Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
σόρρυ κιόλας, αλλά αν δεν άκουγε τον Ντεσάμπ, γιατί θα ακούει το Ζίκο;
Και υποτίθεται πως χρειαζόμαστε επιτελικό. Ο Μπεν δεν είναι.
είναι καλός παίκτης αλλά εδώ σε μας θα ξύσει μόνο τα αρχίδια του. (γνώμη μου πάντα)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ψιτ Θείο,
το δικό μου είναι πιο ωραίο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Βρήκαμε πάλι νέο παιχνιδάκι  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :grin:

color]

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ψιτ Θείο,
το δικό μου είναι πιο ωραίο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Βρήκαμε πάλι νέο παιχνιδάκι  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :grin:

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.tv/smf/Themes/default/images/warnban.gif[/img[/URL]] [color=red]τον πουλο[/color]

[/quote]
μαλάκα μου, ελπίζω να μην κάνει κανα αστείο ο Θείος και φέρει μαζί ΛΛ και Αρφά...
θα βγαίνουνε μαζί για ραπ και χιπ χοπ στο γήπεδο, μπάλα δεν θα δούμε ούτε με κιάλια....

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
μαλάκα μου, ελπίζω να μην κάνει κανα αστείο ο Θείος και φέρει μαζί ΛΛ και Αρφά...
θα βγαίνουνε μαζί για ραπ και χιπ χοπ στο γήπεδο, μπάλα δεν θα δούμε ούτε με κιάλια....
Πιστεύω οτι με τον Λούα[sup]2[/sup] είμαστε μια χαρά απο αριστερά και δεν χρειάζεται κάποιος άλλος.
Αλλά μην ξεχνάμε, Θείο γαμώ τα λεφτά σου  :grin: :grin: :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πιστεύω οτι με τον Λούα[sup]2[/sup] είμαστε μια χαρά απο αριστερά και δεν χρειάζεται κάποιος άλλος.
Αλλά μην ξεχνάμε, Θείο γαμώ τα λεφτά σου  :grin: :grin: :grin:
κοίτα να δεις ,εγώ τον Μπελούτσι τον πήγαινα με χίλια. Ήταν ο μοναδικός μέσος μας που είχε κάθετη μπαλιά με τη μία, δεν κρατούσε την μπάλα και έβγαινε η ομάδα με τη μία στην επίθεση

χρειαζόμαστε ένα τέτοιο μέσο. Τι να τον κάνεις να έχεις ένα τρεχαλατζή στα δεξιά και στα αριστερά αλλά η μπάλα να μην περνάει με κάθετες από το κέντρο; Μόνο με σέντρες δεν βγαίνει η χρονιά, κάπου θα την πατήσεις.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κοίτα να δεις ,εγώ τον Μπελούτσι τον πήγαινα με χίλια. Ήταν ο μοναδικός μέσος μας που είχε κάθετη μπαλιά με τη μία, δεν κρατούσε την μπάλα και έβγαινε η ομάδα με τη μία στην επίθεση

χρειαζόμαστε ένα τέτοιο μέσο. Τι να τον κάνεις να έχεις ένα τρεχαλατζή στα δεξιά και στα αριστερά αλλά η μπάλα να μην περνάει με κάθετες από το κέντρο; Μόνο με σέντρες δεν βγαίνει η χρονιά, κάπου θα την πατήσεις.

έπαιζε και τρέιλερ σέντερ φορ όπως ο κατσούρ που σε έκανε να το ανακαλύψεις...
ααααααααααααααααχχααχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχααχαχα

Επισκέπτης

ασε μας ρε..
3 παιχνιδια επαιξε..
στην πορτο τι κανει???

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

πού τίς είδες τίς κάθετες του μπελούτσι?θα μας τρελλάνεις?ποτέ δεν υπήρχε στο παιχνίδι του μία συνεχή ροή αγωνιστικού ρυθμού ώστε να ανεβάζει ρυθμό στην ομάδα ολοένα και περισσότερο...όποτε έπαιρνε την μπάλλα δεν ανέβαζε την ομάδα ψηλά,αλλά πολλές φορές έκανε λάθος μακρυνές πάσες ή την έδινε δίπλα ή έκανε σούτ...κλπ....ο σημερινός χάφ που πρέπει να αποκτήσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η ομάδα είναι ένας παίκτης που εκτός του να έχει καλή τεχνική,σούτ,φαντασία κλπ....να έχει ταχύτητα κίνησης στον άξονα.....άκουσα κάτι για μπέν αρφά για αριστερά...πολύ καλή περίπτωση ο πιτσιρικάς,αλλά πάνω από 6 μύρια το κασέ και δεν παίζει φέτος στα νοκ άουτ του τσάμπιονς λήγκ,οπότε μάλλον άκυρο....αν πάρουμε έναν καλό παίκτη στη νευραλγική θέση του επιτελικού,τότε μήν σας κάνει εντύπωση αν ο ολυμπιακός το φλεβάρη κάνει ζημιές...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
η κλήρωση έχει ώς εξής....

μπαρτσελόνα-στουτγκάρδη