You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
σωπα ρε που θα κατσω σπιτακι μου... σωστα πραξανε οσοι τον γιουχαραν... οταν τρωμε τις πουτσες μετα τα γιαννενα και τον αρη και ο ντιογκο και κατι αλλα παπαρακια μου ειναι στο μπουρναζι το ιδιο βραδυ και γλεντανε ενω η αποδοση τους ειναι απο το κακο στο χειροτερο, το πιο ευγενικο που θα μπορουσαμε να κανουμε ειναι αυτο...
και ειδικα με το συγκεκριμενο κακομαθημενο νεοπλουτο αρχιδι ειναι πολλα μαζεμενα οποτε αστο
Σε ποιά θύρα πάς???Ελπίζω όχι στην 3-4-5...γιατί σήμερα είδα τους επικεφαλείς της Θ-7 να φωνάζουν γιατί ο κόσμος γιούχαρε...ελπίζω να μην είσαι εκεί και σε δώ καμιά μερά να φεύγεις ιπτάμενος απο εκεί μέσα... ;) ;) ;)
3 εως 7 εννοεις κ εκει παω χρονια τωρα...
οσο για το οτι φωναζαν αστο, τα φαινομενα απατουν, και αυτοι που εσυ και ο πολυς ο κοσμος θεωρειτε επικεφαλεις, δεν ειναι τοσο πολυ επικεφαλεις (με εξαιρεση τον τρομπετα) ;)
Πιστεύεις πώς με νοιάζει ποιός κάνει κουμάντο???Σου λέω απλά μη σου έρθει καμιά ξώφαλτση...ξέρεις,τις προάλλες ένας που έβριζε όπως και εσύ,4 καθίσματα πιο δίπλα απο εμένα,τις έφαγε...και δεν μιλάμε για μια σφαλιαρίτσα...έφαγε τα μπουκέτα του...και μετα???''ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ!!!''
Μη το ψάχνεις...δεν σου κάνω τον έξυπνο...και δεν στα λέει κάποιος που πάει αραιά και πού....
Πιστεύεις πώς με νοιάζει ποιός κάνει κουμάντο???Σου λέω απλά μη σου έρθει καμιά ξώφαλτση...ξέρεις,τις προάλλες ένας που έβριζε όπως και εσύ,4 καθίσματα πιο δίπλα απο εμένα,τις έφαγε...και δεν μιλάμε για μια σφαλιαρίτσα...έφαγε τα μπουκέτα του...και μετα???''ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ!!!''
Μη το ψάχνεις...δεν σου κάνω τον έξυπνο...και δεν στα λέει κάποιος που πάει αραιά και πού....
εχει διαφορα ο ΒΛΑΚΑΣ-ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ, απο αυτον που εκφραζεται οταν πρεπει
τελος παντων δεν το συνεχιζω, εχουν γνωση οι φυλακες
εχει διαφορα ο ΒΛΑΚΑΣ-ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ, απο αυτον που εκφραζεται οταν πρεπει
τελος παντων δεν το συνεχιζω, εχουν γνωση οι [size=20pt]φυλακες[/size]
Γι'αυτούς σου λέω τόση ώρα.... ;) ;) ;)
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
άλλο θέμα η ποιοτητα παικτών.αυτός είναι το κυρίως θέμα γιατί αυτός έχει καταστρέψει τα πάντα στο κωλοχανείο....
παντού η ίδια μαλακία, η ίδια απαξίωση, η ίδια τζάμπα μαγκιά, το ίδιο παραμύθι.
μοικάνε κάνε μια αναδρομή μια δεκαετία πριν και τι παίκτες είχες τότε.
Με εκεινους τους παίχτες ο Ζίκος θα σου φαινόταν Λίπι.....
Αλλά όταν το .. δεν, δεν.
εγώ ξέρω πως με το Βαλβίδα έβλεπα να δουλεύεται η ομάδα παρά το ότι είχε παίκτες για τον πούτσο. ενώ με τον Ζίκο μπαίνει ένα τουρλουμπούκι μέσα.
και ό,τι και να λες, ο Κούπερ σε λιγότερο από μήνα έχει βάλει ένα συνοθύλευμα παικτών όπως του Άρη τουλάχιστον σε ένα ρυθμό και μία βάση...
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
άλλο θέμα η ποιοτητα παικτών.
εγώ ξέρω πως με το Βαλβίδα έβλεπα να δουλεύεται η ομάδα παρά το ότι είχε παίκτες για τον πούτσο. ενώ με τον Ζίκο μπαίνει ένα τουρλουμπούκι μέσα.
και ό,τι και να λες, ο Κούπερ σε λιγότερο από μήνα έχει βάλει ένα συνοθύλευμα παικτών όπως του Άρη τουλάχιστον σε ένα ρυθμό και μία βάση...
ά γειά στο στόμα σου μοικανέ!
gp07
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
Ρε παιδες σταματηστε αυτην την ιστορια με τη δηθεν απαγορευση γιουχας στην 7. Δε θα σε παω στο ποιος κανει κουμαντο και τι παιζει πισω απ'τον καθενα δε με αφορα. Αλλα καποια πραγματα που λεγονται ειναι μαλακιες.
Οταν η ομαδα παιζει καλλα κακα διαστημικα ή δεν βλεπεται το μονο που μας αφορα σαν οπαδους του Ολυμπιακου ειναι να κερδιζει η ομαδα. ΤΙΠΟΤΑ αλλο. Τα υπολοιπα μας απασχολουν πριν και μετα τον αγωνα , γι αυτο η γιουχα στον Ζικο πριν γι αυτο το κραξιμο σε ολους μετα.. Ζημια στην ομαδα απο την 7 ποτε.. και η γιουχα μεσα στον αγωνα ειναι μονο εναντιον της ομαδας. Αυτα..
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Έρχεται ο Τάκαρος πάλι.
gp07
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
btw i_m_back, στον θαυμαστο κοσμο της 7, το περιεργο ειναι να βρεις παιχνιδι που να μην τις παιζουνε
αναλογα πως θα κατσει στον καθενα το ..τσιγαρο
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
1. άμα χάσει το πρωτάθλημα, όπως παίζει, θα παραξενευτείς να μη βγει καν τσουλου;εγώ δεν βλέπω τον λόγο να φύγει ο ζίκο.
εδώ τα βαζέλια κράτησαν τον 10 πούστη τόσο καιρό και εμείς θα διώξουμε τον ζίκο.
αφήστε να έρθει το καλοκαίρι να δούμε πως θα κινηθεί η ομάδα με μεταγραφές με τους κωλομάνατζερ των παιχτών.
τι αντίκτυπο θα έχει στις μεταγραφές το όνομα του ζίκο.
πως θα τα πάμε στην ευρώπη με την μπορντό και μετά αποφασίζουμε.
δηλαδή άμα περάσει την μπορντό και χάσει το πρωτάθλημα θα σας κακοφανεί;
έχει πάρει και έχει πάρει παιχνίδια με τα 2α και με τραυματίες-ανέτοιμους.
καθήστε λίγο καιρό τώρα που επανέρχονται όλοι στην ομάδα σιγά σιγά.
2. ο αντίκτυπός του κατά τη διάρκεια των μεταγραφών φαίνεται και τώρα. μεταγραφική περίοδος είναι, δεν χρειάζεται να περιμένουμε το καλοκαίρι για να καταλάβουμε. Κι έπειτα, μην ξεχνάς πως τις μεταγραφές δεν τις κάνει αυτός αλλά ο πρόεδρος.
3. εμένα θα μου κακοφανεί να χάσουμε το πρωτάθλημα ΕΤΣΙ. παίζοντας σαν περιοδεύων θίασος.
4. Την Μπορντώ δεν την περνάμε, άλλαξε πλευρό, σε χαλάει.
5. Τις μαλακίες των βάζελων πρέπει να τις κάνουμε κι εμείς; (άσε που ο Τεντάς δούλευε την ομάδα, το πρόβλημά του ήταν στην κατάρτιση ενδεκάδας)
6. με τη λογική σου, όταν εσύ θα βλέπεις λόγο να φύγει ο Ζίκο, θα έχει σαλπάρει όχι μόνο το καράβι αλλά και το λιμάνι μαζί του.
monkey_for_nothing
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2009
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
Έρχεται ο Τάκαρος πάλι.
οχι ρε να μην ερθει..δε μας αξιζει..να φυγει πρωτα ο θειος γιατι πρεπει να σταματησουν οι τρεις αλλαγες προπονητων το χρονο.δεν φταιει μονο ο προπονητης.αρκετα τον πουλησαμε τον τακη και ας τα εδινε ολα.ακομα και αν ερθει παλι θα τον διωξει ο καραγκιοζακος σαν κανεναν αχρηστο
Έρχεται ο Τάκαρος πάλι.
Ο Τσουκαλάς...μπορεί!!!
αναλογα πως θα κατσει στον καθενα το ..τσιγαρο
monkey_for_nothing
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2009
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
και στην τελικη ελεος..οτι γινεται αυτες τις μερες το κανει ο κοκκαλης για να τραβηξει τη προσοχη απο τις μεταγραφες που δεν προκειται να γινουν
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Τις μαλακίες της κάνει ο Πρόεδρος. Το καλοκαίρι έκανε πάρα πολλέςοχι ρε να μην ερθει..δε μας αξιζει..να φυγει πρωτα ο θειος γιατι πρεπει να σταματησουν οι τρεις αλλαγες προπονητων το χρονο.δεν φταιει μονο ο προπονητης.αρκετα τον πουλησαμε τον τακη και ας τα εδινε ολα.ακομα και αν ερθει παλι θα τον διωξει ο καραγκιοζακος σαν κανεναν αχρηστο
Ειδικά με το θέμα του Μπελούτσι. έρχεται τώρα και παίρνει τον Λουα-Λουα ξανά. Πότε θα παίξει αυτός?
Το Πάσχα?
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Τα πες όλακαι στην τελικη ελεος..οτι γινεται αυτες τις μερες το κανει ο κοκκαλης για να τραβηξει τη προσοχη απο τις μεταγραφες που δεν προκειται να γινουν
Αφήστε τις μαλακίες που γράφει ο πρωταθλητής
Δεν έχω σκάναρ να σας βάλω τι έλεγε την προηγούμενη βδομάδα ο Προεδρος (στήλη) και τι σήμερα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις