Εχεις δικιο.Θα κανω κρατει μεχρι να παιξετε με τον Αρη, σε λιγες ωρες, για να ξαναπερασω πρωτος.Καλες εορτες.
οπως δηλωσε και ο σισε..
Σισέ: "Θέλουμε ένα χριστουγεννιάτικο δώρο από τον Αρη"
Χριστουγεννιάτικο δώρο από τον Αρη θέλει ο Τζιμπρίλ Σισέ για να παραμείνει ο Παναθηναϊκός στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο πρωταγωνιστής της νίκης επί του ΠΑΣ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τα γκολ που σημειώνει, εκφράζοντας για μία ακόμα φορά την επιθυμία του να πάρει το πρωτάθλημα.
"
Θέλουμε τον τίτλο. Θα κάνουμε τα πάντα για να τον πάρουμε. Αύριο παίζει ο Ολυμπιακός με τον Άρη και κάτι μπορεί να γίνει, περιμένουμε ένα χριστουγεννιάτικο δώρο αλλά εμείς θα συνεχίσουμε με βάση τις δικές μας δυνατότητες. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παίξαμε άσχημα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο δείξαμε πολύ καλύτερο πρόσωπο, βάλαμε τέσσερα γκολ και πήραμε τη νίκη. Είναι ωραίο που τελειώνουμε με νίκη", τόνισε ο Γάλλος για να προσθέσει:
"Θέλω να βγω πρώτος σκόρερ, αλλά πρώτα από όλα θέλω να κερδίζει η ομάδα. Αν σκοράρω και εγώ, είναι ακόμα καλύτερο. Αλλά αυτό δεν θα έχει σημασία αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα".
Από την πλευρά του, ο Κώστας Κατσουράνης είπε: "Κερδίσαμε δίκαια. Η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνεται καλύτερη. Τα αποτελέσματα είναι θετικά στο σύνολό τους. Ελπίζουμε να κάνουμε ανάλογο δεύτερο γύρο και να πάρουμε το πρωτάθλημα".