EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.530
- Πόντοι
- 17.885
Καλά τα πήγαν σήμερα οι Ελληνικές ομάδες! Η εθνική μας πήρε την τρίτη θέση στο Eurobasket,
και ο Ο.Σ.Φ.Π επικράτησε των Βούλγαρων 2-1!!
αααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
Καλά τα πήγαν σήμερα οι Ελληνικές ομάδες! Η εθνική μας πήρε την τρίτη θέση στο Eurobasket,
εισαι τεραστιος ζωγραφος..
εισαι τεραστιος ζωγραφος..
Στο 8ο επίσημο παιχνίδι μας φάγαμε γκολ!!!!!
δεν γαμαω πουστρακια λεμε..σημερα μονο ζμπαουγκτζηδες..Σε ζητάνε να πάρεις θέση www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,70104.msg1329394#new]εδώ[/url] καμενίδη...
[move] [/move]
[move][size=16pt]ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΤΡΟΜΠΟΝΙ ΨΙΨΙΝΕΛ!!!!!! [/size][/move]Πρέσβη ο Μάκης σε γυρεύει...
Tι ωραίο να βλέπεις όλα τα πραγματικά εξαφανισμένα πουστράκια να εμφανίζονται μετά από μία νίκη.
Σας χαιρετώ λούγκρες ποταπά γαυράκια! Γαμήστε άφοβα! Tις γυναίκες σας τις κανονίζουν άλλοι!
Άλλαξε αυτό κάτω απ'την εικόνα του Μπρους Γουίλις σε:Tι ωραίο να βλέπεις όλα τα πραγματικά εξαφανισμένα πουστράκια να εμφανίζονται μετά από μία νίκη.
οπως & να γραφεται,η δικη σου παντως μου εχει λιωσει το καυλι..ελα παρτην & φερε μου τις ψωλες τις αδελφες σου..Πλέζουρα "μάνα" γράφεται με ένα "ν". Mε δύο "ν" γράφεται το "μάννα έξ ουρανού". Bγάλε κάνα φραγκάκι από τα στοιχήματα και κάνε χαρούλες για την νίκη της ομάδας σου. A! και μην ξεχάσω... κλάσε μου τα αρχίδια!
Κ'έλεγα τι σημαίνει το nickname του...[move]ΚΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/move]
Κάλως και την φιλενάδα μας [size=12pt]Έχωναγαμήσωαποτο1991[/size].
Γειά σου Σπυράκο, όλα κάλα??
α ρε πουστρακο..γι' αυτο σε γουσταρω..μολις δινω εντολη,τρεχοντας μου τις φερνεις..Λέτε λέτε γαυράκια.... Όσα λέτε τόσο γαμήσι θέτε και εσείς και οι γυναίκες σας (όχι οι μανάδες σας, τις σέβομαι) Άντε καληνύχτα τώρα χάνω το χρόνο μου εδώ
η γυναικα μου ειναι η μανα σου βρισε οσο θελειςΛέτε λέτε γαυράκια.... Όσα λέτε τόσο γαμήσι θέτε και εσείς και οι γυναίκες σας (όχι οι μανάδες σας, τις σέβομαι) Άντε καληνύχτα τώρα χάνω το χρόνο μου εδώ