Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
το μονο που δεν εκανε ηταν να βαλει κοκκινη φανελα μπας και βαλει αυτος κανα γκολ.ρε στο δευτερο ουτε κορνερ δεν πηρανε.

ακόμη και στην τελευταία φάση τον είδατε πού ενώ είχαν περάσει τα 5' των καθυστερήσεων την άφησε να εξελιχθεί...για σκεφτείτε το σούτ του ζαιρί να είχε μπεί....

I love brunettes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
το μονο που δεν εκανε ηταν να βαλει κοκκινη φανελα μπας και βαλει αυτος κανα γκολ.ρε στο δευτερο ουτε κορνερ δεν πηρανε.
αφού του φωνάζανε Παμπορίδη είσαι τρέλλα με τη κόκκινη φανέλλα :2funny: :2funny: :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μην κανετε πλακα σε κανενα και οι ιδιοι οι Ολυμπιακοι στο στοιχημα ειχαν παιξει την ομαδα τους, ασσο με καλυψη ισοπαλιας. :) :)

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Μη λέτε μαλακίες. Ο Παμπορίδης έκανε μια από τις καλύτερες διαιτησίες που έχω δει. Δεν μάσησε ούτε σε 1 βουτιά και άφησε να γίνει ένα ωραίο παιγνίδι. Νομίζω ότι το ΄χερι απλά δεν το είδε.

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
hector123.jpg

[move][size=30pt]COOPER ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ........ΠΙΠΑ[/size][/move]

I love brunettes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Μη λέτε μαλακίες. Ο Παμπορίδης έκανε μια από τις καλύτερες διαιτησίες που έχω δει. Δεν μάσησε ούτε σε 1 βουτιά και άφησε να γίνει ένα ωραίο παιγνίδι. Νομίζω ότι το ΄χερι απλά δεν το είδε.
αν ήταν του γάβρου θα το έβλεπε και από την άλλη πλευρά
αλλά και τη δεύτερη κίτρινη στον γκαλίτσιο ούτε αυτή είδε..

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

έλα ρε τίπε μου τώρα,ας μή γελιόμαστε μεταξύ μας.... :2funny:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
οι δωρητομεγαλεφαντοχρηστιδιδες που ειναι?

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Αν ήταν έτσι σε κάθε πέσιμο Ντουντού - Γκαλέτι κλπ θα έβγαζε κάρτα. Δεν έδινε ούτε φάουλ (και καλά έκανε!). αφήστε τα αυτά τώρα, χαρείτε όσο σας παίρνει ... και θυμηθείτε σε ποιό τόπικ γράφετε!!

Το Μαη θα είναι ωραία ...

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Πώς σας φάνηκε το καυλί γαυράκια????

Για 3 γκολάκια ήσασταν....

και το χεράκι δε το είδε το κοράκι???ε???τι έγινε ποιός τώρα είναι ο πούστης????? :pipa3: :pipa3:

Da Pipa................................ :zfuck: :pipa2: :2on1:

I love brunettes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Πώς σας φάνηκε το καυλί γαυράκια????

Για 3 γκολάκια ήσασταν....

και το χεράκι δε το είδε το κοράκι???ε???τι έγινε ποιός τώρα είναι ο πούστης????? :pipa3: :pipa3:

Da Pipa................................ :zfuck: :pipa2: :2on1:
γιατί την δεύτερη κίτρινη στον Γκαλίτσιο?

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
γιατί την δεύτερη κίτρινη στον Γκαλίτσιο?

έτσι ....μπράβο...ΑΝΤΕ ΣΚΑΣΤΕ ΤΩΡΑ....ρουφήξτε το καυλί...και καθήστε κι αναλογιστείτε την ομαδίτσα που έχετε...

ΤΕΛΟΣ πια οι ψευτοαυτοκρατορίες του Γαύρου.......................................

Τις προηγούμενες χρονιές ναι μεν σας έσπρωχναν τα κοράκια αλλά είχατε και ΟΜΑΔΑΡΑ (με Τζόλε, γεωργάτους,τζιοβάνι,ριβάλντο και πολλούς ακόμη).

Φέτος παίξε με το Ντομί...το Ζεβλάφ τον Οσκαρ :2funny: και το Ζαϊρή....

αϊντε που μου θέλετε να περάσετε και τη Μπορντό....έ ρε γαλλική πουτσαααααααααααααααααααα που έχετε να φάτε..... :fuck1: :fuck1: :fuck1: θα τρίξουν πολλοί κόλοι φέτος

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Ή μήπως θα τους νικήσετε(τη μπορντό) με τις γνωστές μεθόδους αεροβόλα-ριζούπολες???ε???Στην ευρώπη δεν έχει τέτοια...

Θα φάτε τέτοια πούτσα φέτος...που θα σας δουλεύουμε μια ζωή.....είστε ήδη εκτός κυπέλου....πούτσα ως τώρα στο πρωτάθλημα ....θα φάτε κι ένα μαύρο καυλί στην Ευρώπη και θα στρώσετε να μπουκώσετε... :s&m_1: :s&m_3: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :cum:

I love brunettes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
έτσι ....μπράβο...ΑΝΤΕ ΣΚΑΣΤΕ ΤΩΡΑ....ρουφήξτε το καυλί...και καθήστε κι αναλογιστείτε την ομαδίτσα που έχετε...

ΤΕΛΟΣ πια οι ψευτοαυτοκρατορίες του Γαύρου.......................................

Τις προηγούμενες χρονιές ναι μεν σας έσπρωχναν τα κοράκια αλλά είχατε και ΟΜΑΔΑΡΑ (με Τζόλε, γεωργάτους,τζιοβάνι,ριβάλντο και πολλούς ακόμη).

Φέτος παίξε με το Ντομί...το Ζεβλάφ τον Οσκαρ :2funny: και το Ζαϊρή....

αϊντε που μου θέλετε να περάσετε και τη Μπορντό....έ ρε γαλλική πουτσαααααααααααααααααααα που έχετε να φάτε..... :fuck1: :fuck1: :fuck1: θα τρίξουν πολλοί κόλοι φέτος
καλά αυτό το ανέκδοτο με τη Μπορντό ποιός το είπε ότιθα προκριθεί ο γάβρος?
εκτός και αν επιτρέψει στον κρόκους τα αεροβόλα

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945

....ασε  ,  εκει  δεν  τον  παιρνει , θα του  γαμησει ο  Πλατινι  ετσι  και  πεσει  εστω κι ενα καπνογονο.....ξερει  που  τα  κανει  αυτα  ο  πρακτωρ    Σου-Κου....

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
«Ραντάρ» Με τον Κώστα Νικολακόπουλο  / Επόπτες, σπασμένα χέρια και πόδια…
Επόπτες, σπασμένα χέρια και πόδια…

* 20/12/2009, 08:04 | Διαβάστηκε 20882 φορές
   * Αποστολή
   *
   *
   *
   *

Οι κ.κ. Γενναίος και Τάτσης.

Θέλω να πιστεύω ότι ο Παμπορίδης αντιλήφθηκε τα λάθη του στο περσινό Άρης-Ολυμπιακός και θα παίξει το παιχνίδι 50-50. Δεν νομίζω ούτως η, άλλως ότι έχει πρόθεση να αδικήσει τον Ολυμπιακό. Ούτε πέρσι είχε. Αλλά πέρσι λύγισε στην πίεση της έδρας κι άφησε τους αμυντικούς του Άρη να βαράνε εν ψυχρώ στους αστραγάλους του Ντιόγο και του Μπελούτσι κι έβγαλε την πρώτη κίτρινη στο 60!!!

Θέλω να πιστεύω ότι ο Παμπορίδης είδε τις προάλλες το παιχνίδι Άρη-Πανιώνιου στο Χαριλάου και πως ο Ρονάλντο Γκιάρο έσπασε το χέρι του γκολκίπερ του Πανιώνιου Μπέλιτς, χωρίς καν να παρατηρηθεί με κίτρινη κάρτα. Είχε πιάσει την μπάλα ο τερματοφύλακας κι έπεσε πάνω του ο Γκιάρο και του έσπασε το χέρι. Όχι άλλα σπασμένα χέρια και σπασμένα πόδια…

Ο Ολυμπιακός το μεγάλο, άλλωστε, πρόβλημα το έχει φέτος με τους επόπτες, από τεράστια λάθη των οποίων έχει χάσει τέσσερις βαθμούς-με αυτούς θα ήταν πρωταθλητής χειμώνα από την περασμένη αγωνιστική…

Σήμερα ο Γενναίος κι ο Τάτσης θα δεχθούν πίεση στο Χαριλάου. Έτσι γίνεται συνήθως στην Ελλάδα σε τέτοιου είδους ματς. Ο Γενναίος πίεση από τον πάγκο που είναι πίσω του κι ο Τάτσης, που δεν είναι κι ο πιο…φιλολυμπιακός επόπτης, από την εξέδρα στην άλλη πλευρά με τους Αρειανούς πίσω του. Θα εξαρτηθεί από τις…αντιστάσεις τους αν θα αντέξουν την πίεση.

Εγώ πιστεύω ότι ο Άρης μπορεί να παίξει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο απ΄ αυτό που παίζει εσχάτως, οπότε και προτιμά τον «πόλεμο», όπως στο ματς με τον Πανιώνιο. Βέβαια, είναι ωραία τα «πολεμικά» παιχνίδια, αρκεί να μην ξεφεύγουν από τα όρια…

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

...καλύτερα AK47, ξέρει ο κρόκους.... :grin:

....πάντως και σε αυτή την κλήρωση ο γάβρος ήταν τυχερός :S :S :S

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
....ασε  ,  εκει  δεν  τον  παιρνει , θα του  γαμησει ο  Πλατινι  ετσι  και  πεσει  εστω κι ενα καπνογονο.....ξερει  που  τα  κανει  αυτα  ο  πρακτωρ    Σου-Κου....

εν τω μεταξί ειλικρινά όλα συνέζευξαν όπως έπρεπε....πέρασε ο Μουνόγαυρος δυό ομάδες της πούτσας και τα τριτοδΕύτερα της Άρσεναλ(που ναι 3-4 στην Αγγλία) και χαρήκαν...

έλα όμως που τώρα θα παίξουν με μια σοβαρή ομάδα....Ειλικρινά η μπορντό θα τους πάρει απ το κώλο χωρίς βζελίνι...γιατί και για την ίδια αν δε περάσει φέτος με την ομάδα που έχει δε περνάει ποτέ....

:cum: :cum: :cum:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Ή μήπως θα τους νικήσετε(τη μπορντό) με τις γνωστές μεθόδους αεροβόλα-ριζούπολες???ε???Στην ευρώπη δεν έχει τέτοια...

Θα φάτε τέτοια πούτσα φέτος...που θα σας δουλεύουμε μια ζωή.....είστε ήδη εκτός κυπέλου....πούτσα ως τώρα στο πρωτάθλημα ....θα φάτε κι ένα μαύρο καυλί στην Ευρώπη και θα στρώσετε να μπουκώσετε... :s&m_1: :s&m_3: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :cum:
Παίχτη, κάνε μου μια χάρη.........άη γαμήσου! :thumbsup:

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
«Ραντάρ» Με τον Κώστα Νικολακόπουλο  / Επόπτες, σπασμένα χέρια και πόδια…
Επόπτες, σπασμένα χέρια και πόδια…

* 20/12/2009, 08:04 | Διαβάστηκε 20882 φορές
   * Αποστολή
   *
   *
   *
   *

Οι κ.κ. Γενναίος και Τάτσης.

Θέλω να πιστεύω ότι ο Παμπορίδης αντιλήφθηκε τα λάθη του στο περσινό Άρης-Ολυμπιακός και θα παίξει το παιχνίδι 50-50. Δεν νομίζω ούτως η, άλλως ότι έχει πρόθεση να αδικήσει τον Ολυμπιακό. Ούτε πέρσι είχε. Αλλά πέρσι λύγισε στην πίεση της έδρας κι άφησε τους αμυντικούς του Άρη να βαράνε εν ψυχρώ στους αστραγάλους του Ντιόγο και του Μπελούτσι κι έβγαλε την πρώτη κίτρινη στο 60!!!

Θέλω να πιστεύω ότι ο Παμπορίδης είδε τις προάλλες το παιχνίδι Άρη-Πανιώνιου στο Χαριλάου και πως ο Ρονάλντο Γκιάρο έσπασε το χέρι του γκολκίπερ του Πανιώνιου Μπέλιτς, χωρίς καν να παρατηρηθεί με κίτρινη κάρτα. Είχε πιάσει την μπάλα ο τερματοφύλακας κι έπεσε πάνω του ο Γκιάρο και του έσπασε το χέρι. Όχι άλλα σπασμένα χέρια και σπασμένα πόδια…

Ο Ολυμπιακός το μεγάλο, άλλωστε, πρόβλημα το έχει φέτος με τους επόπτες, από τεράστια λάθη των οποίων έχει χάσει τέσσερις βαθμούς-με αυτούς θα ήταν πρωταθλητής χειμώνα από την περασμένη αγωνιστική…

Σήμερα ο Γενναίος κι ο Τάτσης θα δεχθούν πίεση στο Χαριλάου. Έτσι γίνεται συνήθως στην Ελλάδα σε τέτοιου είδους ματς. Ο Γενναίος πίεση από τον πάγκο που είναι πίσω του κι ο Τάτσης, που δεν είναι κι ο πιο…φιλολυμπιακός επόπτης, από την εξέδρα στην άλλη πλευρά με τους Αρειανούς πίσω του. Θα εξαρτηθεί από τις…αντιστάσεις τους αν θα αντέξουν την πίεση.

Εγώ πιστεύω ότι ο Άρης μπορεί να παίξει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο απ΄ αυτό που παίζει εσχάτως, οπότε και προτιμά τον «πόλεμο», όπως στο ματς με τον Πανιώνιο. Βέβαια, είναι ωραία τα «πολεμικά» παιχνίδια, αρκεί να μην ξεφεύγουν από τα όρια…
καλα κατσε να δεις αυριο τι εχει να γραψει.οτι επρεπε να αποβληθουν 4-5 παιχτες του αρη,οτι επρεπε να δωσουν 2-3 πεναλτυ στον θρυνο,οτι το γκολ ηταν φαουλ στον νικοπολιδη.περιμενε και θα δεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom