Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Aρχιδατος με ολη τη σημασια της λεξης ο παμπλο...
Οταν μαλιστα τετοια ψυχη συνδιαζεται με τα ποδοσφαιρικα του προσοντα,εχουμε να κανουμε με την επιτομη του ποδοσφαιρου..
Δηλαδη παιχνιδι για αντρες,μεσα και εξω απ'το γηπεδο..
Mάλιστα.
Και τον Καστίγιο τον λέτε (λέμε) τσογλάνι.
Ό,τι μας συμφέρει

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
να ζητήσει συγγνώμη για τις πουστιές.
στα άλλα συμφωνώ.

στο μόνο που δίνω και την ψυχή μου είναι ο Καρεμπέ.

Μπουκέτο νέτα φόρα παρτίδα στις πούστρες.
η ποδοσφαιρική αντρική μαγκιά σε όλο της το μεγαλείο.
Οπως και ο Ζιντάν.
οι μεγάλοι παίκτες είναι και αρχιδάτοι άντρες.

badass eric μαγκα. Βουτυρα μπροστα του, εντος και εκτος γηπεδων μοιραζε  :rockon:

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Mάλιστα.
Και τον Καστίγιο τον λέτε (λέμε) τσογλάνι.
Ό,τι μας συμφέρει

Otan χτυπάς κάποιον που είναι πεσμένο με τα "καρφιά" στο στήθος, δεν τον λες τσογλάνι, μπάσταρδο και πουτάνας γιο τον λες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αλλη σχολη και αλλη παιδεια ειχαν οι παικτες που ανεφερες(τρικολορ και οι δυο)
γενικα στη λατινικη αμερικη τσαμπουκαδες και χτυπηματα εντος και εκτος φασης γινονται...
ο γκαρσια ειναι οτι πιο <<ποδοσφαιρικο>> εχει περασει την τελευταια 5ετια απο τη χωρα..
υ.γ.εδω εχουμε γινει πριμερα.. :jerking:
φρου-φρου καθε 10 δευτερα για να προστατευτουν οι πριμαντονες μας :2funny:
ειδα χτες σε μια φαση το ντατολο να τον εχουν στριμωξει 3 του παοκ στην περιοχη..δε ξερω αν το προσεξες,σταθηκε ορθιος!!
εκει φανηκε οτι δεν εχει μπει στο κλιμα ακομα... :2funny:
στα καπακια,ο βιτολο εκανε τζαρτζ στον αερα με τον τοροσιδη,και ο τελευταιος επεσε λες και τον χτυπησε ρευμα.. :jerking:

φιλαράκο η μπάλλα έφυγε από αυτό που ήταν κάποτε.
η ΟΥΕΦΑ θέλει επαγγλεματίες να παίζουν μπάλλα και να είναι εμπορικό το προιόν.
στην πρίμιερ το ποδόσφαιρο είναι εξαιρέτως σκληρό ακόμα.
κομμένοι (ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ) αστράγαλοι, κνήμες, περόνες, γόνατα ακόμα και σήμερα.

προσωπικά στα παπάρια μου έχω το μαλάκα που έκοψε τους 2 χιαστούε στο Τζιό. Εγώ μπαλλάρα δε θα βλεπα πια. Ο Ζιό μόλις του έκαναν αυτή τη ζημιά επαιζε για χόμπυ.

Εχω πει ότι στα μουνιά που κόβουν τη μπάλλα σε αντιπάλους, το συμβόλαιο του παίκτη για όσο καιρό λείπει για ανάρρωση ο τραυματίας να πληρώνεται από το δικό του συμβόλαιο.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
φιλαράκο η μπάλλα έφυγε από αυτό που ήταν κάποτε.
η ΟΥΕΦΑ θέλει επαγγλεματίες να παίζουν μπάλλα και να είναι εμπορικό το προιόν.
στην πρίμιερ το ποδόσφαιρο είναι εξαιρέτως σκληρό ακόμα.
κομμένοι (ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ) αστράγαλοι, κνήμες, περόνες, γόνατα ακόμα και σήμερα.

προσωπικά στα παπάρια μου έχω το μομπαλλάρα θα βλεπα. Ο Ζιό μόλις του έκαναν αυτή τη ζημιά επαιζε για χόμπυ.

Εχω πει ότι στα μουνιά που κόβουν τη μπάλλα σε αντιπάλους, το συμβόλαιο του παίκτη για όσο καιρό λείπει για ανάρρωση ο τραυματίας να πληρώνεται από το δικό του συμβόλαιο.
αλλο το αντιαθλητικο και αλλο το σκληρο..στα αλλα που εγαρψες  περι τραυματιων συμφωνω..

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Σύγκριση πουστιάς να κάνω;
αν μπορεσεις να συγκρινεις εναν διεθνη 32χρονο με την καριερα και τη διαδρομη του γκαρσια με ενα πουστρακι που απο τα 24 κανει βολτες στα μπουζουκια,βγαλε οτι συμπερασμα θες..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
αν μπορεσεις να συγκρινεις εναν διεθνη 32χρονο με την καριερα και τη διαδρομη του γκαρσια με ενα πουστρακι που απο τα 24 κανει βολτες στα μπουζουκια,βγαλε οτι συμπερασμα θες..
Έτερον εκάτερον φίλε μου, τις μπουνιές στα μουλωχτά και τη τσάμπα μαγκίτσα όταν δεν κοιτάει ο διαιτητής δεν τις δικαιολογεί καμιά καριέρα

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Έτερον εκάτερον φίλε μου, τις μπουνιές στα μουλωχτά και τη τσάμπα μαγκίτσα όταν δεν κοιτάει ο διαιτητής δεν τις δικαιολογεί καμιά καριέρα
μια φορα εγινε αυτο ρε'σεις και το λετε και το ξαναλετε(διχως η αγκωνια που προηγηθηκε απο το ντιογκο να αποτελει αλλοθι)...
η ζωη του ποδοσφαιριστη δεν τελειωνει στα 90'.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Χθες ο τροπος που πηγατε να εκβιασετε πεναλτυ με τα πεσιματα ηταν το λιγοτερο εμετικος και σας κανει αντιπαθεις στους τριτους.Και αυτο το λεει καποιος που εχθες ηταν πιο γαυρος και απο σας!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

πεστα ρε Λεονη  :rockon:

λεγανε και για τον κηπουρο γιατι ρουμπωσε τον παπαρα μετα το παιχνιδι, λες και επρεπε να κατσει να τις φαει επειδη ειναι ποδοσφαιριστης  :uglystupid:

η μαγκια εχει το δικο της timing, οπως εχει και το παιχνιδι. Οποιος τα μπερδεύει είναι λίγος και στα δυο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Χθες ο τροπος που πηγατε να εκβιασετε πεναλτυ με τα πεσιματα ηταν το λιγοτερο εμετικος και σας κανει αντιπαθεις στους τριτους.Και αυτο το λεει καποιος που εχθες ηταν πιο γαυρος και απο σας!

συνήθειο είναι αυτό..
έτσι είχαν εντολές από τον εργοδότη.
δε φταίνε οι παίκτες.
προσωπικά εκτός των πουστιών στα ένα προς ένα ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥΣΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.

Στην Τούμπα παίρνει ΚΑΡΑΜΟΥΦΑ ΠΕΝΑΛΤΥ και μετά πάει και κάνει ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΟ στον παγκο του ΠΑΟΚ.
Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΟΥΣΤΟΦΛΩΡΙΑ που μπορεί να κάνει ένα πουστράκι.

Βάλε γκολ ποίημα ρε ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΚΑΙ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΕΞΩ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΛΟΥΤΣΙ ΠΕΡΣΙ.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
συνήθειο είναι αυτό..
έτσι είχαν εντολές από τον εργοδότη.
δε φταίνε οι παίκτες.
προσωπικά εκτός των πουστιών στα ένα προς ένα ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥΣΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.

Στην Τούμπα παίρνει ΚΑΡΑΜΟΥΦΑ ΠΕΝΑΛΤΥ και μετά πάει και κάνει ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΟ στον παγκο του ΠΑΟΚ.
Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΟΥΣΤΟΦΛΩΡΙΑ που μπορεί να κάνει ένα πουστράκι.

Βάλε γκολ ποίημα ρε ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΚΑΙ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΕΞΩ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΛΟΥΤΣΙ ΠΕΡΣΙ.
τι θα γινει με τα πεναλτυ που με χρωστας ρε.....
αι σιχτιρ χουντικε.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom