Επισκέπτης
μακρυα & αλαργα..Τζιμπούρης μυρίζει, όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοόξω
μακρυα & αλαργα..Τζιμπούρης μυρίζει, όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοόξω
Ψιτ Θείο,μακρυα & αλαργα..
Ψιτ Θείο,
το δικό μου είναι πιο ωραίο
Βρήκαμε πάλι νέο παιχνιδάκι
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.tv/smf/Themes/default/images/warnban.gif[/img[/URL]] [color=red]τον πουλο[/color]
[/quote]τρομοκρατια στους νεους..
Ψιτ Θείο,
το δικό μου είναι πιο ωραίο
Βρήκαμε πάλι νέο παιχνιδάκι
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.tv/smf/Themes/default/images/warnban.gif[/img[/URL]] [color=red]τον πουλο[/color]
[/quote]
μαλάκα μου, ελπίζω να μην κάνει κανα αστείο ο Θείος και φέρει μαζί ΛΛ και Αρφά...
θα βγαίνουνε μαζί για ραπ και χιπ χοπ στο γήπεδο, μπάλα δεν θα δούμε ούτε με κιάλια....
Πιστεύω οτι με τον Λούα[sup]2[/sup] είμαστε μια χαρά απο αριστερά και δεν χρειάζεται κάποιος άλλος.μαλάκα μου, ελπίζω να μην κάνει κανα αστείο ο Θείος και φέρει μαζί ΛΛ και Αρφά...
θα βγαίνουνε μαζί για ραπ και χιπ χοπ στο γήπεδο, μπάλα δεν θα δούμε ούτε με κιάλια....
κοίτα να δεις ,εγώ τον Μπελούτσι τον πήγαινα με χίλια. Ήταν ο μοναδικός μέσος μας που είχε κάθετη μπαλιά με τη μία, δεν κρατούσε την μπάλα και έβγαινε η ομάδα με τη μία στην επίθεσηΠιστεύω οτι με τον Λούα[sup]2[/sup] είμαστε μια χαρά απο αριστερά και δεν χρειάζεται κάποιος άλλος.
Αλλά μην ξεχνάμε, Θείο γαμώ τα λεφτά σου
κοίτα να δεις ,εγώ τον Μπελούτσι τον πήγαινα με χίλια. Ήταν ο μοναδικός μέσος μας που είχε κάθετη μπαλιά με τη μία, δεν κρατούσε την μπάλα και έβγαινε η ομάδα με τη μία στην επίθεση
χρειαζόμαστε ένα τέτοιο μέσο. Τι να τον κάνεις να έχεις ένα τρεχαλατζή στα δεξιά και στα αριστερά αλλά η μπάλα να μην περνάει με κάθετες από το κέντρο; Μόνο με σέντρες δεν βγαίνει η χρονιά, κάπου θα την πατήσεις.
ασε μας ρε..κοίτα να δεις ,εγώ τον Μπελούτσι τον πήγαινα με χίλια. Ήταν ο μοναδικός μέσος μας που είχε κάθετη μπαλιά με τη μία, δεν κρατούσε την μπάλα και έβγαινε η ομάδα με τη μία στην επίθεση
χρειαζόμαστε ένα τέτοιο μέσο. Τι να τον κάνεις να έχεις ένα τρεχαλατζή στα δεξιά και στα αριστερά αλλά η μπάλα να μην περνάει με κάθετες από το κέντρο; Μόνο με σέντρες δεν βγαίνει η χρονιά, κάπου θα την πατήσεις.
Δεν παιζει... Αχα χα χα χα χα χα χα χα!!!στην πορτο τι κανει???
Δεν παιζει... Αχα χα χα χα χα χα χα χα!!!
ε τον μαλακα τον θειο..Δεν παιζει... Αχα χα χα χα χα χα χα χα!!!
κοίτα να δεις ,εγώ τον Μπελούτσι τον πήγαινα με χίλια. Ήταν ο μοναδικός μέσος μας που είχε κάθετη μπαλιά με τη μία, δεν κρατούσε την μπάλα και έβγαινε η ομάδα με τη μία στην επίθεση
στα παπαρια μας..μπορντώ-ολυμπιακος
θα τους γαμευσουμε..
στα παπαρια μας..
θα τους γαμευσουμε..
φερτε μας τον αγιαξ..