Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (9 μέλη και 15 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ε μα..
να μαλλωναν & για τιποτε ουσιαστικο να το καταλαβαινα..

το χασες δάσκαλε τελείωσε....
εγώ έχω μάθει να σέβομαι.....
μάθε και τα πρακτόρια σου θα τους γαμήσω όλους.
Στο Δόξα Πατρί κατευθείαν.

Επισκέπτης
κατατρεγμενη προσφυγοπουλα/β' βοηθε πιστολακι,παλι εχυσες δηλητηριο..
γιατι γλυκεια μου???
εχεις μεινει απο γαμια & σου εχει ανεβει η πιεση???

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Ναι, μεγαλυτερη μαλακια δεν εχω δει!! Και ποιος θα ειναι πανω απο μας? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ . Επίσης , φέτος θα πέσει μεγαλύτερο κυνηγητό από ότι πέρσι από τους διαιτητές.... Κυριαρχεί πλήρως ο ΠΑΟ σε ΕΠΟ , ΚΕΔ Τελικά , έκανε τη δήλωση αυτή ο προπονητής της Ατλέτικο?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.356
Πόντοι
42.697
ηρεμήστε ρε παπάρες ΟΛΟΙ μη αρχίσω να σας πηδάω εγώ! :zfuck:
άντε (ραούλ) μπράβο! :knuppel:

δεν θέλω να αρχισω να σβήνω μηνυματα γιατί θα μου πάρει μιση ώρα να τα σβήσω όλα αυτά.
θα κλειδώσω το θέμα και θα το ξανανοιξω αυριο...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
το χασες δάσκαλε τελείωσε....
εγώ έχω μάθει να σέβομαι.....
μάθε και τα πρακτόρια σου θα τους γαμήσω όλους.
Στο Δόξα Πατρί κατευθείαν.
Κάτσε λίγο ακόμα εκεί κάτω που είσαι και όταν θα σου περάσει ο "έρωτας" με τους Κύπριους και καταλάβεις οτι είναι χειρότεροι απο εμάς....θα σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες.
Μέχρι τότε...
[move][size=16pt]ΚΛΑΨΤΕ!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/size][/move]

Οι υπόλοιποι χαλαρώστε λιγάκι, οι πελάτες επιστρέφουν σιγά σιγά  :grin: :grin: :grin: :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γιατι γλυκεια μου???

δε σε γαμάω εσένα.
εγω σέβομαι γιατί με μεγάλωσαν ΓΑΥΡΟΙ όχι πούστρες του Σωκράτη.

κλάψε τώρα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
γιατι γλυκεια μου???

Δηλητήριο στους σκατόμυαλους,ναι.
Αλλά δεν σε βλέπω εσένα να παίρνεις θέση.
Το παίζεις διπλωματία.Αλλού ξερεις να τα χώνεις.Τώρα το βουλώνεις.

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Ρε μάγκες μου εξηγείτε ένα πράγμα ... Η Κύπρος , η ΕΟΚΑ κλπ. πώς μπλέχτηκαν στη συζήτηση ? Ένας αγώνας είναι, πολύ σοβαρά τα παίρνετε τα πράγματα . Δεν κρίνεται ο πατριωτισμός από το αν θα υποστηρίζεις ΠΑΟ ή Γαλατασαράι ...
Χαλαρώστε πια

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Μετά το Χ του ΑΠΟΕΛ στην Μαδρίτη ισχύει ότι ο προπονητής της Ατλέτικο είχε πει , "Τους είχα προειδοποιήσει ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι Παναθηναϊκός και είναι δύσκολος αντίπαλος..."  :2funny:
Έτσι άκουσα αλλά δεν ξέρω αν είναι αλήθεια... Γνωρίζει κανείς ?

Όταν του ζητήθηκε να κάνει μια σύγκριση της εμφάνισης του ΑΠΟΕΛ με εκείνη που είχε πραγματοποιήσει ο Παναθηναϊκός μερικές εβδομάδες νωρίτερα (όταν και έχασε από τους «ροχιμπλάνκος» με 2-0), ο Πουρσαϊτίδης είπε: «Από τη στιγμή που βρεθήκαμε στους ομίλους είπαμε να ευχαριστηθούμε κάθε ματς. Συγκριτικά με τον Παναθηναϊκό, σταθήκαμε πολύ καλύτερα και δικαιώθηκε και ο προπονητής της Ατλέτικο που είχε πει ότι: Ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι Παναθηναϊκός και πρέπει να προσέχουμε γιατί έχουν πολύ καλύτερο τερματοφύλακα». Όντως, δικαιώθηκε ο Ρεσίνο γιατί ο Χιώτης έπαιξε καταπληκτικά και γενικά κάνει φοβερές εμφανίσεις. Να σας πω την αλήθεια, αν παίζαμε με τον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή, μπορεί και να τον κερδίζαμε».

:think:

Η χαλαρότητα και η σιγουριά ανάμεσα στους παίκτες για το δεδομένο των 6 βαθμών διακόπτεται από τον προπονητή που μπαίνει στη συζήτηση των παικτών. "Κύριοι πρέπει να ξέρετε ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι...Παναθηναϊκός. Μην θεωρήσετε τίποτα ως δεδόμενο γιατί ειδικά η άμυνα των Κυπρίων δεν έχει καμμιά σχέση με αυτή της ελληνικής ομάδας που αντιμετωπίσαμε στα play off. Είναι ομάδα με προσήλωση και αλληλοκάλυψη, ενώ διαθέτουν και ένα εξαιρετικό τερματοφύλακα. Δεν λέω ότι είναι η καλύτερη άμυνα... του κόσμου, αλλά αν δεν την αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα, γκολ δεν βάζουμε".

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ . Επίσης , φέτος θα πέσει μεγαλύτερο κυνηγητό από ότι πέρσι από τους διαιτητές.... Κυριαρχεί πλήρως ο ΠΑΟ σε ΕΠΟ , ΚΕΔ Τελικά , έκανε τη δήλωση αυτή ο προπονητής της Ατλέτικο?
Ελα ρε συ μην τρως αμασητα τις παπαριες με την διαιτησια!! Για Ολυμπιακο μιλαμε τωρα, δεν μιλαμε για τους τριτο δευτερους... Και απο οσο βλεπω λιγο τον τσιγκλισανε τον θειο, και αρχιζει και παλι και ενεργοποιειτε...και θα τους γαμησει παλι ολους!  Πλακα τους κανει λεμε...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
λοιπόν.
ας γυρίσουμε στα οπαδικά πάλι....

Στην τούμπα τι θα γίνει;
ακούω προβλέψεις.

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950

Όταν του ζητήθηκε να κάνει μια σύγκριση της εμφάνισης του ΑΠΟΕΛ με εκείνη που είχε πραγματοποιήσει ο Παναθηναϊκός μερικές εβδομάδες νωρίτερα (όταν και έχασε από τους «ροχιμπλάνκος» με 2-0), ο Πουρσαϊτίδης είπε: «Από τη στιγμή που βρεθήκαμε στους ομίλους είπαμε να ευχαριστηθούμε κάθε ματς. Συγκριτικά με τον Παναθηναϊκό, σταθήκαμε πολύ καλύτερα και δικαιώθηκε και ο προπονητής της Ατλέτικο που είχε πει ότι: Ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι Παναθηναϊκός και πρέπει να προσέχουμε γιατί έχουν πολύ καλύτερο τερματοφύλακα». Όντως, δικαιώθηκε ο Ρεσίνο γιατί ο Χιώτης έπαιξε καταπληκτικά και γενικά κάνει φοβερές εμφανίσεις. Να σας πω την αλήθεια, αν παίζαμε με τον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή, μπορεί και να τον κερδίζαμε».

:think:

Η χαλαρότητα και η σιγουριά ανάμεσα στους παίκτες για το δεδομένο των 6 βαθμών διακόπτεται από τον προπονητή που μπαίνει στη συζήτηση των παικτών. "Κύριοι πρέπει να ξέρετε ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι...Παναθηναϊκός. Μην θεωρήσετε τίποτα ως δεδόμενο γιατί ειδικά η άμυνα των Κυπρίων δεν έχει καμμιά σχέση με αυτή της ελληνικής ομάδας που αντιμετωπίσαμε στα play off. Είναι ομάδα με προσήλωση και αλληλοκάλυψη, ενώ διαθέτουν και ένα εξαιρετικό τερματοφύλακα. Δεν λέω ότι είναι η καλύτερη άμυνα... του κόσμου, αλλά αν δεν την αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα, γκολ δεν βάζουμε".
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε ευρωπαίοι , τί ακούω? Για πείτε του πού έχετε ταξιδέψει εσείς, του ανιστόρητου
:2funny:
Πείτε του την βαθμολογία από το 1991 και μετά στην Ευρώπη

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ελα ρε συ μην τρως αμασητα τις παπαριες με την διαιτησια!! Για Ολυμπιακο μιλαμε τωρα, δεν μιλαμε για τους τριτο δευτερους... Και απο οσο βλεπω λιγο τον τσιγκλισανε τον θειο, και αρχιζει και παλι και ενεργοπιειτε...και θα τους γαμησει παλι ολους!  Πλακα τους κανει λεμε...

έτσι είναι ....
τα διαζύγια βγαίνουν μόνα τους όταν δεν είναι συναινετικά....
θα συνηθίσετε......

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Αν παίξουμε λίγο πιο σοβαρά απ' ότι εχθές και οι επιθετικοί μας παίρνουν περισσότερη μπάλα τότε πάμε άνετα για διπλό στην Τούμπα!

Επισκέπτης
εσύ τι έχεις κάνει εκτός από το να στήνεις κώλο στους τούρκους απο το 74 και μετά;
αυτοί έχουν και έναν Σολωμό και έναν Ισαάκ.
τι λες βρε μαλακοπιτουρα???
σαν τι να κανω εγω???
κατεχουν οι τουρκοι καποιο κομματι της ελλαδας & δεν το ξερω???
οι κουμπαροι ξυπνανε καθε πρωι & βλεπουν φατσα καρτα πανω στο τρωοδος την ημισεληνο..
στα παπαρια τους..
3 ημερες κατεβηκα για δουλεια & αρρωστησα..
αυτοι οχι..
εξωνημενα μουνοπανα ολκης ηταν-ειναι & θα ειναι μια ζωη..
κρατος-φυλη-σημαια ευκαιρειας..
παρτακηδες του κερατα..
διαμετακομιστικο κεντρο ολων των λαθραιων απο ευρωπη προς μεση ανατολη & τουμπαλιν..
εκατομμυρια offshore εταιρειων..
πανω απο 100 χιλιαδες ρωσοι(γενικα πρωην σοβιετικοι),ειτε της παλιας νομεκλατουρας που τρωει τα κλεμμενα του υπαρκτου σοσιαλισμου,ειτε νεοκοποι νεοπλουτοι μαφιοζοι..
ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ λοιπον..
οταν λεω-γραφω κατι,ΞΕΡΩ τι λεω..
σαλτα & γαμησου που υποστηριζεις τους τελειωμενους πουστηδες..
ακομη & οι κορσικανοι ρε μαλακα(που ειναι μερικες δεκαδες χιλιαδες)κανουν αντισταση(ειναι γεματες οι φυλακες της γαλλιας)..
ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ..
ντρεπομαι που ανηκουν στην ευρυτερη ελληνικη φυλη..
το ονειδος της φυλης μας ειναι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom