"Γλιτώσαμε τους τέσσερις μεγάλους"18/12/2009 1:35:41 μμΑν και πριν την κλήρωση πόνταρε τα λεφτά του στην Φιορεντίνα, ο Βασίλης Τοροσίδης τόνισε πως είναι ικανοποιημένος με την ανάδειξη της Μπορντό ως αντιπάλου στους "16", καθώς ο Ολυμπιακός απέφυγε τις τις τέσσερις μεγάλες ομάδες.
Με Μπορντό στους "16" "Μοιρασμένες πιθανότητες"
"Βάσει ονόματος η Μπορντό είναι η πιο αδύναμη ομάδα που θα μπορούσαμε να συναντήσουμε, αλλά είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη. Δεν μας ξεγελά το όνομα, αυτό που κρατάμε είναι ότι δεν κληρωθήκαμε με μία από τις πολύ μεγάλες ομάδες, τις τέσσερις πρώτες δηλαδή", είπε αρχικά και πρόσθεσε.
"Η Μπορντό έχει πολύ καλούς παίκτες, είναι ένα σύνολο πολύ καλό κι εμείς πρέπει να ετοιμαστούμε και να εξαντλήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε. Εχουμε πιθανότητες και νομίζω ότι είναι περισσότερες από το να συναντούσαμε μία από τις τέσσερις μεγάλες ομάδες. Οσον αφορά τον εαυτό μου, δεν είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση λόγω των προβλημάτων, αλλά την περίοδο των Χριστουγέννων θα δουλέψω σκληρά για να καλύψω το χαμένο έδαφος".
Οσκαρ: Μπορούμε την πρόκριση
Ο Οσκαρ από την πλευρά του, τόνισε: "Η κλήρωση πήγε καλά για εμάς και η Μπορντό ήταν μία ομάδα που θέλαμε. Έχω παρακολουθήσει κάποια παιχνίδια της και έχει δείξει ότι είναι σε καλή φυσική κατάσταση και είναι δύσκολη ομάδα. Πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση".
Σχολιάζοντας την γαλλική ομάδα, είπε: "Δεν περίμενε κανείς η Μπορντό να τερματίσει στην πρώτη θέση. Ίσως περίμεναν να πάει την τρίτη θέση, αλλά όχι όσα πέτυχε. Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν μέσα σε δύο μήνες. Η Μπορντό έδειξε ότι διαθέτει ποιοτικούς παίκτες και είναι μία αξιοπρόσεκτη αντίπαλος".
Τέλος, ο 27χρονος ισπανός δήλωσε: "Πρέπει να σκοράρουμε στο πρώτο ματς. Αν δεν δεχθούμε κάποιο γκολ, τότε έχουμε αρκετές πιθανότητες να πάρουμε την πρόκριση".
οσκαρ δροσερο αγορι,ΣΑΛΤΑ & ΓΑΜΗΣΟΥ..