Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Πόσο σας λυπάμαι ρε γαυράκια... Άυριο πρωί πρωί με τις εφημεριδούλες σας θα πάτε στις δουλίτσες σαν με εκείνο το κακιασμένο μειδίαμα του γαύρου που είναι παντού looser εκτός από την μπάλα και θα περιμένετε κάποιον να αρχίσει την κουβέντα για να αρχίσετε να πετάτε το δηλητήριο που σας ποτίζει αυτή η "άδικη κοινωνία"... Πωπω είστε για λύπηση
βαζω στοιχημα οτι το αφεντικο σου ειναι γαυρος και σε πεθαινει στην καρπαζια καθε μερα λαγουδακοοο.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΣΑΣΤΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πλεζούρα, χαράμισες το 30.000ο post σου στον παπαρίδη... :(
Εγώ περίμενα 2 μέρες για να κράξω τον Περσόνα με το 1000ο μου. :2funny: :2funny:

τον βεζυράκο τον αγαπάω και σένα σε αγαπάω........
για την ώρα έχω να πω.
το πτώμα του γάβρου παίρνει αποτελέσματα.

Υ.Γ.
μεγαλέφα. Οποιο αρχιδάκι μου ξαναπεί για Ντιόγκο θα του γαμήσω τα ράμματα..
Μαθετε μπαλλιτσα αμπαλλοι.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΑΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
τον βεζυράκο τον αγαπάω και σένα σε αγαπάω........
για την ώρα έχω να πω.
το πτώμα του γάβρου παίρνει αποτελέσματα.

Υ.Γ.
μεγαλέφα. Οποιο αρχιδάκι μου ξαναπεί για Ντιόγκο θα του γαμήσω τα ράμματα..
Μαθετε μπαλλιτσα αμπαλλοι.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΑΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.
Για τον Αμπρεου να πω γαμω το φελέκι μου?
Bonjour

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Για τον Αμπρεου να πω γαμω το φελέκι μου?
Bonjour

τι να πεις ρε και συ;.......
Μια απ τα ίδια και φέτος το πρωτάθλημα.....
τα πτώματα της Αθήνας ασελγούν στα ψευτοαντράκια της σαλονίκης.
Καμμιά διαφορά.

καλημέρα.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

αναπολώ εποχές που υπήρχε πρωτάθλημα και η Τούμπα/Χαριλάου πετσοκοβαν κωλάρια.......
αντε πάλι οι 2 μαλάκες θα τσακώνονται μέχρι τέλους μόνοι τους για το χαλι γκάλι.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα Αδελφια ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
τι να πει κανεις για την ΤΕΡΑΣΤΙΑ νικη επι του μπαοκ???
αυτες οι Νικες  τον ΕΚΑΝΑΝ ΘΡΥΛΟ!!!!!
κοντρα σε ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!

ΦΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΜΕ ΣΤΑ ΣΤΗΘΙΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝ ΘΡΙΑΜΒΟΥΣ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
ΦΕΥΓΑΤΕ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣ ΦΕΥΓΑΤΕ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τορο Εισαι Μεγαλος Μαγκας!!!! ΜΠΡΑΒΟ
Ντιογο Ετσι Αγορι μου !!! να Σκοραρεις μεσα στην  Τουμπα και να φιλας τον Δαφνοστεφανομενο!!!
Αβρααμ τους εβγαλες Γουστα στο 90 ;)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Και ξαφνικα τι βλεπω εχθες?
αλλαξε φανελλα και το Κεντρικο Καταστημα????
ετσι ΟΛΟΙ θα φορανε Ασπρομαυρα και τα δυο Υποκαταστηματα (ζμπαοκ οφη) και το κεντρικο Καταστημα (βαζελουα)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
48
Like
947
Πόντοι
6.755
Kαλημερα και καλη βδομαδα σε ολους Πολυ σκληρος για να πεθανει,ο θρυλος,Αμ και ο ΠΑΟΚ?Εφοσων δεν μπορειτε να νικησετε μια ομαδα με τοσα προβληματα και τραυματισμους σε μια εδρα που εβραζε τοτε ΠΟΤΕ?,Απο την αλλη βλεπωντας το παιχνιδι της Βarchelona,τις Real,και το ντερμπι του Manchester τα οποια ηταν εξαιρετικα σε ρυθμο,σε ατομικες ενεργειες,Λεμε και εμεις για το πρωταθληματακι της πλακας που εχουμε και παρακολουθουμε,Καλυτεροι ΠΑΙΚΤΕΣ της αγωνιστικης ΜΕΛΜΠΕΡΚ ΛΕΤΟ,ΚΑΙ ΝΕΜΕΘ,ΓΚΡΑΣΙΑΝ ΚΑΙ ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ,ηταν ΚΑΛΟΣ και ο ΚΟΚΕ καλημερα σε ολους

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Νικοπολίδης:
Δεν έφταιγε στο πρώτο γκολ. Ηταν το πρώτο που δέχθηκε φέτος σε επίσημο παιχνίδι. Ηταν σταθερός και εγγύηση κάτω από τα δοκάρια. Μπράβο Αντώναρε!

Ζεβλάκοφ
Εχασε τον Βιεϊρίνια στο πρώτο γκολ. Δεν του πάει η θέση του δεξιού μπακ. Πάλεψε πολύ. Εχασε και κέρδισε μάχες. Είναι έμπειρος και μπορούσε να ανέβει σε κάποιες περιπτώσεις για να βοηθήσει στην επίθεση. Αξιος και αυτός!

Μέλμπεργκ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΑΣΗ!!! Αυτό τα λέει όλα. Τεράστιος ο Σουηδός.

Αβραάμ:

Ηταν να μην ξεκινήσει το παιχνίδι λόγω ενοχλήσεων. Εσφιξε τα δόντια και έπαιξε. Επαιξε σαν λιοντάρι και στο 90' τους έκλεισε το σπίτι. Γκοοοοοολ!

Μπράβο
Φιλότιμος, εργατικός, αλλά μακριά από τον καλό αριστερό μπακ που θέλουμε να βλέπουμε. Εχασε όλη την αριστερή πλευρά. Περιμένουμε κάτι καλύτερο.

Λεντέσμα

Περιορίσθηκε σε μερικά τετραγωνικά στο χώρο του κέντρου. Δεν έβαλε τα πόδια του στη φωτιά και έκανε πολλές λάθος πάσες. Αρχίζει να πέφτει προφανώς από την κούραση των 18 σερί μηνών δίχως διακοπές. Πάλεψε και αυτός στο φινάλε με καρδιά και ψυχή.

Ντουντού
Μια ομάδα μόνος του. Εκοβε, οργάνωνε, εκτελούσε φάουλ. Εκανε τα πάντα. Παγκόσμιος!

Στολτίδης
Την καρδιά του Ιέρο δεν την έχει κανείς. Με τόσα προβλήματα τραυματισμών, χωρίς παιχνίδια εδώ και ένα χρόνο κι όμως άντεξε και πήρε την ομάδα στις πλάτες του. Στολτίδαρος!!!!

Τοροσίδης
Παίκτης για μεγάλα πράγματα. Επαιξε δεξί χαφ και έπαιξε και σαν Γκαλέτι και σαν Ζαϊρί και σαν… Φίγκο. Εφτιαξε και τα δυο γκολ και ήταν ο MVP

Λεονάρντο
H μοναδική παραφωνία στο παιχνίδι. Δεν είναι αριστερό χαφ και δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ματς.

Ντιόγκο
Αυτός ναι! Αυτός είναι ο Ντιόγκο που θέλουμε. Επέστρεψε στα γκολ και εκτέλεσε τον ΜΠΑΟΚ που τον έχει κάνει πελάτη του. Μπράβο παικταρά.

Μήτρογλου
Μπήκε στο τέλος και έδωσε πολλές μάχες. Παραλίγο να σκοράρει και πίεσε πολύ την άμυνα των αστείων

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Οι τραγελαφικές στιγμές στην Σούπερ Λίγκα καλά κρατούν. Από που να αρχίσει κανείς και που να τελειώσει. Την περασμένη εβδομάδα θαυμάσαμε όλοι την υπέροχη άμυνα του Πανθρακικού, που προσπαθούσε με τα μάτια να διώξει την μπάλα και τελικά η Λετα έβαλε το γκολ. Αυτό, βέβαια, δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτά που παρακολουθήσαμε στο ΟΑΚΑ. Ο περίγελος της Ευρώπης έπαιξε με τον Άρη, αλλά είχε το πλεονέκτημα να αγωνίζεται με δώδεκα παίκτες. Όχι, δεν ήταν ο κόσμος τους, αλλά ο Αμπρέου των "κιτρινόμαυρων".

Αυτός που κόντεψε να πέσει το αεροδρόμιο "Μακεδονία" όταν ήρθε. Και τι δεν έκανε ο άνθρωπος στο ΟΑΚΑ. Το σόου του ξεκίνησε στο 27' όταν βρέθηκε τετ α τετ με τον Τζόρβα, αλλά έκανε τα πάντα για να τον προλάβει ο Σαριέγκι και να διώξει την μπαλα. Δεν έκανε το πλασέ να βάλει το γκολ και χάθηκε η ευκαιρία για την ομάδα του. Ο Άρης αν και παίζει με δέκα παίκτες κατάφερε να προηγηθεί, αλλά ο δωδέκατος παίκτης του βάζελου, ο Αμπρέου στο 42' με κεφαλιά σκόραρε για λογαριασμό του πολυμετοχικού.

Μεγάλη εμφάνιση από τον παίκτη του Άρη που τα έδωσε όλα για να νικήσει ο αιώνια τρίτος. Η βλακεία του συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος. Το ίδιο προκλητικός και εριστικός. Στο 52' μόνος μέσα στην περιοχή έχει ευκαιρία να βάλει το γκολ και να κάνει το 1-2. Φυσικά και δεν σκόραρε. Σούταρε ψηλά άουτ. Εριστικός και ο Μαζίνιο που τον κράτησε μέσα στο παιχνίδι και δεν τον έβγαλε.

Σαν να μην έφθανε η προκλητική συμπεριφορά του Αμπρέου έβαλε και το χεράκι του ο διαιτητής Ντάκος για να πάρει τη νίκη ο βάζελος. ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΙ στο 90ο λεπτό πάνω στον Κάμπορα και ΔΕΝ το έδωσε. Ο Σαριέγκι κατεδάφισε τον παίκτη του Άρη που προσπάθησε να πάρει την κεφαλιά, αφού τον ΕΣΠΡΩΞΕ. Ο διαιτητής από την Ξάνθη δεν είδε τίποτα και δεν έδωσε το ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΙ στον Άρη. Έτσι πήρε τη νίκη ο περίγελος. Συγχαρητήρια, μας δικαιώσατε γι' ακόμα μία φορά για όσα γράφουμε εδώ και αρκετό καιρό για την διαιτησία και τις συμμαχίες. Ουστ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
χριστοφοράκο κλάψεεεεεεε....

με 13 παίκτες θα παίζουμε σε κάθε παίγνιο...
Εναν του αντιπάλου και ένα το διαιτητή......
Γιατί όσο παίζατε με 12 εμείς θα παίζουμε με 13........

να είναι και ασορτί με τη θύρα.....  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Περσοναφαπα μου θυμιζεις τα τζιτζικια

ολο τον αυγουστο μας ζαλιζετε τα ρχιδια και τον χειμωνα περνετε τον πουλο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Περσοναφαπα μου θυμιζεις τα τζιτζικια

ολο τον αυγουστο μας ζαλιζετε τα ρχιδια και τον χειμωνα περνετε τον πουλο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ναι καλή μου....... και γω σ αγαπώ.
για την ώρα βλέπε πλάτη........
και να αναπολείς την περσινή βαθμολογία τέτοια εποχή.

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Σιγα σιγα τσουλιτσα μου θυμησου και τις προηγουμενες χρονιες ολο γλωσσιτσα εβγαζες αλλα μετα

:pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:  :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:

Παρτε το πρωταθλημα για τον πατερα σας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Στην χώρα των τηλε-Πατέρων της διαιτησίας τα κωμικοτραγικά δεν γίνεται να απουσιάσουν από την Σούπερλιγκ.

Ο Ξανθιώτης Ντάκος στο 89' δεν σφύριξε καταφανέστατο πέναλτι υπέρ του Κάμπορα, ο οποίος γκρεμίστηκε από τον Σαριέγκι μέσα στην μεγάλη περιοχή.

Όπως γίνεται αντιληπτό η προεργασία του Καλοκαιριού με το ξήλωμα αρκετών διαιτητών από τους πίνακες και την αντικατάσταση τους από πράσινα παιδιά έχει αρχίσει να αποδίδει... καρπούς.

Να σημειώσουμε ότι ο Ντάκος είναι ο ίδιος ρέφερι, ο οποίος πέρυσι στην αντίστοιχη αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ είχε δώσει ανύπαρκτο πέναλτι σε θεατρινισμό του αόρατου παίχτη Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ήταν μία φάση η οποία είχε προβληθεί και στα ξένα ΜΜΕ ως χιουμοριστικό στιγμιότυπο.

Επισκέπτης
καλημερα χουλιγκανοπρεζακηδες..
την καθαρισαμε την μια δικεφαλη καριολα..
παμε τωρα δυνατα για την δευτερη..
metrosport_l.jpg

sportvorra_l.jpg

κλαμααααααααααααααααααααααααααααααα..
πικρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα..

Επισκέπτης
με αριθμο μελους 62545 εισαι παλιοτερος ρε πουστρακι???
ΧΟΥ μωρη λουγκρα..
δεν μασαμε..
τραβα λεμε στου παπαριωνα να κλαψεις..

ρε μάπα πλέζουρα ρώτα τον αντισθένη που είστε μάλλον και φιλαράκια: Eίμαι ο since1991 που είχα διαγραφεί οριστικά από τον alex από το παλιό bourdela.com (και μαζί και οι κριτικές μου οι οποίες μερικές εμφανίζονται σαν "Σπύρος" και ξαναγράφτηκα ξανά με το ίδιο όνομα αλλά με νεότερο αριθμό μέλους. Tώρα βγάλε κάνα φράγκο και ποστάριζε φωτογραφιούλες, γάμα και τα μπάζα που γαμάς (φαντάσου τη μάπα σου) και προχώρα ακάθεκτος! Eδώ κανείς δεν σε ενοχλεί! Λέγε ότι θες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom