Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
όχι και πούστης. Μπαλλαρίνα παρακαλώ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pao_2008_2009b.jpg
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
γυφτος εισαι και φαινεσαι εσυ και ολοι οι τσουκαλαδες απο την 7. :birdman:

δεν εχω αλλο νικ ποσες φορες θα το πουμε ρε???
πηγαινετε πουθενα σε κανενα μπουρδελο να παρηγορηθειτε ρεεεεεεεε :cheesy: :cheesy:
Ωραια Εχεις δεν εχεις αλλο ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΚΑΥΛΙ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟ!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
παρτε τον αλεφαντο τωρα μηπως κανετε και καμια νικη...
αντε γεια  μαγκες και πολυ ασχοληθηκα σημερα...αυριο τωρα... :dancing:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
περιμενω απαντηση για να φυγει...μιστερ

agnostos_athens

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Περα απο τη καζουρα και τη πλακα διαβαστε το παρακατω.....

Το ζητούσε η καρδιά του μικρού Γιάννη Παρασκευόπουλου. Τον έχει συνεπάρει εδώ και καιρό, τη μέρα που είδε σε φωτογραφία το τατουάζ στο κορμί του Πάμπλο Γκαρσία που γράφει: "Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς". Και αυτή η φράση του τατουάζ τριγυρίζει στο μυαλό του από τη στιγμή που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο πριν από λίγα ...
24ωρα. Κάποια στιγμή τον αναζήτησε. Οι δικοί του άνθρωποι με τη σειρά τους αναζήτησαν και κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τον Ουρουγουανό μέσο του ΠΑΟΚ. Η συνέχεια είναι συγκλονιστική. Στον Γιάννη δεν είπαν τίποτα. Υποβλήθηκε σε λεπτή εγχείρηση που πέτυχε απόλυτα και είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει απόλυτα υγιής. Να επιστρέψει στα μαθήματά του, στις σπουδές του. Η μελαγχολία στο πρόσωπό του δεν έφευγε καμία στιγμή. Βαθιά μεσά του όμως είχε πίστη. Και αυτή την πίστη την άντλησε από το γνωμικό που υπάρχει ως τατουάζ στο κορμί του Πάμπλο Γκαρσία.

«Μετά τον ΠΑΟΚ θα γυρίσω στη γη που με γέννησε...»

Ζήτησε τον αριθμό του τηλεφώνου των γονέων του στους οποίους υποσχέθηκε ότι θα επισκεφθεί μόλις βρει ευκαιρία. Μπροστά του ήταν το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό. Η αλήθεια είναι ότι οι γονείς του νεαρού μαθητή είχαν κάποιες αμφιβολίες. Αυτές όμως διαλύθηκαν μιάμιση μέρα σχεδόν μετά. Χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν, παρά μόνο τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πολύ διακριτικά, πήγε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου και νοσηλεύεται ο Γιάννης Παρασκευόπουλος.

Φίλος που τον συνόδευε ανέλαβε, προκειμένου να μη γίνει αντιληπτός ο Ουρουγουανός, να μάθει σε ποιο θάλαμο νοσηλεύεται και ανέβηκαν στον 6ο όροφο. Εκείνη τη στιγμή ο νεαρός μαθητής ήταν ξύπνιος και μόλις ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε την εμφάνισή του και τον πλησίασε για να τον χαιρετήσει, νόμιζε ότι έβλεπε όνειρο. Εβαλε τα κλάματα και ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί τη σκηνή.

Ο Πάμπλο Γκαρσία του άνοιξε κουβέντα και προσπάθησε να του ανεβάσει το ηθικό. Δεν γνώριζε όμως και ο ίδιος ότι ο μικρός Γιάννης είχε διατηρήσει την πίστη του χάρη στο τατουάζ. Το μόνο που γνώριζε ήταν εκείνο που του είχαν πει οι γονείς. Οτι τον θαυμάζει ως ποδοσφαιριστή. Και μονομιάς η καρδιά του Ουρουγουανού άνοιξε σαν γαρύφαλλο. Αρχισε να αποκαλύπτει απίθανα πράγματα στον Γιάννη Παρασκευόπουλο, που είχε ξεχάσει και τον πόνο και το πρόβλημά του. Για την προσωπική του ζωή, για την καριέρα του, αλλά και το μέλλον του.

Η κορυφαία στιγμή αυτής της ανθρώπινης και συγκινητικής επίσκεψης του Πάμπλο Γκαρσία ήταν η απάντηση που έδωσε στον νεαρό μαθητή όταν εκείνος τον ρώτησε εάν θα μείνει στον ΠΑΟΚ. Προσέξτε την απάντηση. "Εχω αποφασίσει να μείνω στον ΠΑΟΚ. Μετά τον ΠΑΟΚ θα γυρίσω στη γη που με γέννησε. Αυτή η γη με ζητάει πίσω για να συνεχίσω και να πεθάνω εκεί". Λίγα λεπτά μετά έφυγε ζητώντας από τον νεαρό μαθητή να τον επισκεφθεί στην προπόνηση μόλις πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Εγω που εχω μεγαλωσει στο παλιο Καραισκακη με λιοπυρια στην 7 και με χιονι -2 βαθμους να περιμενω για ενα εισιτηριο ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΘΕΛΩ !!!  κι οχι κατι μαζορετες τυπου Ντιογκο - Ντουντου κλπ...Θελω Τζολε-Τζιο-Καρεμπε-Καραπιαλη !!! Θελω παιχτες που οταν ξεφτιλιζονται να φευγουν με καταβασμενο κεφαλι και οχι οπως εχθες να ψαχνουν τις καμερες !!!!
Τωρα αν καποιος διαβαζει η γραφει εδω μεσα κι εχει ακρες ας τις πει εκει που πρεπει.....

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Το πρόβλημα είναι ότι κάποτε ο Ντούντου έδειξε πείσμα και ψυχή...
Έχω να θυμάμαι αυτή τη φωτογραφία και το γκολ που έβαλε..!!!

Συνημμένα

• bababa.jpg
    bababa.jpg
    48,8 KB · Εμφανίσεις: 13

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Aρχιδατος με ολη τη σημασια της λεξης ο παμπλο...
Οταν μαλιστα τετοια ψυχη συνδιαζεται με τα ποδοσφαιρικα του προσοντα,εχουμε να κανουμε με την επιτομη του ποδοσφαιρου..
Δηλαδη παιχνιδι για αντρες,μεσα και εξω απ'το γηπεδο..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγω που εχω μεγαλωσει στο παλιο Καραισκακη με λιοπυρια στην 7 και με χιονι -2 βαθμους να περιμενω για ενα εισιτηριο ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΘΕΛΩ !!!  κι οχι κατι μαζορετες τυπου Ντιογκο - Ντουντου κλπ...Θελω Τζολε-Τζιο-Καρεμπε-Καραπιαλη !!! Θελω παιχτες που οταν ξεφτιλιζονται να φευγουν με καταβασμενο κεφαλι και οχι οπως εχθες να ψαχνουν τις καμερες !!!!
Τωρα αν καποιος διαβαζει η γραφει εδω μεσα κι εχει ακρες ας τις πει εκει που πρεπει.....

πόσες φορές τα έχω γράψει ρε μαλακισμένα;
η διαφορά ανάμεσα στο γαύραρο τον λιμανάτο από τους νεόκοπους γάβρους του Βόλου της Κέρκυρας και της Κρήτης και της Θεσσαλονίκης είναι τεράστια.

ο ένας είναι άντρας ο άλλος είναι ένας κομπλεξικός κακομαθημένος μπάσταρδος που το μόνο που τον νοιάζει είναι η νίκη.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Aρχιδατος με ολη τη σημασια της λεξης ο παμπλο...
Οταν μαλιστα τετοια ψυχη συνδιαζεται με τα ποδοσφαιρικα του προσοντα,εχουμε να κανουμε με την επιτομη του ποδοσφαιρου..
Δηλαδη παιχνιδι για αντρες,μεσα και εξω απ'το γηπεδο..

να ζητήσει συγγνώμη για τις πουστιές.
στα άλλα συμφωνώ.

στο μόνο που δίνω και την ψυχή μου είναι ο Καρεμπέ.

Μπουκέτο νέτα φόρα παρτίδα στις πούστρες.
η ποδοσφαιρική αντρική μαγκιά σε όλο της το μεγαλείο.
Οπως και ο Ζιντάν.
οι μεγάλοι παίκτες είναι και αρχιδάτοι άντρες.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
να ζητήσει συγγνώμη για τις πουστιές.
στα άλλα συμφωνώ.

στο μόνο που δίνω και την ψυχή μου είναι ο Καρεμπέ.

Μπουκέτο νέτα φόρα παρτίδα στις πούστρες.
η ποδοσφαιρική αντρική μαγκιά σε όλο της το μεγαλείο.
Οπως και ο Ζιντάν.
οι μεγάλοι παίκτες είναι και αρχιδάτοι άντρες.
αλλη σχολη και αλλη παιδεια ειχαν οι παικτες που ανεφερες(τρικολορ και οι δυο)
γενικα στη λατινικη αμερικη τσαμπουκαδες και χτυπηματα εντος και εκτος φασης γινονται...
ο γκαρσια ειναι οτι πιο <<ποδοσφαιρικο>> εχει περασει την τελευταια 5ετια απο τη χωρα..
υ.γ.εδω εχουμε γινει πριμερα.. :jerking:
φρου-φρου καθε 10 δευτερα για να προστατευτουν οι πριμαντονες μας :2funny:
ειδα χτες σε μια φαση το ντατολο να τον εχουν στριμωξει 3 του παοκ στην περιοχη..δε ξερω αν το προσεξες,σταθηκε ορθιος!!
εκει φανηκε οτι δεν εχει μπει στο κλιμα ακομα... :2funny:
στα καπακια,ο βιτολο εκανε τζαρτζ στον αερα με τον τοροσιδη,και ο τελευταιος επεσε λες και τον χτυπησε ρευμα.. :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom