1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
κλάψτε.Άσε τα παιδιά να εκφραστούν μωρή κομπλεξικιά κωλόγρια
όσο ο πλέζουρας κάνει πολιτισμένο διάλογο με τους παίκτες στου Ρέντη εγώ κάνω κουμάντο εδώ .
κλάψτε.Άσε τα παιδιά να εκφραστούν μωρή κομπλεξικιά κωλόγρια
κλάψτε.
όσο ο πλέζουρας κάνει πολιτισμένο διάλογο με τους παίκτες στου Ρέντη εγώ κάνω κουμάντο εδώ .
ναι.εσυ τι εισαι εδω δικηγορος των gayρων;;
ναι.
και γαμιάς των πουστοβάζελων.
μμμ.. πλέζουρας vs ντάτολο...
κλάψτε.
έχω πλαντάξει. Ούτε την ανεπανάληπτη ισοπαλία δεν μπορώ να χαρώκλάψτε.
παρα την πουτσα μου ρε μαλακα κ μη γραφεις τις βλακεις σου20 σελιδες απο εχτες το απογευμα..
σας γραφω στα παπαρια μου & δεν τις διαβαζω..
περαστικα στους συνγαυρους..
θα την βρουμε την ακρη..
πουστρακια σας εχω γραμμενους στην καραψωλαρα μου που σας σουφρετοσουβλιζει δεκαετιες..
37 εγω & ολοι εσεις 36..
ΚΛΑΨΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..
'Οταν παίρνει μπάλλα ο περσόνας είναι ασταμάτητοςέχω πλαντάξει. Ούτε την ανεπανάληπτη ισοπαλία δεν μπορώ να χαρώ
κατσε και αραξε τοτε και δες σε επαναληψη την χτεσινη τσοντα στο καραισκακη....
φερε ενα νερο στο 9 μωρη ξεραθηκαμε
έλα μποξέρ;
όταν βλέπεις τον Μοχάμεντ άλι να γαμάει τον Φρέιζερ πάς και κάνεις το μάγκα στον τελευταίο;
κλάσε μας μια μάντρα αρχίδια.
και όταν κερδίσεις τον μοχάμεντ άλι νετ αντρίκια τα ξαναλέμε.
μέχρι τότε πάρε τον τέρας για αλλαξοκωλιές.
Το ξέρω ότι θα σε ταράξω αλλά η σκατόγρια είναι βάζελος. Αυτό που θέλει να σου πει είναι ότι δεν πρέπει να κάνεις τον άντρα με ξένα αρχίδια. Όπως κάνεις τον πούστη τόσα χρόνια με τον δικό σου κώλο έτσι να κάνεις και τον άντρα με τα αρχίδια σου.προς το παρων ρουφα το αυγο σου απο τον παοκ και μη μιλας..
τωρα αν σαρεσουν οι αραβες μποξερ να σου κανονισω κανα κονε να σου τον φορμαρουν λιγακι αφου σαρεσει...
τελικα πρεπει να ετσουξε πολυ εχτες η ηττα ετσι;;;
ααααααααχαχαχχαχαχαχαχαχα
τωρα πρωταθλημα θα παρεις σε καμια 20ετια παλι......
και όταν κερδίσεις τον μοχάμεντ άλι νετ αντρίκια τα ξαναλέμε.
προς το παρων ρουφα το αυγο σου απο τον παοκ και μη μιλας..
τωρα αν σαρεσουν οι αραβες μποξερ να σου κανονισω κανα κονε να σου τον φορμαρουν λιγακι αφου σαρεσει...
τελικα πρεπει να ετσουξε πολυ εχτες η ηττα ετσι;;;
ααααααααχαχαχχαχαχαχαχαχα
τωρα πρωταθλημα θα παρεις σε καμια 20ετια παλι......
Το ξέρω ότι θα σε ταράξω αλλά η σκατόγρια είναι βάζελος. Αυτό που θέλει να σου πει είναι ότι δεν πρέπει να κάνεις τον άντρα με ξένα αρχίδια. Όπως κάνεις τον πούστη τόσα χρόνια με τον δικό σου κώλο έτσι να κάνεις και τον άντρα με τα αρχίδια σου.
Όπως κάνεις τον πούστη τόσα χρόνια με τον δικό σου κώλο έτσι να κάνεις και τον άντρα με τα αρχίδια σου.