Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Μηνύματα
2.577
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
το οτι δε μας δινουν εισιτηρια για τα εκτος εμενα μου βρωμαει.παντως αν ειναι να δωσουν το πρωταθλημα στους λαγους να μας το πουν να το ξερουμε.παρτε ρε κανα παιχτη της προκοπης και αφηστε τα λιμα απο τα βαλκανια
 

Συνημμένα

  • gries06.jpg
    gries06.jpg
    29,6 KB · Εμφανίσεις: 9

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Μηνύματα
11.112
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
το οτι δε μας δινουν εισιτηρια για τα εκτος εμενα μου βρωμαει.παντως αν ειναι να δωσουν το πρωταθλημα στους λαγους να μας το πουν να το ξερουμε.παρτε ρε κανα παιχτη της προκοπης και αφηστε τα λιμα απο τα βαλκανια
Σωστος!!!Θελουμε ΓΚΑΛΛΕΤΙΔΕΣ οχι παλτουδακια
 

jolal

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Μηνύματα
113
Like
4
Πόντοι
1
Μην ξεχνατε γαυροι οτι ο τεταρτος δεν βγαινει ευρωπη :2funny: :2funny: :2funny:.Ο τριτος και ο κυπελουχος πανε ουεφα.ΑΕΚ ΖΩ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΩ :rockon: :rockon: :rockon:.
 

Επισκέπτης
Αεκακι44 μην ξεχνας οτι ο δευτερος παιζει προκριματικα για το CL κατι ποιυ εσενα δεν σε βοηθαει αφου θα τελιωσει νωρις η καργιερα σου στο CL για αλλη μια χρονια.
Φιλε bigpipis7 εισητηρια για τα εκτος εδρας παιχνιδια δεν παιρνει καμια ομαδα μονο αν υπαρξει συμφωνια μεταξυ των αντιπαλων ομαδων.
 

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Μηνύματα
1.422
Like
2
Πόντοι
16
ο νιουνιες εχει παρει 10πλασιες ευκαιρειες απο τον αρτσουμπι & δειχνει οτι κατεχει το αθλημα αλλα οτι δεν ειναι κατι εξαιρετικο του στυλ νερι..ο αρτσουμπι παρα τις λιγοτερες εμφανισεις ειναι πολυ ποιο ελπιδοφορος..οσο για τον μενδρινο,σιγουρα εχει ΜΕΓΑΛΟ βυσμα για να δοκιμαζεται ακομη μετα απο τοσα χρονια στον ΘΡΥΛΟ..προτιμαω να προωθηθουν οι πιτσιρικαδες απο τις ακαδημιες σοιλεδης κλπ παρα να βλεπω αυτον τον καμμενο & να μου γυρνανε τα αντερα..
μήπως να φέρουμε πίσω τον πιτσιρικά απο ΟΦΗ? έχει κανείς ιδέα πως τα πάει?
ο Λεντέσμα τραυματίστηκε, ο Νε σε κατάσταση λεχώνας, μήπως μαλακία που τον δώσαμε? :huh:
 

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
5.488
Like
1
Πόντοι
66
μήπως να φέρουμε πίσω τον πιτσιρικά απο ΟΦΗ? έχει κανείς ιδέα πως τα πάει?
ο Λεντέσμα τραυματίστηκε, ο Νε σε κατάσταση λεχώνας, μήπως μαλακία που τον δώσαμε? :huh:
Γιατί, μπορούν να τον πάρουν πίσω τώρα?
 

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
5.488
Like
1
Πόντοι
66
Στην αρχή έγραφαν πολύ καλά λόγια, αλλά μετά η ομάδα κατέληξε το γνωστό μπουρδέλο των τελευταίων ετών και δεν έχω ιδέα τι γίνεται.
 

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Μηνύματα
1.422
Like
2
Πόντοι
16
Στην αρχή έγραφαν πολύ καλά λόγια, αλλά μετά η ομάδα κατέληξε το γνωστό μπουρδέλο των τελευταίων ετών και δεν έχω ιδέα τι γίνεται.
άλλες χρονιές ψάχναμε με το ντουφέκι, φέτος έχουμε δώσει παίχτες παντού.
έχουμε και τον ζλάτκο στην λειβαδιά. τον ξεχάσαμε αυτόν
 

Επισκέπτης
Ολύμπια - Ολυμπιακός 89-92

Έκανε το δώρο του...

Ανήμερα των 24ων γελεθλίων του ο Γιάννης Μπουρούσης έκανε ένα μεγάλο δώρο στον Ολυμπιακό.Με τρίποντο του διεθνή σέντερ στο φινάλε του αγώνα με την Ολύμπια οι Πειραιώτες ισοφάρισαν τον αγώνα,πήγαν στην παράταση και επικράτησαν με 92-89,εξασφαλίζοντας την 4η εφετινή τους νίκη.Οι Τσιάρας και Γκριρ ξεχώρισαν από τους γηπεδούχους,στην τριάδα των Μπουρούση,Τζάκσον,Βασιλόπουλου στηρίχθηκε η ομάδα του Γκέρσον.Λάθος των διαιτητών στο φινάλε του αγώνα,δεν δόθηκε καθαρό φάουλ πάνω στον Τσιάρα.

O Ολυμπιακός αξιοποίησε στην αρχή την αδυναμία των γηπεδούχων και τροφοδότησε τον Τζάκσον.Με πέντε πόντους του Αμερικανού οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 2-7 και 5-9,πριν οι γηπεδούχοι βρουν τον ηγέτη του στο πρόσωπο του Γιώργου Τσιάρα.Ο φόργουορντ των Θεσσαλών πέτυχε δέκα συνεχόμενους πόντους και χάρισε στην ομάδα του προβάδισμα πέντε πόντων (20-15),με την πρώτη περίοδο να τελειώνει με σκορ 22-15.
Τις επιθετικές λύσεις που έψαχνε ο Ολυμπιακός της βρήκε στο πρόσωπο του Μανώλη Παπαμακάριου.Ο τελευταίος ευστόχησε και στις τέσσερις προσπάθειες που πήρε και έφερε την ομάδα του στο 24-24,το οποίο όμως δεν σταμάτησε εκεί.Με άλλους τέσσερις πόντους ο Ολυμπιακός συμπλήρωσε ένα σερί 0-11 και προηγήθηκε με 24-28.Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους οι Πειραιώτες έχασαν πάλι τη συγκέντρωση τους,ο Τσιάρας βρήκε εκ νέου λύσεις από μακριά και στο πρώτο μέρος η Ολύμπια προηγούνταν με 35-32.

Από το πρώτο μέρος ο αγώνας μας είχε προδιαθέσει πως θα αποτελούσε μία μονομαχία ανάμεσα σε Τσιάρα και Τζάκσον.Ο Έλληνας φόργουορντ σκόραρε με εξαιρετικές κινήσεις και φθάνοντας τους 23 πόντους ήταν ο ηγέτης της Ολύμπιας που βρέθηκε μπροστά με 44-38.Στον αντίποδα ο Αμερικανός δεν είχε πρόβλημα με τους ψηλούς των Θεσσαλών (ελλείψει Λέισι) και με όλους τους τρόπους βοήθουσε τον Ολυμπιακό να μείνει κοντά στο σκορ.Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο καλάθι λίγο πριν το 30’,αλλά με το τέταρτο τρίποντό του στον αγώνα ο Γκριρ έστειλε την Ολύμπια στους πάγκους προηγούμενη με 53-48.

Στην 4η περίοδο το παιχνίδι πήγε πόντο πόντο με τη «μονοτονία» να σπάει από ένα τρίποντο του Μπέλσερ,με το οποίο η Ολύμπια προηγήθηκε με 60-56. Ο Γκέρσον προτίμησε να κρατήσει στο γήπεδο τον Μπουρούση και άφησε στον πάγκο τον Τζάκσον.Ο Τσιάρας συμπλήρωσε τρία φάουλ και έχασε το ρυθμό του,με τον Γκριρ να συνεχίζει την εκτελεστική του δουλειά.Με δικό του καλάθι οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 65-62 στα 2’ 52’’ πριν το τέλος του αγώνα.Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε,αλλά μία βολή του Μπέλσερ και ένα τρίποντο του Μπατή στα 28’ έφεραν την Ολύμπια να προηγείται με 69-65 και να βρίσκεται «αγκαλιά» με τη νίκη.

Ο Γκριρ ήταν εύστοχος όταν χρειάστηκε από τη γραμμή και οδήγησε τους γηπεδούχους στο 73-70 μόλις 6’’ πριν το τέλος.Ο Μπαρτζώκας ζήτησε από τους παίκτες του κάνουν φάουλ,αυτοί λάθεψαν και με ένα τρίποντο του Μπουρούση στην εκπνοή ο Ολυμπιακός έστειλε τον αγώνα στην παράταση και «έσωσε» την παρτίδα (73-73).

Στο έξτρα πεντάλεπτο οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν με άλλη ψυχολογία και στο 42’ πήραν κεφάλι με 73-79,χάρη στην ευστοχία του.Ο Γκριρ είχε ζεσταθεί για τα καλά για την Ολύμπια και με το έκτο του τρίποντο μείωσε σε 80-83 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στον αγώνα.Στη διαδικασία των βολών οι Πειραιώτες παρουσιάστηκαν ψύχραιμοι και στα 7’’ πριν το τέλος προηγήθηκαν με 89-92.Εκεί όμως έκαναν το λάθος των γηπεδούχων στην κανονική διάρκεια και επέτρεψαν στον Τσιάρα να σουτάρει.Σε μία φάση που ο Βασιλόπουλος μαρκάρει τον αντίπαλο αντικανονικά η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στους Θεσσαλούς και ο Ολυμπιακός δραπέτευσε από τον κάμπο με μία ανέλπιστη νίκη (89-92).

Σταρ
Ο Γιώργος Τσιάρας με τον Λαμάρ Γκριρ είχαν στα χέρια τους τον τίτλο του MVP της αναμέτρησης μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της κανονικής διάρκειας.Τα μακριά χέρια και το κρύο αίμα του Γιάννη Μπορούση μπήκαν ανάμεσα, με τον Καρδιτσιώτη σέντερ να στέλνει το παιχνίδι στην παράταση με τρίποντο και να αναδεικνύεται πρόσωπο του αγώνα.Ο διεθνής παίκτης δικαίωσε τον Γκέρσον για την επιλογή του να τον κρατήσει στο παρκέ στην τελευταία περίοδο και παράλληλα πήρε μία ένεση ηθικού την οποία είχε ανάγκη.

Απογοήτευση
Η παιδική ενέργεια των παικτών της Ολύμπιας στο φινάλε του αγώνα,με τον Μπορούση να αξιοποιεί το δώρο των αντιπάλων του.Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν τον Τεόντοσιτς,ο Αριγκάμπου...φοβήθηκε να κάνει φάουλ στον ψηλό του Ολυμπιακού και για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα ο Μπαρτζώκας έχασε ένα ροζ φύλλο αγώνα από το συρτάρι του.Παρόμοιο λάθος και από τους παίκτες στο Γκέρσον στο τέλος της παράτασης,το οποίο όμως δεν πληρώθηκε.

Σχόλιο
Ο Ολυμπιακός πέτυχε στη Λάρισα μία νίκη ψυχολογίας με διττή φύση.Κατ' αρχήν με τον τρόπο που το παιχνίδι "κλέφθηκε" μέσα από τα χέρια της Ολύμπιας και κατά δεύτερο λόγο για παίκτες όπως οι Μπουρούσης,Παπαμακάριος που ανάγκασαν τον Γκέρσον να αναθεωρήσει τις σκέψεις του για τη χρησιμοποίησή τους.Η Ολύμπια,από την πλευρά της,σίγουρα δεν έχει το...κοκκαλάκι της νυχτερίδας και αν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ τα έχει με την τύχη της τώρα οι παίκτες της μάλλον θα σκέφτονται για καιρό ακόμα γιατί δεν έγινε φάουλ στην τελευταία επίθεση.Οι Θεσσαλοί πρόσθεσαν ένα επιθετικό όπλο με την απόκτηση Γκριρ,αλλά η "απουσία" τους στη ρακέτα πρέπει να τους προβληματίζει,αφού δεν γίνεται να επιτυγχάνεται συνεχώς διψήφιος αριθμός τριπόντων (15).

Τα δεκάλεπτα:22-15,35-32,53-48,73-73,89-92(παρ.)

Ολύμπια:Μπέλσερ 7(2),Κουμπούρας 10(6λ, 5ασ) Λάκσα,Τσιάρας 23(4), Γιαννουλάκος 2(6ρ),Μπατής 13(3),Αριγκμπάμπου 6(9ρ),Τριχόπουλος,Γκριρ 28(6)

Ολυμπιακός:Μπλάκνεϊ 10(4ασ),Παπαμακάριος 9(1),Πρίντεζης 6,Καυκής,Τεόντοσιτς 8(2),Μπουρούσης 14(2),Τζάκσον 21(6ρ),Βασιλόπουλος 18(2),Βασιλειάδης 6

Ψυχαρα ο Μπουρουσης & τεραστιος παιχτης..Ο καλυτερος φετος,οπως & περισυ εξαλλου..Πινι σε ...αει ολη η Παλαιστινη..ΞΥΠΝΑ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
 

Επισκέπτης
Στο παιχνιδι Γερμανιας-Κυπρου το αργοκινητο παλτο,εγινε αλλαγη στο 68 αφου σερνοταν & σε αυτον τον αγωνα..Το ετερο παλτο ο γιαννακης,εχασε αχαστο γκολ προ κενης εστιας στο 57..

Υ.Γ ποιος & γιατι τους εφερε στον ΘΡΥΛΟ μας,με ποια λογικη πηραμε το διδυμο της εθνικης χαλουμιων,ακομη δεν το εχω καταλαβει..
 

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Μηνύματα
1.422
Like
2
Πόντοι
16
Υ.Γ ποιος & γιατι τους εφερε στον ΘΡΥΛΟ μας,με ποια λογικη πηραμε το διδυμο της εθνικης χαλουμιων,ακομη δεν το εχω καταλαβει..
δεν λες που σταμάτησε ο μπορμπόκης να παίζει μπάλα?
πακέτο με τον Οκκά θα μας τον είχε ο βάτραχος
 

Επισκέπτης
Με τα μάτια στον Ντομοβτσίσκι..

Μόλις χθες,ο Τύπος της Βουλγαρίας αποκάλυψε ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Βαλερί Ντομοβτσίσκι της Λέφσκι Σόφιας.
Αντίστοιχα, τα ελληνικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για ταξίδι του Ιβιτς (προς άγνωστο προορισμό) για να παρακολουθήσει κάποιον παίκτη.
Η είδηση…έκλεισε τον κύκλο της με την επιβεβαίωση της παρουσίας του Ιβιτς στο Λονδίνο,για το παιχνίδι των εθνικών ομάδων Ελπίδων Αγγλίας – Βουλγαρίας.

Ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού είχε στραμμένη την προσοχή του κυρίως στον 21χρονο Βούλγαρο επιθετικό,Βαλερί Ντομοβτσίσκι που θεωρείται το νέο μεγάλο ταλέντο της γειτονικής χώρας.

Ο νεαρός (5/10/1986) έχει προσελκύσει όπως λέγεται αρκετούς σκάουτερς ευρωπαϊκών ομάδων τελευταία (αναφέρονται οι Ουντινέζε,Νιουκάστλ και Ντέρμπι Κάουντι) αφού εκτός των καλών του εμφανίσεων που κάνει,διαθέτει και το δυσεύρετο ένστικτο του σκόρερ.
Ο αριστεροπόδαρος επιθετικός,που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης,έχει σκοράρει 54 (!) φορές σε 117 παιχνίδι με την ομάδα της Λέφσκι.
Εχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Βουλγαρίας (2006, 2007),δύο κύπελλα (2005, 2007) και δύο Super Cup (2005, 2007).

Φέτος,είναι ο πρώτος σκόρερ με 7 γκολ μετά το πέρας 12 αγωνιστικών στο βουλγαρικό πρωτάθλημα,στο οποίο η ομάδα του έχει έναν αγώνα λιγότερο και βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης με 26 βαθμούς,οκτώ πόντους μακριά από την κορυφή και την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Ο Ντομοβτσίσκι αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελπίδων της Βουλγαρίας (έχει και 3 συμμετοχές με την ανδρική ομάδα).

Σύμφωνα με τα βουλγαρικά ΜΜΕ,ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την περίπτωση του Ντομοβτσίσκι από το καλοκαίρι, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει κάνει κάποια επίσημη κίνηση.
Η τιμή του προσδιορίζεται αυτή τη στιγμή στα 2 εκατομμύρια ευρώ.
------------------------------------------------------------------------
Ουντινέζε,Νιουκάστλ και Ντέρμπι Κάουντι..χα,χα,χα,χα..αμα ενδιαφερονται τοσο "μεγαλες" ομαδες,τοτε θα ειναι σιγουρα καλος παιχτης..ρε τι τραβαμε..γλυτωσαμε απο τις λαμογιες του λουβαρη & μου φαινεται οτι πεσαμε σε σερβο αρχιλαμογιο..προσεχε λιακο γιατι εσυ δεν θα φυγεις απο την Ελλαδα αγορι μου..προσεχεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
 

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Μηνύματα
11.112
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ο Ιβιτς μεγαλο λαμογιο,τι σκατοπαιχτες ειναι αυτοι ρε,
Γκαλλετιδες θελουμε οχι παικτακια.Αλλον επιθετικο τι τον θελουμε...αν ειναι Ντελκαδο ας ελθει αλλα παικτακια τι να τα κανουμε συλλογη!!!
Αμυντικο και αμυντικο χαφ με πασα θα παρουμε,τον Πολωνο στα 32 για αντιΤζολε...τι ειναι αυτα ρεεεεεεεεεεεε!!!!
 

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Μηνύματα
11.112
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
O Dusan ειναι ο καλυτερος προπονητης στον κοσμο,(3 ουεφα και 4 τσαμπιον λιγκ),γνωστης της Ελληνικης πραγματικοτητας (αληθεια το ελληνικο πρωταθλημα ειναι αν οχι το πρωτο το 2 στον κοσμο),και ειναι Σερβοελληνας(τι ειναι αυτο),δουλευει με ταλεντα οπως Οκκας ,Αμπονσα .Αμποαμπουε,Μαριτς, και τον Μεγιστο παιχταρα ΡΕΖΙΤΣ,και κρατα στον παγκο εναν παικτακο που λεγεται ΤΖΙΟΒΑΝΙ,ΚΑΡΑΠΙΑΛΗ.....ρε ουστ λαμογια δημοσιογραφοι....
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom