Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
προσεχε τι ευχεσαι..
πληροφοριακα & επειδη ξερω & τους 2 σας,δεν σε περνει ουτε με σφαιρες..
σου ριχνει 2 κεφαλια & καμια 20 κιλα,τα χερια του ειναι σαν κουπια & πανω απ' ολα ειναι ΓΑΥΡΟΣ & οχι σεσημασμενος φλωρολαγος..

δε μπα να ναι και 3 μέτρα......
εγώ παίζω μπάλλα αλλιώς.

Επισκέπτης
Φεύγω τώρα...πάω στο συμβολαιογράφο να μεταφέρω κάτι ακίνητα στην πουτάνα μου...για να με αγαπάει....

Ηρεμήστε...κ ξανα-δείτε το ποστ του παληκαριού...δεν ήταν τόσο φοβερό...για να γραφούν τόσες κ τόσες μαλακίες...

Και να θυμάστε...η ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ...Κ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗ ΜΟΥΝΑΡΑ ΤΗΣ....ΚΑΝ'ΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
κάποτε έλεγα για τη μάνα σου....τώρα δεν αξίζει καν τον κόπο να την κατηγορώ για τον μαλάκα που έτυχε κ γέννησε...

απλά σου φέρνω παράδειγμα...κλάψας...όταν τα κάνεις εσύ είσαι μάγκας...όταν στα έκανα εγώ...το δάκρυ έτρεχε σα ποτάμι...

Εσύ ρε τι θες κ πετάγεσαι κ λες για την μανα μου,σου έδωσα σημασία κότα που δεν έχεις ούτε σάλιο για να πεις για την μα΄να μου
τέτοιο σκουπίδι είσαι,που περηφανεύεσαι που μου την είπες.
Σάλτα ρε μουνόσκυλο πυο θα πιάσεις την μανα μου στο βρωμόστομά σου.ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΨΟΦΑ ΜΠΙΝΕ.

Επισκέπτης
Εσύ ρε τι θες κ πετάγεσαι κ λες για την μανα μου,σου έδωσα σημασία κότα που δεν έχεις ούτε σάλιο για να πεις για την μα΄να μου
τέτοιο σκουπίδι είσαι,που περηφανεύεσαι που μου την είπες.
Σάλτα ρε μουνόσκυλο πυο θα πιάσεις την μανα μου στο βρωμόστομά σου.ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΨΟΦΑ ΜΠΙΝΕ.

Ρε είσαι βλάκας ? Δεν είπα τίποτα για τη μάνα σου....στραβός είσαι ?

Απλά σου θυμίζω τι έκανες τότε που σε γαμούσα ασάλιωτα....κ τώρα νομίζεις οτι κάτι κάνεις με τον rebel7...

tsiki-tsiki

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ΑΠό που πετάχτηκες εσύ μωρή κλανίτσα τσίκι-τσίκι(άκου όνομα),αααααΒααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχααααααααααααααααααααααααααααααααα

και ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ για εσάς που μου την λέτε:υποκείμενο που πανηγυρίζει για την Κύπρο κ τους ΕΛΛΗΝΕΣ που έχασαν την πατρίδα τους κ πέθαναν δικοί τους άνθρωποι,θα έχουν όποια αντιμετώπιση ΓΟΥΣΤΑΡΩ.

Τ Ε Λ Ο Σ.

απο τσικι-τσικι :
Απορια: Το νικ σου ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ βγηκε απο τον σκοτεινο δρομο που .................???????????

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
48
Like
947
Πόντοι
6.755
ρε παιδια ηρεμηστε ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ?

fuckpao

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
Φεύγω τώρα...πάω στο συμβολαιογράφο να μεταφέρω κάτι ακίνητα στην πουτάνα μου...για να με αγαπάει....

Ηρεμήστε...κ ξανα-δείτε το ποστ του παληκαριού...δεν ήταν τόσο φοβερό...για να γραφούν τόσες κ τόσες μαλακίες...

Και να θυμάστε...η ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ...Κ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗ ΜΟΥΝΑΡΑ ΤΗΣ....ΚΑΝ'ΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.... 
χαχαχαχχαχαχα  τρομερο ρε γαμωτη μου!! ετσι νιωθω ακριβως αλλα δεν ειχα βρει τον τροπο για να το εκφρασω!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε παιδια ηρεμηστε ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ?

γι αυτό:
[size=24pt]Αδελφια[/size] Διαλυστε τους!!!

Erkek kardeşler onları çözer.

3yldzlaslanlgalatasaray.jpg

Επισκέπτης
στρακια τσουζει το χθεσινο αποτελεσμα γιατι γκρεμιστηκαν & παλι οι ελπιδες σας..
ξυπνησε το θηριο & τωρα σας κυριευσαν εκ νεου οι αμφιβολιες..
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
Υ.Γ ξεφυγατε ομως & αν το συνεχισετε θα σας γαμησω ολους..
Υ.Γ1..περσονα δεν μας τα λες & πολυ καλα για τους "αδελφους" κυπριους..
ξεχνας(σκοπιμα)οτι ειναι η μοναδικη φυλη που δεν εχει ιδρυσει απελευθερωτικο κινημα προκειμενου να διεκδικησει αντρικια το δικαιο της..
βολεμενοι πουστηδες ειναι που εχουν μαθει μια ζωη να τα περνουν απο παντου & ειδικα απο εμας & τους αγγλους..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Υ.Γ1..περσονα δεν μας τα λες & πολυ καλα για τους "αδελφους" κυπριους..
ξεχνας(σκοπιμα)οτι ειναι η μοναδικη φυλη που δεν εχει ιδρυσει απελευθερωτικο κινημα προκειμενου να διεκδικησει αντρικια το δικαιο της..
βολεμενοι πουστηδες ειναι που εχουν μαθει μια ζωη να τα περνουν απο παντου & ειδικα απο εμας & τους αγγλους..

μάθε ιστορία ή έλα να στη μάθω.....
παπάρα.....
η ΕΟΚΑ σου λέει κάτι;

Επισκέπτης
μάθε ιστορία ή έλα να στη μάθω.....
παπάρα.....
η ΕΟΚΑ σου λέει κάτι;
ποια εοκα ρε μαλακα???
ΚΑΠΟΤΕ..
οταν συμμετειχαμε & εμεις στο κολπο..
απο το 74 & μετα τι εχουν κανει τα μουνοπανα αν εξαιρεσουμε 2-3 ενεργειες καποιων μεμονομενων ατομων???

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Μπράβο στα παιδιά για την πολύ μεγάλη νίκη αν και το θέαμα ήταν απαράδεκτο. Αν τερματίσουμε στη 3άδα στο πρωτάθλημα καλά θα είναι.
Μετά το Χ του ΑΠΟΕΛ στην Μαδρίτη ισχύει ότι ο προπονητής της Ατλέτικο είχε πει , "Τους είχα προειδοποιήσει ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι Παναθηναϊκός και είναι δύσκολος αντίπαλος..."  :2funny:
Έτσι άκουσα αλλά δεν ξέρω αν είναι αλήθεια... Γνωρίζει κανείς ?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ποια εοκα ρε μαλακα???
ΚΑΠΟΤΕ..
οταν συμμετειχαμε & εμεις στο κολπο..
απο το 74 & μετα τι εχουν κανει τα μουνοπανα αν εξαιρεσουμε 2-3 ενεργειες καποιων μεμονομενων ατομων???
εσύ τι έχεις κάνει εκτός από το να στήνεις κώλο στους τούρκους απο το 74 και μετά;
αυτοί έχουν και έναν Σολωμό και έναν Ισαάκ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom