Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
δεν νομίζω πως πρέπει να επικεντρώσεις εκεί χριστοφορε.
Η ουσία είναι πως έχουμε αναστήσει φέτος τον κάθε πικραμένο, αλλά τον ΠΑΟ τον ξυρίσαμε ακόμα και φέτος στεγνα...χιχιχι
ακόμα και με τα χάλια μας...

δεν πειράζει πάντως.
Η αλήθεια είναι πως από το καλοκαίρι τα λέγαμε πως δεν παει φέτος καλά το πράγμα.
Η μεταγραφή του Μέλμπεργκ μας αποπροσανατόλισε ελαφρώς, αλλά τελικά είχαμε δίκιο που τα λέγαμε.
Ενα πρωταθλημα Λιγοτερο η περισσοτερο δεν λεει και πολλα οταν εχεις 37 ....
αυτο που λεει πολλα ειναι η έλλειψη σοβαροτητας....
To εγραψα φιλε μου !

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Χαθηκε και ο μεγαλεφαντος να μας πει για τον πουθενα τον Τ-σισσε :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :2funny:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
οπως και διαφωνω με το πεσιμο της "7" στους παιχτες....
Μπορει να ειναι αδιαφοροι "καποιοι" αλλα ειναι περιουσια του Ολυμπιακου και με το να τους απαξιωνεις "κασταστρεφεις" και τα επομενα Χρονια.....
Αλλου Χρειαζεται ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ενα πρωταθλημα Λιγοτερο η περισσοτερο δεν λεει και πολλα οταν εχεις 37 ....
αυτο που λεει πολλα ειναι η έλλειψη σοβαροτητας....

το πρωτάθλημα τελειώνει όταν ο πρωτος πάρει με μαθηματική ακρίβεια τη διαφορά ασφαλείας.

μέχρι τότε άστε τις πουτάνες να κάνουν πάρτυ.

βάζελος μπορεί να είμαι αλλά πέραν της πλάκας ξέρω μπάλλα.

στο ποδόσφαιρο φτάνουν 3 αγωνιστικές για να βρεθείς από καβαλάρης τσιμπουκοπνίχτης.
ο βάζελος 4 χρονιές ήταν μέχρι φλεβάρη και στους 3 στόχους και πήρε και τις 4 χρονιές τα παπάρια του.
φέτος απλά έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην ποιότητα της ομάδας και την ΕΠΟ.
το -8 γίνεται χαλαρά -3.
χου με ΑΕΚ και ήττα από ζμπαοκ (πιθανά αποτελέσματα) κι στο ΟΑΚΑ παίζεται για άλλη μια φορά όλη η χρονιά....
αλλά προτρέχω.... ο βάζελας είχε ευκαιρία με νίκη εχθές και χι στο Καραισκάκη να τελειώσεοι το πρωτάθλημα.
Αλλά όπως έγραψε και ο χίτμαν, φέτος σε όλα ΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΠΑΙΓΝΙΑ-ΤΕΣΤ ΠΗΡΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ.
Το μόνο παρήγορο είναι ότι εχθές έδειξε σημάδια ομάδα με σφιχτές γραμμές όπως ο ΠΑΟΚ. βεβαίως με τον χθεσινό ΠΑΟΚ στην ΤΟύμπα ΧΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
το πρωτάθλημα τελειώνει όταν ο πρωτος πάρει με μαθηματική ακρίβεια τη διαφορά ασφαλείας.

μέχρι τότε άστε τις πουτάνες να κάνουν πάρτυ.

βάζελος μπορεί να είμαι αλλά πέραν της πλάκας ξέρω μπάλλα.

στο ποδόσφαιρο φτάνουν 3 αγωνιστικές για να βρεθείς από καβαλάρης τσιμπουκοπνίχτης.
ο βάζελος 4 χρονιές ήταν μέχρι φλεβάρη και στους 3 στόχους και πήρε και τις 4 χρονιές τα παπάρια του.
φέτος απλά έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην ποιότητα της ομάδας και την ΕΠΟ.
το -8 γίνεται χαλαρά -3.
χου με ΑΕΚ και ήττα από ζμπαοκ (πιθανά αποτελέσματα) κι στο ΟΑΚΑ παίζεται για άλλη μια φορά όλη η χρονιά....
αλλά προτρέχω.... ο βάζελας είχε ευκαιρία με νίκη εχθές και χι στο Καραισκάκη να τελειώσεοι το πρωτάθλημα.
Αλλά όπως έγραψε και ο χίτμαν, φέτος σε όλα ΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΠΑΙΓΝΙΑ-ΤΕΣΤ ΠΗΡΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ.
Το μόνο παρήγορο είναι ότι εχθές έδειξε σημάδια ομάδα με σφιχτές γραμμές όπως ο ΠΑΟΚ. βεβαίως με τον χθεσινό ΠΑΟΚ στην ΤΟύμπα ΧΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ.

ρε περσον εξηγεισαι μου το επιχειρημα που λενε συνεχεια, "υπαρχει ηρεμια στην ομαδα", αγαπη στα αποδυτηρια κτλ. Για να κανουν τη δουλεια που πληρωνονται τους εχουν ολους ή για να παιζουν οποτε αγαπιουνται μεταξυ τους και με προπονητη? γενικοτερη η ερωτηση, οχι στον ΠΑΟ.

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
poutsa.JPG

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ...........χύνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :pipa1:

Συνημμένα

• poutsa.JPG
    poutsa.JPG
    71,8 KB · Εμφανίσεις: 18

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν νομίζω πως πρέπει να επικεντρώσεις εκεί χριστοφορε.
Η ουσία είναι πως έχουμε αναστήσει φέτος τον κάθε πικραμένο, αλλά τον ΠΑΟ τον ξυρίσαμε ακόμα και φέτος στεγνα...χιχιχι
ακόμα και με τα χάλια μας...

δεν πειράζει πάντως.
Η αλήθεια είναι πως από το καλοκαίρι τα λέγαμε πως δεν παει φέτος καλά το πράγμα.
Η μεταγραφή του Μέλμπεργκ μας αποπροσανατόλισε ελαφρώς, αλλά τελικά είχαμε δίκιο που τα λέγαμε.

σου έχω πει ρε άμπαλλε. Σέντερ μπακ δεν παίρνουν κούπα εκτός εάν είναι ο Μπεκενμπάουερ ή ο Καναβάρο.

ο βάζελας κάνει φέτος ότι έκανε ο γάβρος μετά την εποχή Ντούσαν...
με άμυνα κάτω του μετρίου απλά βάζει παραπάνω από αυτά που τρώει λόγω ποιότητας μεσοεπιθετικών.

ο καρκίνος του Ολυμπιακού είναι η νοοτροπία που καλλιέργησε στο γάβρο ο κόκκαλης.
δεν κερδίζω επειδή το αξίζω αλλά επειδή είμαι ο Ολυμπιακός.
τώρα αυτή η νοοτροπία θα γυρίσει μπούμεραγκ. ο κακομαθημένος είναι πρώτ απ όλα αχάριστος.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
το θεμα ειναι οτι πιο πιθανο ειναι να σε κυνηγησει ο παοκ,παρα αυτο το χαλι που'δαμε και εχτες...
ενα Χ με τριπολη,αεκ ή νιωνιο και πας στην τουμπα στο -6(φανταζεσαι τι θα γινεται) και τα καπακια εχεις και το γαυρο... :rolleyes:
παντως εισαι το πρωτο φαβορι οπως εχει το πραγμα..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε περσον εξηγεισαι μου το επιχειρημα που λενε συνεχεια, "υπαρχει ηρεμια στην ομαδα", αγαπη στα αποδυτηρια κτλ. Για να κανουν τη δουλεια που πληρωνονται τους εχουν ολους ή για να παιζουν οποτε αγαπιουνται μεταξυ τους και με προπονητη? γενικοτερη η ερωτηση, οχι στον ΠΑΟ.
στην ελλάδα δεν υπάρχουν επαγγελματίες. ΠΟΥΘΕΝΑ. γι αυτό είναι μπουρδέλο παντού.
το τεράστιο πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι πως ο προπονητής δεν είναι ο γενικός γαμάω.
Εάν λχ ο μπάγιεβιτς είχε ρίξει στο Ζάχοβιτε παπούτσι και του έσχιζε το φρύδι οι καραγκιόζηδες της 7 θα έκαναν λαικά δικαστήρια..... στον Μπάγιεβιτς.
Στα μπουρδέλα κάνουν κουμάντο οι νταβάδες μέχρι να εμφανιστούν οι νταβάδες της ασφάλειας. Μετά ο κώλος γίνεται φινιστρίνι και δε βγαίνει άχνα.
Στην ελλάδα κρίσιμη καμπή για τους πουσταράδες των γηπέδων ήταν το -4 του γάβρου στο ματς με Πανιώνιο. Εάν είχε μείνει η ποινή όλα τώρα θα ήταν πιο ευρωπαική.
Εκείνη η απόφαση έδωσε απάντηση στους λοιπούς μαλάκες. Εάν δεν γίνεται γάβρος στη συμπεριφορά κούπα δεν παίρνετε.
Ε τώρα που άρχισαν οι εκβιασμοί για τα στημένα (όποιος κατάλαβε, κατάλαβε) ο κώλος του Κρόκους έχει γίνει φινιστρίνι. Οταν παίζεις κάτω από το τραπέζι στα παπάρια σε χτυπάνε δε σου ρίχνουν κροσέ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το θεμα ειναι οτι πιο πιθανο ειναι να σε κυνηγησει ο παοκ,παρα αυτο το χαλι που'δαμε και εχτες...
ενα Χ με τριπολη,αεκ ή νιωνιο και πας στην τουμπα στο -6(φανταζεσαι τι θα γινεται) και τα καπακια εχεις και το γαυρο... :rolleyes:
παντως εισαι το πρωτο φαβορι οπως εχει το πραγμα..

σου είπα.
φαβορί θα σου δώσω μετά το παίγνιο με ΑΕΚ.

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6

καλά ρε ναρκωτικά παίρνετε?Επειδή ο μονόφθαλμος νίκησε το τυφλό θα πάρει το πρωτάθλημα?Για χαλαρώστε λίγο μη φύγουν πάλι με καμιά 4άρα και με γκολ του Βύντρα..εμείς γαυροπούτανοι δεν είμαστε... :2on1:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
καλά ρε ναρκωτικά παίρνετε?Επειδή ο μονόφθαλμος νίκησε το τυφλό θα πάρει το πρωτάθλημα?Για χαλαρώστε λίγο μη φύγουν πάλι με καμιά 4άρα και με γκολ του Βύντρα..εμείς γαυροπούτανοι δεν είμαστε... :2on1:
καλα σφυρα κλεφτικα εσυ...

Επισκέπτης
20 σελιδες απο εχτες το απογευμα..
σας γραφω στα παπαρια μου & δεν τις διαβαζω..
περαστικα στους συνγαυρους..
θα την βρουμε την ακρη..
πουστρακια σας εχω γραμμενους στην καραψωλαρα μου που σας σουφρετοσουβλιζει δεκαετιες..
37 εγω & ολοι εσεις 36..
ΚΛΑΨΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

ρε καραγκιοζάκι...
ασε τα φρου φρου μανταλάκια...
μετά το ντέρμπυ στο τηγάνι πριν μόλις 7 αγωνιστικές απέλυσες προπονητή και ΟΥΤΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ.
κράτα πισινή ο κώλος σου έχει γίνει χωνί τοσα χρόνια. μη βγάζεις τόσο εύκολα γλώσσα.

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
θα την βρουμε την ακρη..
πουστρακια σας εχω γραμμενους στην καραψωλαρα μου που σας σουφρετοσουβλιζει δεκαετιες..
37 εγω & ολοι εσεις 36..

δε γαμάμε πουστράκια .............δε χόρτασες μπουγατσόπουτσα????????θές και τζιμπριλόπουτσα????

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
θα την βρουμε την ακρη..
37 εγω & ολοι εσεις 36..

καλά που δεν ήσουνα σπίτι εχθές.
μόλις κάναμε ανακαίνιση........

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
ρε καραγκιοζάκι...
ασε τα φρου φρου μανταλάκια...
μετά το ντέρμπυ στο τηγάνι πριν μόλις 7 αγωνιστικές απέλυσες προπονητή και ΟΥΤΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ.
κράτα πισινή ο κώλος σου έχει γίνει χωνί τοσα χρόνια. μη βγάζεις τόσο εύκολα γλώσσα.

ρε παλιομαλάκα κρυφόγραφε...πήγαινε και συ να κλάψεις με τους πλέζουρες...που μας το παίζεις και βάζελος...κσου :s&m_1:
warnwarn.gif
 [/color[/URL]]

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
πω ρε μαλάκα...σα το Αεκάκι θα πάθετε κι εσείς...μετά το ματσ με το γαύρο...
λες να την παθουμε σαν το αεκακι ε??δεν πιστευω..εχουμε ζαγορ εμεις... :uglystupid: :2funny: :2funny:
θα την βρουμε την ακρη..
37 εγω & ολοι εσεις 36..
ετσι... :rockon: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom