Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΚΑΛΗΣΤΑΝαστονα να κλάψει.
θα θυμάται για πολύ καιρό την αποκρουση του Τζόρβα.
ΣΤΟ ΠΑΤΕΡΙΣΤΑΝ
ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΚΑΛΗΣΤΑΝαστονα να κλάψει.
συνήθειο είναι αυτό..
έτσι είχαν εντολές από τον εργοδότη.
δε φταίνε οι παίκτες.
προσωπικά εκτός των πουστιών στα ένα προς ένα ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥΣΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.
Στην Τούμπα παίρνει ΚΑΡΑΜΟΥΦΑ ΠΕΝΑΛΤΥ και μετά πάει και κάνει ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΟ στον παγκο του ΠΑΟΚ.
Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΟΥΣΤΟΦΛΩΡΙΑ που μπορεί να κάνει ένα πουστράκι.
Βάλε γκολ ποίημα ρε ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΚΑΙ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΕΞΩ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΛΟΥΤΣΙ ΠΕΡΣΙ.
Καλυτερα ετσι,δε θα το γουσταρα να σε κερδισω ετσι,ειδικα μετα απο τετοια εμφανιση...αστονα να κλάψει.
πάντως πρέπει να σας άφησε ο Αλέξης με το πουλί στο χέρι σε κείνη τη φάση.όλοι κάτι θα έχουμε να θυμόμαστε. Εγώ πάντως θα θυμάμαι το ψωλόκρυο
Τον ανετρεψε ρε συόλοι κάτι θα έχουμε να θυμόμαστε. Εγώ πάντως θα θυμάμαι το ψωλόκρυο
δηλαδη εσυ για να νικαςΚαλυτερα ετσι,δε θα το γουσταρα να σε κερδισω ετσι,ειδικα μετα απο τετοια εμφανιση...
Έλα ρε μοικάνι, κόφτο. Επιθετικό θα σφυριζόταν στο μπάσκετ.Τον ανετρεψε ρε συ
ετοιμος να το δωσει ηταν ο σπαθας
το ειδα στην εκφραση του
κοντοσταθηκε αλλα...θυμηθηκε τον πατερα
Ο Γιαννακόπουλος με τον Ίβιτς ήταν "καθηγητές" σε αυτά.
Μούφα "πεσίματα" μέσα στην περιοχή και πέναλτι.
Μιλάμε για τέλη δεκαετίας '90.
[size=30pt]Εμετός.[/size]
Τι Σουπερ?Χθες,δεν εκανα καν εμφανιση,δεν μπηκα...αν κερδιζα με το οφ σαιτ θα με χαλουσε,το πεναλτυ μην το ξαναναφερεις,δεν υπαρχει...δηλαδη εσυ για να νικας
θες καθε φορα να κανεις ΣΟΥΠΕΡ εμφανιση :- :- :- :- :- :-
ρε σεις......
δηλαδη εσυ για να νικας
θες καθε φορα να κανεις ΣΟΥΠΕΡ εμφανιση :- :- :- :- :- :-
ρε σεις......
αν ημασταν στο οακαΤι Σουπερ?Χθες,δεν εκανα καν εμφανιση,δεν μπηκα...αν κερδιζα με το οφ σαιτ θα με χαλουσε,το πεναλτυ μην το ξαναναφερεις,δεν υπαρχει...
άσε έπεσε πολύ κλάμα. Είχα και ένα παππού δίπλα, κόντεψε να μου μείνει στα χέριαπάντως πρέπει να σας άφησε ο Αλέξης με το πουλί στο χέρι σε κείνη τη φάση.
Τι Σουπερ?Χθες,δεν εκανα καν εμφανιση,δεν μπηκα...αν κερδιζα με το οφ σαιτ θα με χαλουσε,το πεναλτυ μην το ξαναναφερεις,δεν υπαρχει...
αν ημασταν στο οακα
θα το εδινε
και οι δυο...ρε γαμώ τη μπερσεντές σου.
ποιά ήταν εντελταλμένη υπηρεσία;
η χθεσινή ή αυτή που σε έπαιξε με το γάβρο;
άσε έπεσε πολύ κλάμα. Είχα και ένα παππού δίπλα, κόντεψε να μου μείνει στα χέρια
και οι δυο...
και οι δυο οι μεγαλοι ειστε για τ'αναθεμα
δεν ειπα οτι με εσφαξαν εχθες(δεν υπηρχε αλλωστε και η μεγαλη φαση...)
αλλα η διαιτησια του υπαλληλου του πατερα ηταν προκλητικοτατη
χωρις εμπαθεια αλλα αυτη ειναι η εξαγωγη της αληθειας περσονα
αν το πουλί είχε νύχι θα ήταν δάκτυλο
Δικό του ήταν το F16 που ήταν παρκαρισμένο στη Νεα Ελβετία? ¨εχει αεροδρόμιο στο Ρέντη?ο πλέ ήταν ρε.