ταλος, προπονηταρα μεγαλη, απλα οπως λεει και ο φαφουτης, αλλες οι ευθυνες στον αρη και αλλες στον οσφπ (η παο) που πανε για πρωταθλημα καθε χρονο
καλά, άμα βάλουμε τις παπαριές του φαφούτη στη σειρά, κάνουμε τον ισημρινό.
δεν έχει σημασία αν κάποιος έπαιξε μπάλα και μεγαλούργησε ή όχι για το αν θα κάνει καλή προπονητική ή όχι. Το να είσαι προπονητής όπως και το να είσαι παίκτης απαιτούν μυαλό και δουλειά. Όσοι είχανε μυαλό αλλά δεν δούλευαν δεν μεγαλούργησαν ποτέ.
Αλλά σαν παίκτης πρέπει να δουλεύεις το σώμα σου. Σαν προπονητής πρέπει να δουλεύεις το μυαλό σου, να διαβάζεις, να κάνεις άλλη δουλειά τέλος πάντων από αυτή του παίκτη.
Και ο κύριος Ζίκο περισσότερη ώρα περνάει στο πισι του στην ιστοσελίδα του, παρά στου Ρέντη να δουλεύει με τους παίκτες.
Και τέλος πάντων, αφού λείπανε τόσο καιρό τόσοι παίκτες και έρχονται σιγά σιγά, δεν θα έπρεπε να περνάει όλο και περισσότερο καιρό στου Ρέντη για να τους ενσωματώσει στην ομάδα και στα συστήματα (ναι, αυτά που δεν βλέπουμε εμείς οι αδαείς), παρά να πηγαίνει και αυτός και οι παίκτες διακοπές;
Σχολική εκδρομή είναι τα ματς του Ολυμπιακού επί Ζίκο!
για να μη συζητήσω το γεγονός πως δεν έχω δει σε κανένα από τα τελευταία 7 ματς (δηλαδή ΚΑΙ με τον ΠΑΟ) ΟΥΤΕ ΕΝΑ συνδυασμό αυτοματοποιημένο με 3 πάσες!! ΟΥΤΕ ενα τριγωνάκι το κέρατό μου!!
ακόμα και επί Λεμονή που παίζαμε φουλ άμυνα, τα τριγωνάκια ήταν για πλάκα! Ακόμα και επί Σόλιντ!
δεν ξέρω αν ξέρει καντάρια μπάλα, δεν ξέρω αν ξέρει καντάρια προπονητική, εγώ ξέρω μόνο πως ό,τι και να ξέρεις, αν δεν το δείχνεις έχεις φύγει σε οποιαδήποτε δουλειά.
δεν πληρώνεσαι για τις γνώσεις σου αλλά για τη δουλειά σου.