hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
Κι ο Γκούτι??
Κι ο Γκούτι??
Mάλιστα.Aρχιδατος με ολη τη σημασια της λεξης ο παμπλο...
Οταν μαλιστα τετοια ψυχη συνδιαζεται με τα ποδοσφαιρικα του προσοντα,εχουμε να κανουμε με την επιτομη του ποδοσφαιρου..
Δηλαδη παιχνιδι για αντρες,μεσα και εξω απ'το γηπεδο..
να ζητήσει συγγνώμη για τις πουστιές.
στα άλλα συμφωνώ.
στο μόνο που δίνω και την ψυχή μου είναι ο Καρεμπέ.
Μπουκέτο νέτα φόρα παρτίδα στις πούστρες.
η ποδοσφαιρική αντρική μαγκιά σε όλο της το μεγαλείο.
Οπως και ο Ζιντάν.
οι μεγάλοι παίκτες είναι και αρχιδάτοι άντρες.
Mάλιστα.
Και τον Καστίγιο τον λέτε (λέμε) τσογλάνι.
Ό,τι μας συμφέρει
καμια σχεση...σκεψου το μονος σου και θα το αντιληφθεις πως εχω δικιο!Mάλιστα.
Και τον Καστίγιο τον λέτε (λέμε) τσογλάνι.
Ό,τι μας συμφέρει
αλλη σχολη και αλλη παιδεια ειχαν οι παικτες που ανεφερες(τρικολορ και οι δυο)
γενικα στη λατινικη αμερικη τσαμπουκαδες και χτυπηματα εντος και εκτος φασης γινονται...
ο γκαρσια ειναι οτι πιο <<ποδοσφαιρικο>> εχει περασει την τελευταια 5ετια απο τη χωρα..
υ.γ.εδω εχουμε γινει πριμερα..
φρου-φρου καθε 10 δευτερα για να προστατευτουν οι πριμαντονες μας
ειδα χτες σε μια φαση το ντατολο να τον εχουν στριμωξει 3 του παοκ στην περιοχη..δε ξερω αν το προσεξες,σταθηκε ορθιος!!
εκει φανηκε οτι δεν εχει μπει στο κλιμα ακομα...
στα καπακια,ο βιτολο εκανε τζαρτζ στον αερα με τον τοροσιδη,και ο τελευταιος επεσε λες και τον χτυπησε ρευμα..
Είναι, αλλά κι ο άλλος δεν πάει πίσωOtan χτυπάς κάποιον που είναι πεσμένο με τα "καρφιά" στο στήθος, δεν τον λες τσογλάνι, μπάσταρδο και πουτάνας γιο τον λες.
Σύγκριση πουστιάς να κάνω;καμια σχεση...σκεψου το μονος σου και θα το αντιληφθεις πως εχω δικιο!
αλλο το αντιαθλητικο και αλλο το σκληρο..στα αλλα που εγαρψες περι τραυματιων συμφωνω..φιλαράκο η μπάλλα έφυγε από αυτό που ήταν κάποτε.
η ΟΥΕΦΑ θέλει επαγγλεματίες να παίζουν μπάλλα και να είναι εμπορικό το προιόν.
στην πρίμιερ το ποδόσφαιρο είναι εξαιρέτως σκληρό ακόμα.
κομμένοι (ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ) αστράγαλοι, κνήμες, περόνες, γόνατα ακόμα και σήμερα.
προσωπικά στα παπάρια μου έχω το μομπαλλάρα θα βλεπα. Ο Ζιό μόλις του έκαναν αυτή τη ζημιά επαιζε για χόμπυ.
Εχω πει ότι στα μουνιά που κόβουν τη μπάλλα σε αντιπάλους, το συμβόλαιο του παίκτη για όσο καιρό λείπει για ανάρρωση ο τραυματίας να πληρώνεται από το δικό του συμβόλαιο.
αν μπορεσεις να συγκρινεις εναν διεθνη 32χρονο με την καριερα και τη διαδρομη του γκαρσια με ενα πουστρακι που απο τα 24 κανει βολτες στα μπουζουκια,βγαλε οτι συμπερασμα θες..Σύγκριση πουστιάς να κάνω;
Έτερον εκάτερον φίλε μου, τις μπουνιές στα μουλωχτά και τη τσάμπα μαγκίτσα όταν δεν κοιτάει ο διαιτητής δεν τις δικαιολογεί καμιά καριέρααν μπορεσεις να συγκρινεις εναν διεθνη 32χρονο με την καριερα και τη διαδρομη του γκαρσια με ενα πουστρακι που απο τα 24 κανει βολτες στα μπουζουκια,βγαλε οτι συμπερασμα θες..
μια φορα εγινε αυτο ρε'σεις και το λετε και το ξαναλετε(διχως η αγκωνια που προηγηθηκε απο το ντιογκο να αποτελει αλλοθι)...Έτερον εκάτερον φίλε μου, τις μπουνιές στα μουλωχτά και τη τσάμπα μαγκίτσα όταν δεν κοιτάει ο διαιτητής δεν τις δικαιολογεί καμιά καριέρα
Έτερον εκάτερον φίλε μου, τις μπουνιές στα μουλωχτά και τη τσάμπα μαγκίτσα όταν δεν κοιτάει ο διαιτητής δεν τις δικαιολογεί καμιά καριέρα
Χθες ο τροπος που πηγατε να εκβιασετε πεναλτυ με τα πεσιματα ηταν το λιγοτερο εμετικος και σας κανει αντιπαθεις στους τριτους.Και αυτο το λεει καποιος που εχθες ηταν πιο γαυρος και απο σας!
τι θα γινει με τα πεναλτυ που με χρωστας ρε.....συνήθειο είναι αυτό..
έτσι είχαν εντολές από τον εργοδότη.
δε φταίνε οι παίκτες.
προσωπικά εκτός των πουστιών στα ένα προς ένα ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥΣΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.
Στην Τούμπα παίρνει ΚΑΡΑΜΟΥΦΑ ΠΕΝΑΛΤΥ και μετά πάει και κάνει ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΟ στον παγκο του ΠΑΟΚ.
Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΟΥΣΤΟΦΛΩΡΙΑ που μπορεί να κάνει ένα πουστράκι.
Βάλε γκολ ποίημα ρε ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΚΑΙ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΕΞΩ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΛΟΥΤΣΙ ΠΕΡΣΙ.
το χθεσινό δεν ήτανε ωρέτι θα γινει με τα πεναλτυ που με χρωστας ρε.....
αι σιχτιρ χουντικε.......
τι θα γινει με τα πεναλτυ που με χρωστας ρε.....
αι σιχτιρ χουντικε.......
το χθεσινό δεν ήτανε ωρέ
όλοι κάτι θα έχουμε να θυμόμαστε. Εγώ πάντως θα θυμάμαι το ψωλόκρυοαστονα να κλάψει.
θα θυμάται για πολύ καιρό την αποκρουση του Τζόρβα.