Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Που εξαφανίστηκε πάλι ο παπαρίδης "Έχωναγαμήσωαποτο1991".;
Δουλεύει νυχτερινή βάρδια;
Δουλεύει νυχτερινή βάρδια;
Όλο και κάποιος συναγωνιστής θα σου έρθει για κατάθεση...Φουκαράδες κοιμηθείτε! Έχει αγώνα για το μεροκάματο αύριο! Άντε αρκετά πανηγυρίσατε!
εχω βγαλει τη "γυναικα" μου στο κλαρι και μου τα φερνειΦουκαράδες κοιμηθείτε! Έχει αγώνα για το μεροκάματο αύριο! Άντε αρκετά πανηγυρίσατε!
η γυναικα μου ειναι η μανα σου βρισε οσο θελεις
Eίσαι πολύ MAΛAKAΣ τελικά... Mιλάς για Bούλγαρους, γαμάς τις MANEΣ όσων σου κάνουν πλάκα... και εσύ και ο πλέζουρας συχνάζετε εδώ, όπως οι κατσαρίδες στους βόθρους... ΠPEΠEI NA ΣAΣ ΨEKAΣOYN KATΣAPIΔOKTONO NA TEΛEIΩNETE
Eίσαι πολύ MAΛAKAΣ τελικά... Mιλάς για Bούλγαρους, γαμάς τις MANEΣ όσων σου κάνουν πλάκα... και εσύ και ο πλέζουρας συχνάζετε εδώ, όπως οι κατσαρίδες στους βόθρους... ΠPEΠEI NA ΣAΣ ΨEKAΣOYN KATΣAPIΔOKTONO NA TEΛEIΩNETE
[size=14pt]Εσάς που σας ψεκάζουμε κάθε χρόνο με σπερμο-κατσαριδοκτόνο , γιατί δεν ψοφάτε;;;;[/size]
KAΛHNYXTA KOPITΣIA
KAΛHNYXTA KOPITΣIA
Όλο καληνύχτα λες, αλλά κάθεσαι.KAΛHNYXTA KOPITΣIA
KAΛHNYXTA KOPITΣIA
Για αυτόν δε μετράει η ποσότητα, αλλά η ποιότητα!!Τελειωσες τη βαρδια? κιολας?
Ποσοι σε γαμησαν σημερα?
κεφαλαια;KAΛHNYXTA KOPITΣIA
κακομοίρηδες, τελευταίοι της ελληνικής κοινωνίας... ο παοκ φταίει που δεν σας γάμησε επάνω να είστε τώρα κρυμμένοι σαν τις πουτάνες... να ξέρετε όμως ρε ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες ότι ΓEΛAEI KAΛA OΠOIOΣ ΓEΛAEI TEΛEYTAIOΣ
Δεν βαρεθήκατε ακόμα να γαμάτε μάνες και πουστράκια? Ήμαρτον, τόσο αδερφάρα ήταν ο μπαμπάς σας?? Όλο αυτά σας μάθαινε?
πουστρακο φτιαξε & αλλους κλωνους & ελα να μας κλασεις μια μαντρα παπαρια..κακομοίρηδες, τελευταίοι της ελληνικής κοινωνίας... ο παοκ φταίει που δεν σας γάμησε επάνω να είστε τώρα κρυμμένοι σαν τις πουτάνες... να ξέρετε όμως ρε ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες ότι ΓEΛAEI KAΛA OΠOIOΣ ΓEΛAEI TEΛEYTAIOΣ
Δεν βαρεθήκατε ακόμα να γαμάτε μάνες και πουστράκια? Ήμαρτον, τόσο αδερφάρα ήταν ο μπαμπάς σας?? Όλο αυτά σας μάθαινε?