Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
εβαλα εσένα για παράθεση αλλά ήταν γενικότερη ερώτηση, όχι προσωπικήφίλτατε δεν κατέχω το ιατρικό δελτίο του ολυμπιακού
εβαλα εσένα για παράθεση αλλά ήταν γενικότερη ερώτηση, όχι προσωπικήφίλτατε δεν κατέχω το ιατρικό δελτίο του ολυμπιακού
το πούλημα τρέλας και ο αυτοσαρκασμός είναι πολύ δυνατά όπλα
Χιουμορίσταααααααααααα!!!!!!!!!!!!
παπάριαΗ ανωμαλία που λέγεται ΑΡΗΣ είναι ικανή ταυτόχρονα για τα χειρότερα αλλά και για τα καλύτερα. Είμαστε σε πολύ κρίσιμο σημείο. Αν χάσουμε, μαύρο φίδι που τους έφαγε.
εδώ μεσα υπάρχουν κάποιοι που απλά είναι τρελοί και απλά σαρκάζουνε άλλους...το πούλημα τρέλας και ο αυτοσαρκασμός είναι πολύ δυνατά όπλα
καλό είνια γενικώς να κρατάμε μικρό καλάθι.
άλλωστε υπάρχουνε και παράγοντες που δεν είναι στο χέρι μας, όπως μια νεροποντή που θα κάνει το Χαριλάου βούρκο
μετά μια φάση είναι όλη κι όλη αρκετή.
Ο κούπερ είναι ο μόνος που δεν φταίει. Κάτι σπανιόλες που κάθονται όμως πάνω στα συμβόλαιά τους, θέλουν λίγο σκούντημαπαπάρια
κάνεναν δεν θα φάει το φίδι στον Άρη.
καταρχάς ανανεώσανε του Κούπερ.
κατά δεύτερον, δεν φταίει αυτός για τους παίκτες που έχει.
Θεωρητικά στη μεταγραφική περίοδο θα κάνουτε μια δυο προσθήκες στη μεσαία γραμμή και θα φτιάξετε το 4-4-2 που θέλει να παίζει ο Κούπερ.
Όπως κι εμείς...θεωρητικά πρέπει να κάνουμε μεταγραφές. Οι οποίες για την ακρίβεια, έπρεπε να είχανε ανακοινωθεί ήδη
ποιοί είσαστε εσείς ρε φιλαράκι????????????Μπερδεύτηκες....
Εγώ είμαι με τους άλλους
ποιοί είσαστε εσείς ρε φιλαράκι????????????
μπλα μπλα μπλα μπλα πρα πρα πρα
το παίγνιο είναι στανταράκι διπλό.
και χαλαρά κιόλας....
1-3 ή 0-2.
Ποιός Αρης;
από του χρόνου και βλέπουμε.
Κάτι παρόμοιο με την συμμετοχη μας στην Super League Formulaγνωριζουμε τιποτα απο το θεμα;
ναι νομίζεις ότι εμένα μου αρέσει που λέω την αλήθεια.....
ναι νομίζεις ότι εμένα μου αρέσει που λέω την αλήθεια.....
ο pleasure-gay ξεκωλιαζει;αλλο παλι και αυτο.