Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μονο στην αγγλια κρατανε οι προπονητες...Για αυτο και οι ομαδες του νησιου ειναι καλυτερα δουλεμενες!!!

σοφόν!  :rockon:

θέλει υπομονή και ψάξιμο εδώ για να διαβάζεις κάτι καλό καμιά φορά  :thumbsup:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κανεις παλι το ιδιο λαθος!!
το θεμα δεν ειναι να συγκρινεις τον ζικο με τα νικ του μπουρδελα!!Αλλα με το βαλβερδε,με τον τεν κατε,με τον μπαγιεβιτς(δε λεω μεγαλυτερα ονοματα,γιατι δεν τον παιρνει για παραπανω)!!!
εκει θα φανει η προπονητικη του αξια.μπορει σαν παικτης να ηταν εκ των κορυφαιων,αλλα σαν προπονητης δεν εχει κανει τιποτα!!!Οπου πηγε εφυγε νυκτα!!!
υ.γ.αυτο με τη γαμημενη τη φαρα το χεις ξαναπει..Στη μπαλα ετσι ειναι.Οπου μπλεκεται τοσο πολυ στη ληψη αποφασεων ο οχλος παιρνοτναι και λανθασμενες αποφασεις!!..Στην ισπανια κουνανε μαντηλια οταν φερνει Χου η ρεαλ στο μπερναμπεου..Στη μπαρτσελονα διωξανε με τις κλωτσιες το ραικαρντ παρα το τσ.λ..Στην ιταλια ο τσιρο μετραει ωρες!!Μονο στην αγγλια κρατανε οι προπονητες...Για αυτο και οι ομαδες του νησιου ειναι καλυτερα δουλεμενες!!!

τα λες μόνος σου...
ο άλλος μου φέρνει για παράδειγμα τον μπάκε που πήρε ομάδα απ το Μάη και τον Οκτώβρη δεν μπορούσαν να αλλάξουν μπαλλιά με τον Ζήκο που ήρθε σε ομάδα που σερνόταν, την πέρασε στους 16 του τσουλου και κέρδισε τον βάζελα χαλαρά. 

Τόσο καιρό από το παίγνιο με τον ΠΑΟΚ κέρδιζε ο Θρύλος και τώρα χάνει ο Ζήκος.

ΧΟΥ ΡΕ ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΣΑΣ.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
κάντε ρε τον Τσιαντάκη προπονητή και άμα τον βρίζω να μου κοπεί η γλώσσα.
με βοηθο κολιτσιδακη!! :2funny: :2funny:
Τα παντα ολα!! :crazy:
Τόσο καιρό από το παίγνιο με τον ΠΑΟΚ κέρδιζε ο Θρύλος και τώρα χάνει ο Ζήκος.
η τραγικη μοιρα του προπονητη..
κερδιζει η ομαδα,χανει αυτος..
κατι σαν τον τερματοφυλακα..Μπορει να χασει 6 τετ α τετ ο σισσε,να κανει ΜΙΑ μαλακια ο τζορβας,και ολοι να λενε αυριο <<Μοιραιος ο τζορβας>>..Καθε θεση με τις ευθυνες της.. :dunno:

υ.γ.Θριλερ το ματσακι!!Κλαμα στη νετ! :tooth:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
τι συγκρίνεις ρε μαλάκα τώρα;
την α σουηδίας με την εθνική βραζιλίας;

το Ζήκο με τον Μπάκε;
ρε μαλάκες τι πίνετε;
ούτε η τσιμεντόσκονη δεν έχει τέτοιοες παρενέργειες.
κάντε ρε τον Τσιαντάκη προπονητή και άμα τον βρίζω να μου κοπεί η γλώσσα.
Γαμώ τα τσουρέκια που σας έφτιαχνε η μάνα σας ρε.

μ' αρέσει που πας την κουβέντα όπου θες. πότε σύγκρινα εγώ ρε τον έναν με τον άλλον; εγώ έκρινα τη δικιά σου άποψη ότι δεν έχουμε δικαίωμα εμείς οι κοινοί θνητοί να κρίνουμε τον Θεό Ζίκο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μ' αρέσει που πας την κουβέντα όπου θες. πότε σύγκρινα εγώ ρε τον έναν με τον άλλον; εγώ έκρινα τη δικιά σου άποψη ότι δεν έχουμε δικαίωμα εμείς οι κοινοί θνητοί να κρίνουμε τον Θεό Ζίκο

έχετε δικαίωμα να λέτε την άποψή σας αλλά όχι να απαξιώνετε τους πάντες και ειδικά το ΘΕΟ ζίκο.
όποιος δεν το καταλαβαίνει απλά επιβεβαιώνει τη μαλακισμένη καταγωγή του και τίποτα άλλο.

Αν είναι δυνατόν να απαξιώνεται με οποιαδήποτε ποδοσφαιρική μορφή ο Ζίκο από κάθε μαλακα που πηγαίνει στο καραισκάκη ή στο ΟΑΚΑ να δει μπάλλα με πασατέμπια.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
έχετε δικαίωμα να λέτε την άποψή σας αλλά όχι να απαξιώνετε τους πάντες και ειδικά το ΘΕΟ ζίκο.
όποιος δεν το καταλαβαίνει απλά επιβεβαιώνει τη μαλακισμένη καταγωγή του και τίποτα άλλο.

Αν είναι δυνατόν να απαξιώνεται με οποιαδήποτε ποδοσφαιρική μορφή ο Ζίκο από κάθε μαλακα που πηγαίνει στο καραισκάκη ή στο ΟΑΚΑ να δει μπάλλα με πασατέμπια.

θέλω να μου πεις και για κάτι καθηγηταράδες επιστημοναράδες με πτυχία και διατριβές μακριά σα τσελεμεντές, που διατέλεσαν σε κυβερνητικά πόστα, που τη πήγαν την ομάδα  :rockon:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

εσύ δηλαδή θεωρείς ότι ο καλός ποδοσφαιριστής γίνεται αυτόματα και καλός προπονητής; οι 2 αυτές ιδιότητες απαιτούν διαφορετικά χαρακτηριστικά και διαφορετικές ικανότητες. στο γράφουν κι άλλοι, αλλά εσύ δεν θες να το καταλάβεις

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Δειτε ρε κατι ανθρωποι που λενε και τη γνωμη τους!! :2funny: :2funny: :2funny: :grin:
Δε μαν φορ τζε τζομπ!!

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Επιγωντος αλλαγη προπονητη χρειαζεται η ομαδα!!
Πρεπει να φυγει ο Ζικο οσο πιο συντομα γινεται,
δεν ειναι κατασταση να καρδιοχτυπουμε με ομαδες
τυπου Λαρισσα που 1 νικη εχει κανει εκτος με Πανθρακικο!!!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Το μεγαλυτερο προβλημα, ειναι παντως πως ολοι οι ειδημονες οι οποιοι ζουνε σε μια χωρα που κινδυνευει να εξαφανιστει απο το χαρτη, αδιαφορουν για ολα τα μεγαλα προβληματα και τους νοιαζει μονο πως θα συνεχισει να ειναι κερδοφορα η ταδε η η δεινα Π.Α.Ε......

αυτο κι αν ειναι ξεπεσμος....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εσύ δηλαδή θεωρείς ότι ο καλός ποδοσφαιριστής γίνεται αυτόματα και καλός προπονητής; οι 2 αυτές ιδιότητες απαιτούν διαφορετικά χαρακτηριστικά και διαφορετικές ικανότητες. στο γράφουν κι άλλοι, αλλά εσύ δεν θες να το καταλάβεις

ρε παπάρα είναι δυνατόν να κρίνετε ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ τις γνώσεις του νο10 της Εθνικής βραζιλίας που έχει κάνει και ένα κάρο προπονητικά σεμινάρια και έχει περάσει από καμμια 10αριά ομάδες;

με τι αρχίδια ρε μπορείς να κρίνεις ως συγγενής το εάν ένας γιατρός έκανε επιτυχώς μια εγχείριση ανοικτής καρδιάς;
Επειδή πέθανε ο ασθενής; ξέρεις τι επιπλοκές ή τι ιστορικό είχε ο ασθενής;
και βρε μαλάκες επιτέλους ποιός σας είπε ότι ο οποιοσδήποτε άλλος προπονητής θα έκανε κάτι διαφορετικό μ αυτό το υλικό;

Είσαι καθηγητής ρε μαλάκα. Και έρχεται ο οικοδόμος πατέρας του παιδιού που κάνεις μάθημα και σου λέει είσαι άχρηστος που το παιδί μου γράφει κάτω από τη βάση.
τον καρπαζώνεις ή δεν τον καρπαζώνεις;

δε συζητάμε άλλο.
είστε μέγιστοι μπακαλόγυφτοι σ αυτή τη χώρα. Το χειρότερο δεν είναι αυτό. Είναι ότι το παίζετε πάντα και σε όλα αυθεντία χωρίς να έχετε περάσει λχ. όχι από πανεπιστήμιο αλλά ούτε από ένα σεμινάριο.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το μεγαλυτερο προβλημα, ειναι παντως πως ολοι οι ειδημονες οι οποιοι ζουνε σε μια χωρα που κινδυνευει να εξαφανιστει απο το χαρτη, αδιαφορουν για ολα τα μεγαλα προβληματα και τους νοιαζει μονο πως θα συνεχισει να ειναι κερδοφορα η ταδε η η δεινα Π.Α.Ε......

αυτο κι αν ειναι ξεπεσμος....

και έχουν και πλήρη άποψη για το πως θα γίνει παγκόσμια υπερδύναμη σε μια νύχτα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε μαλέα, εδώ είμαστε ειδήμονες στα οικονομικοπολιτικά, στα ποδοσφαιρικά θα μας πιάσει η άγνοια?  :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε μαλέα, εδώ είμαστε ειδήμονες στα οικονομικοπολιτικά, στα ποδοσφαιρικά θα μας πιάσει η άγνοια?  :2funny:

άλλο ρε να βρίζεις τον έτερο μαλάκα...
εδώ έχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρείται ο Ζίκο ξεφτίλας προπονητής, οι Ευρωπαίοι μαλάκες που δε μας βοηθάνε κι άλλο και οι Γερμανοί οπορτουνίστες που μας δανείζουν με αυτά τα επιτόκια.........

Γάματα δηλαδή.....

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ρε παπάρα είναι δυνατόν να κρίνετε ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ τις γνώσεις του νο10 της Εθνικής βραζιλίας που έχει κάνει και ένα κάρο προπονητικά σεμινάρια και έχει περάσει από καμμια 10αριά ομάδες;
κι επειδή ήξερε φοβερή μπάλα κι έχει πάει και σε 100 σεμινάρια, σημαίνει π.χ. ότι έχει την ικανότητα να ''διαβάζει'' το παιχνίδι και να παίρνει τις σωστές αποφάσεις; ή να έχει σωστές σχέσεις με τους παίχτες; αν στείλουμε και το Μαραντόνα σε 30 σεμινάρια θα γίνει κορυφαίος προπονητής λοιπόν

Είσαι καθηγητής ρε μαλάκα. Και έρχεται ο οικοδόμος πατέρας του παιδιού που κάνεις μάθημα και σου λέει είσαι άχρηστος που το παιδί μου γράφει κάτω από τη βάση.
τον καρπαζώνεις ή δεν τον καρπαζώνεις;

τις ίδιες μαλακίες κι εδώ. στο διαγωνισμό ήμουν 2ος σε 3500 υποψήφιους. αυτό με κάνει καλό καθηγητή; έχω την ικανότητα να μεταδίδω τις γνώσεις μου στους μαθητές μου;

μην γράφεις τις ίδιες παπαριές. είπαμε: ποδοσφαιριστής και προπονητής απαιτούν διαφορετικές ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ. το ίδιο επιστήμονας και καθηγητής

Υ.Γ.: προσωπικά δεν έχω γράψει ποτέ ότι ο Ζίκο είναι άχρηστος

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
αν στείλουμε και το Μαραντόνα σε 30 σεμινάρια θα γίνει κορυφαίος προπονητής λοιπόν
τετοιο θαυμα δεν γινεται ακομα και αν στα σεμιναρια διδασκει ο Ιησους Χριστος!!! :2funny: :2funny: :2funny:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Παλι καλα που εχουμε τον περσονα εδω μεσα, οταν λειπουμε εμεις και  βγαζει τα καστανα απο την φωτια...!!  Αχα χα χα χα χα χα χα χα χα!!!

Βασικα ωραια περασα σημερα στο γηπεδο...  Ειχα χρονια να παω μεσημεριατικα, μας θυμισε τα παλια.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τετοιο θαυμα δεν γινεται ακομα και αν στα σεμιναρια διδασκει ο Ιησους Χριστος!!! :2funny: :2funny: :2funny:

ο Χριστός μάλλον στη διαιτησία θα ήταν και όχι στη προπονητική, όλο γιαυτον και το σόι του βρίζουνε τους διαιτητάς  :boobies:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κι επειδή ήξερε φοβερή μπάλα κι έχει πάει και σε 100 σεμινάρια, σημαίνει π.χ. ότι έχει την ικανότητα να ''διαβάζει'' το παιχνίδι και να παίρνει τις σωστές αποφάσεις; ή να έχει σωστές σχέσεις με τους παίχτες; αν στείλουμε και το Μαραντόνα σε 30 σεμινάρια θα γίνει κορυφαίος προπονητής λοιπόν

τις ίδιες μαλακίες κι εδώ. στο διαγωνισμό ήμουν 2ος σε 3500 υποψήφιους. αυτό με κάνει καλό καθηγητή; έχω την ικανότητα να μεταδίδω τις γνώσεις μου στους μαθητές μου;

μην γράφεις τις ίδιες παπαριές. είπαμε: ποδοσφαιριστής και προπονητής απαιτούν διαφορετικές ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ. το ίδιο επιστήμονας και καθηγητής

Υ.Γ.: προσωπικά δεν έχω γράψει ποτέ ότι ο Ζίκο είναι άχρηστος

ρε παπάρα κατσλαβαίνεις τι γράφω τόση ώρα;
συμφωνάμε ότι ένας άριστος ποδοσφαριστής δεν έιναι απαραίτητα άριστος προπονητής.

Ποιός όμως μπορεί να κρίνει εάν ένας προπονητής είναι άριστος ή άχρηστος;
ο μαλάκας που τρώει πασατέμπο στο ΟΑΚΑ και το Καραισκάκη;
τόσο δύσκολα τα λέω;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom