει τα 32???λυση για 6 μηνες???
 

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Μηνύματα
3.482
Like
33
Πόντοι
16
μωρε σιγουρα θα ψωνισει,αλλα το θεμα ειναι ποιους..τι να τον κανω τον Κρζίνοβεκ που στις 5 Δεκεμβρη κλεινει τα 32???λυση για 6 μηνες???
Συμφωνώ.....αλλά είδε και ένα Βούλγαρο ετών 21.....πάρε ρε ίλια τον Ντελγκάδο....
 

Επισκέπτης
Γνωμη μου ειναι πως χρειαζομαστε ετοιμοπολεμους παιχτες για τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη κ η καταλληλοτερη ηλικια ειναι 24-27 ετων! Πιτσιρικαδες κ ταλεντα μπορουν να παρουν το επομενο καλοκαιρι αφου δεν πηραν το φετινο.

Την καλημερα μου στους οπαδους κ φιλαθλους της μεγαλυτερης ομαδας της ελλαδος!!!

κι' αλλο ταλεντο???ασε..εχουμε νιουνιες,αρτσουμπι & φυσικα την αρχιταλενταρα τον μενδρινο..
ο μενδρινος θα μεινει αιωνιο ταλεντο!Για νουνιες κ αρτσουμπι διαφωνω μαζι σου.Οι παιχτες δεν εχουν παιξει ποτε βασικοι κ σχεδον ολοκληρο παιχνιδι κ οχι 10 λεπτα στο τελος,δεν εχουν ξεκινησει ποτε με τη βασικη ομαδα κ οχι με τους 3ους μας (οπως σουπερ καπ) και τελος δεν εχουν παιξει ποτε στη φυσικη τους θεση.(αρτσουμπι στο κεντρο,διπλα απο τζολε κ νουνιες πισω ή εστω κοντα στους επιθετικους)!
 

Επισκέπτης
Γνωμη μου ειναι πως χρειαζομαστε ετοιμοπολεμους παιχτες για τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη κ η καταλληλοτερη ηλικια ειναι 24-27 ετων! Πιτσιρικαδες κ ταλεντα μπορουν να παρουν το επομενο καλοκαιρι αφου δεν πηραν το φετινο.

Την καλημερα μου στους οπαδους κ φιλαθλους της μεγαλυτερης ομαδας της ελλαδος!!!
ο μενδρινος θα μεινει αιωνιο ταλεντο!Για νουνιες κ αρτσουμπι διαφωνω μαζι σου.Οι παιχτες δεν εχουν παιξει ποτε βασικοι κ σχεδον ολοκληρο παιχνιδι κ οχι 10 λεπτα στο τελος,δεν εχουν ξεκινησει ποτε με τη βασικη ομαδα κ οχι με τους 3ους μας (οπως σουπερ καπ) και τελος δεν εχουν παιξει ποτε στη φυσικη τους θεση.(αρτσουμπι στο κεντρο,διπλα απο τζολε κ νουνιες πισω ή εστω κοντα στους επιθετικους)!
ο νιουνιες εχει παρει 10πλασιες ευκαιρειες απο τον αρτσουμπι & δειχνει οτι κατεχει το αθλημα αλλα οτι δεν ειναι κατι εξαιρετικο του στυλ νερι..ο αρτσουμπι παρα τις λιγοτερες εμφανισεις ειναι πολυ ποιο ελπιδοφορος..οσο για τον μενδρινο,σιγουρα εχει ΜΕΓΑΛΟ βυσμα για να δοκιμαζεται ακομη μετα απο τοσα χρονια στον ΘΡΥΛΟ..προτιμαω να προωθηθουν οι πιτσιρικαδες απο τις ακαδημιες σοιλεδης κλπ παρα να βλεπω αυτον τον καμμενο & να μου γυρνανε τα αντερα..
 

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Μηνύματα
11.112
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ο νιουνιες εχει παρει 10πλασιες ευκαιρειες απο τον αρτσουμπι & δειχνει οτι κατεχει το αθλημα αλλα οτι δεν ειναι κατι εξαιρετικο του στυλ νερι..ο αρτσουμπι παρα τις λιγοτερες εμφανισεις ειναι πολυ ποιο ελπιδοφορος..οσο για τον μενδρινο,σιγουρα εχει ΜΕΓΑΛΟ βυσμα για να δοκιμαζεται ακομη μετα απο τοσα χρονια στον ΘΡΥΛΟ..προτιμαω να προωθηθουν οι πιτσιρικαδες απο τις ακαδημιες σοιλεδης κλπ παρα να βλεπω αυτον τον καμμενο & να μου γυρνανε τα αντερα..
Για τον Μενδρινο εισαι σωστος τους δυο Αργεντινους πρεπει να τους δουμεστην θεση τους και με κανονικη ομαδα οχι με αναπληρωματικους και απο την αρχη...παντως μεχρι στιγμης δεν ειναι καλοι οπως φετος δεν παιζει καλα ο Τορο.Ο Πατσα δυστυχως παρα το γκολ με τη Βερνερ δεν κανει πια για τον Θρυλο,μετα τον τραυματισμο ολο λαθος πασες.Ο Τζολε δεν ανταχει συνεχομενους αγωνες και φυλαει τα ποδια του στην Ελλαδα,Ο Στολτιδης καλος για αλλαγη.Η ομαδα εχει αναγκη οχι απο δεκαρι στυλ Ριμπο(μαρκαρω με τα ματια)αλλα στυλ Πιρλο(πασαρω και μαρκαρω),ενα δεξι χαφ και ενα αμυντικο,ομως ολοι τους σε επιπεδο Γκαλλετι και οχι αμπαλοι ,το καλοκαιρι βλεπουμε
 

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Μηνύματα
11.112
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
GATE 7;Ανακοινωση 13-11-2007

 
Αντί να έχουμε κερδίσει το Σάββατο στην Τρίπολη και να είμαστε τώρα στην δεύτερη θέση (έστω μαζί με την αεκ), έναν μόλις πόντο πίσω από την βαζέλα, περιμένοντας την διακοπή του πρωταθλήματος για…ξεκούραση, ανασύνταξη και ολική αντεπίθεση, βρισκόμαστε στην τέταρτη θέση(!) πίσω από τον Άρη(!!), χωρίς να έχουμε κερδίσει, ακόμα, εκτός έδρας στο ελληνικό πρωτάθλημα, με εμφανίσεις που ΜΟΝΟ προβληματισμούς φέρνουν, στον κόσμο του ΘΡΥΛΟΥ.

            Για…απουσίες, κούραση, χορτάρια και…βροχές, ασφαλώς και ΔΕΝ θέλουμε ν’ ακούμε… Ούτε θέλουμε, ούτε μπορούμε να στεκόμαστε σε ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ… Για Ολυμπιακό μιλάμε, ο οποίος είναι υποχρεωμένος, ανεξαρτήτως συνθηκών και καταστάσεων, να κερδίζει ΟΛΟΥΣ τους αγώνες στην Ελλάδα… Ή αν ΔΕΝ κερδίζει (για ποδόσφαιρο πρόκειται) ο ΟΣΦΠ, να ΜΗΝ παρουσιάζει αυτή την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ έως ντροπιαστική εικόνα, την οποία (με λύπη και…νεύρα) είδαμε στην Τρίπολη.

            ΔΕΝ το παίζουμε «πονηροί», και έξυπνοι, ούτε «μετά Χριστόν προφήτες», αλλά τα…ΛΑΘΗ πληρώνονται σε τούτη εδώ τη ζωή, πώς να το κάνουμε τώρα… Από το καλοκαίρι, κιόλας, τονίζουμε ότι μπορεί το φετινό υλικό να είναι το αξιολογότερο των τελευταίων ετών, αλλά είναι ΕΛΛΕΙΠΕΣ, για έναν ΟΣΦΠ που θέλει να ανταπεξέλθει το ίδιο καλά σε ΟΛΟΥΣ τους στόχους του, σε Ελλάδα και Ευρώπη, δηλαδή… Σημειώναμε, μάλιστα, ότι η ομάδα έχει ανάγκη άλλους δυο-τρεις παίκτες, τουλάχιστον… Δύο για το κέντρο και έναν ακόμα για την άμυνα…

            Θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε σε αναλύσεις τεχνικού περιεχομένου… Το αφήνουμε, όμως, αυτό για εκείνους που έχουν την ευθύνη, για αυτούς που «έχουν και τα γένια και τα χτένια», για όσους παίρνουν αποφάσεις και για όσους κάνουν δηλώσεις περί Ολυμπιακού… Ο κόσμος του Θρύλου, πάντως, ακόμα απορεί για το γεγονός ότι ΔΕΝ απαιτήθηκαν το καλοκαίρι ακόμα κάποιοι ποδοσφαιριστές και κυρίως για το ποιος τελικά, πήρε αυτή την απόφαση αλλά και γιατί (με ποιο σκεπτικό, δηλαδή) πάρθηκε η απόφαση αυτή, η οποία εκ των…αποτελεσμάτων, αποδεικνύεται ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ!

            Εμείς, βλέπετε, ΔΕΝ κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας, και ΔΕΝ έχουμε πρόβλημα να πούμε αυτό που διαπιστώνουμε… Ότι για άλλη μια χρονιά, δηλαδή, ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του, πληρώνουν τα λάθη του καλοκαιριού… Λάθη που ΔΕΝ τα έκανε ο κόσμος, αλλά οι αρμόδιοι. Η διοίκηση και ο προπονητής, δηλαδή… Στον καταμερισμό ευθυνών άλλωστε η σειρά αυτή είναι: ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΠΑΙΚΤΕΣ. Τώρα, πως γίνεται και έντεχνα προσπαθούν να παρουσιάσουν κάποιοι, τους παίκτες ως κύριους υπεύθυνους είναι μια άλλη ιστορία. Το γεγονός αυτό, όμως, λέει πολλά από μόνο του, για όσους διαθέτουν στοιχειώδη νου.

            Και όσοι σύγγαυροι, διαθέτουν κάτι τέτοιο, αποκλείεται να μπουν στην λογική: «Ελλάδα ή Ευρώπη…». Γιατί πρόκειται για παραμυθάκι, γιατί ο κόσμος του Θρύλου ΔΕΝ έχει συνηθίσει σε τέτοιους είδους ψευτοδιλλήματα, γιατί αυτά είναι «αιώνια» χαρακτηριστικά άλλων… Μα πάνω απ’ όλα, γιατί εάν ο Θρύλος ήταν ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ και κυριολεκτικά ΠΛΗΡΗΣ, δεν θα συζητούσαμε, καν, τέτοια πράγματα…

            Ο ΟΣΦΠ, που ονειρευόμαστε, θα παίζει καλό ποδόσφαιρο, θα παίρνει όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους, στην Ελλάδα, και θα έχει μια αξίολογη, αξιοπρόσεκτη και αξιοσέβαστη παρουσία στην Ευρώπη. Χωρίς διαχωρισμούς και χωρίς…συμβιβασμούς! Τόσο απλά…

            Τελικά, εκείνοι που πήραν την (απαράδεκτη) απόφαση, να ΜΗΝ πάρει ο κόσμος του Θρύλου εισιτήρια, για το ματς αυτό, είναι ευχαριστημένοι, τώρα; Θεωρούν πως η απόφαση αυτή ωφέλησε την ομάδα; Ή μήπως ο Ολυμπιακός, στερήθηκε, αναίτια, τον πιο σταθερό και πολύτιμο παίκτη του, τον οποίο, βάσει εικόνας και αποτελέσματος, είχε ανάγκη;

            Αρκούμαστε, στο ότι μετά την ανακοίνωση, για το θέμα αυτό, σχεδόν ΟΛΟΙ (δημοσιογράφοι, παίκτες ακόμα και άνθρωποι του Ολυμπιακού) αναγνώρισαν το ΑΔΙΚΟ-λάθος της απόφασης και το ΔΙΚΙΟ το δικό μας, ελπίζοντας πως δεν θα ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο…

            Αρκούμαστε σ’ αυτό, όπως αρκούμαστε και στα όσα, ήδη (και πρώτοι απ’ όλους) έχουμε σημειώσει για την ομάδα, διότι (κι εν όψει και της διακοπής του πρωταθλήματος), ο ΟΣΦΠ χρειάζεται ηρεμία αλλά και επαναπροσδιορισμό. Επαναπροσδιορισμό στόχων, ρόλων, τακτικών, τρόπου διαχείρισης του υλικού, αλλά και τρόπου λήψης αποφάσεων… Με τη εν γένει στάση μας, δείχνουμε ότι αναγνωρίζουμε πως γίνεται κάτι καλό… Εχθρός του καλού, όμως, είναι το…ΚΑΛΥΤΕΡΟ κι αυτό αν το ξεχνούν κάποιοι, ο κόσμος του Ολυμπιακού και η Θύρα 7, ΔΕΝ το ξεχνούν αυτό. Αυτό και πολλά άλλα…
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom